UKENS SPØRSMÅL

Har fått mange spørsmål igjen om Runwaydreamz shortsen: Hvilken str og hva kostet shortsen?

Jeg har størrelse XS og den kostet litt under 2000 kr med frakt, toll og moms.

hvor er den toppen som du har på deg på headern din fra ?

Den er Johanna sin, og er fra Bikbok. Men de selger den nåkk desverre ikke nå lenger.

jeg tåler heller ikke hvetemel og lurte bare på om det var mye glutenfritt i london? Skal der om noen uker 😉

Jeg merket egentlig ikke noe forskjell fra Norge da. Jeg har som regel med meg nåkk av brød og alternativer, men foreksempel på hotellet var det null problem fordi de hadde masse glutenfritt. Og ellers spiste jeg egentlig sushi og biff og drakk kaffe fra starbucks 🙂

Kjenner du ei som heter toril ebbesen? I så fall;hvordn kjenner du henne? Vet du hva hun jobber som?

Dette spørsmålet flyttes direkte over til gruppa der jeg beholder alle de mest randome spørsmålene jeg får. Jeg tror det er frysøren til to av venninnene mine, så hun jobber som frisør. Og jeg kjenner henne ikke så godt nei.

Ååå, jeg lurer såå, er Thea og Martine tvillinger? De er så sinnsyyyyykt lik!!!<3

Haha jaaa de er tvillinger.


Thea, Martine

Kan du lage en video fra London?

hm joda kanskje, ja kan jo det. Kanskje litt sent nå, men vi får se.

Har du basseng på hytta:o?

ja

Hvordan sminker du deg??


sånn ca

Hva gjør du for å få så fin kropp? Kan du lage treningspogram og hva man burde spise?

Gjør vell absolutt ingenting annet enn å spise usunt og trene håndball. Kan sikkert årdne et inlegg om trening ja 🙂

 

Noe mer dere lurer på?

todays clothing


store fine øyne

genser Gina Tricot, bukse Topshop, jakke Helly Hansen

you like?

tilbake for godt!

Halloo 🙂 Som dere sikkert har merket har ikke bloggingen hvert på topp i det siste, beeklager.. Men jeg var jo på hytta i helga – 0nett, og på telttur fra tirsdag til onsdag med klassen. Jeg kan jo fortelle litt om den turen, haha. Det var egentlig kjempe morsomt! Herlig at lærerene ikke brydde seg så mye om hva vi gjorde, så vi satt egentlig bare å spiste, spilte kort, sov og tisset i skogen. Men det var driitskummelt om natta. Jeg lå i telt med Hanna, Johanna, Thea og Martine. Og så typisk å høre skumle lyder da selvfølgelig. Vi hørte plystring og at noen gikk rundt teltet, og det viste seg at det var noen gutter i klassen………. Trodde serr vi skulle dø. Har desverre ingen bilder :-((

I dag dro jeg til Thea og Martine rundt klokken elleve med frokost til småjentene♥ Kjempe kos. Chillet bare hele dagen, helt til vi årdnet oss og dro på båtføreprøvekursmøte haha. Vi er åtte jenter som drar sammen på båtleir i sommer skjønner dere. 


jentan male sæ i ansiktet nuu ja


kult uten maskara :-S

Nå skal det blogges for fult her!!! Noe spesielt dere vil høre om??????

 

upostet outfit

Tenkte jeg kunne poste en av London-oufittene som ikke ble postet.

t-skjorte fra Pepe Jeans, jakke og armbånd fra Gina Tricot, sko fra Converse, Shorts fra Levis

Hva synes dere?

noen av innkjøpene fra London

Like I promised, innkjøp fra london. Rakk ikke vise dere alle i kveld, dette er jo dessuten bare klær. Sminke og annet småtteri kommer det ogsåå.


topp og shorts fra Top Shop


tubetopp fra Primark


tubetopp fra Primark, shorts 300 kr fra Urban Outfitters


bukse 350 kr og topp 200 kr fra Top Shop


topp fra New Look

genser med nagler fra TopShop

t-skjorte fra Pepe Jeans 350 kr

Ja jeg kjøpte blant annet en shorts til fra Urban Outfitters, og flere topper, sminke osv. Rakk bare ikke alt nå.

Hva synes dere om innkjøpene?

 

 

 

pinsehelga

heeei ♥♥

soory for 0 blogging i helga, problemer med internett desverre. Men det har vært kjempe koselig, Anna var med. Vi har kun solet oss, spist, badet, sovet og sett på gossip girl egentlig. Har tatt noen bilder dere kan få se. Og ellers kommer noen av innkjøpene fra London rett rundt gjørnet, så følg meed.

Hva har du gjort i helga?

Falstadtur med klassen

Tok buss til Falstad med klassen i dag. Uheldighvis hadde vi den samme grinete bussjåføren vi hadde på håndballcupen, men det gikk helt greit med masse sjokolade og 100 floors (et iphone spill, anbefales for de som liker IQ spill som gjør deg klin gærn) Det var utrolig trist og høre om fangene som hadde vært der og alt som hadde skjedd der under 2.verdenskrig. Men jeg synes kanskje de kunne funnet på noe litt mer interessant for oss å gjøre. Vi skulle liksom fordype oss kun i en enkelt fange og alt om dens bakgrunn osv. Men uansett var det jo ganske lærerikt.

Etter skolen dro jeg og Katrine til byen, spiste verdens råeste is på Deli de Luca og møtte Andreas, Torbjørn og Erling. Før vi tok bussen hjem igjen og koste oss resten av kvelden i bikini på hverandaen med Hanna, Johanna og Anna, sjooookk.

Har du vært på Falstad?

Sunny days, party nights, hot guys, water fights, pretty hair, tanned skin, schools out, summers in

Har så godt som tatt sommerferie allerede. Fikk tilbake matte og engelsk tentamen i dag og fikk 5 på begge, er suuperfornøyd! Etter at hele gjengen bestemte seg for å levere blankt på en naturfsgprøve skulle ta dagen vi kom hjem fra London, synes jeg vi fortjente litt oppmuntring.

I morgen går turen til Falstad Fangeleir. Skal se på diverse ting fra 2.verdenskrig med klassen. Med busstur i tilsammen tre timer i 20 varmegrader, med e gjeng svette, klamme elever og klissete godteri blir det sikkert en uforglemmelig tur.

what ya think about todays dressup?

sommertideeeeer

verdens beste lesere♥

I dag er det syden seriøst! Ligger på hverandaen med Hanna, Johanna, Martine og Katrine nå og koser oss med smoothie. Var akkurat likedan i går. Da var vi hos Anna og spiste frukt og sjokolade, potetgull og godteri på hverandaen mens vi lo og snakket om alt mulig rart. Før vi gikk inn å så dobbelepisode av frustrerte fruer. Det var siste episode for de som ikke visste det….. :((((


martine♥


my besties


naaaam

Ha en stråålende dag videre!

SUCH A LOVELY DAY

(innlegg som ikke ble publisert i London..)

Åh dette var helt en av de beste dagene! Utrolig nåkk var det ikke shopping som sto på planen vår, eller mødrene shoppet da haha. Men uansett så dro vi helt tilfeldig på en sushi restaurant (twinsa&me+mothers) Og det viste seg at den hadde blitt anbefalt av Michelin Guiden, det er bare de aller beste restaurantene som blir det. Norges beste restaurant har en stjerne i den guiden da, det sier litt. Det var hvertfall helt utrolig bra, maten og stemningen og alt! Etter det tok vi egentlig flyet hjem………… trist

Var en uforglemmelig tur som må gjentas!