My chiapudding-story

Mulig jeg er den eneste resterende i verden med interesse for sunn og god mat som ikke har prøvd chiapudding enda.. Men det er altså tilfellet. Jeg skjønner ikke hvordan det går an egentlig, jeg føler jeg prøver alt slags artig supermat som kommer på moten, og chiapuddingen lever absolutt sine beste år nå. Men uansett, det jeg prøver å si er at jeg prøvde det for første gang i dag! Jeg fikk et skikkelig kick i går kveld klokka tolv, når jeg skulle til å legge meg. Da kom jeg på at, chiapudding ska æ bætre ha te frokost i morra. Så jeg fant fram litt chiafrø og kokosmelk, blandet sammen og satte i kjøleskapet. En viktig detalj som hører med historien er at jeg hadde mareritt hele natten om at chiafrøene hadde svellet helt sykt og puddingen hadde blitt gigantisk og ødelagt hele kjøleskapet. Så klokka fire våknet jeg helt svett og måtte rett og slett gå ned å sjekke om det virkelig hadde skjedd. Og der, på den øverste kjøleskapshylla sto en perfekt liten chiapudding. Aw that moment, sov godt etter det heldigvis. Ingen flere chiapudding-mareritt. 


Jeg blandet sammen 3 ss chiafrø og 2 dl lett kokosmelk og satte i kjøleskapet. Jeg toppet med bringebær, mandler, solsikkefrø og kanel. Det finnes sikkert utallige varianter, så hvis dere har noen å anbefale blir jeg kjempeglaa ♥ Jeg likte denne, men jeg ble liksom ikke frelst. Det ble litt kvalmende med så mye kokossmak etter hvert, men det er bare meg da. Vi liker alle forskjellige ting, så jeg er sikker på at mange kommer til å like denne. Vet dere forresten om det selges ferdige chiapuddinger noen plass, cafe eller lignende i Trondheim? Og hvordan de smaker?

Har dere prøvd det? Hvilken er deres favoritt?

Første søndag i advent

God kveld og happy første søndag i advent! Litt crazy at jula er rett rundt hjørnet, følte det var høstferie i forrige uke ellerno. Men uansett, jula er jo fantastisk koselig. I dag hadde vi den tradisjonelle pepperkakebakedagen hjemme hos mimmi og beste. Vi lager pepperkakekalender hvert år, og i år er intet unntak. Så da er det viktig å ha den klart før 1.desember. Jeg og Pernille dro dit klokka ett, og spiste først vaffler til lunsj – eller frokost for min del som fortsatt var stuptrøtt etter jobbnatten. Kaffe har derfor vært hovedinntak i dag. Så bakte vi pepperkaker i noen timer. Jeg fikk Pernille til å spise en svær pepperkakedeigklump for 200 kroner, hun synes fortsatt at det var verdt det, desperate tider nå i jula tydeligvis, så det var jo gøy. Klokka fem dro vi på Torget for å se juletretenningen, og etter det dro vi på Benja Siam, en thai-restaurant og spiste god middag. 

Hvordan har søndagen deres vært?

Jobbjenta

Hei dere! Ble det noen kupp på dere i går? Jeg dro en kjapp tur til byen etter skolen, i fem tiden, når hysteriet hadde roet seg. Og kom hjem med en genser – som ikke var på salg – meg i et nøtteskall. Jaja endte opp med å slå til på Nelly senere på kvelden, når jeg satt på jobb heh.. Jobber jo på Downtown, og i går var det veeldig rolig, sikkert pga været og eksamenstid. Så jeg håper i hvert fall at en av de sju kjolene jeg bestilte, passer da 🙂 

Jeg jobber i kveld også, så nå sitter jeg hjemme hos Hanna med Thea, Johanna og Anna før jeg drar på jobb. Haha må forresten dele noe morsomt som skjedde i natt. Jobben min er å sitte i “coveren” og ta betalt og stemple inn folk. Så skulle jeg gi en av damene i køa stempel, og hun så plutselig livredd ut, pekte på stempleren min og spurte “er det elektrisk støt i den der”. Hahah ja du skjønner, her sitter jeg å gir kundene elektrisk støt. Drømmejobben ass.  


Meg for to timer siden. Nydusja og klar for nattklubb si. Sykt god sjokkis btw, helnøtt anbefales
 

BLACK FRIDAY

//ad

Som de fleste sikkert har fått med seg så er det black friday i morgen, noe som betyr masse SALG ♥ Jeg vet at en del av leserne mine er treningsentusiaster, så jeg tenkte jeg skulle legge ut noen salgsvarer fra 3T-Shop. Hva er vel bedre enn splitternye, freshe treningsklær?? Utnytt muligheten til å unne deg selv noe fint, eller kanskje du kan se etter julegaver til en venn eller familiemedlem? Klikk her og ta turen innom nettbutikken. Der finner dere godsaker som disse:

Genser på -75 % HER

Min personlige favoritt-tights på 69% rabatt HER (tips: jeg er en typisk medium med lår og rumpe, men xs passer perf i denne. Den er super stretchy og sitter som et skudd ;pp)

Rosa kosegenser på 69% rabatt HER 


 

Ei litta videodagbok

Hei igjen! Jeg filmet litt av dagen i går, når jentene kom hjem. Klarte ikke helt å bestemme meg for om jeg skulle lage en liten video av det eller droppe det. Så det endte med at ubesluttsomme meg gjorde en blandings. Dermed ble det noen klipp, men jeg glemte jo helt å filme når vi spiste lunsj og pratet om alt som har skjedd de siste månedene. Vi har mye å prate om til vanlig, så dere kan jo tenke dere nåå. Men jeg legger ut noen klipp av gårsdagen i korte trekk, også for å få dere i litt god gammaldags julestemning. 

Gjensynsglede!!

Hei dere! I går landet våre kjære aussiegirls på norsk jord, etter tre måneder på et annet kontintent. For dere som ikke helt henger med så har Johanna, Hanna og Louise studert exphil og exfac i Australia den siste tiden. For dere som har følgt meg en stund så vet dere sikkert godt hvem de er. Og ja som sagt så kom de hjem i går! Jeg og jentene kjørte full bil til Værnes før lunsj i går for å møte dem på flyplassen. Det ble et tårevått møte hahah… Ahh som vi hadde savnet hverandre da. Vi er så lite vant til å være borte fra hverandre så lenge. Og da mener jeg at det som regel ikke går mer enn noen dager før vi møtes. Det er sinnsykt herlig å ha de hjemme igjen, selv om det føles ut som tiden har gått utrolig fort. For med dagens Snapchat, Telegram og Facetime har vi snakket sammen hver dag og gjort at distansen mellom oss ikke har føltes så stor.


→ meg, Louise, Thea, Johanna, Lene, Hanna, Trine, Anna og Martine

Etter turen til flyplassen dro vi hjem til Thea og Martine og spiste god lunsj ♥ Og vi spiste i tre timer.

Homemade Müsli

Hei! Her kommer oppskrift på en supersunn, næringskrik og god müsli jeg lagde for noen dager siden. Jeg fikk tips om den av en kostholdsveileder på 3T, dere kan sjekke ut deres kostholdsveiledning på nett her. Dere må prøvde denne, den er utrolig god og gir deg en skikkelig kick-start på dagen som holder lenge.

5,5 dl havregryn

2 dl solsikkekjerner

2 dl gresskarfrø

1 dl linfrø

0,5 dl hakkede mandler

3 dl eplejuice

3 ss nøytral olje

(For litt ekstra julestemning, krydre med diverse krydder som kanel, kardemomme osv). 

Sett ovnen på 170 grader. Bland havregryn, frø, olje og eplejuice i en stor bolle. Bre alt utover en langpanne og sett i ovnen i 40-45 minutter. Følg med og rør rundt med skje hvert tiende minutt, slik at det ikke brenner seg. Ta ut og la det lufte seg godt, knekk opp de store bitene i den størrelsen du ønsker. Det var egentlig veldig godt med store biter synes jeg. Jeg spiser det gjerne med biola, cottagecheese og bær eller syltetøy

Noen som vil prøve?

Dagens visdomsord

Hei dere! Etter en lang natt med jobbing på nattklubb var det godt å komme hjem og krype langsomt opp i senga (realitet: ta springfart og dunke hodet i skråtaket). Men det var sinnsykt godt å legge seg til slutt. I morrest våknet jeg av at sola skinte inn vinduene, lukten av ferske rundstykker og lyden av svak julemusikk fra kjøkkenet, ahh finnes det noen bedre måte å våkne på en søndag?? I don’t think so. Etter frokost bestemte jeg meg for å ta med Anna på en spinningtime og litt styrke etterpå. Og det er jeg så glad for at jeg gjorde. Det er så alt for lett å tenke at nejjj det er søndag, det er ikke meningen å trene – og det er forsåvidt sant, det er tross alt hviledag. Men HVOR herlig er det ikke når du faktisk har gjennomført en økt til tross for denne hviledagen? Det er deilig skal jeg si deg. Kvelden er fortsatt ung, så det er ikke for sent enda heller! Og på søndager har jeg litt den tankegangen at “alt er bedre enn ingenting”, så uansett hvor lite eller hvor mye man trener på en slik dag, så er det bedre enn om man ikke hadde trent i det hele tatt. Dagens visdomsord by matholck xD

Nå blir det pinnekjøtt til søndagsmiddag med familien. Julstemningen smyger seg inn på meg nå kjenner jeg. Ha en herlig søndagskveld dere, virkelig kos dere masse!

Jeg lagde forresten en hjemmelaget müsli her forleden dag, som jeg tenkte det kunne vært fint å dele med dere. Hvis det er noen interesse for det, give me a heads up! Her er den med cottagecheese, biola og blåbær.

Takk for i dag

Hei folkens! I dag har jeg ikke gjort mye, har ikke gjort noe som helst egentlig. Jeg sto opp halv elleve, litt stressa for å rekke alt jeg skulle gjøre i dag. Så jeg løp en tur på tredemølla i kjelleren imens jeg så en episode av Aber Bergen på Ipaden. Multitasking på høyt nivå. Så dusjet jeg og ble plutselig klar over at jeg ikke hadde en dritt jeg skulle gjort i dag(???), så hvorfor jeg var så stressa må gudene vite. De neste fem timene gikk da ut på å diskutere med meg selv (altså engelen og djevelen på skulderne mine diskuterte) om jeg skulle dra på skolen og lese, om jeg skulle dra til byen og shoppe, eller om jeg skulle lage meg noe godt og se en film. Til slutt hadde jeg brukt så lang tid at jeg ikke giddet noe av det, så Anna klarte å dra meg med på 3T haha. FOR en lørdag da gitt. Så fant jeg nettopp ut at jeg jobber i natt, var egentlig sykt gira på å bare chillen. Jaja skal i det minste hive i meg en real burger fra Bror med girlsa før jeg gjør noe som helst annet. Dette var en sykt rar lørdag, takk for i dag. 

Genser fra Urban Outfitters

Hvordan har dagen deres vært?

Fiskepinner

Hei folkens! Once again er det helg. Jeg har egentlig ikke helt fredagsfølelse, det kan ha noe med at jeg de to siste dagene har spist taco og pizza til middag heh, så kroppen min tror vel det er søndag?.. Det skal sies at det var veggistaco og pitapizza da, så jeg er ikke så gæren som jeg hørtes ut som der. Taco og pizza på en hverdag lizzzm jesus christ ro need. Neida. Så denne fredagskvelden, etter åtte timer på lesesal på Dragvoll (høres sykt nerd ut, er ikke så nerd) så ble det fiskepinner og potetmos med ketchup til medda. De har jo fått glutenfrie fiskepinner på Coop, og det eer så godt da! Jeg smakte det for første gang ever, denne uka, namnam anbefales. Uansett, vi jentene sitter nå og ser The Stream, det er jo i hvert fall et sikkert tegn på fredag. Ha en herlig kveld, så blogges vi! ♥