videoblogg

Hei! Beklager å skuffe de som trodde selve Mallorca-videoen kom ut nå heh.. Som jeg nevnte tidligere så er jeg i learning-modus på oppdateringen til Imovie, så jeg satte meg ned med noen videoklipp av at jeg og Pernille tar ut rastaflettene mine i syden, og begynte å leke meg litt med dem. Så når jeg hadde skjønt en del av det nye, så satt jeg der med en ferdig video som jeg tenkte jeg like gjerne kunne publisere her. Så enjoy den super spennende helt awesome videoen av at jeg – nei ikke fletter rastafletter – men tar ut flettene noen andre flettet på meg. Høres ut som jeg lett kan vinne en Oscar på denne ja.

Også skjønner jeg ikke helt hvorfor den nekter å komme i full størrelse, men bare trykk på fullscreen og sett på 720 ph i tannhjulet 🙂

Hva synes dere?

Rastløse meg

God morgen! Jeg sier det selv om jeg våknet klokka ni i morrest av vekkerklokka til Hanna, etter tre timers søvn, fordi det er først nå jeg slår meg ned med frokosten. Jeg, Hanna, Nora og katy sov hjemme hos meg i natt (eller sov og sov..) Vi hadde Grusomme Meg – maraton, så slukna en etter en, og når klokka begynte å nærme seg 05.00 var det bare jeg og Hansnich igjen, I dag har jeg ikke noe å finne på, så rett etter at jeg nettopp leide Taken 3 og skulle slappe av i sofaen, kom jeg på at jeg heller ville kjøre til hytta der resten av familyn er. Jaja litt uforutsigbar og rastløs er to ord jeg kjenne godt. Så ja nå tar jeg turen til Inderøya, så blogges vi senere!

Jumpsuit fra Papayamaya her, jeg har den i M. Den er veldig søt og enkel, men den er litt gjennomsiktig. Så hvis dere ser nøye etter så kan dere se den utmerkede, eksotiske, oransje trusa jeg valgte å ha på under. Jeg blir sikkert mobbet og beskyldt for å ha gjort det med vilje, og jaja jeg tok på meg den mest fargerike trusa mi med vilje sånn at alle skulle se den haha, nei. Og tro meg, jeg skiftet truse da jeg så bildene. Try to understand, oss jenter i mellom.
Hva synes dere?

monday mood

Hei sann dere! Nå for tiden prøver jeg febrilsk å skjønne meg på nye opdateringen av Imovie, noe som resulterer i stygge utvekslinger av ord mellom meg og macen, eller det går vel for det meste en vei. Men den fysiske volden har vært begge veier, da jeg klappet gjen macen med all kraft og fikk kjenne at jeg hadde fingrene imellom. Det er ikke bare Imovie heller, det er kombinasjonen mellom den og GoPro som jeg ikke har vært borti før, for av en eller annen grunn er halvparten av videoklippene “uleselige filer” og da må jeg smile, puste og telle til ti, hjerte 🙂

Bikini og kimono fra Nelly, shorts fra Monki

Jeg sliter også med å laste over noen av bildene fra GoPro til mac, så da laster jeg dem opp på telefonen og sender de via facebook, noe som rakker ned betydelig på kvaliteten. Meen jeg skal slutte å spre denne negative energien, for egentlig (dypt der inne i sjela mi) så er jeg glad, og skal jogge meg en kveldstur nå for å lufte hodet haha.

Bildene er fra det siste hotellet vi var på, Riu Palace Bonanza i Illites. Det var så perfekt hotell, servicen, maten og alt var excellent. Og det som var litt spesielt med det, var at det ikke var det typiske sydehotellet med sandstrand. Det føltes mye mer ut som vi var på cruise, bare se utsikten på bilde nr 3. Fordi istede for å vasse på stranda så hoppet vi rett ut i det dype havet, og det var sykt herlig.

Hvis noen har noen tips eller triks med Imovie/GoPro, please enlighten me♥

Alcúdia

Hei igjen! I går kveld kom jeg hjem etter atter en uke med solfylte dager på Mallorca. Den første uka var jeg jo med jentegjengen i Can Pastilla, og uka etter var jeg så heldig å få tilbringe med familien. Det var så enkelt, pappa leide en bil og kom å hentet meg i resepsjonen da vi holdt på å sjekke ut av hotellet vårt. 40 minutter senere var jeg i Alcúdia på Hotel Iberostar, og der var det fint! Men til min overraskelse skulle vi ikke tilbringe mange nettene der, det var nemlig en jungel av barn. Misforstå meg rett, jeg elsker barn, men en uke med hyl og skrik, tiss i bassenget og Miniklubb på hvert hjørnet, klaarer jeg meg nok uten heh. Men seriøst hadde jeg vært beibi eller en nybakt mor hadde det vært det rette stedet, paradis på jord ville jeg sagt, med gratis is og popcorn og underholdning hver kveld. Familyn + Elise, Pernilles friend, hadde allerede bodd der fem dager, og fikk ikke byttet hotell før jeg kom fordi det var fullt på det vi hadde tenkt å bytte til. Så jeg sov to netter på en ekstraseng på rommet til småjentene, så kjørte vi Elise til flyplassen en tidlig mandags morgen, samtidig som vi sjekket inn på nytt hotell, i Illites, Hotel Riu Palace Bonzana Playa. DET var et fantastisk bra hotell, har flere bilder derfra til dere! Men under er det altså bilder fra plass nr 2 av 3 – Alcúdia.


Outfit: topp fra Bikbok, bukse fra Nelly, sko fra Michael Kors


such pretty gals ♥

Hva synes dere om bildene?

Bildestrøm Mallorca 2015

Hei folkens! Gjett om jeg har savnet bloggen! Men gjett om jeg også har hatt en helt fantastisk uke, som rett og slett ikke tillot å sette av tid til blogging. De som gjettet ja på begge fikk top score xD hehe nei men seriøst, denne uka har vært den beste i hele mitt liv. Med bestevenninnene mine samlet i Spania, på et utrolig bra hotell, på en utrolig fin plass, og vi har vært så heldige med alt. Bare det at vi kom oss hele veien til Mallorca var et under i seg selv, men så overlevde vi faktisk en hel uke også. Det er så mye jeg vil fortelle og vise dere – så da kan vi alle være glade for at jeg har filmet en del! Nå gjenstår bare å knekke kodene på Imovie’s oppdatering, så blir det kanskje en liten video på dere.

 

Vi dro ikke på den typiske “partyturen”, men brukte heller litt ekstra på et fint hotell, og nøt late dager i sola og morsomme kvelder ute på byen i hverandres nærvær. Vi er uten tvil den mest komiske gjengen jeg vet om, og det fikk blant andre de ansatte på hotellet et innblikk av haha. Vi snakker alt fra “Eh we accidently threw our madrass on the balcony to the room underneath..” Til å løpe halvnaken ned i resepsjonen “OMG we need help, there’s a man in our shower!!!” og “Excuse me do you have a first aid kit, our mirror fell down and my friend is injured, and yes we will probably need a new mirror as well” Det er bare noen av de sprø hendelsene hahah..

Ellers så leide vi oss en egen rib (speedbåt eller hva jeg skal si) med to sjåfører og dro på tidenes båttur med champagne og bading i en lagune. Vi var på Mallorcas største nattklubb og festet til langt på natt. Vi spiste på noen litt vel dyre restauranter i forhold til budsjettet, men hadde også piknik på stranden med burger og milkshake, volleyball og nattbading. På onsdagen var planen egentlig å dra til Magaluf på Martin Garrix konsert som vi hadde betalt depositum til, men vi ombestemte oss i siste liten, dro ut i partygata og ble (u)heldigvis sjekket opp av tusen tyskere istedenfor haha score.
upostet outfit

Det var en del som lurte på hvor denne jumpsuiten var fra, da jeg postet innlegget her ↓ for noen helger tilbake. Og som dere ser, ved hjelp av mine tegnekunskaper, så er den fra Topshop !! … Haha det er litt tørrblogging det her, jeg skal innrømme det. Akkurat nå er det faktisk natt til lørdag 11.juli og jeg reiser til syden med jentegjengen om noen få timer. Og det er jo aldri sikkert med internettilgang osv, så derfor publiserer jeg dette nå i dag, så dere har litt å gjøre før dere ser meg igjen (for dere har sikkert ikke noe annet i sommerferien deres enn å sitte inne å lese bloggen min haha…) Men hvis jeg til nå ikke har klart å blogge, så kan dere følge meg på instagram og snapchat (mathildeholck begge plassene), så får dere sannsynligvis noen oppdateringer der, ved mindre mobilen min blir slukt av en hai –  som det forresten ikke finnes så mye av i Spania, så det går nok bra. Vell, jeg burde sikkert sove nå, såå see you soon!oh so serious

Nytt design !!

Hei dere! Nå var det på tide med nytt design, er dere ikke enige? Jeg skulle gjerne slått til med et sommerlig bilde i headeren, men jeg tenker at jeg kanskje ikke blir så fort lei av det når det er litt mer nøytralt. Likevel prøver jeg ut fullscreen header, og det er jo noe annet, men jeg tror jeg skal venne meg til det altså! Godt med litt forandring. Uansett, så er det herlige Cecce som står bak designet og headeren, så masse masse takk til henne, jeg er superfornøyd ♥ Hun er fantastisk når det gjelder design, og selger det til en rimelig pris! Her finner dere designene hennes. Det designet jeg har er en tilpasning av designmalen instafame, men hvis noen av dere vil ha et lignende design med vanlig header burde dere ta en titt på fullscreen ← designet. Håper dere også synes det var fint?? ♥


Hva synes dere?

 

lately i’ve been

Washing my cat – Haha det skal egentlig stå car der, men det var en morsom skrivefeil som fortjente å komme på bloggen, r og t er veldig nære på tastaturet.. Men ja dere hørte riktig, her om dagen, da jeg var hjemme alene og sola skinte, vasket jeg bilen min både utvendig og invendig. Husker dere potetgull-incidenten til Johanna for litt siden? Ja det var kanskje hovedgrunnen til at den trengte en vask. Men ikke se for dere noe sexy playboy-bilvasking, det var for det beste bare søl og gris, og litt artig da.

Spist ferske reker – på søndagen var det så fint vær, så vi dro på en søndagsåpen butikk og fant utrolig nok ferske reker der, så da ble det rekelunsj på verandaen til tvillingene. Senere den kvelden dro vi hjem til Daniel, typen til marti, og grillet der med noen kompiser.

Prøvd å forberede meg til syden – Jeg har skrevet en pakkeliste, klippet meg en shorts og handlet diverse til småting til syden. NYG is going to Palma på lørdag, wiihu gleder oss. Eller ni av tretten jenter drar, resten skal på andre turer med kjæreste og sånt. Vi skal på et fint hotell litt utenfor Palma på Mallorca, Can Pastilla heter plassen, og vi skal være der en uke. Så kommer familien min, så jeg blir igjen en uke til med dem på samme øya.

Ellers har jeg ikke gjort så mye de siste dagene, hvertfall ikke noe spesielt interessant. Men her om dagen etter trening dro jeg hjem og skulle prøve noe nytt i matveien. Jeg har jo hørt at man kan gjøre så utrolig mye rart med Questbarer, så jeg tok en S’mores delte i to og formet som cookies, og satte i ovnen på 180 grader i 5 minutter. Det ble sykt gode cookies, anbefales! Det kan nok helt sikkert gjøres med alle questbarene.

Flere som skal til syden framover?

top 3 summerlooks

Jeg er vel ikke den eneste som synes sommeren er den beste årstiden, ikke bare på grunn av sola, varmen, ferie og alt det, men også på grunn av moten. På vinteren bryr jeg meg nesten ikke om hva jeg har på meg, så lenge jeg har en varm parkas. Men om sommeren er det så uendelig masse fint å ha på seg.

Det finnes ikke noe bedre enn å slappe av på stranda med en drink, en bok eller et blad og musikk på ørene. Og legg merke til faktoren på solkremen over, haha 50 er rette faktoren for meg i de fleste tilfeller.

Denne stilen passer meg også midt i blinken. Jeg mimrer tilbake til late dager på båttur i marineblå, stripete kjoler og hvitvin, haha det hørtes mye mere lukseriøst ut enn det sannsynligvis hadde sett ut.


Men denne er nok favoritten! Elsker den avslappede stilen med alle slags mønster og accessories, alt er liksom lov. Jo mere du klæsjer på jo kulere blir det.

Hvilken look liker dere best?

sommerlig antrekk

Hei! I helga har det vært utrolig fint vær og nesten for varmt. Det har gått mye i soling, reker, grilling og fest. På lørdagen vorset jeg med noen jenter før vi dro ut med en hel gjeng, og det ble en morsom kveld! Jeg har vel noen hverdagsbilder fra helga å siden dere liker det, eller blir det kanskje helgedagsbilder haha. Her var lørdagens antrekk:

Modelling ;p

Topp fra Nelly, skjørt fra Zara, sko fra Toms

Hva synes dere? ♥