etterlengtet girlsnight

Hei alle sammen! Da er det atter en søndag, er det virkelig en uke siden jeg skrev “I heart sundays”? Tiden går så SINNSYKT fort! Anywaays, helga her har vært skikkelig herlig egentlig. Gikk inn for å ha null planer og null stress, og det fikk jeg. På fredagskvelden var jo klassen på det arrangementet til NTNU, men det var faktisk ganske interessant. Vet ikke om dere så bilder av det på adressa.no eller i avisa? Det var utrolig mange folk der og utrolig mye kult å oppleve faktisk haha, høres ut som tidenes nørd. Nå vi kom hjem spiste jeg sushi med familien før jeg, Katrine og Martine dro til Anna og koste oss med godteri og reprise av Torsdag kveld fra Nydalen til vi sovnet på sofaen.

I går dro jeg ikke på City Syd likevell, jeg fikk bare ikke vridd meg ut av Gossip Girl-bobla mi, så der ble jeg sittende. Men senere dro alle jentene til Anna og vi lagde taco og hadde en en skikkelig etterlengtet jentekveld. Jeg måå ha verdens beste vennegjeng♥♥ Tror vi brukte to timer på å bestemme oss for en film vi kunne se. Sto mellom Precious, De Urørlige, Hysteria og Forest Gump og etter avstemning, trekking og høylytte diskusjoner ble det De Urørlige. Såå fin film!

Ida, Maja, Thea og Anna♥

Ida, Maja, Anna, Thea Johanna, Hanna♥

råååra♥

Ha en fin dag videre folkens!

for en herlig dag

Heei dere! Var så deilig å våkne i morrest å vite at det var lørdag. Våknet i ti tiden med sola skinne inn vinduene på rommet og tok meg en løpetur på tredemølla, faktisk. Etter det kjørte jeg (haha artig å si at jeg kjørte) til butikken og kjøpte masse frukt som jeg lagde en kjempegod fruktsmoothie av wihuu. Nå har jeg sminket meg og vurderer å ta en tur på City Syd for å kjøpe litt skoleklær og andre nødvendigheter.

I kveld skal alle jentene lage taco og kose oss. Okei er det bare meg eller sier jeg ‘kose’ i ca 97% av alle innleggene mine??? Jaja jeg liker å kose meg OKEI hahaha. ♥kose♥ elsk♥ Vi blogges!

Hva skal dere i dag?♥

scooterlappen!

Hei mine kjæære! Åh for et trvelt døgn, dere aaner ikke! I dag hadde jeg tyskprøve i de to første timene, skulle eegentlig ha matteprøve i de to neste timene – jeg hadde pugget til den, men fikk ikke ta den likevell, så hadde jeg scooterprøve timen etter det igjen! OG JEG BESTO MED EN FEIL :):):):):):) #happygirl.com. Når jeg kom hjem dro jeg rett til fysioterapeuten min og nå skal jeg snart på et arrangement med skolen, Forskersnatt tror jeg det heter.

Jeg gleder meg til jeg kommer hjem og endelig kan senke skuldrene for helga med sushi og gode venninner. Og igjen, jeg håper dere forstår hvorfor blogginga mi ikke er på topp akkurat nå, jeg har så sinnsykt mye å gjøre for tiden, men tro meg jeg prøver!

Når jeg kom hjem fra siste kjøretime med scooter på onsdagen var jeg så gjennomfrossen og det var så synd på meg. Så jeg tok meg et velfortjent bad, og koste meg skikkelig med gossip girl og god mat wiihu. Men ja jeg besto ja hehe er storfornøyd jeg! Haha var såå nervøs når jeg skulle ta den og trodde jeg hadde alt for mange feil. Gruet meg skikkelig til å fortelle dere at jeg ikke besto, men så gjorde jeg det!

Flere som synes det er godt med helg igjen eller?♥

skikkelig kosedag

HOLA! I dag hadde vi engelsk fagdag på skolen, og det var en skikkelig kosedag. I de tre timene før lunsj lå vi slengt utover på madrasser i gymsalen og leste hvert vårt eksemplar av The Hunger Games – og med lesing tror jeg vi alle forstår at jeg mener prating. I lunsjen dro læreren på butikken og kjøpte inn masse god mat, vi hadde nemlig med 30 kr hver for å kjøpe inn. Så koste vi oss på langbord med kaker, boller, frukt og masse mat, jåå. Vi sluttet klokka ett og da dro jeg, Johanna, Anna og Martine hjem til meg og så filmen hunger games, den er jo faktisk utrolig bra! Tror neste filmen eller del 2 kommer i November en gang.

Nå skal jeg snart på siste kjøretime med scooter åååh gruer meg. Har en skikkelig dårlig følelse :((( Skal kjøre SJU MIL på scooter, halleluuja det er langt. Skal pakke meg inn i all verdens klær, holdt på å fryse ihjel sist gang. Plis ønsk meg lykke til da – I’ll need it. Meeei i dag:

heelt perfekt

Hei! I dag har vi spilt en heelt katastrofal kamp som jeg ikke skjønner at har skjedd. Laget vårt går gjennom en litt vanskelig periode akkurat nå, tror ikke jeg vil forklare så sykt mye mer, men jeg ser fram til at vi finner oss selv og kommer oss tilbake til topps snart. Etter kampen satt jeg, Thea og Martine igjen i hallen og bare snakket om nederlaget haha, mens foreldrene våre og treneren satt på et rom vedsiden av. Etter kanskje en times tid bestemte vi oss for å sitte på til mamma til nærmeste gourmet matbutikk og kjøpe alt de hadde av forskjellige oster og masse nammenam, noe som passet meg heelt perfekt.


Vi har fri i morgen, men jeg er uansett stuuptrøtt, så jeg tror jeg skal finne senga snart.

God natt mine søte små♥ 

I heart sundays

Jeg står fortsatt på mitt og sier at jeg elsker søndager. Det er liksom ikke meningen å ha en plan for denne dagen, den eneste planen man har er å ikke ha noen plan. I dag har jeg ligget i sofaen og sett gossip girl, jeg er faktisk på min åttende episode for dagen nå. I morgen er det ny skoleuke all over again, men tiden går jo så fort at jeg rekker ikke klage engang. Dessuten har vi fri på tirsdagen ♥♥♥ 

I morgen har vi ny håndballkamp i første divisjon, glææææde mæ. Oi jeg glemte kanskje å fortelle hvordan sist kamp gikk, den jeg gledet meg så sykt til haha. Joda det var en jævlig kamp mot Byåsen som vi tapte med et mål i siste sekund, såå sinnsykt irriterende at jeg blir sint av tanken. De tre siste kampen vi har spilt mot hverandre har enten vi eller dem vunnet med bare et mål. Men mer om håndball i morgen. Nå skal jeg fortsette min ikke-planlagte kosekveld med meg selv.

lørdagens festligheter

Hei og god morgen! Eller formiddag eller ettermiddag eller hva man vil kalle det. Hadde en morsom kveld i går med de herligste jentene i byyn hjemme hos Kamilla. Først var vi jo bare sju jenter hjemme hos johnypony med sushikos, så tok vi bussen derfra litt senere og møtte resten av gjengen. Jeg tok faktisk ikke ett bilde av meg selv i går, så jeg vet egentlig ikke hvordan jeg så ut haha, iikke typisk meg. Hadde heller ikke med kamera videre utover kvelden, men det ble tatt to brukbare bilder da.

Ida, Thea, Anna, Johanna, Katrine og Martine ♥

Imorrest ble det funnet en liiit overstekt pizza i ovnen til Johanna, hahaha er det mulig. Den var bare en smule svidd liksom.

Flere som hadde en fin kveld i går?

21.09.2013

Heello! i dag var jeg i byen med jentene og shoppet litt, for det meste var det stress om hva vi skulle ha på oss i kveld. Er så greit at vi bruker samme størrelse så vi kjøper alle en topp også bytter vi med hverandre etterpå haha, fint sammarbeid. Nå er vi hjem til Johanna, altså meg, Ida, Johanna, Anna, Thea, Martine og Katrine og spiser sushi og koser oss. Vi skal ta bussen videre til Kamilla om noen minutter og møte flere herlige jenter der. Tror det blir en super kveld! Håper dere også får det♥ KOOS DERE I KVELD!

my scooooter

Heeihei! Har matteprøve i morgen så jeg bør egentlig øve til den nå, men bloggen først (neida kødda hehe skole går først). Kom nettopp hjem fra trening og nå skal jeg ta meg en etterlengtet dusj og se om jeg får tid til litt matte etterpå. Vi har vår første seriekamp i morgen, og jeg er såå gira!! Har faktisk fått en helt forjævlig lyskestrekk, men det holder meg ikke av banen med det første hvertfall.

Det var ganske mange som ville se scooteren min, and here it iis. Jeg kjøpte den på Lundamo Auto og jeg fikk et spesialtilbud på 18 900 kr, egentlig tror jeg den koster bortimot 3000 kr mer. Og den heter Speedfight Iceblade.

Er den ikke fiin?