Nytt panser 666

Hei dere! Dagen i dag har for det meste bestått av tre ting; svette teskjorter, sjokomelk og morsomme folk. Med andre ord håndballdag for trondheims videregående elever. Det var nemlig den årlige skolecupen som Heimdal vgs arrangerer, med masse lag fra de ulike skolene. Og som vanlig vant Heimdals både gutte- og jentelag hehe. Jeg og Maja fikk ikke vært med å spille med jentene, fordi det var NM-samling samtidig. Men alt var heldigvis på samme plass, så vi var sammen mellom treningene. Vi var ferdig halv fem, så jeg og Maja fant et kjent fjes, Katy, og dro på en aldri så liten roadtrip med høy musikk og yoghurtis.

Akkurat nå sitter jeg utslitt og nydusjet i kveldssola og koooser meg med frukt og godt. Herlighet for en mai-stemning jeg har nå. Gleder meg sånn til torsdagen (natt til fredag), aka 1.maiii ♥

Radioen er forresten en Juice Mini fra Elkjøp som jeg fikk i posten for litt siden, link her. Skjult #reklame hehe

Forresten så må jeg bare følge opp episoden dere så vidt fikk høre om her om dagen. Da det gikk en gjeng gutter forbi huset mitt og plutselig hoppet på panseret på bila mi. Pappa fikk med seg alt fra stuevinduet og sprang ut og ropte etter dem. Med hode som en kriminell tolvåring fant pappa dem i et hjørnet på nærmeste bensinstasjon og ringte politiet som kom med blålys og hele pakka. Selvfølgelig ble det en bulk formet som en barnerumpe, knekt panser og en saftig sum på 25 000 kr tilsammen. De som gjorde det var under 18 år og ikke så villige til å betale noe som helst egentlig, så det er bare så kjipt og unødvendig. Men i går fikk jeg meg nytt panser. Jeg har jo egentlig slike kule, hvite striper på det, men det får jeg ikke før om to uker da haha så slik ser den ut i dag ↓ .. Stakkars lille bila mi 🙁

Underskudd av søvn

Hei! Da jeg satte meg ned for å blogge lørdagsmorgen fikk jeg min favorittbeskjed “Startdisken er full” så bare fuck off no blogging this weekend (%!!@*`^Ψ´´!?#) Jeg jobber med å legge over bildene mine til en dropbox, så jeg kan slette en stor del av dem etterpå. Men i tillegg har jeg vært hjemme alene hele helga, så ikke noe pappahjelp å få engang.  Jeg setter utroolig stor pris på dere som ikke gir opp bloggen min i disse vanskelige tider haha.. Det betyr veldig mye å se at jeg fortsatt har dere ♥

Det har uansett vært en finfin helg, og huset mitt har vært hotell everyday and night. På fredag hadde vi en tradisjonell jentekveld hjemme hos meg med alle i gjengen som ikke var bortreist. Det ble Stjernegrillen-burger og Senkveld, etterfult av en sleepover som ikke besto veldig mye av søvn..

Dagen etter sløvet vi lenge foran tven før vi fikk ræva i gir og dro på 3T for en real økt. På kvelden kom Markus (my bestbuddy) som den eneste tilgjengelige vennen min uten kjæreste. Vi fant oss venner etterhvert da, og det ble nok engang fullt hus med burger og sleepover hjemme hos meg. #nach #nyg #vol2. And we woke up like

Hvordan har helga deres vært?

Totally Spies

Hei dere! Hvordan gåår det?? I går var det Heimdalfest med med temaet superheroes vs supervillains, og da var jeg selvfølgelig min helt, Sam, i Totally Spies hehe. Det ble Totally Spies med en liten vri ettersom vi kjørte byen rundt etter en rød drakt uten hell. Så da ble det Totally Nyg da, med Ida som Clover i blå drakt, meg som Sam i grønn og Johanna som Alex i gul. Det ble en utrolig morsom kveld hvertfall. I morrest var det ikke like morsomt å våkne opp til gym i første timen hahah shit lærer aldri.. Jaja det ble en kort skoledag med jordbær og is til lunsj.

Etter skolen dro jeg på butikken for å kjøpe litt medisin, altså smash ♥ ♥ ♥ Så lagde jeg meg ostesmørbrød og la meg inntulla i en dyne i sofaen og startet på en tilfeldig episode av White Collar. Herlighet så lykkelig jeg var da, er forsåvidt like lykkelig fortsatt haha. I kveld kommer jentene på sleepover hihi, det må være noe av det beste jeg vet. Skal huske å ta noen bilder til dere!

Hva synes dere om kostymet? Hahah..

spørsmålsrunde om trening

Hei og god mandag – Ny uke, nye muligheter! Som dere sikkert vet så er jo trening en stor del av livet mitt, og mange av dere virker veldig interesserte i hva jeg gjør og hvordan jeg gjør det. Så nå har jeg endelig tenkt å ta et stort steg, og faktisk vise dere noen treningsprogram til ulike muskelgrupper og ta bilder som viser underveis. Jeg har inngått et samarbeid med 3T-Treningssenter slik at de hjelper meg å sette opp passende treningsprogram, tar bilder og hjelper til med å svare på eventuelle spørsmål dere har.

Derfor tenkte jeg nå å kjøre en liten spørsmålsrunde med spørsmål om trening og litt rundt det, så jeg vet litt hva jeg skal gå ut i fra i programmene.

Spør i vei folkens!

mat & fiol day

Hei! I går ble en utrolig lang dag og innholdsrik dag. Den startet med skole fram til halv tolv, før det ble helg. Så jeg og Johanna – nei vent litt, det er alltid så rart å skrive Johanna for vi kaller henne bare fiol egentlig, så heretter skriver jeg fiol okei? Hvorfor vi kaller henne det vet jeg egentlig ikke haha, hun heter Viola til mellomnavn så har det bare blitt sånn. Men hvertfall da, vi bestemte oss for å gjøre om denne fredagen til en lørdag. Så vi dro på 3T og trente en stund før vi ordnet oss og dro til byen for å shoppe litt av hvert. Her var antrekket mitt:

Genser fra Bikbok, bukse fra Carlings, jakken er jeg usikker hvor er fra..

Vi spiste lunsj på Sushi Bar i byen, og guuud det var nydelig. Vi bestilte litt av hvert og ikke minst alt for mye, men vi fikk selvfølgelig ned alt uten problem. Da vi kom hjem fra byen ventet vi ikke lenge før Markus hentet oss, så dro vi på håndballkamp med Ida og Trine for å se Maja spille mere håndball haha. Supportive friends. Og senere på kvelden var jeg, fiol og Markus hjemme hos meg og så senkveld og slappet av.

Jeg kjøpte meg en Morocconoil på H2 til 329 kr, en St. Tropez self tan på Vita til 499 kr, Foundation fra Bobbi Brown på Kicks til rundt 300 kr tror jeg, en concealer fra Este Lauder til 266 kr og en paraply til 80 kr fordi det begynte å plaskregne uten varsel.

Hva synes dere?

back in buizniz

Halleluja! Nå går Macen’s sykefravær endelig mot slutten, og når jeg forstår meg på alt det nye av oppdateringer og redigeringsprogram som er programert så blir det så gæælii tid for bra blogging igjen. Det har ikke skjedd så sykt mye de siste dagene, jeg har funnet tiiiidenes morsomste app som heter Dubsmash, jeg har fått en 6- på tysk muntligprøve, treneren på håndballaget mitt har slutta og as we speak så er pappa ute å kjører på jakt etter en guttegjeng som bestemte seg for å hoppe på panseret på bila mi og lage tidenes bulk. Men bortsett fra det liksom så er livet ganske normalt. I morgen er det fredag og helg, noe som blir veldig deilig etter en uke med fire dager med prøver. Livet på studiespess er ikke barebare det heller. Her var antrekket mitt på tirsdag:

Genser fra H&M, bukse fra Bikbok, klokke fra DW og sko fra New Balance

Hva synes dere?

meg sånn ca i dag

Hei og happy sunday ♥ Akkurat nå sitter jeg i pysjamas med mattebøkene foran meg og kombinerer pugging og blogging, mens Anna lager mat. Skal snart kjøre med jentene til byen for å se vår egen Maja debutere for Byåsen Elite (!!!) I går var jeg på kino med noen venner og så Insurgent, altså oppfølgeren til min favorittfilm Divergent. Kanskje noen av dere så det på mystorien min haha. Det er hvertfall utroolig mange som har lagt meg til på snapchat og det er bare morsomt! Etter kinoen dro jeg og Kat hjem til meg og spiste taco, før Thea og Martine + boyfriend dro til en kompis med noen flere venner og slappet av hele kvelden.

Så HER er da meg IDAG woho jeg ser nesten ut som jeg er dratt rett ut av tjueelleve hehehah.. Neida bildene er, som dere sikkert forstår, dratt rett ut av 2011.

 you so pretty it hurts jes, love the nude lips, the fake tan and the gorgeous thing you do with your face

 bffffs da <33 ilu og slikt

Hva synes dere om dagens antrekk?

tilbake til ungdomskolen

Hei dere! Nå er det litt for lenge siden jeg har gitt fra meg en lyd på bloggen. Dere skjønner at macen har vært bortreist denne uka, så da har liksom hele bloggeren i meg forsvunnet med den. Den står på et kontor og blir oppdatert og kopiert og dehydrert og alt som er haha. Neida den er i gode hender og jeg håper å få den tilbake i morgen. Akkurat nå blogger jeg derfor på den ikke så veldig samarbeidsvillige pcen som bare står alene i stua. Det som er så supert er at jeg har tuuuuusenvis av bilder på den. – Fra 2009 og oppover til 2012.. Derfor får dere nøye dere med noen eldgamle bilder fra storhetstiden vår. Eller faktisk så har vi en enda større tid, som vi bare kaller “tia”, dere kan bare ikke se for dere, fjortiss får en helt ny betydning hahah.. Men det er en annen histore.


Hvis dere vil jeg skal blogge mer før macen kommer tilbake, har jeg bare gamle bilder å by på, men jeg kan jo kjøre noen gamle outfits og litt sånt for moro skyld. Hva synes dere om det? 🙂

GOD HELG ♥

Videoblogg – Åre 2015

Hei! Det var godt å komme hjem og sove i sin egen seng igjen, etter å ha vært på hytta så lenge. Selv om jeg sikkert kunne hatt ferie hele året, blir det nok helt greit å komme tilbake til rutiner. Kostholdet mitt har vært på et slikt nivå, at jeg like gjerne kunne ha drukket fem store kopper smeltet smør for å sammenligne inntaket av marsipan og sjokolade liksom. Men så va det forbanna verdt det også haha, helt ærlig. I natt, etter litt for mange redbulls og litt for lite søvn, samlet jeg sammen ei bøtte av videoklipp fra den første påskehelga med gjengen, og ordnet en liten video.

Jeg vet ikke helt om jeg skal si det her, men noe fucket seg på videoen da jeg lastet den opp i youtube, så bildet henger etter lyden noen plasser. Jeg kunne jo bare latet som det var meningen, men det er det altså ikke.. Selvfølgelig var det noe som skulle gå galt, og for å være ærlig så irriterer det meg noe inni granskogen, men jeg bare gidder ikke å gjøre noe med det nå haha. Så hvis alle bare later som at det er kult, så er det supert. Håper dere liker den, til tross for dens skavanker 🙂

Hva synes dere om videoen?

Ni dager i Åre

Hei hei hallo! Ikke for å være pessimist eller noe, men nå går det jo faktisk mot slutten av ferien. Jeg synes den har vart utrolig lenge da, kanskje fordi jeg har vært i Åre i ni dager nå, noe som faktisk er litt vel lenge. Jeg har vært med på sykt mye morsomt og det virker som jeg på en uke har levd et helt liv haha. I går kveld fant jeg meg utrolig nok noen venner, mine bønner ble hørt. Så det ble nok en festlig kveld. I dag dro jeg i bakken med mamma og pappa, og spiste lunsj med en kompis (og Petter Northug som satt to meter unna) hehe. Her er meg nå, i min kosedress fra Bikbok og et nytt sett fletter.

Haha har nesten ikke vipper igjen

Vi blogges ♥