for en tuur

Hei! I går utpå dagen forlot hele storfamilien hytta og det ble bare jeg og Katrine igjen. Nå derimot kommer neste intevall med mennesker inn døra når som helst, mamma, pappa, Pernille og to venninnner av henne. Det var rart å gå fra 14 til 2 på så kort tid, men litt deilig også da haha, endelig litt fred og ro etter fire dager med festing og fullt hus. Så i går kveld lagde jeg og kat kylling og ris til middag, og det var godt med noe annet enn taco, kebab eller burger. Så så vi Sex and the City the movie, før vi sovnet før klokka tolv. Vi har rukket å gjort sykt mye morsomt på denne hytteturen, og den kommer til å huskes hvertfall, herlighet så mange fine minner med mine beste venner ♥

meg og katy i nuet

Hva har dere gjort hittil i ferien? ♥

stemning på fjellet

Hei dere! I går våknet vi gryytidlig, her vi snakker klokka sju. Ingen skjønte noe, men vi sto nå opp og lagde frokost. Vi kom oss i bakken til klokka 11 og det var såå fint vær, men sto en time i kø og da vi endelig kom opp, fant jeg ut at jeg hadde på meg Pernille sine slalomsko. Så skoene passet ikke til skiene. Men det var ikke så big deal, vi fant noen som kunne hjelpe oss, men the real problem skjedde da Maja ødela ski-binningen totalt, så det var bare å ta turen rett ned igjen. Score. Men det positivet var at vi fikk igjen pengene haha, bra service da. Jeg tok noen bilder med GoPro i bakken, men jeg har ikke helt skjønt det enda, så dere får se dem senere.

Så dro vi på afterski etterpå, og resten av kvelden ble noe for seg selv, hvis jeg bare kan si det haha.

Hva synes dere om bildene?

Åre snapshots

Hallo i luken fra Åre! Da har vi endelig kommet i gang med fredagstaco, etter en morsom roadtrip og en hektisk handletur som tok litt for lang tid i forhold til våre sultne mager. Men åååh guud så herlig det er å endelig være her, og endelig feire påskeferie! Det skal bli noen syke dager med den herlige gjengen. Jeg har ikke tatt så mange bilder, lever i øyeblikket og glemmer det til tider, men noen har jeg. Så her er et bittelite innblikk i dagen:

Forresten har jeg da åpnet mystory på snapchat, jeg heter mathildeholck !!

Ha en fin fredag!! Vi blogges ♥

månedens spørsmål

Skal du på noe sydentur sammen med jentene i sommer? Isåfall, hvor har dere tenkt dere, og når?

Vi skal til Ios, i starten av juli


Scorer du i hver håndball kamp du spiller, og er du den jenta som får spille mye ute eller må sitte mye på benken?<3

Hmm vanskelig å si hvor mye jeg scorer, det varierer jo litt. Denne sesongen har jeg spilt hele kampen så og si hver kamp.

Var du på vinterlyden? Har du hørt om Isac Elliot, og i så fall hva synes du om han?

Nei var ikke der, har ikke noe spesielt forhold til han, men jeg husker han hadde en bra sang for litt siden hvertfall 🙂

Hvordan ser ditt liv ut 20 år fra i dag?

Om tjue år er jeg vel 38 år, da har jeg to barn, en hund, er gift og bor i Trondheim. Eller så bor jeg singel, med to hunder (som har blitt kjærester, så selv om jeg faktisk bor alene er jeg konstant tredje hjulet på vogna) og bruker opp alle pengene mine på utesteder hvor jeg desperat prøver å finne meg en framtidig ektemann.

Hva liker du aller best med familien din?

At vi har det veldig fint sammen og reiser mye, spiser god mat og opplever masse.

Er kroppen din bygd slank, eller er du mer “vanlig”? Altså hvis vi sammenligner deg med Heidi Løke, eller en på landslaget, er kroppen din da like kraftig (og jeg kan kalle det det?) eller er den slank (sånn Aylar type)?

Jeg tror jeg har ganske kraftig benbygning egentlig, ikke noe Aylar-type. Det eneste er at jeg har så smal midje i forhold til rompe og lår, (noe som gjør det svært vanskelig å finne kjoler og bukser som passer). Men ellers så spiser jeg godt med mat og bygger muskler fort, så helt klart mer håndballkropp enn modellkropp haha.

Hva hadde du gjort om du fant ut at du var gravid akkurat nå?

Hadde først og fremst freaket helt ut, men jeg hadde aldri klart å hatt en beibi i så ung alder.

Hvem er den aller viktigste personen i ditt liv?

Åh jeg kan ikke plukke ut en

Hvilke to ting klarer du deg ikke uten?

Mat og drikke ;p

Hvor ser du Sex and the city?

Free-TV-Video-Online HER 

Kan du spise pringles? Det inneholder jo hvete? Hvordan godteri kan/kan ikke du spise?

Hvis jeg ikke tar helt feil så inneholder det hvetestivelse, og det kan jeg faktisk spise. Så ved mindre det står inneholder gluten eller hvetemel så er det spiselig for min del. Ellers kan jeg spise det meste av sjokolade som ikke har kjekse i seg, og det meste av potetgull. Jeg kan faktisk ikke spise heksehyl (utrolig nok) og jeg kan ikke spise chilinøtter.

hvem fra nyg spiller håndball?

Jeg, Martine, Thea, Maja, Hanna, Ida, og Johanna som er skadet at the moment


forresten hvilket proteinpulver bruker du hvis du bruker?

Jeg bruker ikke proteinpulver

hvordan er du når det kommer til forelskelse og kjærlighet? Er du mer guttekompis typen, eller er du den som faller raskt for en gutt og forelsker deg?

Faller helt klart ikke rakst for en gutt, og blir ikke forelsket. Jeg er guttekompis typen, litt irriterende noen ganger haha.

Har du noen gang godt på en sikklig fylla smell?

( Ja:/ )

Hvilke glutenfrie pølsebrød spiser du?

Noen fra Mikalsens Bakeri, men de selges hvertfall i frysedisken på Life.

kordan størrelse har du i jakken?

Medium I think

Kunne du lagt ut mere treningsøvelser- og treningsprogram/tips her på bloggen?

Ja jeg ser det er veldig etterspurt, så jeg skal se hva jeg kan gjøre

Går du på P-piller?

Ja jeg går på det

koss 3t-senter er bildet i fra?

Opp i PT-salen på Rosten


Hvis du skulle vært med i et realityprogram der ute, hvilket ville du valgt?

Det måtte jo blitt enten mamma søker kjæreste eller gift med første blikk seff. Neida jeg aner ikke.

Hva slags mat klarer du ikke å motstå?

Glutenfri mat haha, hvis jeg er på restaurant og det står Glutenfri Pannekaker!!, så må jeg bare ha det. Det er rart, men jeg blir så tiltrukket av det ordet, og føler et slags ansvar for å støtte den glutenfrie maten, slik at de fortsetter med det.

Viss du var strandet på en øde øy og kunne ha fått en ting, hva ville du ha hatt? (En tur gjem teller ikke )

Faen ass var jo det jeg tenkte på, hah. Hvis jeg satser på å overleve på mat og drikke som jeg finner der (kanibalisme er en mulighet), så hadde det vært kjekt med solkrem da, vedmindre vi snakker om en øy i winter wonderland, da hadde jeg byttet det ut med kuldekrem eller uggs.

Hvor er genseren fra?

H&M

Hva synes du om guttene som går på toppidretts linja på Heimdal?

Haha… Hva skal jeg si, jeg kjenner jo en del av dem, mange snille, gode gutter der ja 😉 

trener du på et “privat” treningssenter? Noe igjennom foreldrene dine? Tror jeg husker at jeg leste en gang at du skrev at det var det var uvant for deg å trene når det er andre folk fordi du hadde blitt så vandt med å trene alene!?

Jeg trener på en måte i en VIP-treningssal, der man kan betale mer for å få trene litt i fred. Jeg får det gjennom mamma og pappa ja.

Hva betyr NYG?

Det er ikke så farlig hva det betyr haha lang historie, det er ganske internt. Så det er bare NYG, en jentegjeng på 13 stk. (og NYB da, for guttene i gjengen).

Hva har du i de leddene eller va er det?

Speltlompe/tortillalefse med hvitløk-philadelphia, kalkunfilet og agurk, og med philadelphia og egg.


Hvordan går det med kjærlighetslivet?

Like spennende som denne sesongens paradise hotel. Neida desverre ikke fullt så spennende…

Hva var den største overgangen fra us til vgs? Og hva er det beste med vgs i forhold til us?

Oi hmm, den største forskjellen var vel menneskene. Jeg gikk på samme skole med de samme lærerene og medelevene i 10 år!! Ellers så synes jeg det beste med vgs er at det er mye friere; mobiltelefon, caps, tyggis og lekser er ikke så syke temaer lenger liksom. Det er mer vårt ansvar å følge med.

Hva jobber foreldrene dine som?

Administrerende direktør og sjef i 3T

Hvor er din sportsklokke fra i dette innlegget?

Den er fra SUUNTOHvordan hadde du det etter bruddet med eksen? Hvor lenge hadde dere vært sammen, og var det vanskelig å komme over han?

Det er litt unaturlig å skrive om nå egentlig, men vi var ikke sammen så lenge, og jeg hadde allerede mistet følelsene da vi gjorde det slutt

Har du vurdert å bli veganer? Hva er ditt syn på den livsstilen, og hvis du ikke kunne tenke deg å være veganer, hvorfor ikke?

Jeg kunne aldri blitt veganer, er alt for glad i foreksempel egg. Jeg vet ikke helt hva det vil si å være veganer, så jeg skal ikke uttale meg noe om det, men jeg synes bare det høres litt sykt ut. 

Det virker som vennegjengen din finner på ting så lett! Planlegger dere turer/kvelder godt eller er det spontant? Og hvem tar insiativet?

Det er både planlagt og spontant, det varierer. De fleste tar initiativet og vil finne på noe, så det er ikke noe sånn “omg æ har invitert to daga på rad, no e det dokkers tur” hahah, det hadde vært slitsomt. Men vi planlegger ting hele tiden for å ha noe å glede oss til.

Jeg lurer på hvor lang tid du brukte på lappen ca? Når du begynte å kjøre med kjøreskole, evt om du hadde øvelseskjørt mye på forhånd med foreldre osv?

Øvelseskjørte ikke så veldig mye med foreldrene mine egentlig, ettersom alle bilene våre har automat og jeg selvfølgelig kjøpte opp til manuell. Jeg husker faktisk ikke hvor lang tid jeg brukte på det, alt jeg vet er at jeg startet med øvelseskjøring alt for sent. Gikk bra likevel da!

Kan du fortelle og vise bilder av bilen din?

Det er en Mini Countryman med firehjulstrekk og automat. Hvor stor motor osv må du ikke spørre meg om, jeg har ikke peiling.


Så spørsmålet på erica kvam sin blogg, og syns det var et morsomt spørsmål. Så, hvem i KUWTK ville du bodd hos/med? og hvorfor?

Der må jeg nok svare det samme som Erica også, helt klart Khloe. Hun er jo så energisk og kul, og jeg kunne rett og slett ikke bodd med noen av de andre haha.

Hva er den beste serien du noen gang har sett? En serie du kan se opp igjen og opp igjen uten å bli lei liksom.

Prison Break, og Homeland

Hvis du kunne byttet liv med en person i 1 dag, hvem hadde det vært og hvorfor?

Miley Cyrus, fordi det måtte være awesome og få twerke så bra hver dag

Har du noen gang hatt fest hjemme? Eller dro dere alltid til andre når dere dro ut på fest?

Jeg har bare hatt jentefester, ikke noe big deal liksom, liker best å være hjemme hos andre (da kan jeg ødelegge massse og være helt vill liksom) haha kødda. 

Hva pleier du å drikke på fest? og har du noe tips til noen gode blandinger?

Kalinka og den brusen som humøret velger, blir som regel redbull

Virker som om alle foreldrene til vennene i gjengen deres er gode venner, stemmer det? og er det derfor dere resier så mye sammen osv

De kommer alle veldig godt overens, og kan invitere hverandre på middag og hytteturer osv, så det er ganske praktisk for vår del

Hva sybtes du om abort?

Det er jeg ikke imot i det hele tatt, og det hadde nok blitt min løsning om jeg hadde blitt gravid nå.

Hva veier du?

Jeg veier 69 kg

Hvor mange barn har du lyst på?

Minst to og maks tre, så jeg blir sikkert en av de heldige som får trillinger etter det første barnet er født, så blir jeg firebarnsmor after all.

Kan du si dine øvingsmetoder før en prøve på skolen, i de ulike fagene hvis du har forskjellige?

Hmm hvis det er snakk om typiske lesefag, som historie foreks, så leser jeg som regel kapittelet, skriver stikkord og gjør relaterte oppgaver. Jeg pugger alltid med noen, så da kan vi ofte spørre hverandre spørsmål fra stoffet.

Hvordan er det å bo i Trondheim? Er det mye som skjer, er det liksom masse å finne på?

Det er jo litt hvordan du gjør det til selv. Man kan jo dra på fest, utesteder, restauranter, kino, også er det endel shopping. Så det er mye å gjøre, hvis man bare gidder

Drømmeferien din?

Har flere drømmeferier, men en av dem er: Tre uker i USA med familien, innom LA, Las Vegas, Hollywood, California. Oppleve nye mennesker, god mat, ta fine bilder og blogge. Bo på ulike hoteller, med ulike stiler. Noen travle dager med sightseeing og shopping, andre rolige dager på stranda. Åh jeg drømmer meg bort.


om du kunne fått valget om å se ut slik som du gjør nå, eller ha naturlig brunt eller blondt hår, hva ville du valgt?

Ville hatt som jeg har nå

Kanskje litt rart spørsmål, men hvem betaler mat osv når dere ha jentekvelder? Betaler dere litt hver eller er det den som “hoster” som betaler?

Vi deler på det vi kjøper inn. Nå er vi på gang med et nyg-bankkort haha, så vi kan legge inn penger der og bruke dem på hytteturer osv.

Hvor i Trondheim har de best glutenfrie kafeer og restauranter, og hva bestiller du?

Hmm ingen sånne spesielt brae caféer, men Jordbær Pikene (glutenfritt hvitløksbrød), Waynes Coffee (pecannøtt-pai). De fleste restaurantene her tilbyr noe glutenfritt. 

Hvor synes du det er best å dra på ferie for å shoppe?

Miami og London er jo de sykeste shoppingbyene, men jeg liker kanskje København like godt, fordi det er så mye enklere der. De har ca de samme butikkene, bare at alt er mye mindre og lettere å komme seg gjennom på en dag.Hva synes dere? Noe til neste gang?

pakke rydde blogge

Hei! I dag sluttet vi tidlig, så jeg, Kat og Nora kjørte oss en tur til byen. Der ble det litt shopping og en del frozen yoghurt. I år som i fjor lager vi jentene påskeegg til gutta i gjengen. For min del står jeg uten type denne gangen haha, men ingen skal få ta fra meg gleden av å lage påskeegg. Så jeg og kat lager til hverandre, og det er mye rart som lurer seg i disse eggene altså. I helga drar Nyg & Nyb til Åre, og det skal bli såå herlig. Det var ikke alle som kunne være med, men vi drar 14 gutter og jenter, og bor på hytta mi fra fredag og utover til tirsdag. Så nå holder jeg på å pakke, rydder rommet og blogger samtidig. Lager spotify-lister, hører på partymusikk og girer meg opp som bare det.

Husker dere da vi lagde påskeegg i fjor? Shit enn at det har gått et år!

Og dagens innkjøp ble en dongeribukse, en kosedress (eller noe som lignet mer på stilongs, men var sykt comfy og perfekt til hyttetur) og en genser, alt fra Bikbok.

Noen har spurt meg om kule sangtips for tiden, og her er mine topp fem at the moment

Kygo – Stole the Show

Justin Bieber – Where Are Ü Now

Major Lazer, Mø, Dj Snake – Lean On

Rihanna – FourFiveSeconds

Mr. Probz – Nothing Really Matters

Dere kan sjekke ut lista mi, ROΛDTRIP med blant annet de sangene over

  og slik ser jeg ut når jeg pakker, rydder, blogger og har fest samtidig.

Har dere noen tips til kule sanger jeg burde legge til, noen som passer til en roadtrip til Åre foreksempel? ♥ ♥ ♥

snapchat og livet

God kveld i stua! Nå sitter jeg og drikker te, tenker over livet, gleder meg til helga, men først og fremst paradise som starter alt for sent. Kanskje de har byttet sendingstid slik at små barn, som jeg en gang var, ikke skal få se på det. Men nå er jeg jo voksen så da er det bare å kjøre på. Uansett så var det veldig uinteressant. Takk for en hel haug med spørsmål i forrige innlegg, nå ser det nesten ut som at jeg må dele det opp i to, eller hva synes dere?

Også var det en ting jeg lurte på. Jeg ser jo at alle de kule bloggerne rundt meg har ordnet seg en sånn snapchat som er åpen for at alle kan se mystoriene deres. Så tenkte jeg at jeg skulle vurdere det, hvis dere ønsker det. Men så skjønner jeg ikke helt, det er den samme brukeren, bare at du trykker på at “alle kan se mystory”, eller? Det er hvertfall en måte dere kan bli bedre kjent med meg og se livet mitt fra en litt annen vinkel. Så ja, let me know.

♥ Add mathildeholc på snapchat ↵

Ha en fin kveld!

Brands 350

sponset

Nå tenkte jeg å vise dere en ny nettside, www.brands350.com. De selger merkeklær fra USA for en mye billigere pris enn i Norge. Det er åpent kjøp i 30 dager, med null toll og gratis frakt til Norge. Jeg var litt skeptisk i starten, om merkene faktisk var ekte. Så fikk jeg tilsendt to Victoria’s Secret bher, og de er uten tvil ekte. Jeg elsker VS-undertøy, ikke bare fordi de ser helt smashing ut, men også fordi de er så behagelige. Victoria’s Secret er bare et av mange merker de selger, som Calvin Klein, Michael Kors, Ralph Lauren og Tommy Hilfiger.

Forresten så er det på tide med månedens spørsmål igjen, så hvis det er noe dere vil ha med så spør i vei. Gjerne kom med noe nytt, hvis det er noe rart dere lurer på haha. Det er morsomt for meg også å ikke bare svare på hvilke fag jeg har på skolen, men noe jeg må tenke litt over før jeg svarer liksom.

kort Oslo visitt

Hei! Da er jeg hjemme igjen etter en kort Oslo-weekend. Kom fram i går ettermiddag, og dro rett på konsert til frøken T.G.I.F. Det var skikkelig braa, fikk jo sekser av VG og greier. Så nå føler jeg jo seff at jeg og Katy er bffs, får jo alltid sånn forhold til kjendisene etter man har pustet i samme rom som dem. I morrest var det tidlig oppe igjen for å spise frokost og komme seg avgårde tilbake til Trondheim for å spille håndballkamp. Jeg har skikkelig søndagsfølelse  og helga kjennes så lang ut, men derfor blir det ekstra godt å ha skikkelig lørdagskveld med jentene, god mat og godteri ♥

Spiser som regel på Upper Crust når jeg er på flyplassen, men de var tomme for glutenfritt brød, så da ble det mat på Seafood Bar istede. Nydelig rekesandwich da!

Standard starbucksbilde fra 2007, men det var godt med kaffe.

Blir alltid en haug med dritdårlige bilder fra konserter hahha, tar meg ikke tida til å rigge opp med kamera og greier liksom, så ja dette var vel ca det beste jeg fikk til.

Hva synes dere om bildene? ♥

KATY PERRY KONSERT

Hei! Jeg har egentlig glemt (slash: ikke rukket) å fortelle dere at jeg skal på Katy Perry konsert i Oslo i på fredag, altså i morgen eller i dag, kommer an på når dere leser dette. Mine kjære onkler som bor i Oslo kjøpte billetter til oss, så jeg og Pernille tar fly i morgen. Uheldigvis så har jeg sesongens siste seriekamp på lørdag, så det blir ikke akkurat noe langt opphold i hovedstaten. Jeg gleder meg uansett utrolig mye til konsert, og en litt annerledes helg. Kanskje jeg møter noen av dere der! Flere som skal på konserten?♥proteinrike vaffler

Hei! Akkurat nå sitter jeg på skolen og følger kjempe godt med, som dere sikkert skjønner. Neida jeg er ekspert på multitasking, så jeg får med meg alt. Uansett så tenkte jeg å vise dere en glutenfri, proteinrik vaffelmix jeg prøvde i går. Jeg har ikke sett den i butikken før, men kjøpte den på Coop på City Syd. Den er fra merket Easy Living, og jeg har prøvd flere produkter derfra som er kjempegode. Disse vafflene var heller intet unntak.

Det dere trenger er:


(På pakken står det Skyr Naturell, men jeg brukte Vanilje og det ble kjempegodt. Man kan også bruke vaniljekesam, eller creme fraiche)

 

For litt siden kjøpte jeg et sjokoladepålegg fra Cavalier, med Stevia som erstatning for sukker. Det var faktisk utrolig godt, og smakte som Nutella. Jeg kjøpte den på Life på City Syd.

 yummyy

Noen som ble fristet? Gi meg gjerne tips til andre produkter og oppskrifter jeg burde teste!