RESTEN AV BILDENE

Her kommer bilder fra da vi kjørte zipline over en giigaelv, og slengte oss i tau over Shrek-sompen, haha. Jeg kan vise dere bildet med spøkelse og fortelle om det, om dere vil? Men jeg vet ikke om dere vil det engang.. Jeg blir serilst livredd av å se det, men hvis dere vil se det så?

ziiiipliine

rompene våre ble så sykt komiske hahaha, ble ass-push-up

det var faktisk såå herlig!

tjoheeei

ja dere kan vell tenke dere til hva som skjedde sekunder etter dette bildet ble tatt..

… stakkars kat haha

hahahahaa


ah nydelig med rød t-skjorte under..

Har dere prøvd og kjøre zipline? Og er dere virkelig sikker på at dere vil høre om spøkelset?

OPPDAL PICS

Hei folkens, daa er jeg endelig hjemme igjen! Ah det var så herlig og bare skylde ansiktet i kaldt vann og rense ansiktet, pusse tennene og sove når jeg kom hjem. Etter tre dager stuck i skauen, glemte jeg vell nesten hvordan det føltes å være ren og pen. Men jeg har faktisk hatt noen utrolig morsomme og minnerike dager (og netter haha). Har gjort masse jeg aldri hadde kommet til å gjort ellers, som å kjøre med i en sånn jernline over en stoor elv (dere skjønner greia?), badet i en somp (se for dere Shrek sin somp) og opplevd et ordentlig spøkelse! Ookei, såå tok jeg en del bilder som kommer her. Disse bildene er litt fra alle dagene, har noen flere som kommer etterpå.

togturen på vei til oppdal, kjempe koselig!

her er alle på bildet sykt fotogen, som dere ser.

skulle faen ikke ha noe myggstikk!

robin hood babes

Hva synes du om bildene?

 

WHAT DO YOU THINK

Fant noen bilder jeg ikke har postet før, de er fra i sommer når jeg var på hvaler. Og dere kjenner kanskje igjen noen av bildene, de fra headeren! Jeg har foresten ikke sagt så mye om det nye designet og headeren, og det er vell ingen andre som har sagt noe heller. Katrine satt inn designet til meg og søteste Martine Reinholdtsen har laget headeren! Tusen takk for utrolig mange fine headere, har skrevet mail til alle tror jeg. Men jeg kan desverre bare bruke en.

Hva synes dere om headeren og designet?

Vi sees

:-(((( Nå drar jeg på klassetur til oppdal, kommer hjem på fredag…. Så vi snakkes da! Videoen her spilte jeg inn i går kveld og redigerte den ekstremt kjapt, håper dere liker den da!

 

Ha en fin uke videre, så snakkes vi på fredag!! Love you babes♥

RED OR PINK LIPS?

Heia verdens søøteste lesere! Jeg tenkte at dere skulle få komme med litt egne meninger i dette innlegget. For dere skjønner at jeg bladde gjennom flere tusen outfit bilder i dag og klarte ikke helt å bestemme meg for om jeg syntes bildene var finest når jeg hadde rosa eller røde lepper. Så hva synes dere?

Her er bilder med røde lepper:

Og her er bilder med rosa lepper:

Hva er din mening?

GÅRSDAGENS ANTREKK

 


topp fra Primark, dongerijakke fra B-Denim, bukse fra Bikbok, jakke fra H&M

Hva synes dere om antrekket?

KON-TIKI

Hei alle mandagsbaarn

Haha? Jaa jeg tenkte bare å si litt om gårsdagen. Det siste dere fikk høre av meg var at jeg måtte løpe til Anna på 3 min for å fortjene en vaniljemilkshake, og alle de som kjenner meg godt vet at jeg løp for harde livet for den milkshaken, det er det beeste jeg vet. Så her var meg 3 min senere:

Også bestemte jeg og Anna oss for å dra på kino, så vi tok med oss Johanna på Kon-Tiki filmen. Dere har sikkert hørt om den? Den var hvertfall utrolig bra! Synes det er helt sykt at den er norsk! Den må bare bli verdenskjent.. Etter kinoen dro vi på Graffi en tur og koste oss deer.


hahaha nederst til høyre skulle jeg ta bilde av oss med bilts, og jeg fikk en nydelig gyllen brunfarge som dere ser, skjønner ikke at jeg legger det ut, kommer aldri til å få meg jobb……. haha

Har dere sett filmen?

søndagsmodus

Heei dere fine! Sitter bare i sofaen med Katrine og utnytter Frustrerte Fruer- maratonet på Bliss på best mulig måte. Åh nå husker jeg hvordan søndagsfølelsen var, og den er herlig og forferdelig på samme tid. Tanken på at det er skole i morgen gjør med skikkelig irritert… Etterpå tar jeg turen til min kjære Anna, må bare årdne meg litt først :-))

Foreesten så er dere kanskje litt nysgjerrige på hvordan the american kids var, og altså det ble jo så kleint som man kan tenke seg da, men jeg hadde ikke forventet noe annet. Vi satt på stua og spiste potetgull, sjokolade og alt det andre mamma hadde kjøpt inn for at vi skulle koooose oss, også satt alle på hver sin iphone og spilte diverse spill. Best lørdag ever! Men altså det var jo litt morsomt da, å prate engelsk all the time er jo egentlig det jeg vil, så sånn sett så gikk det jo bra! De har dratt hjem nå da. Bildene under er fra i går.


de tre i sofaen var the american kids, de var kjempe greie altså!


så spiste vi taco til middag.

Hva skal dere gjøre i dag?

lilla sebramønster


Fotograf// Pernille Nikoline

Jakke fra Levis, bukse fra H&M, topp fra Gina Tricot, lilla hår (haha) fra Gina Tricot.

Dro en liten tur til byen med Katrine i dag og møtte Thea, Martine, Anna, Tobias og Daniel. Vi satte oss først på Jordbær Pikene, men fant ut at egentlig ingen ville spise der så vi dro til Deli De Luca og tok en matbit. Jeg og Katrine dro hjem etter en times tid fordi vi måtte hjem til meei. Fordii – okei nå skal jeg forklare dere. Mine besteforeldre skal på bryllup så det er altså venninnen til mimmi som kjenner noen som kjenner noen osvosv som har unger fra Amerika som mamma da har tatt på seg ansvaret å passe på mens foreldrene er i bryllup eller noe…. Ja avansert, men derfor må jeg være hjemme og leke (haha) med de ungene. Håper ikke de leser bloggen min nå da, ettersom jeg er superkjendiz i Amerika hahaha ikke heelt enda… Men hvertfall det er helga mi da, og jaa de skal faktisk ligge over. Men vi snakkes!

Uansett, hva synes dere om antrekket?