Lørdag, foodcoma og innkjøp

I går var en fin dag. Bortsett fra å bruke store deler av dagen sittende med redigering av vlog (som forresten er ute på youtube-kanalen min nå, sjekk den ut HER ♥) så var jeg også en tur i byen med lillesøss. Vi spiste lunsj på Hevd og gikk rundt i noen butikker og fikk kjøpt alt vi skulle, og kun det faktisk. Det er godt gjort spør du meg. Jeg skulle ha fint undertøy, eller fine truser egentlig, foundation (og i det jeg skriver kommer jeg på at jeg også kjøpte en primer og en settingspray, noe jeg ikke skulle ha, så glem det jeg sa i sted) og tørkede blomster til leiligheten. Trusene kjøpte jeg på Lindex, 3 for 2. Føler det er veldig sånn Mathilde-15-år-innkjøp haha, det er koselig. Sminken på Kicks, foundation fra Lancome, primer fra Smashbox og settingspray fra Urban Decay, de siste to produktene ble jeg seff påvirket til å kjøpe da “det nesten ikke er vits med kun foundation, du er helt avhengig av de to andre produktene sammen med den”. ok FINE. Blomstene kjøpte jeg på H&M Home.

Da jeg kom hjem lagde jeg meg en nyydelig kremet pasta og drakk pepsi max fra rødvinsglass, mens jeg nøt en kveld i eget selskap med vlog, skal vi danse og daim-is rett fra boksen til dessert. Det trengte jeg. Nå skal jeg ordne meg, før jeg spiller kamp mot Larvik klokken 15.00. Wish me luck ♥

Topp fem sanger

Hei gjengen ♥ Jeg lever, såvidt. Jeg har så mye på hjertet for tiden, men har ikke tid til å formidle det. På en måte et luksusproblem fordi jeg aldri har tid til å kjede meg. Holder på å redigere en vloggis til dere, håper jeg får tid til å gjøre den ferdig i helgen. Nå sitter jeg i sofaen etter en dag med skole og håndballtrening, spiste tre brødskiver med kaviar og egg til middag haha, stusselig ass. Digger litt musikk på anlegget (lol), høres helt rånn ut. Kan gi dere mine topp fem sanger for tiden.

WAP – cardi og megan (no shocker)

Mood Swings – Pop Smoke, Lil Tjay

F2020 – Avenue Beat

Working for the weekend – MAX, bbno$

Tap In – Saweetie feat. Post Malone, DaBaby, Jack Harlow

Hva er deres favvo sanger for tiden?

VLOG: TRY ON HAUL

God lørdag! Håper dere har hatt en fin helg så langt. Hittil i dag har jeg vært på håndballtrening, spist en stoor frokost og lagt ut en ny video på You-Tube! Den ser dere under her eller ved å klikke dere inn på kanalen min. Nå må jeg hive meg rundt fordi jeg skal i bursdag til bestefaren til A om en time. ENJOY så sees vi ♥

Plaggene er linket i beskrivelsen under videoen. Og rabattkoden min er HOLCK20 på chiquelle.com

cavasøndag

Jeg våknet halv åtte i morges og sto opp fordi jeg var sulten og ikke fikk sove. Merkelig måte å starte søndagen på, men hva kan man forvente når man er 40 år og legger seg fredelig og stille før klokken tolv på lørdagskvelden. Jeg var på bursdag til en venninne i går, helt rolig jentekveld med kake, godis og maling 🤎🤎🤎såå kos. Jeg og Erica følte oss som vanlig som to mødre i en alder av 40+ der vi satt og pratet om at vi måtte hjem til hunden og rydde i heimen før kvelden. Haha gud. Men sånn ble det altså, tidlig kveld. Helt greit kjenner jeg.

Tidligere på dagen i går, før bursdagen dro jeg og fikk fikset bryn og vippeløft hos min trofaste christinabeautyas (på instagram). Hun har en kampanje på vippeløft nå til 890 kr. Vanlig pris er 990. På brynstyling kan dere bruke koden min MATHILDE15 for å få 15% rabatt. Hun holder til på Ilsvika forresten //ad.

Nå skal jeg bare sette meg med godteriposen min i sofaen og redigere litt vlog. Jeg spilte inn en haul istad, ref bildene under hvor jeg ser ut som jeg nylig ble importert med fly fra Bali. Farge og kontraster er artige greier. Jeg føler klokka er ti på kvelden. Egentlig skal jeg på lunsj med A om en time og på nok en bursdag i kveld, til en venninne på BI. Cavasøndag rett og slett. Jeg skal stikke innom for å si HEIHÅ og så står jeg over turen på byen. Det er flere grunner til det, men cavasøndag har aldri helt passet i min hverdag, om man kan si det sånn. Og nå med this corona bug foolin around, er det nok ganske uaktuelt.

Stay tuned for try on haul. Kommer i løpet av uken. Ha en fin søndag videre!

10 tanker på en torsdag

💭

Jeg er så fjern for tiden, vet ikke hvor hodet mitt er. I går hadde vi vår første hjemmekamp i ny arena, og SEFF klarer jeg å kjøre til vår gamle arena, Trondheim spektrum, som er på andre siden av byen. Og jeg som aldri kommer mer enn et minutt før tiden, kom jo da relativt seint til oppmøte når jeg fant ut at jeg var på feil plass. Goddamn blir stresset av å skrive om det. Og hvis dere trodde det var alt, hold dere fast. I en timeout innser jeg at det som har skrapet meg opp på innsiden av drakten er pris-LAPPEN, den henger fortsatt på drakten, YES. Og jeg rekker akkurat å rive av den største biten, med TV2-kameraet rett i trynet, før jeg løper utpå banen og stapper resten av lappene i sportsbehåen. Classy.

💭

Jeg har tenkt å kjøpe meg et nytt vlogkamera. Og tanken er god den, men så lenge man ikke får satt ting i aksjon, så forblir det fort bare en tanke. Det som er stress er vel å sette seg inn i hvilket som er best og ikke ta noen for raske konklusjoner. Jeg får prøve å sette av tid til å dra innom en elektrobutikk på lørdag.

💭

I dag er det verdensdagen for selvmordsforebygging. Det skal være med å rette fokus mot selvmord som helseproblem og hva man kan for å forebygge det lokalt og globalt. Bare en påminnelse. Og en tanke til pårørende og de som selv sliter, man kan be om hjelp i vanskelige tider, enten til en venn, familie eller ved å ringe hjelpetelefon (116 123).

💭

I morgen skal jeg til en coach, eller mentaltrener, noe som er tildels tabúbelagt, men egentlig mye brukt i toppidrettmiljøet og sikkert i dagliglivet også i noen bransjer. Det er ikke noe dramatisk med det, men jeg trenger å prate med noen for å få tankene på rett kjør og holde motet oppe når ting blir vanskelig.

💭

Forresten hvor koselig er det ikke bare å ta en kaffe med en venn eller flere venner? Det tenkte jeg i dag, to ganger. I morges dro jeg med fire lagvenninner på Dromedar etter trening for å ta en kaffe og spise lunsj. Jeg tar meg sjelden tid til det i hverdagen, men veldig koselig når jeg først gjør det. Noen timer senere tok jeg nok en kaffe med en ny venn på BI. Alt jeg gjør om dagen er ikke å drikke kaffe og prate shit altså, men det er alltid fint å gjøre det en gang i blant, enten det er for å catche opp eller å skape nye relasjoner.

💭

Macen min er stappfull!! Det klikker for meg. Det er åpenbart videoene mine i Final Cut Pro som plyndrer plassen på macen. Ettersom alle filene legger seg rett på disken når jeg bruker dem. Hvis noen har noen tips til hvordan jeg kan unngå at filmene legger seg på maskinen og bruker opp plassen, HIT ME UP 🙂

💭

Apropos den litt sinte tanken over, har jeg et dilemma for tiden, om jeg skal bruke Final Cut Pro eller Adobe Premiere Pro til å redigere videoblogger framover. Jeg driver og tester begge to nå. Final Cut er enklere og mindre avansert (expensive tho) og Adobe er litt mer komplisert, men har samtidig mer å tilby. Arrgh mykje å tenkje på.

💭

Nå kommer tiden hvor komfort er viktigere enn looks. Jeg merket det da jeg sprang til forelesning i dag, med regnjakke og boots. Jeg finner det vanskelig å style min militærgrønne regnjakke til noe veldig bemerkelsesverdig og moteriktig. Det blir fort jeans og en svær ullgenser med boots til. Men sånn er det. Jeg nekter å bli våt og jeg skal ikke fryse.

💭

Jeg skal klippe meg i morgen! Endelig. Og da kommer spørsmålet jeg stiller meg selv hver gang, skal jeg gå for kort hår eller beholde lengden? Ooog skal jeg klippe en luggvariant eller holde meg i skinnet og bare gi feeen i å gjøre ting vanskelig? I DON’T KNOW. Har heller ikke tenkt å finne ut av det før jeg sitter der i stolen og tar en impulsiv avgjørelse som går på bekostning av kun meg selv.

💭

Dagens (forhåpentligvis ikke) siste tanke, går til en god venninne av meg som nylig fikk en trist beskjed og har en tøff tid i vente. Men hun er også blant de tøffeste jeg kjenner, så jeg vet hun kommer til å komme sterkere tilbake og at det blir bra til slutt 💘

VI BLOGGES

Hyttevlog og Q&A med lillesøster

God søndag gjengen! Håper dere har hatt en fin helg. For min del har det vært en rolig helg hjemme med pizza, skal vi danse og tre bokser is, fordelt på tre personer heldigvis. Det er fortsatt tidlig søndag kveld og her kommer en vlog du kan kose deg med til maten eller mens du slapper av på sofaen ♥ Håper du liker den!! Ha en fortsatt kveld.