Kalkundrama

Hei dere! Jeg gir dere et lite vink fra Åre, her er det snøø i massevis og skikkelig vinter. Sorry bort that dere som er i Trondheim og sikkert de fleste andre plasser, med regn. I dag våknet jeg opp til felles frokost med fammen og Benjamin, typen til Pern. Etter det satte jeg med ned med boken min, men det tok ikke lang tid før Sanne skulle ha med meg på trening, så med sår hals og litt uggen form dro jeg meg opp og vi trente på (can’t believe I’m saying this) Sats. Senteret hører til Holiday Club, så vi betalte 250 kr for en økt der 🙂 Vi fikk i hvert fall rørt litt på rumpene våre.

Jeg må forresten nevne at det var full panikk her i går kveld, da mamma innså at hele fuckings Sverige var utsolgt for kalkun og de har invitert gjester her på nyttårsaften. Så jeg fikk beskjed om å ringe alle jeg kjente som skulle til Åre og ikke hadde dratt enda. Disse “alle” ble fort redusert til én person. Så ikke et minutt for sent i dag fikk Erica reddet situasjonen da hun trappet av perrongen i Åre med en 6,3 kilos kalkun under armen. Jeg knekker sammen av situasjonen hahah.

Etter at kalkunen var i boks dro jeg på restaurant med fam, spiste nydelig pizza på Wersén:s. De har den beste, tynne glutenfrie pizzabunnen ever. Må nevnes at Benjamin og pappa spiste hver sin pizza med reinsdyr, tyttebærsyltetøy og pepperrotkrem 🙂 totally normal. Trøffelsalamien anbefales da.

Nå ligger jeg tilbakelent med godis og pepsi max og skriver dagbok, med andre ord blogger, med en umulig Molly på fanget som nettopp tisset inne. VI BLOGGES

Ketchup

I dag hadde vi håndballtrening klokken ti, noe som var tiiidlig i denne feriemodusen jeg er inne i. Jeg og Maja var oppe til sent etter at gjengen forlot criben i går kveld, vi måtte nemlig se ferdig YOU på Netflix, en serie creepy as fuck med Dan fra Gossip Girl i hovedrollen. Den var så SJUK, dere må se den så vi kan freake ut sammen !!

Men selv om det var litt tungt å stå opp var det egentlig greit for det første fordi jeg hadde mareritt hele natten takket være Dan eller Joe som han heter i serien, oog jeg og Sanne hadde planlagt å kjøre til Åre før det ble mørkt. Etter treningen dro jeg hjem, så junior-NM finalen i spektrum på tv’en klokken tolv, mens jeg spiste lunsj og pakket litt, så dro jeg og hentet Sanne og nå er vi trygt fremme her i Sviden. Vi har hytte ikke så langt fra hverandre, så liker å utnytte muligheten for en roadtrip.

Lunsjen var kylling, ris, grønnsaker og ketchup – rester fra en middag jeg og Hanna hadde. Vi var så søkke lei av all den feite julematen, så vi lagde det magreste vi kunne komme på. Og jeg trengte noe å putte ketchup på, bare for å gjøre opprør med brunsausen.

Disse høytidsdagene

Hei dere!

Går det an å si at det er fjerde juledag i dag eller kaller vi det ikke det? Jeg har ikke kontroll på dagene, så jeg kaller det bare tredje, fjerde og femte juledag. Andre juledag kjørte jeg hjem fra Røros med familien, etter fire herlige dager på hytta. Så var det rett hjem til annjdagsfest som trønderne så fint kaller det. Vi vorset hjemme hos Martine og slo sammen to gjenger så det ble et vors størrelse XL, men det ble bare ekstra god stemning. Så dro vi på byen etter det. Jeg tok med meg kameraet, som tydeligvis var mer beruset enn meg, så det nektet å ta kontrollerte bilder, men jaja.

I nuet er jeg hjemme hos meg med gjengen og snakker om livet og spiser taco. I morgen kjører jeg til Åre med Sanne for å feire nyttårsaften der. Vi blogges ♥

Gledelig juul

Takk for i går!

Julaften er nesten magisk, så fin er den. Her på hytta sto vi opp til et frokostbord dekket med all verdens god mat og jeg spiste sikkert et helt dagsbehov bare til frokost. Men det bryr jeg meg fint lite om. Vi dro i kirken klokken halv tolv og etter det er julaften til bare for å njutes med all ro og julegodt. Vi satt i stua omtrent hele resten av dagen og så julefilm, leste bøker og spilte spill. Det er sånn julaften er her på fjellet hvert år.

Pernille og megmimmi og beste ♥

Mia ♥

Meg og Molly 

mamma ♥Håper alle hadde en fin dag i går med familie og venner ♥

Lille Julaften

God Jul!

I dag er det Lille Julaften, med stor L fordi det er den nest beste dagen i året. Jeg innså faktisk ikke det før nå. For første gang på så lenge jeg kan huske, våknet jeg helt av meg selv uten å ha på vekkerklokke. Jeg gjorde det mer når jeg bodde hjemme fordi da visste jeg at jeg ble vekket til søndagsfrokost for eksempel, men etter jeg flyttet ut er det ingen som passer på meg, Maja teller ikke, fordi hun sover enda lenger. MEN i dag gjorde jeg det og det var så digg!

Jeg sto opp klokken ti til nydelig julefrokost. Tradisjon tro er Lille Julaften dagen for å hogge juletre her på fjellet. Så det gjorde vi etter frokost og en julefilm. Jeg, mamma, pappa, Pernille, beste og Mia & Molly på juletre-jakt, mens mimmi forbereder kaffe og kaker til vi kommer hjem.

Nå har onkel Kjartan og Frode kommet hit, og enda en tradisjon tro er det risengrynsgrøt til middag. Med mandel i grøten selvfølgelig. Mimmi vant i år, så hun fikk et spill for hele familien. Nå skal vi ha pakkeleken og det blir krise i heimen om jeg ikke kommer NUH. Så vi blogges!! Ha en fin Lille julaften og ikke minst, Julaften i morgen! ♥

Roen har senket seg

Hei dere!

Nå har jeg kommet opp på hytta på Røros med familien. Dagen i dag har gått til pakking og roadtrippin’, og overraskende lite stress i forhold til hva det bruker å være. Jeg våknet klokken 11 av at pappa ringte og sa han kunne komme å hente meg når jeg var klar. Så da sto jeg opp, pakket inn det siste av julegaver, pakket ullundertøy, bok, mac etc. i en bag og ble hentet. Vi kjørte innom Farmor på veien og ønsket henne god jul, før vi turet hele veien opp på fjellet med bilen full av mat, gaver og julestemning.

Vi kom frem til dekket bord og reinsdyrskav, det er tradisjon. Nå sitter jeg og Pernille stappmette i sofaen med hver vår bok, Hjemme Alene på skjermen og godteri i skåla. Det er endelig JUL og roen har uten tvil senket seg over denne hytta.

I rute

Da er alle julegavene i boks og jeg er storfornøyd! Vi hadde trening i morges kvart på ni på Olympiatoppen, jeg glemte av sko som vanlig og måtte kjøre hjem til mor og far og hente de første og beste par skoene jeg fant for så å komme et litttte kvarter for sent.

Det ble likevel en deilig økt og en skikkelig finisher før jula. Jeg dro rett derfra på juleshopping og fikk gjort ferdig det jeg skulle. Nå sitter jeg hjemme i min egen stue i byen og ser julefilm og spiser havregrøt. I kveld er det julebord med damerne, så det gleder jeg meg masse til. Men før det står årets nest siste håndballtrening for tur.

Hvordan ligger dere an med julegavene?

Uken som gikk #2

Hei sann, det er tirsdag og jeg tenkte å kjøre en kort oppsummering av forrige uke før jeg begir meg ut på denne siste uken før jul. Jeg skrev egentlig dette innlegget etter trening i går kveld, men oppdaget til min store fortvilelse at Safari ikke funket på macen. Så da måtte jeg ta med babyen på jobb i dag og få data-eksperten på kontoret til å se på det. Det tok han to minutter å fikse det. Anyways her kommer uken som gikk.

Ukens serie:

Det har nok vært Orderud som har vært på tronen den siste uka. Jeg og Maja kom litt sent i gang.

Ukens craving:

Off det er fasan meg sjokolade, haha men det er jo jul

Ukens matrett:

Ribbe og medisterkaker. Var på julelunsj med slekta på pappa sin side på søndag og spiste julemat for første gang denne jula, og nammm det var bedre enn jeg husket. Dette blir en fet jul.

Ukens film:

Jeg har faktisk sett mye film denne uka, ikke noen spektakulære som egentlig fortjener en review, men jeg har sett De Utrolige 2 og The Spy who Dumped me (haha). Leide også Red Sparrow med Jennifer Lawrence, men kastet inn håndkleet etter sju minutter med way too much russisk aksent, sex og død. Og sist men ikke minst så jeg to julefilmer på søndag kveld med Sanne og Hanna. Først Hjemme Alene 1 og deretter Merry Friggin Christmas. Uansett da, prisen for ukens film går til Kevin McCallister og gjengen  😉

Ukens opptur:

Ferdig med eksamen vel!!!! Utrolig deilig å ikke sitte på BI dag ute og dag inne med nesa nedi en bok og tre Nocco innabords.

Ukens nedtur:

Hmm nå må jeg tenke meg om. Jeg tror ukens nedtur blir ukens tanke denne uken, og det er at noe må gjøres med elva i Trondheim. Den er iskald og livsfarlig, og den ligger helt usikret midt i alt som skjer i byen. Enda en savnet person i Trondheim natt til søndag, akkurat samme for en ukes tid siden. Noe må gjøres, det er det ingen tvil om.

Ukens sang:

Alle av Billie Ellish

Ukens treningsøkt:

Nei skal vi si forrige ukes styrkesirkel på Olympiatoppen da. Den er alltid jævlig der og da, men veldig digg etterpå. Vi kjører mellom 13 og 16 øvelser, 20 sek arbeid, 20 sek pause x 3 runder på hver øvelse.

Ukens gledings:

Tradisjonell jul på Røros med fammen og tre dogggs i år, det gleder jeg meg til. Vi drar vel oppover den 22.desember og reiser hjem igjen 2.juledag.

Ønsker dere en fin dag videre!

Meanwhile in Trondheim

Hei dere!

Siden sist har jeg tatt meg tiden til å se på dårlige serier på Netflix, spist sjokolade til alle måltider og kjent et ørlite snev av stress med tanke på julegaver, men sett bort i fra sistnevnte så har det vært noen avslappende dager siden siste eksamen. Jeg har også kommet meg litt mer tilbake på håndballen, etter set-backen med strekk i hamstring. Jeg er fortsatt ikke 100% bra, men sett i forhold til at jeg ikke fikk til å gå vanlig eller jogge rolig i starten, så er jeg en halv-meter unna å løpe nå. Så det føles bedre i hvert fall.

I dag har vært en herlig lørdag. Jeg våknet opp hjemme, etter en sen, men rolig fredagskveld hjemme hos Sanne i går. Så var det tidlig på’n med håndballtrening klokken ti i morges, etterfulgt av julelunsj og pepperkakebaking med Pernille, hjemme hos mimmi og beste.

Etter baking og masse deig-småspising og kaffe og kaker, så dro jeg og Pernille hjem til Heimdal og lagde taco for to. Mamma og pappa er midt oppi demonstrasjon kaoset i Paris og vi holder fortet her hjemme med hundene meanwhile.

Til den fremtidige meg

Jeg satt å browset gjennom noen blogger for litt siden, noe jeg gjør når jeg ikke har noe annet på agendaen. Da kom jeg over et innlegg med en liste over ting denne bloggeren angret på i livet. Og jeg ble litt trist fordi jeg håper ikke den fremtidige meg kommer til å sitte og angre på ting. Slike ting som å bruke for mye energi på å prøve å passe inn, for mye tid på å prøve å finne prince charming, bry seg for mye om hva andre tenker, ikke være fornøyd med eget utseende. Det er sånne ting som man kan ende opp med å angre for at man brukte energi på. Og jeg tror veldig mange av oss tenker slike tanker, for ofte. Jeg ville bare minne oss på å sette pris på det vi har her og nå. Det er så viktig. Livet skal ikke være en dans på roser, vi møter på hindringer og vi kommer oss over det, det er livets gang. Vi må gjøre det som føles riktig her og nå, fokusere på det positive vi har og gjøre det beste ut av det vi er gitt. På den måten tror jeg ikke vi kommer til å sitte igjen med så mye anger.

Så til den fremtidige meg: Du skal være glad for at du ga faen der det føltes riktig, du skal være glad for at du brukte tid på å være med venner og familie, du skal være glad for at du ikke sammenlignet deg med andre, du skal være glad for at du unnet andre å lykkes og ikke var misunnelig, og du skal være glad for at du brukte mer tid på å leve i nuet enn å dvele over det som har skjedd, som ikke kan gjøres noe med.