Enkelt, sunt og billig middagstips

Hei dere! Nå tenkte jeg å komme med et enkelt middagstips som både er billig og sunt, perfekt for et studentkollektiv eller en helt vanlig familie. Dette er en av mine absolutt favoritter i hverdagen. Noe så enkelt som fiskesuppe fra Rema 1000, fra serien under hundrelappen. Den er glutenfri og det samme gjelder flere av de andre måltidene i samme serien. Dette kan høres ut som en reklame, men det er ikke det altså. Bare en ærlig anbefaling fra meg til dere. 

En pose som rommer 1 liter fiskesuppe koster ikke mer enn 49 kr(!!), i tillegg bruker vi i familien å kjøpe scampi, steke det kjapt i smør og hvitløk og putte oppi suppa (som bare trenger å varmes), og ha baguetter eller ristet brød ved siden av. Er du en student som bor alene, så er det kjempegreit å ha den stående i kjøleskapet som middag i flere dager. Personlig kunne jeg helt sikkert spist dette til middag hver dag i en uke. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

yummyy try it ♥

Tidenes 75-årsdag

Hei sann dere! Håper dere har hatt en fin start på denne søndagen. Søndager er til for å nytes og gjøre ting som man ellers ikke rekker å gjøre i en travel hverdag. Som å gå en tur, bake en kake eller lese en bok. Personlig har jeg tenkt å gjøre alle de tre tingene. Vi har bare rukket å spist frokost enda her i huset, det ble nemlig en sen kveld/natt. 

Vi feiret mimmi sin 75-årsdag i går, noe som ble utrolig vellykket! Temaet var inspirert av kunstens verden, ettersom mimmi brenner for kunst. Vi hadde invitert 70 av hennes nærmeste familie og venner, som dere skjønner er hun en veldig sosial person. Alle hadde kledd seg ut som kunstnere og kunstverk og så helt fantastiske ut. Vi hadde leid DOKK-huset på Solsiden, med tre retters og underholdning hele kvelden. Jeg og Pernille hadde laget en Kahoot som gikk overraskende bra i en forsamling hvor flertallet var over 70 år. 

Mimmi har så mange morsomme venninner ♥

Jeg og Pernille var inspirert av Edgar Degas ballerinaer 

Kjartan, meg, mimmi(Frida Kahlo), Pernille og Frode(Andy Warhol)

Pappa og mamma (Oda Krogh) ♥

Benjamin og Pernille

Fineste mimmi, og beste til høyre, som syntes han var heldig på bildet her, så ut som en ordentlig gangster sa han haha. 

Takk for en flott kveld ♥

Sneakpeek på kveldens antrekk

(mimmi hvis du leser dette, KRYSS UT SIDEN)

Neida det er ikke kødd. Det er akkurat det dere ser på bildet som er tenkt som kveldens antrekk. Jeg skal ikke på karneval. Jeg skal i bursdag. Det er bursdagen til min bestemor (aka mimmi) og det er surprise-bday så derfor er det riiisky business å poste dette innlegget. Jeg tør ikke si hva temaet er ettersom jeg vet hun leser bloggen, men som dere kan se er det noe av den uvanlige sorten temafest. Ikke noe jeg har vært på før og ikke noe jeg ville foretrukket å hatt selv haha. Men anywayyyz det blir sikkert gøy. Det kommer rundt 70 gjester, så det er ikke noe stusselig te-selskap vi har rigget opp for denne bestemora. 

Kom igjen ta en wild guess, hva tror dere temaet kan være?

Min tilstand

Hei dere! Jeg lever fremdeles, i en kjedelig tilstand vel og merke, men jeg lever så jeg skal ikke klage. Jeg spilte kampen på onsdagen, noe som var verdt det fordi vi vant. Hadde vært kjipt å dratt seg til Oslo halvsyk og ikke helt i form for å tape, men vi vant 31-36 over Fjellhammer. Revansj fra forrige gang da vi tapte 35-40(!!) Det er vanskelig å si om det var en god eller dårlig ide å spille kampen med tanke på forkjølelsen. Jeg føler ikke jeg har blitt noe dårligere, men heller ikke noe bedre, nå vil jeg bare jeg blir helt kvitt det helt. Frem til da er det bare å spise og drikke vitaminer og sove med ullundertøy.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har forresten en serie å anbefale, hvis noen kjeder seg like mye som meg om dagen! Mange har sikkert hørt om den allerede, men Black Mirror på Netflix. Jeg må være litt forsiktig med å anbefale den egentlig, fordi jeg vet ikke helt hva jeg synes om den enda haha. Den er klin sinnsyk. Alle episodene er helt uavhengige fra hverandre, så det er ikke noe vits i å se dem i rekkefølge. Jeg anbefaler episodene Hang the DJ, Shut up and dance (denne var ganske jævlig synes jeg), Nosedive og White christmas. Bare prøv dere frem, denne serien er helt klart ikke for all types. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her ligger jeg i dag og ser Black Mirror. Og jeg har laget meg en en ny dose ingefærshot, denne gangen med gurkemeie. BLI FRISK BLI FRISK BLI FRISK ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HA EN FIN FREDAG! 

Endrer taktikk

Det er onsdag 21 februar og jeg er syk for andre gang i år. Relativt dårlig uttelling der da, med to ganger på to måneder. Og det ER så kjedelig. Jeg blir helt maktesløs. I januar varte det ikke så lenge, en og en halv uke, da var jeg smart og sto over en kamp. Denne gangen kjører jeg en annen taktikk, vet ikke helt hva jeg håper på. Selvfølgelig er drømmescenarioet at jeg svetter ut alle bakteriene og blir frisk på mirakuløst vis ved å spille dagens kamp. Jeg skal nemlig til Oslo i dag for å spille kamp mot Fjellhammer. Jeg ligger å lader opp med hjemmelaget ingefærshot, ingefær-te, blåbærsmoothie og gulrøtter, med langrenn på TVen, før jeg blir hentet klokka tolv. Jeg er altså prøvekanin i min egen forskning på forkjølelse og ways to get rid of it. Så får vi se da, hva som funker best.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ønsk oss lykke til i kveld, og ha en fin dag! ♥

Min mandag

Hei god mandag!

I dag har jeg vært trener på håndballskolen som Byåsen arrangerer i samarbeid med 3T. Jeg, Silje, Helena og Marit fra laget hadde to økter med en stor gjeng lærevillige jenter og gutter mellom 11 og 15 år. Vi begynte klokka halv ni i morrest og ble ferdige med våre økter ved lunsjtid. Da var det bare å kjøre hjem å ta seg en høneblund. Jeg har vært tett i nese og generelt tett i pappen i hele dag, sov med ullsokker og skjerf i natt fordi jeg kjente at jeg brygget på noe. Så jeg står over håndballtrening i dag i håp om å ikke gå på en smell. Pliiiiiis ikke bli syk igjen. 

Her var frokosten min før håndballskolen. Havregrøt med cottage cheese og proteinkaffe. Jeg prøvde proteinkaffen fra Nocco for første gang. Jeg fikk den av Anna fordi hun ikke likte den noe særlig. Og jeg skjønner det, den er jo unødvendig søt spør du meg da. Men så foretrekker jeg egentlig svart kaffe om morgenen. 

Da jeg kom hjem fra håndballskolen lagde jeg meg en vitaminbombe. Jeg mikset sammen frosne skogsbær, Zero-saft med smak av solbær og ingefær og mager kesam i en stor bowl med diverse korn og frø. 

I ettermiddag har jeg vært en strong, independent woman og handlet inn og laget middag selv haha, mange tenker sikkert lol det gjør jeg hver dag. Vel, jeg lagde kylling- og pastasalat. Her var det jeg handlet. Enkelte ting som blåbær, skinkost, banan, pære og juice hadde jeg da altså ikke i salaten. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har en greie for å prøve alt nytt som kommer på dagligvaremarkedet, så denne YT’en måtte testes. Har ikke smakt den enda, det får bli til dessert etterpå. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det var en liten update på dagen min! Ha en fin dag videre ♥ 

Null stress

For en lazy sunday. Jeg våknet klokka halv to i dag og det diggeste med det var at jeg ikke kjente et snev av stress eller følelsen av at jeg skulle gjort noe fornuftig istedenfor å sove. Jeg jobbet tross alt i natt, så jeg er vel unnskyldt. Forresten glemte jeg av telefonen når jeg kjørte til jobb i går kveld, noe som er litt krise. Fem timer uten telefon, jeg skal ikke benekte the fact at jeg kjente på abstinensene. Det var godt å komme hjem, varme opp et pizzastykke og (ta igjen tapt tid med iphonen) legge seg for å sove. 

I dag har jeg ingenting å blogge om. Jeg fikk ryddet litt rom etter frokost og ellers har ikke gjort mye. Jeg tenkte å møte jentene nå, så fort vi finner ut hvilken kåk vi skal okkupere for kvelden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

My brekkie ↑ disse rundstykkene med egg og laks. Standard søndag.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ha en fin kveld!

Photoshoot gone wrong

Hei dere, god lørdag! 

I dag har jeg vært skikkelig pappajente og vært på shopping med paps. Han på utkikk etter ny stekeplate til kjøkkenet og jeg på utkikk etter en ny skole-PC som kan erstatte den boksen av en datamaskin jeg fikk av skolen da jeg begynte på 1.vgs for fem år siden. Jeg var veldig i tvil om jeg skulle kjøpe meg en liten mac eller en pc. Men jeg kjente litt på den at jeg ville ha en pc til skolen. Jeg har jo mac fra før av som jeg bruker til blogg og alt mulig rart hjemme, og jeg trenger jo strengt tatt ikke to macer. Jeg trodde jeg kom til å ende opp med en HP, men så var mannen på El-kjøp trent opp til å overtale meg til en litt dyrere en og han var flink i jobben sin, så det ble en liten og søt 13 tommers Lenovo. 

I kveld har jeg vært i skikkelig me myself and I -modus. Jeg lagde meg piiizza, med en blanding fra Det glutenfrie verkstedet og så Straight Outta Compton, en av mine topp10 fav filmer. Men denne digge kvelden avsluttes nuh, og går over til jobblørdag haha. Jeg jobber på Downtown i natt, så vi snakkes på byen! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Disse bildene tok lengre tid å ta enn tenkt. Jeg og Pernille skulle ta noen kjappe shots ute på trappa, men så skulle jeg være boss ass bitch og fortelle henne akkurat hvor hun skulle stå, så glei jeg noe så innnn i h*lvette og ble liggende i latterkrampe, før vi tok bildene innendørs for vår egen sikkerhet. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skal begynne å ta outfit-bilder liggende på bakken fra nå av.

Bukse fra BDG

Jakke fra Ganni

Sko fra Skills 

Veske vintage fra bestemor

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi blogges!

Kliner til på modelloppdrag

Hei dere! Jeg rekker en kjapp tur innom bloggen før jeg stikker på håndballtrening. I dag har jeg vært på modelloppdrag (høhø) ikke i Milano, men her i selveste Trondheim by!! Jeg tror ikke jeg fikk jobben for mine modellskills, men mest for gøy. Jeg, Thea, Martine og kjærestene til tvillingene, William og Moina var modeller for en reklamekampanje for Voll Studentby. Vi hadde mange ulike settinger, som “på trening” på 3T-Solsiden, “på fest” på Fire Fine, “klinescener” og “gråtescener”. Det var utrolig morsomt haha. Fint vær, artig crew og gratis lunsj gjorde seg i tillegg, absolutt ingenting å klage på fra min side, så håper jeg bare bildene ble bra. Jeg kan høre om jeg får noen av dem så dere får se resultatet. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ha en fin fredag! Vi blogges ♥

On the goooo

Heisann sveisann

Long time no see og det er min feil. Jeg har rett og slett vært på farta siden fra og med starten på denne uka og ikke satt meg med macen på fanget en eneste gang. Det har vært trening-skole-trening-sove alle disse dagene, bortsett fra et lite unntak i går på Valentines (♥) da jeg var på date med min kjære….. girlsquad. Jeg, Sanne, Nora og Anna spiste middag hjemme hos Sanne etter at treninga mi var ferdig, og dro på kino og så Fifty Shades Freed etterpå. Elsker å gjøre litt stas på sånne dager så ikke alle ukedagene blir prikk like. Filmen var forresten bra, eighter you hate it or love it lizm.

I dag var jeg på trening på Olympiatoppen med laget og dro rett derfra til Clarion på “Næringslivsdagan” som er et slags heldags seminar for de spesielt interesserte. Mange gode foredragsholdere med mange kloke ord og tanker, blant annet han løgndetektorfyren på TVen, programmet “Den nakne sannhet”, hva heter han? Vidar?.. Anyways veldig bra altså. Jeg dro rett derfra til håndballtrening klokka fem og nå er jeg eeendelig hjemme og skal spise middag med fammen og se de siste episodene av The Americans på flixxern ♥ I morgen skal jeg gjøre no artiig og blir buzy heile dan, men skal prøve å få tatt noen bilder, så blogges vi i løpet av kvelden! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

food on the go everyday

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ha en fin kveld, vi seees