En helg med mange planer

Hei dere! Er det ikke deilig at det er så lyst ute? Jeg elsker det. Dagene blir så mye lengre og alt føles lettere på en måte jeg ikke kan forklare. Og endelig er det fredag igjen! Herlighet, ukene går så fort. Denne helga er det mye som skjer, eller i hvert fall mer enn de helgene når jeg bare ligger inne og ser Greys haha. I kveld skal jeg slappe av med jentene, jeg kom nettopp hjem fra håndballtrening, så nå blir det digg å hive i seg noe fredagsgodt og bare gjøre ingenting. Men i morgen begynner timeplanen min å leve litt. Jeg har håndballtrening i morgen tidlig med forberedelse til kamp på søndagen. Så har jeg frisørtime klokka to, middag med grandparents klokka fire, og så bursdag til Sannis med en hel jentegjeng ♥ På søndagen er det siste kamp i Grundigligaen, Byåsen elite mot Larvik(!) og jeg skal være med heh :)):):):) Gleder meii.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ha en fin fredagskveld! 

Nocco made me run

Hei dere! Denne dagen har hittil vært skikkelig bra. Jeg har hatt en god følelse inni meg fra jeg våknet av meg selv og bestemte meg for å dra å trene i morrest, til jeg fant meg selv halvsovende i forelesningssalen på Dragvoll og bestemte meg for å dra hjem uten dårlig samvittighet. Og enda sitter jeg her med en god følelse. Jeg satt i forelesningen den første timen og jeg prøvde virkelig å sette meg inn i det mannen foran tavla snakket om, men alt gikk inn det ene øret og ut det andre. Så da tenkte jeg det var bedre å bruke tid på å finpusse semesteroppgaven som skal leveres klokka 12.00 i morgen. Gleder meg til å få det av skuldrene. 

Økta mi i morrest var digg. Jeg ble skikkelig gira etter jeg fikk i meg en sup av Nocco Tropical, og intervallene gikk som smurt. Jeg kjørte først 30/30×10, på incline 2 og hastighet 17 de første to, 17,5 de neste fire og 18 siste fire. Deretter gikk jeg på mølla i fem minutter, før jeg kjørte en rask runde med 17/13×10 på samme incline og litt høyere hastighet (mellom 18 og 19). Etterpå trente jeg bevegelighet og balanse.  

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne var goooood ♥ Ny favoritt. Og med to fulle brett av denne smaken sier jeg meg meget fornøyd. Jeg fikk tilsendt 4 brett fra Nocco – et med pære, et med fersken og to med tropical – så tusen tusen takk for det! Noccodrunk fra mårra til kveld framover.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jeg har på meg klær fra 3T-Shop. Tights HER i størrelse XS. Jeg anbefaler denne størrelsen, selv er jeg egentlig en medium, men den sitter perfekt og egner seg både til løping og styrke (det er ikke alle tightser som egner seg like godt til løping). Toppen finner dere HER, den har jeg i størrelse medium. Skoene jeg har på meg er mine favoritter for tiden og jeg bruker dem hver dag (egentlig Pernille sine, men sharing is caring, right) anyways, dere finner dem HER.

Hvilken Nocco er deres favoritt?

Dagstur til Drammen

Morn morn ♥ Nå sitter jeg og spiser pannekakefrokost før jeg skal reise avgårde til Drammen med Byåsenjentene. Vi spiller kamp mot Glassverket klokka seks i kveld. Den sendes faktisk på Eurosport Norge, så det blir spennende. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

60 gram havregryn

1 most banan

1 egg

litt melk/vann

(+kanel, kardemomme, bakepulver) 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ønsk oss lykke til i kveld! Blogges i morgen ♥

10 strake

Hei dere! I helga var jeg i Oslo med håndballgirlsa, eller @utleirajentan som vi kaller oss på instagram (follow oss og følg med på ferden♥). Vi dro på lørdagsmorgenen og spilte første kamp, mot Oppsal, klokka fire. Vi vant den 25-32. På kvelden spiste vi pasta og pizza på Olivia, og de hadde glutenfri pizza wihu. Resten av kvelden gikk ut på å lete etter en 7eleven eller noe i den duren som solgte smågodt. Vi fant en til slutt og utslitte som vi var dro vi tilbake på hotellet, spiste godteriet vårt i senga og så på norsk humor til vi sovnet før klokka slo tolv. 

Dagen etter fikk nyte en god hotellfrokost før vi tok turen til Operahuset og Aker brygge i nydelig sommervær. Klokka fire var det duket til ny kamp, mot Bækkelaget. Det var en mye mere spennende kamp, som vi til slutt vant 27-31. Nå ligger vi på tredjeplass på tabellen og har 10 strake seiere på rad!

Jeg tok ikke så mange bilder på turen som jeg egentlig hadde tenkt, men jeg la ut en del på mystory. Det er bare å legge meg til der, mathildeholc ♥ Husk uten K på slutten hehe..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

→ Matti, Marty, Ida, Johanna, June og Sanne

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Laget meg en diigg pasta-pesto-kylling-salat som jeg tok med meg på lørdag, til å spise før kamp.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ha en fin dag videre! ♥

Går våren i møte med ny klokke

annonse

Hei dere! Nå tenkte jeg å vise dere en skjønnhet av en klokke, perfekt til den kommende vår- og sommersesongen, like kledelig til hverdags som på fest. Daniel Wellington har nemlig lansert en ny kolleksjon – Classic Petite med mesh strap. Mesh beskriver måten materialet i båndet er vevd sammen på, med jevnt fordelte, små hull. En klassisk look som går til det aller meste. 

De kommer i sølv og rosegull, med svart og hvitt design. Hele kolleksjonen finner dere HER. Bruk rabattkoden min “MATHILDEHOLCK15” og få 15 % på hele nettbutikken fram til 30.april! ♥ 

Flere enn meg som liker den nye kolleksjonen?

8 tips til å krydre en kjedelig hverdag

Vi har vel alle kommet til det punktet en gang, der vi spør oss selv hva vi egentlig holder på med i livet. Like, is this it? Er det dette jeg skal gjøre resten av livet? Var det dette jeg ønsket meg? Det kan være du kjeder deg ved tanken på jobben din, kjæresten din eller hjemmet ditt for eksempel. Da har jeg åtte tips til hvordan du kan få litt ekstra farge i den ellers så grå hverdagen. Først, lukk øynene og pust inn noen store åndedrag nå før du leser dette, vær åpen for nye ting og ha en positiv holdning til de punktene som kommer under. 

1. Gjør en ting utenom det vanlige hver dag

Det trenger ikke være noe stort. Det kan være å dra på en yogatime som det første eller siste du gjør den dagen. Enten for en deilig måte å starte dagen på, eller for å koble helt av før du legger deg. Det kan være å ta seg en joggetur på en halvtime, eller gå til butikken istedefor å kjøre bil. Det kan være ta turen innom Kaffebrenneriet og kjøpe seg en kaffe på vei til skolen eller jobb.  


 

2. Lag en to-do-liste 

Det kan være det perfekte verktøy i en stressende hverdag. Jeg vet i hvert fall med meg selv at det er skikkelig dritt å legge seg på kvelden og komme på at jeg har glemt noe av det jeg skulle gjort i løpet av dagen. På denne måten får du mer struktur på dagen, og så er det ingenting som er bedre enn å kunne stryke ut en ting på lista når du er ferdig med det. 

3. Ommøbler rommet ditt

Det er ikke noe man gjør så ofte kanskje, men når man først gjør det så er det skikkelig oppfriskende, ikke sant? Bare en enkel forflytning, av en sofa eller en kommode, kan få det til å føles som at rommet er helt nytt. For meg så er bare det å rydde rommet nok. Det gir meg overskudd å ha et ryddig rom, så hvorfor er det så tungt å rydde det? 

4. Fokuser på det positive

Når du sitter på bussen og ser ut vinduet, hva ser du egentlig? Ser du en grå by, med slitte bygninger og triste folk på et tyggisbelagt fortau? Eller ser du fuglene som flyr på himmelen som sakte men sikkert lysner, og grønne trær som svaier i vinden og vakre mennesker som du lurer på hvor skal? Sett fokuset ditt bestemt på det positive og du vil få et mer optimistisk mind-set og se på ting med andre øyne. 

5. Gjør noe med håret ditt

Det har vært mitt triks den siste tiden. Når livet holder på å bikke over til den kjedelige siden, jeg holder på å gå meg fast i det samme mønsteret og når folk spør meg hva jeg har gjort i det siste så er svaret mitt “nesjj du vet, e ikke så my som skjer”, så drar jeg til frisøren. Jeg klippet meg kort. Så klippet jeg meg kortere. Så klippet jeg pannelugg. Det har fungert altså, endelig litt forandring når man ser seg i speilet om morgenen. Men nå begynner jeg å gå tom for slike ting å gjøre, må gå over til noe mer ekstremt snart. 

6. Gjør den ene tingen du prøver å unngå.

For meg kan det være en mail jeg lar være å svare på fordi jeg ikke gidder å sette meg inn i den, så jeg bare utsetter, og utsetter og utsetter… Det kan være en time til rådgiveren på skolen, eller til gynekologen som du prøver å unngå, eller en samtale som du virkelig gruer deg til å ha. Det blir en ekstra byrde å gå rundt med, uten at du kanskje tenker over at det er akkurat det som tynger deg, jo fortere du kommer i gang og gjør det som skal gjøres, jo fortere er du ferdig og kan føle deg lettet etterpå.

7. Planlegg noe

Enten det er en weekend i en annen by med kjæresten, eller bare en casual hyttetur med jentegjengen. Planlegg noe, som du kan se fram til og glede deg til! Det er litt av en hverdagsmotivasjon i seg selv. For meg er det ferie med familien til LA som gir meg et ekstra kick i rompa om dagene, jeg planlegger ting i hodet og skriver ned ting jeg vil shoppe. Nå er det bare 3 uker til, I can’t wait!!!

 

8. Gå utenfor komfortsonen

Vi har alle en komfortsone, som det er alt for lett å forbli på innsiden av. Men det gjelder å utfordre seg selv. Det sies nemlig at livet begynner i enden av komfortsonen. Hvis man ikke pusher seg selv litt ekstra, vil man aldri oppnå noe nytt, man vil alltid ligge å duppe i sonen sin. Si ja til å holde det foredraget du ble spurt om å holde. Si ja til å hospitere opp til et høyere nivå enn der du er. Si ja til en date med han som spurte deg forleden dag, kanskje det blir din store kjærlighet? Tør å ta noen sjanser som livet byr på. 

 

Tester sjokomelk

Har dere sett at Litago har kommet med sjokomelk uten tilsatt sukker eller søtstoffer? Altså en ting er sukkerfritt, det hører vi jo om errrwhere these days, men uten søtningsstoffer også da gitt! Når jeg tenker meg om så har den vel vært på markedet en stund, men den har kommet i stor kartong nå. 

Jeg er et skikkelig sjokolademenneske, jeg eelsker sjokolade og sjokomelk og stort sett alt med sjoko i (det eneste jeg er litt skeptisk til er kombinasjonen sjokolade og lakris, men hvis jeg hadde lagt inn en innsats ville jeg sikkert falt pladask for det også). Uansett, poenget mitt er at jeg naturligvis ikke drikker vanlig sjokomelk hver dag, ettersom det ikke er veldig sunt i store mengder. Derfor er jeg er stor på Tine sin Styrk med kakaosmak. Det er skummetmelk med kakaosmak og veldig lite sukker, så det sier seg selv at den ikke er like juicy som vanlig fat sjokomelk med lots of sugar, men et godt alternativ i hverdagen vil jeg si. Uansett er det digg å få en sjokomelk som smaker vanlig sjokomelk, bare at den ikke inneholder sukker eller søtning. For det gjør den virkelig, spør du meg i hvert fall, den smaker helt vanlig sjokomelk. Nammm my new fav. Jeg gir den en 5’er. Hadde den vært av ekstra lett melk i stedenfor vanlig lettmelk hadde den fått en 6’er. Men det er bare min mening, maby imma freak. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har dere smakt den? 

Videoblogg: Q&A del 3 trening, kosthold og håndball

Her kommer endelig siste del av spørsmålsrunden, og jeg veet det har tatt en evighet haha, sorry bout tthat. Men her er den i hvert fall. Jeg satt å vurderte sterkt om jeg skulle spille inn alt på nytt i går, men da hadde jeg jo serr aldri blitt ferdig. Det er bare sånn at etter hver gang jeg har spilt inn en videoblogg og ser den etterpå, så tenker jeg at jeg ville svart på en litt annen måte, eller sagt noe annet. Men det er sikkert det som popper opp i hodet mitt først som er the real truth. 

Uansett, jeg håper virkelig dere liker den og at jeg ikke blir grilla og spist til middag av noen 🙂 Har dere flere spørsmål angående dette så kan vi holde en liten dialog i kommentarfeltet, så kan jeg svare kjapt på det dere lurer på. Skru på god kvalitet på videoen og enjoyy ♥ Gi meg gjerne en thumbs up hvis dere føler for det også hihi. 

Hva synes dere?

Pakker kofferten igjen

God fredag da dere! Blir aldri lei av å si det når denne dagen kommer. Fredagsfølelsen er noe for seg selv altså. Jeg våknet av meg selv i morrest, med sola skinnende inn ruta, en halvtime før vekkeklokka ringte. Så jeg sto opp, tok en dusj, lagde meg en klassiker til frokost, og nøt den med Greys på skjermen. Deretter dro jeg på forelesning som begynte 10.15. Jeg har sluttet å gidde å sminke meg for tiden, så da tar det jo null komma niks å ordne seg. Jeg var ferdig klokka 12 og da var det bare å fyre opp New Music Norway på Spotify i bila på vei hjem. Ikke så mye stæsj å skryte av der egentlig, bortsett fra David Guetta og gjengen med sin nye sang, som folk hater skikkelig på, men som jeg seff digger. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I kveld vet jeg bare at jeg skal spise en skikkelig burger og se norske talenter. Og i morgen tidlig drar jeg med håndballaget (Utleira denne gangen♥) til Oslo for å spille to kamper, mot Oppsal på lørdag, og Bækkelaget på søndag. Jeg gleder meiiiii. Sees i Oslo eller??♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ha en digg kveld med masse kos!

Oh happy day

Jeg har glemt å vise dere hva mamma kom hjem med til meg her om dagen. Hun var nettopp på venninnetur i Åre og det er vel ingen hemmelighet at jeg eeelsker matbutikker i Sverige. De har så mye godt, og så masse glutenfritt, sukkerfritt og ja you name it. De har kommet litt lenger enn Norge på den fronten, men det gjør meg ikke noe særlig, det gjør det bare enda bedre å ta turen til nabolandet en gang i blant. Såå ja mamma kjøpte med en svær bærepose med masse nammenam til mei. Happy matholck. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Posen består av forskjellige smaker Kvarg, Propud Proteinpudding, og Propud Milkshake

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jeg har ikke smakt alle proteinpuddingene enda, bare sjokolade, vanilje og lemon cheesecake. Har jordbær, karamell og appelsin&sjokolade til gode. Yummy. 

Hvilke er dine favoritter?