Spørsmål og svar

Hva har du sminket brynene dine med her? Veldig fine 🙂

Jeg har ikke sminket brynene her, har fikset dem hos Brow Rehab i Trondheim. Når fargen går ut bruker jeg en eyebrow gel fra NKD BTY i fargen blonde (link her). Og et brynspudder fra Anastasia i fargen caramel.

Hva har du på leppene? 😊 Veldig fin farge!

Takk! Jeg bruker en Lip-tattoo fra Lafrem (annonselenke). Elsker at fargen sitter på leppene uten at man trenger å fylle på med gloss eller farge, i tillegg gir den et veldig naturlig fint resultat. Jeg bruker fargen Elegant Raspberry.

Har du tips til hjemmetreningsøkter? Eventuelt hvilke youtube-økter du gjør?

Jeg bruker styrkeøktene på 3t.no/hjemmetrening. Ellers lagde jeg en selv for en uke siden og kan fort finne på å lage en til. Følg også @3tshop_no på instagram for inspirasjon.

Hei! Kan du skrive om treningsrutinene dine nå om dagen?😊

Det varierer litt fra dag til dag nå, i forhold til hva, når og hvor jeg trener. Men en dag kan jeg stå opp, spise frokost og ta en styrkeøkt på yogamatten min på stuegulvet. Jeg bruker å sette opp en økt med ulike øvelser på forhånd, det er enklere å forholde seg til når man er sliten og har mest lyst til å si seg ferdig. Jeg kan legge ut en typisk økt til dere senere.

Hvilken app bruker du for å lage collage slik du hadde på instastory idag?:)

Jeg bruker ingen app, lager den bare i instastory. Lagde en liten oppskrift under bildet ↓

Last opp hovedbildet eller bakgrunnsbilde du vil ha i kollasjen. Gå i kamerarullen og kopier et bilde du vil ha med. Gå deretter tilbake til instastory og trykk på “legg til etikett”. Gjør det samme med andre bilder du vil ha med.

Hvilken klokke bruker du til trening?

Jeg fikk en Apple Watch i forsinket julegave av mamma og pappa, så det er den jeg bruker på trening

Hvor er joggesettet fra?

Bread & Boxers

Dine 3 favoritt middager?

I hverdagen er det laks og kremet pasta, havrepizza og fiskeburger med søtpotetfrieeeez. I helgene er det sushi, burger eller noe annet takeout.

Hvis du blir nødt til å kjøpe noe mat på farten, hva kjøper du?

Det er ikke så gunstig med cøliaki på “mat-på-farten-shopping”, likevel finner jeg meg selv til stadighet i den situasjonen. Da blir det en banan og muligens en glutenfri proteinbar eller en yoghurt.

Kan du ha flere frokost/lunsj-tips-innlegg? <3

Sefff ♥

Tanktop også fra B&B (annonselenke)

Grovt bananbrød med kakao og vanilje

Dere vet følelsen av å sette tenna i et stykke ferskt, nybakt, hjemmelaget grovbrød? Jeg klarer ikke bestemme meg for hva som er mest tilfredsstillende av det, og å ta en stor skje av en søt og fyldig kake. Derfor tenkte jeg at det ville vært en strålende ide denne søndagen å lage en aldri så liten kombinasjon. Dagens bakst er grovt bananbrød med kakao og vanilje. Holy moly.

Det dere trenger er:

Havregryn/havremel, 50/50 med annet mel, jeg brukte grov glutenfri melblanding, til sammen 200 g

3 modne bananer

3 egg

2 ss mager kesam

2 ss bakekakao

30 gram proteinpulver med vaniljesmak (kan sløyfes)

2 ts bakepulver

Mos banan med gaffel eller stavmikser, bland alt sammen i en kjøkkenmaskin eller lignende. Hell røra i en brødform, ikledd bakepapir og sett midt i ovnen på 180 grader i 45-50 minutter. Følg med på slutten av steketiden og stikk en gaffel i brødet. Steketiden kan være forskjellig fra ovn til ovn. Avkjøl brødet på rist og nyyyt ♥

Ha en fin søndag videre!

Alt man trenger til hjemmetreningen

Håper det står bra til med dere! Jeg har virkelig fått sansen for hjemmetrening. Det er så lite anstrengende fordi dørstokkmila er ikke-eksisterende, det er bare å legge ned blyanten eller klappe igjen pc-en i en times tid, kanskje flere ganger gjennom dagen. Jeg bestilte meg strikk fra 3T-Shop og dermed ble det enda enklere.

Et langt strikk fra Casall og tre korte strikk fra Booty Builder. I tillegg har jeg investert i en skikkelig yogamatte. Jeg bestilte egentlig et av de som koster 399 på nettsiden. Kort tid etterpå ringte Pernille, som jobber på lageret og skulle pakke leveringen min, og sa at jeg burde kjøpe denne fra Casall istedenfor, en investering for livet, sa hun. Jeg, som er den mest lettpåvirkelige jeg kjenner, ble selvfølgelig solgt og kjøpte en matte til 999 kroner. Men det må jeg si, den er FANTASTISK. Jeg glir ikke på den uansett hvor svett jeg er i håndflatene. Den har blitt en bestevenn. Dere finner den HER.

 

Middagstips: fajitas i pitabrød

God kveld! Litt sen blogging i dag. Dagen startet med 30 min yoga, noe som har blitt en greie her i leiligheten, can’t say I don’t like it. Det føles godt for kropp og sjel. Etter det ble det en real frokost, før en tabata-økt på stuegulvet med noen av jentene på laget over video (+ to brødre som hang seg på). Resten av dagen har gått til flittig skolearbeid, liker vi å tro, med innslag av klesvask og oppheng av renvask. Vi har tørketrommel, men å henge opp på tørkestativ har blitt et daglig gjøremål i karantene.

Med mye tid om dagen liker jeg å stå på kjøkkenet også, så i kveld ble det fajitas i pitabrød, inspirert av en god venninne ♥

↑ Disse glutenfrie pitabrødene fra BFree er en soleklar favoritt hos meg.

Jeg stekte en pakke kylling med rester fra en grønnkålmix i stekepanna og krydret med en halv pose fajitaskrydder (denne pysa syns det blir for sterkt med en hel pose). Guacamole av en hel avokado, litt rømme og et fedd hvitløk. Så hakket jeg paprika, tomat og salat + mais og hadde i tillegg. Det ble nyydens.

Del gjerne deres middagsfavoritter ♥ Jeg blir inspirert av den minste ting disse dager

Utendørs trening – fullkropp

Hei dere! Vi er inne i en tid hvor store deler av dagen blir tilbragt inne og da er det enkelt å falle ut av rutiner og velge enkle løsninger. Men det er viktig at vi holder motet oppe, motiverer hverandre og rører på kroppen! Det er nok å sette av bare et kvarter om ikke mer til en liten økt for å holde kroppen i gang. Jeg og Maja kjører egentrening her i leiligheten, i parken utenfor og på videomøter med andre. Det trenger ikke være så vanskelig, dessuten kan det være ganske morsomt og ikke minst sunt med en forandring. Vi spilte inn en video av treningsøkta vår på mandag som jeg tenkte å dele med dere. Håper dere liker den og kanskje til og med får lyst til å prøve den selv!

Hvis dere har noen spørsmål er det bare å fyre løs. God trening!

hello, nice butt

Reklame | Poster Store

Hei gjengen! Jeg kjenner at jeg blir mer og mer dratt mot fristelsen til å nettshoppe for tiden. Og det er faktisk ikke klær som fanger oppmerksomheten min mest, men heller hudprodukter, treningsutstyr og interiør. Ting som jeg kan holde på med hjemme. I denne perioden med nettshopping-fristelser har jeg vært så heldig å fått velge meg ut bilder og rammer fra Posterstore, som jeg kan pryde veggene mine med. Og jeg har fått muligheten til å gi dere en rabattkode med 30% rabatt på alle plakater, bortsett fra selection plakater. Rabattkoden er Matholck30. Ta turen innom nettsiden deres her, og la deg inspirere, prisene er også veldig snille ♥

Jeg elsker denne. Kan ikke komme på noe bedre sitat å lese på morrakvisten.

Grove rundstykker, glutenfritt så klart

Heisann hoppsan! Det er søndag og jeg har hittil gjort bare søndagsting, så det føles bra. Det første jeg gjorde var å sove lenge, etterfulgt av å ligge i halvveis søvne litt lenger, bare fordi det er søndag. Sto omsider opp og spiste en god søndagsfrokost med kjæresten. Jeg dro hjem etter frokost og annonserte til mine venner at jeg var interessert i å gå en tur. Markus og Sanne meldte seg som turkamerater og vi gikk en lang og fin tur på Ladestien.

Da jeg kom hjem tok jeg på meg mitt ikke-eksisterende forkle og bakte hjemmelagde rundstykker. Mmmm det er godt det. Så ble det sannelig en skikkelig god lunsj også. Nå sitter jeg veldig mett under dyna i sofaen og ser på Netflix. Jeg begynte på en ny serie i går, Vis a Vis. Den er spansk, men den er sabla bra altså. En prison break/orange is the new black variant med enda mer action.

Til rundstykkene brukte jeg:

  • havregryn og glutenfri grov melblanding halvt om halvt, rundt 270 gram til sammen
  • 3 egg
  • 250 gram mager kesam
  • 2 ts bakepulver
  • litt salt, kanel og kardemomme

Kesam kan være et godt alternativ hvis man vil lage de kjente cottage cheese rundstykkene, men ikke har stavmikser eller ikke gidder å mose cc’en i en blender (that’s me). Jeg stekte dem på 180 grader, midterste rille, i ca 20 minutter. NYDELIG med brunost på og et glass melk til.

Ønsker alle en fin søndag! ♥

10 tips til hva man kan gjøre i karantene

Jeg kan se for meg at dere blir eksponert i øst og vest og opp og ned med ting man kan gjøre hvis man sitter hjemme og kjeder seg nå for tiden, det er vel mange bloggere som skriver slike innlegg nå. Jeg er intet unntak. Det er jo ikke sikkert at alle leser de samme bloggene, dessuten synes jeg selv at det kan være greit å få flere ulike forslag og kanskje få repetert noen av de samme tingene. Så her kommer mine 12 tips.


Vaske leiligheten, eller rommet hvis man bor hjemme. Det å vaske kjøkkenet og badet er så tilfredsstillende når man er ferdig og det å vite at man har gjort det selv, gir i hvert fall meg en form for mestringsfølelse haha (skjer ikke så ofte med andre ord)..

Rydde i skuffer og skap. Sortere ut klær man ikke bruker lenger for å selge eller gi til Fretex. I dag solgte jeg en skjorte på Tise som blir hentet og levert med Helthjem. Det virker veldig lurt, så vi får se om det funker.

Gå turer alene eller på et par meters avstand med venner. Det er så forfriskende, hvert fall nå når man er mye hjemme, så er det godt å komme seg ut litt. I morgen skal jeg på skitur!

Trene hjemme. Bli med på live-treningsøkter med 3T på Facebook eller se opptak på 3t.no/hjemmetrening. Det er også enkelt å bli inspirert av flinke folk på Instagram som poster diverse treningsøvelser.

Finne en serie og bli hekta på. Selv har jeg ikke klart å gjøre det. Det har gått mye i filmer på kveldstid. Anbefaler Now You See Me på Netflix.

Lese en god bok. Det er vel ikke å dra den litt langt? Neida det må da være sinnsykt avslappende hvis man har tid. Eventuelt lese pensum og kanskje få med seg noen forelesninger over nett, de fleste universiteter tilbyr vel det nå.

Vaske sminkekostene og rydde i sminken. Man må til slutt bare innse at minst en tredjedel aldri bli brukt og kun tar opp plass på badet.

Bake!! Det er så mye godt man kan bake da, jeg tenker rundstykker eller brød i første omgang. Tar sikkert ikke mer enn noen dager hjemme før det blir bakt en kake også.

Game. Det er ikke helt my cup of tea, men jeg vet om mange som laster ned Sims i disse dager og blir superhekta, så det er vel ikke så dumt. Jeg kan dessuten bekrefte at gaming får tida til å gå, ref kjæresten min som har kjøpt seg game-stol med ratt og pedaler.

Male en vegg, noe jeg har lyst til å gjøre i leiligheten min, men som krever ganske mye av meg faktisk å sette i gang. Så vi får se. Eventuelt male et bilde. Ha paint & sip med venninne på Skype for eksempel, det kan være en fin måte å være sosial på uten å være sammen. Jeg gikk nettop fra å male leiligheten, til å drikke rødvin med venner. Great.

Har dere noen flere forslag?

Morgenstund

Hei dere! Det har blitt en vane å starte dagen med å sku på tv2 nyhetskanalen, gjerne allerede fra sengen. Viktig å få med seg hva som skjer og om det eventuelt har blitt gjort noen endringer av restriksjoner over natten. Etter en liten runde med det er det bare å komme seg opp av sengen for å seize the day. Jeg vasket ansiktet, satte håret i en dott og satte i gang prosjekt bananpannekaker. Ikke at det er noe prosjekt, kunne sikkert laget dem i blinde haha..

Etter en god frokost og litt duving på sofaen dro jeg, Maja og Johanna på nærmeste løpebane, på Øya, og sprang hver våre intervaller. Liker det at vi kan trene sammen, bare hver for oss. Jeg kjørte 30/30 x 10 x 3. Maja kjørte 200 meter/30 sek pause x 10 x 3 (begge hadde ca 3,5 minutter pause mellom hvert tiende drag). Johanna kjørte 3 min x 8 drag (jeg gjetter 1,5 min pause mellom hver, correct me if I’m wrong, fiol).

Det var kaldt og føttene føltes som tømmerstokker, men vi dro oss gjennom det og det føles jo veldig godt etterpå. Nå sitter jeg her med to ullgensere oppå hverandre og ullsokker for å holde varmen, er livredd for å bli forkjølet for så å måtte sitte i karantene på grunn av det.. Jeg kjenner at en fridag i morgen er høyst aktuelt, eller i hvert fall å gjøre noe som er mindre krevende enn løping. Håper dere har det bra og holder ut med permitteringer og karantener!! You’re doing great! ♥

Serieanbefalinger

Spennende serier med kvinnen i fokus:

Heksejakt (NRK TV) norsk serie om et advokatfirma og ubalanserte maktforhold

Morning show (Apple TV) amerikansk serie med skuespillere fra øverste rang, en utrolig bra og virkelighetsnær historie som baserer seg på MeToo.

Gåsmamman (TV2 Sumo) svensk serie, om jeg ikke husker feil. Lenge siden jeg har sett den, men synes å huske den var en god en.

Serier du ikke vil gå glipp av:

Papirhuset (Netflix)

Big little lies (HBO)

Black Mirror (Netflix)

You (Netflix)

Broen (Netflix)

Usikker på hvor man kan se dem, men de er verdt å lete etter:

Imposters/Svindlerne

Good Behavior

The Fall

The Sinner sesong 1

Action, drama etcc: 

Sons of Anarchy (Netflix) denne har jeg ikke sett ferdig, har bare begynt på sesong 1. Men den virker ganske lik den nedenfor og den eeelsket jeg. Så alle sesongene mutters aleine, tror jeg til og med skippet en forelesning for den.

Animal Kingdom (Viaplay) knallbra hvis du liker action, spenning og veldig fine folk å se på i relativt lite klær.

Oppmuntrende, morsomme serier:

Sex Education (Netflix) søt, morsom, rar, liker den

Orange is the New Black (Netflix) håper egentlig alle har sett denne by now, if not, you got a lot coming

Good Girls (Netflix) tre tilsynelatende normale husfruer tar en U-turn i livet og roter seg inn i et kriminelt nettverk de ikke kommer seg ut av