20% på miinto.no

I dag fra klokka 12.00 til i morgen klokka 12.00 er det 24 hour shopping spree på miinto.no. Det vil si at det er 20% rabatt på alle varene på nettsiden! Nettsiden har utrolig mye fint, og merker som blant annet Gant, Barfota, 2nd Day, Tiger of Sweden og Tommy Hilfiger + mange mange flere. Så løp og kjøp alle shoppinggale girls!

Militærgrønn vårjakke HER, neglelakk HER, parfyme HER, nydelig genser i korall HER, rosa Gant skjorte HER, t-skjorte fra 2nd Day HER, Valentine Sweater HER, blå og hvit stripet bluse HER, mørkegrønn kjole HER

Noe dere likte?

anorakk fra barfota

Fikk en utrolig fin anorakk i posten rett før helga, fra BuyHelse. Jeg har den i fargen mint, men den kommer også i rosa, creamy, hvit og grå. Den passer perfekt nå som det går mot lysere tider i tillegg til at den likevel er vindtett. Jeg har den i strl. S/M og den passet perfekt! Her har dere de forskjellige variantene, og hvis dere kjøper en anorakk eller hva som helst over 1000 kr får dere velge med dere et gratis skjerf.

Hva synes dere?

slitne barn

God daag! Er så fint vær i Åre, masse sol og sommervarmt. I dag kjørte vi slalom og spiste lunsj med familien, så møtte vi noen kompiser som vi kjørte litt med før vi dro hjem til hytta. Nå sitter alle barna slitne i sofaen og ser på tv, mens jeg blogger haha.

Så The Escape Plan i går kveld og skal se Prisoners i kveld. Den anbefales 🙂 Har dere sett dem?

Elise og Pernille

♥ ♥

slalom weekend

Hei! Nå har jeg det veldig travelt, skal på hyttetur med familien + venninne av pernille + min kjæærest ♥ Er meldt superfint vær, så vi tenker oss på slalom blant annet. Blir godt å komme seg litt bort fra byen og bare kose oss. Jeg må egentlig bare løpe nå hehe, men vi blogges vell i Åre! Ha en superduper helg :):)

Forresten så avslutter jeg konkurransen nå, så trekkes vinneren snart!

fruktkose♥

Hva er deres planer for helga?

tortillapizza

Hei! Ble litt senere blogging enn planlagt. Sluttet faktisk halv ett i dag etter en hel dag med nynorsk, jaaa dere hørte riktig. Men det var ikke så ille da, det siste vi gjorde var å oversette en engelsk sang til nynorsk. Jeg og Markus oversatte “what makes you beautiful” av 1D haha, en utfordring. Og gjett hvem som skal utnytte sin fine sangstemme med å framføre denne fantastiske, nynorske sangen… 🙂 Blir gøy.

Etter skolen kom Knut og vi fikk en snap fra Johanna og typen som lagde tortillapizza, såå da måtte jo vi også det. Det var helt syykt godt og så enkelt! Bare ta en tortillalefse og ta på tomatsaus, skinke eller pepperoni  og ost og eventuelt andre ting og stek i ovnen på 225 grader i noen minutter, til dere ser den er ferdig. Anbefales!

fine kjære med bloggsmoothie♥

I kveld jogget jeg til 3t og trente cardio og styrke med Johanna, og tok et deeilig bad til slutt. Kom hjem til nydelig middag bestående av salat med all verdens godsaker inni og foccaciabrød.

God natt alle fine!

Vinn gavekort på 2000 kr

God kveld! Nå er det på tide med nok en konkurranse, og igjen har dere muligheten til å vinne et gavekort på junkyard til en verdi av 2000 kr! Det dere må gjøre er å like fanpagen deres på facebook HER og sjekk ut instagramprofilen deres @junkyardcom. I tillegg må dere linke opp favorittplaggene deres til en maksverdi på 2000 kr i kommentarfeltet og dele dette innlegget på facebook.

LYKKE TIL! Avslutter konkurransen etter noen dager 🙂

vaffeldagen

Hei og god tirsdag! Uten tvil den værste dagen i uka, starter åtte og slutter halv fire, er såå lenge. Det er i hvertfall utrolig godt å komme hjem da, dessuten er det jo vaffeldagen i dag. Det er liksom skille mellom vinter og vår, så det passer jo godt at sola skinner inn alle vinduer i huset. Vafler er noe av det beste jeg vet, men om man ikke vil være så usunn så anbefaler denne oppskriften. Den er sunn og smaker minst like godt som vanlige vafler.

dette var dagens frokost, naam

Hva skal dere gjøre i dag?

finfin vårjakke

Hei! Nå sitter jeg hjemme hos Johanna og spiser kyllingburger, naam. Stekte kylling og hadde det i grove rundstykker med salat og dressing. I dag blir det puggedag, vi har nemlig geo-prøve i morgen. Jeg tenkte egentlig bare å vise dere det jeg kjøpte meg på lørdagen, når jeg var i byen. Både dekselet og jakka er forresten kjøpt på Høyer i Trondheim.

 Superdupersøtt deksel fra Marc Jacobs 450 kr

 Lett dunjakke fra Colmar 2999 kr

Hva synes dere om jakka og dekselet?

for en laang dag

Hei! Skulle egentlig skrive et innlegg før jeg la meg i går, men tiden gikk så fort så jeg sovnet mens jeg holdt på haha. Måtte legge meg tidlig fordi jeg skulle opp klokka seks i dag. Laget dro til Molde for å spille to kamper. Kjørte en gigabuss i fem timer, det var faktisk veldig koselig og morsomt, men det er det jo alltid med den gjengen. Kostholdet i dag har bestått av energisjokolader, sjokomelk, sjokoladekake og pizza hahah score. Vi tapte den første, mildt sagt haha ups og vant den andre. Vi måtte vinne en av dem for å komme til sluttspillet, såå det klarte vi!

Nå er jeg så sliten og trøtt at jeg skal legge meg med en gang. Følte bare jeg måtte stikke innom og informere dere litt om livet mitt. Starter ikke før kvart på ti i morgen så det blir godt å sove litt lenger enn vanlig. GOD NATT ♥♥

dagens antrekk

Hei dere! Våknet av meg selv klokka åtte i dag og fikk rett og slett ikke sove etter det uansett hvor hardt jeg prøvde. Så jeg så en episode Pretty Little Liars i senga, helt til det var igjen 5% batteri og jeg løp rundt i huset som en gal (desverre forgjeves) for når jeg kom tilbake var den like død som beina mine. En fantastisk fin start på dagen. Har hatt en ellers fin dag da heldigvis haha. Dro til byen med jentene klokka ett og spiste sushi på Sabrura på Byhaven, nyyydelig sushi. Vi spiste så mye vi ville for 189 kr, det er jo helt sykt. Satt der nesten hele dagen hahah. Kjøpte meg en fin vårjakke og et mobildeksel som jeg kan vise dere senere! Nå må jeg stikke, så vi blogges i kveld :):) Her er dagens antrekk.


  mami ville være model for a day

Jakke fra en eller annen butikk på 60-tallet sikkert, genser fra Nike, bukse fra Dr.Denim og sko fra Nike

Hva synes dere om antrekket?