videoblogg eller ikke

HEI OG GOD MORGEN! Nå har jeg lest gjennom alle spørsmålene deres fra forrige innlegg og jeg lurer på om jeg skal kjøre videoblogg eller ikke. Egentlig har jeg mest lyst til videoblogg, men så tenker jeg på de utenlandske som bruker å oversette på google translate, og det kan jo bli en smule vrient å oversette en video.. Derfor må dere si hva dere har mest lyst til. Trenger svar ganske fort fordi om jeg skal lage video må jeg vell begynne snart. Videoblogg eller ikke?

spørsmålsrunde om cøliaki

Hei! Nå tenkte jeg å kjøre en liten spørsmålsrunde OM CØLIAKI, og bare det. For dere som ikke vet hva det er, så er det en allergi som jeg har fått følelsen av at veldig mange av mine lesere har, og inkludert meg da så klart. Jeg kan ikke spise hvetemel eller noe som har hvetemel i seg, og det er egentlig pretty much what it is all about. Har fått veldig mange spørsmål om det i det siste, og mange er veldig keene på at jeg har en spørsmålsrunde om det. Jeg vet at det er mange som ikke bryr seg om det, men jeg har forskjellige lesere som ønsker forskjellige ting, og derfor tar jeg hensyn til det 🙂 Så ja det er bare å spørre om tips og ting dere lurer på rundt dette.

SPØR IVEII!! MEN HUSK, BARE OM CØLIAKI DA 😀

den store mattedagen

Heeei! I dag har jeg hatt matte på skolen fra åtte til ett, kun matte liksom. Vi har fagdag, som vil si at på hele skoledagen handler det bare om ett fag og denne gangen var det matte. Vi har forresten fagdag hver onsdag. Det høres kanskje helt forferdelig ut, men det gikk helt greit. Snart skal jeg igjen på mopedkurs, det er såå kjedelig også varer det i tre timer…. Heldighvis er det siste teoritime i dag.

fin, solbrun arm xD

Sitter å chiller med min deilige fruktsalat og prøver å lese ferdig boka jeg enda ikke har klart å lese ut, ikke fordi den ikke er bra, men fordi jeg aldri klarer å velge å lese en bok over å se en film eller serie. Det enkle er ofte det beste hehehe.

hasteinnlegg

Heiheihei tjoho har det sinnsykt travelt nå. Skulle egentlig møte Anna og Katrine for å dra på mopedkurs for nøyaktig åtte minutter siden, men det gikk opp for meg at jeg satt i sofaen ikledd en stor t-skjorte og en skål med frukt i fanget, såå jeg får møte dem der. Ender vell opp med at pappa kjører meg.

Men ja litt om min fantastiske dag. Vi startet ikke før kvart på ti så jeg hadde en koselig morgen med gossip girl og fruktsalat. Fikk all frukten som var igjen etter kvalikken så jeg lagde tiidenes fruktsalat og det er så godt med vaniljekesam og litt kanel på. Jeg la ut bilde av morgenen min på instagram (mathildeholck) og fikk mange spørsmål om hva jeg spiste, så der har dere svaret på det! Ellers har jeg hatt en lang skoledag og nå skal jeg på mopedkurs. Så jeg må løpe, VI BLOGGES

søndagsmodus

God kveld dere! Ble jo en tidlig men koselig kveld i går. Anna, Katrine, Nora og Johanna var hjemme hos meg og vi så Safe Haven, for en fiin film! Har sett den to ganger i dag også haha. I morrest hadde vi kamp mot Molde, men ettersom både vi og Molde allerede hadde kommet videre i første divisjon ble det på en måte en treningskamp. Vi var ganske forberedt på å tape for å være helt ærlig, men vi klarte oss godt og tapte ikke så mye haha, husker ikke hva stillinga ble jeg. Jeg burde vell slutte å snakke så mye om håndball, er sikkert ikke så interessant for dere haha soorry.

Var nydelig vær i dag, så middagen ble servert ute i kveldssola med familien. I kveld skal jeg bare ligge i senga med Gossip Girl og is med sjokoladesaus. Er så deilig å bare kan slappe av på rommet med sola skinnende inn vinduene. Det e sånn det ska værra. Kos dere i kveld, nyt siste dagen før skolen i morgen!

regionkvalikk

HEELLO!! Nå er jeg skikkelig glad og totally utslitt. Spilte to superviktige kamper i dag mot Nidelv og Meldal og har enda en i morgen mot Molde. Vi holder på å kvalifiserer oss til første divisjon og vi må vinne minst to av tre kamper i helga for å komme videre til første. Derfor er det jo en strålende nyhet at vi vant 31-13 mot Nidelv og med fem-seks mål eller noe mot Meldal! Det vil si at vi er videre uansett, det er såå herlig å tenke på. Som sagt så er jeg utslitt så det blir nok en rolig lørdagskveld.

I går var en superkoselig kveld, jeg fortalte jo at Katrine hadde bursdag, men jeg utelot å fortelle at vi jentene hadde stelt istand et bittelite surprise-kose-party hjemme hos meg haha. Jeg spiste middag til kat før jeg tok henne med hjem til meg og hun trodde det bare var oss ettersom de andre jentene liksom hadde planer, men i kjelleren ventet de på oss med kake, is og frukt ♥♥ Hun ble såå overrasket og glad hihi elsk. 

Bursdagsbarnet ble ikke med på bildet da haha, eller dødninghode-buksa hennes ble med da 10hi.

Hva har dere gjort hittil i helga?♥

s.e.l.f.i.e.

Hei folkens! Da er det endelig helg, og selv om jeg har oppmøte klokka ti i morgen tidlig føles det herlig. Katrine har bursdag i dag, så nå tar jeg turen til henne for å spise taco med familien hennes. Etter det skal vi en tur til Johanna og koose.

Da jeg kom hjem etter skolen satt jeg meg rett ned i sofaen med en smoothie og så Masterchef USA, elsker faktisk det programmet. Skjønner ikke at deltagerne vil utsette seg selv for DEET presset og stresset og neii det hadde jeg ikke klart. Men jeg har hvertfall ikke noen bilder fra dagen, så jeg fant noen bilder jeg tok for en stund siden. Lenge siden jeg har hatt photoshoot med meg selv liksom hehe, nå kommer jeg til å bli drept i kommentarfeltet med #duckface, #ugly, #killyourself men OKEI stay strong. Gratuler Katrine forresten♥♥♥

Hva synes dere om bildene?

homemade slush

Hei alle sammen! Det er fjerde skoledag og det har vært en lang uke, gleder meg til helga som nok en gang blir fylt med håndballstuff. Men jaja en dag om gangen. I dag var klassen på tur, vi gikk til Rønningen, en veldig kjent gå-på-tur-plass i Trondheim. På hjemveien dro vi gjennom Granåsen (skihopp-bakke der vi har de tunge treningene våre) så jeg, Thea og Martine ble igjen der og sprang opp trappene og trente litt styrke før vi tok bussen hjem til dem. Når vi kom hjem stekte vi oss lapper og så Prison Break, haha ja vi har startet på nytt med SLK aka Prison Break. Shame on us, men det er like bra fortsatt.

Jeg må forresten anbefale dere en drikke jeg lagde for litt siden. HOMEMADE SLUSH. Blandet bare appelsinjuice og isbiter i en blender og BAM det ble en dritgod og ikke minst sunn slush. Man kan jo bruke hvilken som helst juice.

Noen som har prøvd det før?

Ukens Spørsmål

hvordan linje går du?

Går studiespesialiserende på Heimdal VGS

Hvor er skills i Trondheim?

Det er en liten butikk i Nordre, rett ved Carlings, Vero Moda og Fridays blant annet.

Hvilken sekk har du?

Jeg har bestilt en bag fra Nike fra Junkyard, men at the moment bruker jeg enten en 3T-sekk eller en svart Adidas bag jeg låner av Johanna.

hvorfor starter du på skolen på mandag når erica som også er fra trondheim startet nå på onsdag?

Strinda startet på skolen forrige onsdag og Heimdal startet på mandagen, aner ikke hvorfor jeg 🙂

Hvor mye kosta veska og hvor kjøpte du den? Vet du hvilken str/modell du har?

Den kostet 2700, jeg kjøpte den på Suuz i Trondheim. Jeg vet ærlig talt ikke hvilken modell eller størrelse, men den har en pc-mappe/lomme i midten av veska heh.


Har søsteren din blogg?

Nei 🙂

Hvor er kosedressene fra?

Min jakke og bukse er fra Cubus, Pernille sin jakke er fra Bikbok og buksa er fra Cubus.


hvor ofte spiser du godteri og kaker osv? Poster du det på bloggen hver gang du koser deg med noe godt??

Jeg spiser ikke kaker så veldig ofte, mest i bursdager osv eller hvis jeg baker det en sjelden gang. Godteri kan jeg unne meg når jeg føler for det, og nei jeg poster det ikke på bloggen hver gang jeg spiser en sjokolade, da hadde nok bloggen vært ganske kjedelig. Men neida jeg spiser ikke godteri spesielt ofte, mest i helgene :)):):):)):))

kjøper du/dere all frukten til smoothier og fruktsalater selv? eller er det foreldre?

Mams og paps kjøper det meste av frukten ja, de kjøper alltid med litt frukt når de er på butikken så vi alltid har.

Hvilken Mac har du?:-)

Macbook Pro

Er skjerfet lilla?

Det skal liksom være den nye burgunder fargen til Acne, den er litt brunere og mørkere og kanskje mer lilla.

Hvorfor er du så flink til og snakke svensk og engelsk?

Haha er ikke sånn sykt spesielt god i det, men jeg vet ikke jeg, liker å lære nye språk og jeg har vell bra språkøre.

Får du mye i stipend?

Jeg har ikke søkt om det enda, men jeg tviler på at jeg får så mye.

hvordan og hvor ofte trener du? hvordan får du inspirasjon og holder treninga gående?

Jeg trener håndball kanskje tre dager i uka, i tillegg til cuper og kamper i helgene. Har jeg ikke håndballtrening så kan jeg godt dra på 3t, så jeg trener vell nesten hver dag (nesten).. Hvordan jeg får inspirasjon til å holde det gående? Hm jeg vil rett og slett være godt trent, føler meg mye bedre etter å ha trent og jeg vil gjerne holde meg på første laget, og da er det klart jeg ikke kan ligge bak.

Hvordan er ditt forhold med aurora Mohn?

Vi har et kjempebra forhold, selv om vi bor et stykke unna hverandre og på forskjellige skoler så holder vi opp forholdet overraskende bra. Snakker sammen hver dag på kik og møtes så ofte vi kan. ♥soulsisters♥


Når skal du lage den innkjøpsvideoen?:-*

Åh jeg skulle jo laget den, men så var det så mye å finne frem og jeg husket ikke halvparten av det jeg hadde kjøpt haha. Holder fortsatt på å vurdere om jeg skal lage den, vi får see.

hvem serier vil du andbefale og hvor kan man se dem?

Hm jeg har vært helt hektet på Pretty Little Liars, Vampire Diaries og Prison Break blant annet. Akkurat nå holder jeg på med Weeds og alle de kan dere se på Netflix.

hei jeg trenger privat lærer og jeg husker at du sa noe om at du hadde kan du plis si hvem du bestilte fra

Litt usikker akkurat nå, men jeg tror det var http://privatundervisningen.no/


God natt! Vi blogges i morgen♥  Hvis dere har noen spørsmål til neste gang, spør i dette innlegget.

første dag på vgs

I dag var vell første skoledag for veldig mange, og den er endelig overstått. Jeg begynte på videregående etter 10 år på Stabbursmoen, og det var helt sykt rart å begynne på ny skole. For det første så var det ikke lenger den lille, søte klassen min, men fuullt av folk jeg aldri har sett før. Og for det andre så er det jo liksom sånn at man må se litt ordentlig ut på skolen, og det er jeg absolutt ikke vant til haha. I fjor kunne jeg godt gå i samme joggebukse og hettegenser i en uke uten å tenke meg om et sekund hahaha. Etter en dag på vgs i jeans og sminke følte jeg meg rett og slett fanget. Jeg er superfornøyd med klassen min forresten! Kom i klasse med Thea, Martine, Johanna, Anna og Katrine av venninnene mine fra stabben. Vi sluttet klokka 11 i dag og jeg og noen jenter dro rett til byen og spiste nydelig lunsj på Bari.

Mange som ville jeg skulle vise dere det jeg skulle ha på meg i dag, men det ble for sent å begynne med det i går kveld, så dere får se det nå da hvertfall. Genseren er fra Weekday.

Hvordan var deres første skoledag?