vømmøl here we go

Hei! I dag blir puggingen satt på vent, for jeg har nemlig tenkt meg på vømmøl-festival. Siden det ikke ble noe Findings på meg i år, så går vi til second best på lista, ja nemlig kulturfestival fra oldtida i Verdal. Man skal kle seg ut som gamle folk med ullgenser og hatt tror jeg? Jeg skal bo i hytte med noen kompiser og Thea og Louise som allerede er der. Så det blir sikkert morsomt! Kanskje noen av dere også skal dit?

Mia fant seg forresten en kompis i dag, en hund uten eier som ville være med å leke i hagen her. Helt til mamma begynte å snakke kose-språket sitt til han, da pilte han unna hahaha sorry mother.

Nå drar jeg å henter en kompis så blir det roadtrip til Verdal! Tjohei vi blogges i morgen ♥

Movements

Hello hello i dag er jeg i et rart humør haha. Jeg sitter å hører på rar musikk som jeg liker, men som jeg ikke helt skjønner. Jeg har stilt inn hjernen min helt i feriemodus, nå som jeg er ferdig med eksamen, så får jeg beskjed av min beloved teacher at jeg vipper mellom 4 og 5 i et fag, så jeg må ta en muntlig prøve ♥ på mandagen ♥ 30 sider ♥ markedsføring ♥ Så her sitter jeg og hører på rar musikk og har nettopp lest gjennom de 30 sidene, og hvis det gikk an å bli høy, sånn drugs-høy av å lese, så hadde jeg vært det nå. Disse sangene spilles høyt i ørene mine at the moment

Her kommer det noen klassiske kjennetegn som minner meg på at det lever en liten rosablogger inni meg #jordbær #skjokolade #mac #finflaske

Og her kommer det noe som beviser at det bor noe ukjent og merkelig inni meg også. Den sola jeg brukte fem minutter på å tegne, ser ut som er dratt rett ut av en tegning fra 1999. Er faktisk mye vanskeligere enn det ser ut som.

Men ja sånn går pugginga mi, går for det meste i kunst, som dere ser. Hvis noen har noen kule sangtips så er jeg åpen for det meste!

Ha en fin kveld!

Tips til mellommåltid

Hei! Nå tenkte jeg å komme med et lite mellommåltids-tips til dere! Jeg ble inspirert av en venninne for en stund siden, men har aldri kommet så langt å fått postet det. Det består av så enkelt som to ingredienser: mager kesam og sukkerfri saft i valgfri smak, jeg bruker fruktfest som dere ser.Ta kesam i en skål og hell oppi så mye saft som du selv ønsker, noen liker den sikkert sterkere enn andre, men vær litt varsom og smak deg til det.

Det blir på en måte din egen yoghurt med favorittsmaken. Også er det sunt da, kesam er jo både magert og gir en god metthetsfølelse. Så dette anbefaler jeg absolutt!

Det er kanskje ikke så praktisk å gå rundt med en hel boks kesam og en hel flaske saft rundt omkring, men lag deg en liten matboks med mixen og ta den med på skolen for eksempel. Eller ta med kesamen og en drikkeflaske med litt ublandet saft, (så kan du bruke det som blir igjen i drikkeflaska til vanlig saft hehe).

 Noen som har prøvd det før?

(sommer og) skolefri

Hei og god dag! Eller god kveld er det vel nå.. I dag hadde jeg fri fra skolen, i hovedsak fordi karakterene blir satt på fredagen og lærerne har liksom ikke så mye spennende å by på lenger. Så jeg nøt dagen med god frokost og tv fram til klokka fire. – Også leste jeg et blad da! Det var veldig koselig faktisk, har ikke lest blader på flere år, da jeg var stor på Topp og de derre sladderbladene. Jeg leser faktisk Vouge av og til, når jeg tar fly for eksempel, bare fordi det ser veldig eksklusivt ut. Denne gangen var det Shape Up da, og jeg ble så treningsmotivert at jeg dro rett på 3T og var klar for tidenes økt med Anna og Hanna. Så møtte jeg mamma i heisen på 3T som sa at “oii vi skal på middag til mimmi og beste om en time, ♥ bestefar blir 75 år ♥” og bare TADA det som skulle bli one hell of a treningsøkt ble fort en hel masse kake, nam da. Er ikke hver dag jeg ser mine fantastiske, spreke besteforeldre, så det var vedt det. 

Vi blogges i morgen!

NEW LASHES

//Sponset

Rett før 17.mai satte jeg på nye vippeextensions, denne gangen hos Salong Bliss, og jeg ble veldig fornøyd! Så nå tenkte jeg å tilby dere en rabatt, så dere kan få det litt billigere. Alt dere trenger å gjøre er å tilføye ved timebestilling at dere har fått en rabatt av meg.

Ordinærpris: 1590 kr

Studentpris: 1290 kr

Som dere ser er det allerede en studentrabatt, så den rabatten jeg gir dere nå, gjelder i tillegg til den som allerede er der (hvis du er student selvfølgelig)! Jeg gir dere 20 % rabatt og den varer ut juni!

Dere kan bestille time på facebook-siden deres HER, og det letteste er å sende dem en melding på facebook.

Hva synes dere?

Treningsprogram – Legday

Når du skal trene bein er det viktig å få med øvelser for både rumpe, forside- og bakside lår. Start med de øvelsene som krever mest energi (f.eks. frivekter/stenger, stor bevegelser, mer motstand osv), for deretter å kjøre de mindre støtteøvelsene til slutt. Det kan også være smart å tøye litt i starten, spesielt hofteleddsbøyer og bakside lår. Da blir man mer bevisst på musklene man skal bruke, pluss at bevegelsesutslag kan gjøres litt større.

Jeg har først valgt å starte med øvelser der begge beina belastes likt gjennom hele øvelsen. Her er det mye stabilisering av kjernemuskulatur, og man kan gjerne legge på litt godt med motstand!

Vil du ha volum på rumpa og beina bør du kjøre 3 sett av hver øvelse, med 10-12 repetisjoner på hvert sett.


Skal du velge en øvelse burde nok valget falle på knebøy. En god baseøvelse som belaster de største muskelgruppene i kroppen samtidig som den er svært funksjonell i forhold til de bevegelser vi gjør i hverdagen.

·       Plasser en vektstang mellom skuldrene og stå med beina i ca hoftebreddes avstand.

·       Sett deg tilbake som om du skulle sett deg på en stol, og skyv deg opp igjen samme veien som du kom.

·       Stabiliser i magen, og pass på at knær og tær peker i samme retning.

Tips: Plasser beina litt lengere fra hverandre hvis du ønsker å gå i en dypere knebøy. Pass på at du har en naturlig svai i ryggen!

Høres enkelt ut, ikke sant? Vel, her er det mye teknikk å jobbe med! Les mer om hvordan du gjør knebøy korrekt i dette innlegget


Denne øvelsen tar godt på bakside lår!

 • ♦ Behold en liten knekk i knærne, unngå å overstrekke kneleddet bakover
 • ♦ Hold en stolt holdning og trekk skuldrene godt bak på ryggen
 • La overkroppen gå fremover mens rumpa føres bakover
 • Hold stanga tett inn mot kroppen hele tiden
 • Stopp omtrent ved 90 grader.

Tips: Stabiliser godt i magen hele tiden!

 • Plasser bakerste fot på et forhøyet underlag.
 • Hold brystkassen høyt og senk kroppen med tyngdepunktet på hælen av fremste fot.
 • Press hoften fremover slik at hofteleddsbøyeren strekkes ut.
 • Senk deg rolig og kontroller hele veien ned slik at kneet nesten kommer hele veien til gulvet. Skyv deg eksplosivt opp igjen med vekten på fremste fot.

Tips: Vil du har mer fokus på baksiden kan du sette foten lenger frem og lene overkroppen fremover for å få en større strekk over setet.

·       Sitt med overkroppen på en benk og plasser ei stang med vektskiver over hoftene.

·       Hold hoftene i hoftebreddes avstand og ca 90 grader i kneledd.

·       Løft setet så høyt opp du klarer og spenn godt i setemuskulatur – senk deg deretter rolig ned til utgangspunktet.

Tips: Skvis rumpa godt sammen på toppen, og hold der et ekstra sekund!

 

 • Fest en stropp rundt ankelen, still deg et godt stykke fra kabelen og ta tak i apparatet med hendene. Husk å stabilisere i magemusklene!
 • Spark foten eksplosivt bakover så høyt den vil gå. Hold overkroppen i ro.
 • Senk foten kontrollert og rolig tilbake til utgangsposisjon.

Tips: I full ekstensjon, skvis setemusklene sammen i et sekund for å få maksimal kontraksjon av muskelen.

 

Ettbens beinpress

 • ◊ Plasser den ene foten på plattformen, la den andre foten hvile i gulvet.
 • La tærne peke svakt utover, pass på at rotasjonen kommer fra hoften. Hold knær og tær i samme retning!
 • Senk beinpressen rolig og kontrollert ned mot bekkenet. La kneet gå svakt utover, slik at det peker i samme retning som tærne. Unngå at kneet faller innover.
 • Skyv plattformen bort fra bekkenet slik at foten blir strak. Pass på at du holder en liten bøy i kneet slik at du ikke “henger” på kneleddet.

Tips: Hold et halvsekund ekstra i bunnposisjon, og skyv deg eksplosivt opp igjen!

Tights fra 3T-shop HER, topp HER – har small i tightsen og medium i toppen

Følg 3T sin treningsblogg for flere tips og treningsmotivasjon, HER

Hva synes dere om programmet?

Filmanbefalinger

Hei heii! Jeg vet ikke med dere, men jeg fikk en bråstart på dagen ved at jeg trodde det var skole – og at jeg var forsent ute som vanlig.. Men takk Gud, for disse helligdagene, de gjør virkelig livet lettere. Jeg, Anna og Johanna bestemte oss for å kjøre hjem fra hytta i går kveld, sånn at vi våkner opp hjemme en dag før skolen begynner, føler det gjør helga lengere. Så dagen i går besto av en kort spasertur i fjæra, i sol og sommervær med svirrende insekt og faenskap, neida var koselig haha. Så hadde vi filmmaraton resten av dagen, før vi lagde god gammaldags Sodd til middag. Fordi, som sagt tidligere, så rakk alle butikkene å stenge før vi fikk kjøpt inn middager til helga, noe som resulterer i Sodd og ferdigmat. Så kjørte vi hjem i plaskregn på kvelden, ingenting er bedre enn det. ← Og det var faktisk ikke ironi. Høy musikk, godis og bestevenninner på roadtrip ♥

Vi leide tre filmer for å ha med på hytteturen; The Captive – handler om ei jente som blir kidnappet av en pedofil, så etter åtte år kommer det fram nye bevis i saken, og den blir tatt opp på nytt. Den var sykt ekkel, men bra, anbefales. Lone Survivor – fire marinejegere skal sette en Taliban-enhet ut av spill, og med tittelen på filmen er det ikke vanskelig å forstå at det ikke blir noe happy ending for alle. Det var to timer med konstant spenning, anbefales! og Bridesmades som vi har sett hundre ganger, men som er like morsom hver gang, og kommer som en god nummer to etter She’s the Man på topplista over komedier.

Siden det er mandag og uka starter på igjen i morgen, tenkte jeg å dele et nytt treningsinnlegg på bloggen senere i dag. Denne gangen et treningsprogram for en bestemt muskelgruppe, kunne dere tenke dere det eller? Og hvilken muskelgruppe tror dere får kjørt seg da montro? ;-))))) Gjettekonkurranse woho

Sjømenn med blærekatar

God pinseaften! (Haha sier man det?) jaja whatever, lørdag er det hvertfall. I går kveld da vi kom fram på hytta ble det, ikke veldig overraskende, fredagstaco og det passet oss midt i blinken. Herlighet så godt å komme bort fra alt mas og styr, med skole og alt annet.

I morges våknet vi egentlig akkurat samtidig og møttes litt uforventet på badet, halvveis naken og halvveis i søvne hahah. Etter frokosten bestemte vi oss for å utforske livet på sjøen, og tok årene fatt, (neida var heldigvis motor på båten).

Og slik så vi ut da vi kom inn igjen. Jeg spår blærekatar og ekstrem forkjølelse i vår fremtid. Vi kunne like gjerne badet i sjøen liksom.

Vi fortjente en stor dose vaffler da vi kom hjem fra den våte båtturen. Og siden det har vi ligget på sofaen med The Kardashian på skjermen og slappet av (sovet). I kveld kommer pappa, og vi gledet oss til å få god middag servert, helt til vi fant ut at ALLE butikkene er stengt nå, siden det er helligdag, så vi har ikke noe å spise. Eller pappa ringte nettopp og sa han hadde funnet en bensinstasjon der de hadde Sodd og pizza, jess #score perfect

Hvordan har dagen deres vært? ♥

langtur norge rundt

Heia bloggen!!! Først nå begynner det å gå opp for meg at jeg er ferdig med eksamen (sorry skulle ikke nevne det ordet mer, det var siste gangen). Så jeg fikk med meg Anna og Johanna på hyttetur etter skolen i dag – en roadttrip som varte i fem timer <3 en tur som egentlig tar en og en halv time <3 Den besto av en hel del kø pga motorsykkerulykke, yoghurtis-pause og storhandel. Også sleit vi kanskje liitt med navigasjonen.. For å si det sånn, så utviklet vi ikke et veldig suksessfullt vennskap med Dorris (vi oppkalte gps’en på bila etter den dumme fisken i Nemo). 

Jeg hadde et håp om å publisere dette innlegget føør jeg dro, men dere kjenner jo meg og min evne til dårlig planlegging og tidsberegning. Så det var det egentlig bare å glemme. For slik satt jeg et kvarter før Johanna ringte å spurte om vi skulle dra nå – helt inn i Masterchef USA og med tom bag foran meg.

Her skulle jeg ta selfie, men de lagde veldig fin mat på Masterchef, og MAThilde var sulten

Ha en fin fredagskveld (med taco og Thomas & Harald !!)

Ferie på forskudd

HEEI åh guud så deilig med overstått eksamen! I sju dager nå har jeg ikke gjort annet enn å stått opp, kjørt til skolen, dratt på kontoret på 3t og gjort økonomi, dratt hjem klokka 22.00 og lagt meg med en gang. REPEAT repeat repeat. For første gang på en uke har jeg slappet av! Hahah høres ut som jeg har vært i krigen, det har ikke vært så ille da. Men likevel føles det godt å kunne si at jeg har ferie!!! Okei kanskje ikke teoretisk, men mentalt er jeg langt inn i juni by now. Hvordan eksamen gikk? Æii jeg skulle hatt dobbel så lang tid, følte jeg bare måtte skrable ned det jeg rakk, hadde egentlig mye mere på hjertet .. :(( Sånn, det vil være mine siste ord om eksamen på en lang stund. Nå er jeg gira på å arrangere yolohyttetur med de av vennene mine som vil være med etter skolen i morgen. Blir spennende å se om jeg ender opp alene. Hjerte.

Flere som tar litt forskuddsferie eller?