Storeslem

Hello! Fikk masse fine tips i forrige innlegg, taakk for det! Holder på å pakke til Berlin nå, har det egentlig ganske travelt også. Har kvelden fullstappet av planer og imorgen tidlig drar jeg. Og nåå kom Knut så da drar vi på grillfest!

Lurte forresten på om dere kunne gjøre meg en tjeneste, å stemme på Heimdal VGS sin russesang “Storeslem”. Bare gå innpå linken HER og klikk liker under sangen til Heimdal Russ 2014. I tillegg hvis dere er ekstra søte, send SMS med kodeord: SANG <mellomrom> 4 til 2242.

Ha en strålende kveld!

til berlin første mai

I morgen er det siste dag før mai, rene helvette med mattetentamen og greier. Meeen så fort den er ferdig er det lys i tunellen for da skal mai feires inn. Skal grille med venninnene og kjærestene på kvelden ♥♥ Etter tre døgn med desperasjon etter en plass å grille, har vi endelig slått oss til ro hjemme hos en av oss. Håper at det ikke snør da, hjerte smilefjes. 

Den første mai drar jeg faktisk til Berlin med storfamilien, altså mam, pap, sis, onkel, onkel og besteforeldrene mine. Reisen fikk vi som en del av julegaven fra mimmi og beste, gleder meii. Selv om mimmi har satt opp et stramt skjema over hva vi skal gjøre mens vi er der, setter jeg stoor pris på om dere kommer med tips til hva vi kan se og gjøre der. Hvis noen av dere har vært der eller skal dit selv. Alt fra shopping (masse shopping takk) til parker og museum (gjentar; ikke så mye museum, mest shopping takk) :):):):):)


Noen som har vært i Berlin? Hvis du har tips til foreksempel en butikk jeg burde stikke innom, skriv adressen i kommentarfeltet ♥

grønn og herlig

Heii igjen! Lenge siden sist, eller fredagen hvertfall. Som dere sikkert vet var jeg på Lillehammer i helga og spilte Baldus-cup med laget. Det var utrolig morsomt og helt syykt fint vær. Trodde seriøst jeg var i syden. Med solskinn, håndball, tivoli og jentene kunne det neesten ikke blitt bedre.. Eller vi kunne jo ha vunnet da haha…. Vi tapte semifinalen på “sudden death” altså første målet vinner. Helt forjævlig, og bare flaks og uflaks, men sånn er det. Hadde vi vunnet den, hadde vi nok vunnet hele greia spør du meii haha.

Haha bildet nederst i midten er så festlig, har det til bakgrunnsbilde og smiler hver gang jeg ser det. Vi lastet ned en app som het OKHELLO så vi videochattet på hotellrommene, hahah noe så morsomt.

Ellers så kom vi hjem sent i går kveld, utslitte hele gjengen og møtte rett opp på spynorsk, ups mente nynorsk prøve i morrest, dere kan jo tenke dere hvordan det gikk. Har mattetentamen på onsdagen, så i dag og i morgen må det settes av til det, og planene for resten av uka skal jeg fortelle dere litt senere 🙂

håndballweekend

Hei folkens! Da er der fem minutter til jeg skal kjøre til bussen. Jeg skal nemlig til Lillehammer med laget i helga for å spille Baldus-cup. Gleder meg kjempemye til fire timers busstur heeehe, blir alltid morsomt med den herlige gjengen da. Vi skal forresten sove på SAS-hotellet og ikke på noen skole, for de som lurer på det. Nå rekker jeg ikke si så mye mer, så vi blogges!

Var på butikken for å handle inn litt godsaker til turen.

Noen flere som skal på Baldus i helga?

2048

Hei! Litt randomt, men over ser dere mitt fantastiske, sunne og gode mellommåltid, som jeg tenkte å vise dere. Værsågood 🙂 I dag var klassen på kino og så en eller annen krigsthriller som jeg ikke husker hva heter, såå det var jo greit. Etter filmen dro jeg, Markus, Johanna og Anna på torget og kjøpte oss en shviiindyr yoghurtis nammis. Deretter gikk vi faktisk — hold dere fast — på biblioteket i byen for å gjøre lekser hahahaha. Vi ristet av oss Markus da, så dro vi dit og øvde til tyskprøve som er i morgen og mattetentamen i neste uke. Er ikke vi bra flinke hæ??

Bildene over var de fire siste bildene på telefonen, så jeg slengte med dem. Fra øverst til venstre: Jeg og mark spiser yoghurtis ♥ Jeg og knut har det funny ♥ Har blitt hekta på et spill som heter 2048, anbefales dere blir klinsinnsyke av det ♥ Flinke johannanerden på biblioteket ♥

sommer og smoothie

Hei dere! Er helt fantastisk vær i Trondheim for tiden (nå håper jeg virkelig ikke at det blir dårlig fordi jeg sier dette). Klokka er snart halv ti og kveldssola skinner fortsatt inn vinduet. Etter skolen i dag dro jeg, Anna og Johanna til Granåsen, som er en slags park (??øh) der folk ofte trener. Det er masse fine skogsløyper der og hoppbakke, så vi kan løpe i trappene og tribunene. Helt jævlig da, men så værde etterpå. Har ordnet meg med pulsbelte og klokke og plutselig ble treninga mye morsommere, det anbefales!

Kom hjem og var helt gelè i kroppen, så jeg lagde meg mat og slengte meg ned med en film på sofaen. Fant ut i dag at jeg har engelsk tentamen i morgen, heh jaa.. Tar det med ro, viktig det å, eller..? Anywaays det er mange som spør om oppskrifter på smoothiene mine, så her har dere en jeg kom fram til i kveld. Smaken av sommer! Gi gjerne tilbakemelding og tips til andre smoothier jeg kan teste!

Ha en fin kveld ♥

Frisk Hud

I dag har jeg tenkt å anbefale dere en bok som nettopp har kommet ut i butikkene. Den er skrevet av Rolah O. Lønning, hun er en lege som har flere års erfaring med problemstillinger innen hud, kosmetikk og estetisk medisin. Boka er en guide til vakker og problemfri hud, som inneholder bilder og anbefalinger til produkter som hjelper mot ulike problemer. Den omhandler blant annet tørr hud, fet og uren hud, anti-aldring, celluliter, mat og trening for frisk hud og redusering av strekkmerker. Jeg har sett gjennom boka og synes den er veldig fin og hjelpsom. Hvis dere er interesserte i boka kan dere finne den HER eller i bokhandlere over hele landet.

Noen som fattet interesse for boka? :):)

ski i sommervær

Heii alla ihop, endelig tilbake på norsk jord. Det får det til å høres ut som jeg har vært veldig langt borte, noe jeg altså ikke har. Men en uke i Sverige får det til å føles langt nok ut. Jeg rekker ikke være hjemme så veldig lenge, fordi jeg skal ta turen til min gjeng kill squad som allerede er samlet med burgere og hele pakka ute på hverandaen i kveldssola. Blir godt å gjenforenes etter en ukes fravær fra hverandre haha.

Selv om vi kjørte hjem fra hytta i dag, tok vi oss en siste tur i bakken. Det var så varmt at vi lett kunne kjørt i t-skjorte, holdt bokstavelig talt på å svime av haha.

Så pakket vi og ordnet oss en liten smoothie før det baar seg heimat til trondheim.

Ha en strålende kveld!

månedens spørsmål

Kan du plis skrive et innlegg om helix piercingen din? Tok du med pistol eller nål? Hos frisør eller studio?

Jeg tror ikke jeg trenger å skrive et helt innlegg om det haha. Jeg tok det på en frisør på Trondheim Torg, med pistol.

Hvor høy er du?

Rundt 173 – 174 cm

Hvor mange push-ups greier du?

Haha jeg har faktisk en 50 days challenge med meg selv, der jeg tar en armheving mer for hver dag. Startet med 1, så 2 osv og jeg skal helt opp til 50. Er på 27 nå haha jessda.

Bare lurer på en ting, hvilken sportsbh bruker du til vanlig?

Forskjellige fra Nike

weheartit

Hvordan trener du mage?

Jeg trener egentlig ikke så mye styrke på magen. Mange tror at jo flere sit-ups du klarer jo finere mage får du, men det er ikke helt rett. Fordi du kan jo bygge så mye muskler du vil på magen, men du må også kvitte deg med fettet, ved å foreksempel løpe. Dessuten så trener du veldig mye mage uten at du merker det. Når du tar andre øvelser som blant annet knebøy så strammer du magen og dermed trener du den. Du kan få six-pack uten å ta en eneste sit-up. Men intervaller er fint, løp i 20 sek på tredemølle med høy hastighet og 10 sek pause x 10.

 

Hei! Lurer på hvordan det går med cøliakien og alkohol sammen? 🙂 Kjenner ei som har cøliaki, og hun kan ikke drikke alkohol (på grunn av gjæren, såvidt jeg har forstått).

Hm jeg kan ikke drikke vanlig øl, bortsett fra Corona, fordi det er så veldig lavt innhold av gluten i akkurat den. Det er likevell litt, så jeg vil ikke anbefale det til en med sterke allergiske reaksjoner. Ellers er det flere alkoholholdige drikker uten gluten, som foreksempel vin.

Hvor har du kjøpt ralph lauren t-shirten?

Fikk den fra kjæresten ♥♥ (den er fra Zalando)

Når man har cøliaki, slutter kroppen å vokse sånn som puppene liksom?

Haha neii

Har alle i gjengen din kjæreste? åååå

Hmm så og si, de fleste har vell det nå ja hehe

hvordan er det å ha fått kjæreste? 🙂

Neii det er veldig fint og koselig, haha vet ikke hva jeg skal si.

hvor redigerer du lyset på bilder? hvordan?

Jeg redigerer bildene lysere i Gimp, det kan lastes ned gratis, bare søk på google. Under ser dere forskjellen – den øverste delen av bildet er før og den nederste er etter.


Bruker du selvbruning, og isåfall hvilken? 🙂

St. Tropez Intensifier på kroppen og en spray for ansiktet fra Garnier.

hvor kjøper du glutenfrie tacolefser?

Jeg kjøper det faktisk på nærmeste Ica-butikk, men også på Meny blant annet.

glutenfri tortillapizza

Hva er ditt favoritt klesmerke?

Hmm Nike

Såå fint! Skjørtet var jo bare rå lekkert! hvilken modell og størrelse er det?

Vet ikke hvilken modell, men størrelse S eeeller M husker ikke helt, dette var sikkert kjempe mye til hjelp haha..

Hva synes dere om svarene? Noe dere lurer på til neste gang?

GLAD PÅSK

Litt sen påskeanbefaling for husmødre og festfruer som drikker seg fin på vin i påska. Kjøp et stort påskeegg og lag et hull i enden av egget. Så trenger du en boksvin slik at du kan ta ut posen inni og legge den inni egget med hodet ut hullet.

Sunn kveldsmat på hytta, er det påske så er det påske. Også instashoot da ofc, søsterset sin forresten (pernilleholck)

Har ikke så mye å fortelle egentlig. Sitter på hytta og nyter siste dagen i Åre, vi drar nemlig hjem i løpet av morgendagen.. Vil ikke at påska skal bli over :((

Hvordan er påska deres?