Hvilken kjole til jul?

//sponset

Det er kanskje litt tidlig å tenke på, men hvorfor ikke ha det klart hvilken kjole man skal ha på seg på julekvelden? Det er jo tross alt første søndag i advent! Jeg fikk nylig to fine kjoler fra Sheinside, som jeg synes er midt i blinken begge to, og derfor trenger jeg deres hjelp til å velge en av dem.

Svart kjole HER, Rød kjole HER, ganske sikker på at jeg har begge i medium


Hvilken synes dere er finest?

pepperkakebaking

Hei! I morrest våknet jeg klokka ti i tipp topp form og spiste restene av nattens grandiosa til frokost. Så ordnet jeg meg og dro til byen med Katrine, Louise, Trine, Thea og Martine. Vi sullet litt rundt i butikker og spiste lunsj på Hjørnet på Britannia. Jeg kjøpte meg en herlig ullgenser, kan vise dere den senere! Slik ser jeg ut i dag. Har midtskill fordi jeg ikke fikk den bort i morrest, hadde jo musefletter på karneval i går. Men jeg likte det litt da, kanskje jeg skal ha det oftere hmm..

Klokka tre kom mami og hentet meg og vi kjørte til mimmi og beste for å bake pepperkaker ♥ ♥ ♥ Herlighet, jeg har glemt hvor godt pepperkakedeig er! Fikk hvertfall utrolig julestemning av pepperkakebaking og P7 Julekanalen på radioen. – De spiller julemusikk fra nå og gjennom hele desember. Etterpå spiste vi risengrynsgrøt til middag, aah nam. Nå måå det være flere enn meg som har julestemning vel??

Ups smekken nesten åpen (!!) sikkert ingen som la merke til det før jeg sa det haha

Hva har dere gjort i dag?

Black friday

Hei! I dag er det Black Friday, noe som betyr masse masse salg på X antall butikker all over the world. Det kommer vel opprinnelig fra USA, men blir mer kjent for hvert år. Jeg tenkte å vise dere noen salgsvarer fra 3T-Shop! De har så mye fint på salg akkurat nå!

Tights HER Satt ned fra 449,- til 249,-

Tights HER Satt ned fra 449,- til 249,-

//sponset

Hva synes dere? Hvilken av fargene likte dere best?

Glade farger

Åh var bra hæærlig når klokka slo fem på halv fire i dag og jeg innså at jeg hadde overlevd nok en åttetimers skoledag og at det var ikke bare helg, men langhelg ♥ Nå sitter jeg nydusjet etter håndballtrening og ser Norge-Danmark på tv2. Selv om jeg er usedvanlig glad akkurat nå, går bildene i svart-hvitt og ser usedvanlig triste ut egentlig hahah.. Men jeg hadde det travelt i morrest og tok på meg det første jeg fant, noe som var en grønn singlett, så ja bildene ble vel finere i svart-hvitt. I kveld skal jeg bare ta det rolig med Homeland, så blogges vi på black friday i morgen.Ha en fin kveld!

Sunne, glutenfrie scones

Etter skolen i dag var jeg i bakehumør, så jeg bestemte meg for å prøve ut sunne scones. Jeg fulgte ingen spesiell oppskrift, så de gikk over all forventning haha. De ble faktisk utrolig gode!

 

200 g mel (Jeg brukte 100 g havremel, 70 g kokosmel og 30 g glutenfri lys melblanding), 1 ss bakepulver, 2 ts xanthangummi (hvis dere ikke har xanthangummi ville jeg prøvd fiberhusk), 2 ss sukrin melis, 0,1 dl smeltet smør, 4 ss vanilje kesam, 0,5 dl melk, 50 g rosiner, 1 egg til pensling.

Bland sammen alt det tørre i en bolle, og hell deretter oppi smør, melk og vaniljekesam. “Deigen” min ble ganske smuldrete i bollen, men når jeg tok en klump og klemte den i hånden så ble den fast. Jeg prøvde to forskjellige former, som dere ser på bildene, fordi jeg var redd de tykke bollene ikke skulle bli gjennomstekte, men det ble de. Så formen dere ønsker er hipp som happ. Jeg fikk 6 stk. Pisk sammen 1 egg og pensle over dem, før dere setter dem i ovnen på 200 grader i 15-20 min.

Noen som vil prøve?

Hello

Heii og god onsdag! Har igjen vært opptatt med fremføringer og prøver, men nå er helvetes-uka over og jeg har fri på fredagen, så det vil si helg i morgen! Har ikke noen spesielle planer for helga annet enn karneval på fredagen (hvis jeg finner kostymet mitt som jeg igjen har klart å rote bort, så det ser dårlig ut) og pepperkakebaking med grandma ♥ ♥

Jeg rakk forresten ikke å svare dere på hvordan filmen var i forrige uke, når jeg så den siste Hunger Games filmen. Den var hvertfall veldig bra, jeg synes kaaanskje de to første var litt bedre, men det er bare fordi jeg elsker når de er innpå arenaen. Uansett så er det en film man må ha sett, hvis man har sett de første hvertfall. Ellers så har jeg ikke så mye mere å si, men det kommer et innlegg litt senere med oppskrift på noe nammis ♥ Bildene under var antrekket på mandagen, som jeg ikke rakk å poste.

Skjorte fra Vero Moda, bukse fra Pieces, cardigan fra Massimo Dutti, sko fra Nike

med livet i behold

Hei dere! Etter jeg dro på kino på fredagen glemte jeg helt å si at jeg skulle tilbringe helga i Ålesund med håndballaget. Vi dro tidlig på lørdagsmorgenen og kom hjem i går kveld. Noen av dere så sikkert at jeg la ut bilde fra hotellet i Ålesund på instagram, vi lå forresten på Rica Parken Hotel. Jeg har hvertfall hatt en utrolig morsom helg med håndballjentene. Laget vårt er ekstremt redusert akkurat nå så vi dro ni spillere, altså nok til to innbyttere, noe som er liite. Den første kampen var mot Midtsund og den andre var mot Aksla, og vi vant begge! I den første kampen fikk vi en ryggskade som endte med ambulanse og sykehus, men det gikk heldigvis bra. I den andre kampen hadde vi dermed bare en innbytter, og etterhvert ble jeg dælja i bakken med trynet først hahaha, men fortsatte å spille med kul i panna og noe som så ut som en mislykket botox-operasjon. Så vi overlevde helga med to skader og to seire, og dro dermed hjem med 4/4 poeng, happyyy!

Hahah fylte bare halve leppa med botox, tar resten neste uke → → →

Hvordan har helga deres vært?

Mockingjay på kino

Hei! Åh gud så deilig med fredag igjen. I dag har Lene bursdag, så vi jentene har jo tradisjon med cupcakes til bursdagsbarnet, og i dag ble intet unntak. Alle syntes tydeligvis det var mye viktigere enn å øve til gymprøven haha. Etter skolen ble jeg og Katrine satt i arbeid og jobbet i fire timer på 3T før vi endelig tok helg for godt. I kveld skal jeg på kino med Louise, Markus, Ida og Katrine og se Hunger Games, gleeeeder meiii. Elsker både den første og andre filmen, så da håper jeg treeren står til forventningene.

Nå må jeg få av meg ullgenseren og begynne å ordne meg, er allerede for sen ut haha. Ingen overraskelse kanskje. Ha en fin kveld!

Flere som gleder seg til Mockingjay eller? Kanskje noen har sett den allerede også 🙂

grønn og glad

Hei! Nå er jeg så sliten og trøtt, har vært på regional landslagssamling fra elleve til fire i dag. Var jo like greit å slippe en åttetimers skoledag da hehe. Hadde sen kamp i går også, mot Byåsen, noe som endte i stygge tall for den grønne siden haha. Støtter likevel fargen min og befinner meg nå i en grønn joggedress fra Cubus ♥ Bildene er gamle da, en usminket mathild i grønn joggedress er kanskje ikke like delikat, derfor er det fint å ha arkivet fullt av bilder jeg bare kan velge mellom.

Hadde jeg kunne bestemt helt selv nå, hadde jeg nok slengt meg i sofaen med en kakao og noe annet godt og sett (!sesong 3! av) Homeland, men neiida jeg har en stor gymprøve i morgen, så kvelden tilbringes hjemme hos katy med gymboka trøkt langt oppi trynet 🙂 Gleder meg til helg kjenner jeg!

Flere som gleder seg til helg??

En liten forklaring

Hei! Long time no see. Har vært to sene kvelder med trening og skole, så da blir bloggen litt reservert. Jeg har fått en del tilbakemeldinger på ukeplanen min, og jeg føler jeg må forklare meg litt bedre. De måltidene som er satt opp på den planen, er ikke de eneste måltidene mine på en dag, men de bestemte måltidene mine, som frokost og middag. Når jeg kommer hjem fra skolen kan jeg godt lage meg en havregrøt eller ta en brødskive før middagen. Det samme gjelder når jeg kommer hjem fra trening om kvelden, så spiser jeg selvfølgelig noe før jeg legger meg. Disse små måltidene tok jeg ikke med, fordi jeg spiser ikke noe fast. Dere må ikke tro jeg overlever dagen på to knekkebrød, en fiskemiddag og en smoothie haha.. Jeg må vel lage en plan med absolutt alle måltidene mine en gang. Det var også noen som lurte på om jeg ikke spiser noe før jeg trener om morgenen? Jeg drikker gjerne en kaffe og spiser en banan, så spiser jeg heller ordentlig frokost etterpå. Håper dere fikk svar på det dere lurte på!

Dette er meg i dag, dro en tur til byen med mami etter skolen for å se på vinterjakke og kjøpe litt klær. Er så koselig når de setter opp julelys i byen, og forresten har dere sett at det har kommet nisser på Tine-melka?? ♥ Det nærmer seg jul folkens ♥

genser fra Choies, bukse fra Gina Tricot, sko fra Uggs.

Hva synes dere?