guess what

Hei! Da ble bloggingen litt senere enn planlagt. Kom nettopp hjem fra halloweenkampen mot csk, som vi vant med ett mål i siste sekund, æææh finnes ikke bedre seier!!! Nå sitter jeg med mor og far og spiser HIMMELSK pizza, det har aldri smakt så godt med peppes før, og snakker håndball. Jeg skal være 100 % ærlig og si at jeg nettopp har trøkt i meg åtte pizzastykker, noe som tilsvarer en hel medium, and guess what, I feel great.

Det jeg egentlig skulle si da, er at jeg har trukket en vinner til giveawayen med sheinside, og det ble Marita Heyning! Gratulerer, du blir kontaktet på mail. Ellers så tenkte jeg det ble litt enkelt å bare vise dere hva jeg skal ha på meg på halloweenparty i morgen, så dere får gjette haha. Noen som ser det??

Ettersom jeg har vært på kamp i kveld og lillesøss er kul nok til å dra på halloweenparty, har det ikke vært noen hjemme for å gi godteri til creepy kids. Så da blir det skikkelig cheatday på meg i dag, jeg elsker det. Sunt og være litt usunn sant!

Ja hva tror dere jeg skal forestille i morgen?

knask eller knep

Happy Halloween da peeps! I kveld er det vel mange av dere som enten skal gå knask eller knep, se skrekkfilm med vennene, eller tilbringe kvelden på halloweenparty med morsomme kostymer. Jeg derimot skal tilbringe halloween på håndballbanen. Har kamp klokka åtte i kveld, og det er jo rundt den tia alt skjer. Like greit å slippe å åpne døra hvert andre minutt for å vitne at godteriskåla mi blir mindre og mindre for hver gang noen ringer på. Bare sånn for å se litt positivt på det haha. Jeg skal på party i morgen jeg da. 

I dag sluttet jeg halv tolv, kom hjem og sov i en time. Så lagde jeg med herlig fredagslunsj, ostesmørbrød og milkshake.

Hva skal dere gjøre i kveld?

operasjon dagsverk

Tjoheii kjære lesere! I dag hadde vi OD-dag, operasjon dagsverk altså. Så jeg startet dagen med tidlig trening på 3T Rosten før jobb. Jeg tok ett sett med 20/10 intervaller og trente armer og rygg. Etter det kom Katrine, og vi spiste frokost der. Vi jobber jo sammen på 3T til vanlig, så vi tok den enkle veien og tilbragte dagen der som en ordinær jobbdag.

Bildet over var frokost, og bildet under var lunsj. Nam nam

I nuet sitter jeg faktisk i badekaret og blogger haha, dunno if dats normal. Ettersom jeg trente i morges og ikke har noen spesielle skolegreier jeg må gjøre, så vet jeg ikke helt hva jeg skal finne på. Så da ender jeg opp i badekaret da, men hva er vel bedre enn deet. Har dere forresten noen netflix-filmer å anbefale? Gjerne en koselig film hehe ♥ ♥ ♥ Har tilogmed ordnet filmsnacks, trenger bare litt hjelp fra dere for å få kvelden komplett. Så da bare venter jeg spent på filmtips her :):)

giveaway til dere!

Hei! Da har jeg fått muligheten til å gi dere en giveaway i samarbeid med sheinside og den kommende Halloween. Dere kan vinne et gavekort med en verdi på 100$ som vil si ca 700 norske kroner. Bare meld dere på ved å skrive mailadressen deres i kommentarfeltet og del innlegget her. Jeg trekker en vinner på fredagen!

Nå skal jeg snart på håndballtrening. Har nettopp spist meg stappmett på havrevaffler med katy. En fin start på uka, kanskje ikke treninga.. Uansett, vi blogges!

Sjokosøndag

For en herlig søndag det har vært! De beste søndagene er de der jeg egentlig ikke har noen ting jeg må gjøre. Så etter en liten kjøretur i byen med pappa, kom jeg hjem til et hus fullt av rykende, ferske sjokolademuffinser. Ble ekstra glad da jeg i tilegg fant ut at klokka ikke var så mye som fire, men bare tre. Klokka skal jo stilles tilbake en time i dag, så plutselig ble dagen mye lengre. Som planlagt satte jeg og Pernille oss ned med en film, Non-Stop. Jeg synes den var dritbra, elsker sånne intense actionfilmer, der det alltid skjer noe.

Jeg lagde meg også litt sunn snacks til filmen. Peanut butter cup cookies, jeez det var godt. Smakte som klumpene i Peanut Butter Cup- Ben&Jerrys’en. Det var også veldig enkelt, tok typ fem min. Slik gjør dere:

♥ 90 g peanøtter

♥ 30 g havregryn

♥ 5 steinfrie dadler 

♥ 1 ss sukrin gold, eller annen søtning

♥ 10 g cocosa (sunnere alternativ til smør) eller vanlig smør

Bland alle ingrediensene utenom smør i en blender og miks til en smuldrete blanding. Ta blandingen i en bolle og bland inn det smelta smøret. Bruk hendene og form små klumper som dere klemmer litt flate. Viktig at de ikke blir for tynne for da blir det vanskelig å få dem av etterpå. Så smelter dere litt mørk, evt sukkerfri sjokolade og smører oppå kjeksene og setter dem deretter på et fat i fryseren i 20-30 min. Det kan være litt vanskelig å få dem av fatet etterpå, jeg brukte en skarp kakespade. Noen av dem ble delt i litt mindre biter, som dere ser på bildet over. Smaker akkurat like godt da!

Ha en fin kveld! ♥

my weekend

Hei dere! Helga her har gått så fort, alt har liksom gått i et kjør, og nå er det plutselig søndag og ny uke igjen. I dag skal jeg øvelseskjøre litt med pappa og ellers slappe helt av. Jeg og Pernille har planer om å slenge oss i sofaen, se en film og drikke kakao, fordi det er akkurat det som er meningen når det er pøsregn og nærmest orkan ute. Det øverste bildet er fra i går kveld, det til venstre er fra sushidate med nyg på Sabrura i går, og det til høyre er fra fredagskvelden. På fredagen sluttet vi tidlig, så jeg og Katrine dro på 3T og jobbet noen timer. På kvelden kom Anna, Johanna, Hadrian, Hanna og Magnus, og vi bakte (sunne) brownies. Det ble veldig godt, hvertfall med litt is ved siden av, og vi spiste opp hele kaka wii nam. Oppskrift her.

Hva har dere gjort i helga? ♥

rosa ullundertøy

Hei! I dag har jeg tatt noen bilder med mitt nye, herlige Helly Hansen ullundertøy, jeg er seriøst in love ♥ ♥ ♥ Genseren fås kjøpt HER og tightsen HER, jeg har dem i medium. Dere kan bruke rabattkoden Mathilde og få 15% rabatt på hele nettbutikken, den varer ut neste uke! Mange skatter og finne der, det sier jeg dere. Etter den lille shooten dro jeg til byen og spiste sushi med jentene. I morgen kommer det en giveaway, så følg med da! Vi blogges babes ♥

//sponset

Hva synes dere?

min favoritt: daddelshake

Hei! Da er det endelig helg igjen, og jeg tenkte å komme med et lite kosetips til dere. Min alltime favourite, hverdag som helg, er daddelshake ♥ ♥ ♥ Det er så enkelt og så godt! Den består av kun tre ingredienser; frosset banan, melk og ferske dadler. Skrell en banan, skjær den i skiver og legg det i fryseren. Jeg bruker alltid å ha litt frosset banan i fryseren, always be prepared. Jeg anbefaler å legge den i fryseren kvelden før dere skal lage shaken. Så putter du banan og melk (slik at det dekker bananene + litt mer) og blander sammen i en blender til det blir en milkshake-konsistens. Så tar du ut steinene i dadlene og tar dem oppi. Jeg bruker som regel 5-7 stk, litt forskjellig, dere må bare smake dere fram.

Jeg vet det høres litt sketchy ut med dadler. Jeg assosierer det med svisker osv, men seriøst dere må bare prøve denne! Det er ikke noen spesiell smak på dadlene når du blander det med andre ting, det gir bare en utrolig søt og god smak.

Jeg lagde det senest til frokost i morrest, naam god start på dagen!

Gi meg gjerne tilbakemelding ♥

20 kr på flaxlodd

Hei! Da har jeg trukket vinneren av Glimt-konkurransen, og det ble Hannah Aune, du blir kontaktet av dem på mail ♥ Får alltid litt dårlig samvittighet ovenfor dere andre som ikke vinner, men sånn er det vel bare. Jeg driver ikke å vinner noe særlig selv, vil ikke si jeg er noen millionærlotto-kandidat akkurat. Eller jeg vant faktisk 20 kr på flax en gang, og brukte det på enda et flaxlodd som jeg ikke vant noe på. My kinda luck. Uansett så kommer jeg strakss med en liten giveaway i forbindelse med Hallooween snart.

I dag har jeg vært på skolen i åtte timer, og når jeg kom hjem halv fire var jeg faktisk overraskende full av energi. Så jeg skrudde på musikk på full guffe, skjærte opp det jeg fant av frukt og gjorde unna litt bloggreier. Nå derimot ligger jeg slengt på sofaen med kuwtk. Hvis jeg ikke hadde sagt noe nå, hadde dere trodd at det var meg på bildet under da? Haha det er nemlig Pernille, men er jo greit å kunne ha en dobbeltgjenger når man ikke gidder å bli fotografert selv.

xoxo kiss kiss blogges

happyphotos

Long time no see, sånn er det når det er mye skole, håndball og jobb. Har vært noen sene dager og kvelder i det siste og det kjennes på kroppen. Når jeg kommer hjem fra jobb har jeg mest lyst til å bare krype under dyna og sovne inn haha.. Jeg har ikke gjort noe spesielt kult denne uka, så jeg har ikke hatt nooe å blogge om. Har egentlig ikke så mye å komme med i dag heller, men føler jeg uansett må gi litt livstegn. Ettersom jeg ikke har noen bilder å blogge, kan dere få gleden av å se noen gamle skatter jeg fant på telefonen. Nå skal jeg spise litt fruktsalat og se New Girl på netflix før jeg drar på trening. Vi blogges så fort jeg har noe spennende å komme med!

Hva synes dere om mine happyphotos?