days like dis

Hei dere! Har dere hatt en fin helg? I Trondheim har det vært supert vær hele uka, og det har vi faktisk klart å utnytte litt. På onsdag hadde vi en liten grillkveld hjemme hos meg i hagen, og i dag dro vi i Rotvollfjæra. Okei har kanskje ikke gjort så mye crazy for å utnytte finværet, men gode minner blir det uansett. Nå sitter jeg, Hanna, Maja og twinsa og chiller i sofaen og snakker om livet, og litt senere har vi tenkt å kjøre til Hestsjøen og ta et kveldsbad. Her er noen bilder fra en kveld tidligere i uka ♥ Ah jeg kommer til å savne kvelder som disse.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Usynlig treningspartner

Morn morn dere! Okei klokka er snart fem, jeg dropper den. Men nå sitter jeg nydusjet i sofaen og spiser en typisk frokost, så jeg føler veldig at det er morgen. Jeg har ikke gjort mye i dag, men det er jo alltids digg. Jeg våknet tidlig, sto opp og satte meg akkurat her hvor jeg sitter nå nok en gang, med frokosten min og begynte på Snikskytter på Netflix. Det ligger an til å bli godt likt serie av meg det altså. Og i mens jeg satt her, så brukte jeg tre timer, fra klokka tolv til tre, på å prøve å overtale folk til å bli med meg å løpe intervaller i Granåsen, haha. Klokka tre ga jeg opp, og dro dit i eget selskap, veldig trivelig det også altså.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg løp en slags kort løype og latet som jeg hadde med meg en partner, så jeg (og min usynlige venn) løp stafett-intervaller. Det vil si jeg løp løypa, tok tiden, og idet jeg kom i mål, løp min usynlige venn, samtidig som jeg hadde pause, så løp vi annenhver gang da sant. Løypa tok ca ett minutt, og jeg tok den 12 ganger (6×2). Og etter det tok jeg en bonusrunde i trappa bare for å ha gjort det liksom.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva har dere gjort i dag?

Dagens

Her kommer en blanding av dagens antrekk og dagens innkjøp. Det er ikke til å legge skjul på at innkjøpet ikke kunne passet bedre til antrekket jeg hadde på meg, så da kombinerer man. To fluer i en smekk. Jeg kjøpte denne råheite jakka fra Puma på Livid Jeans for 499 kr. 

Jakka er jo da fra Livid’ Jeans

Snekkershorts fra Urban Outfitters

Singlett fra Zara

Hårbånd fra Ali-Hop

Sko fra Birkenstock

Hva synes dere? Harry eller hot lizm 

Lunchin’

Disse dagene har vært herlige, jeg har ikke noe spesielt jeg skal gjøre, så jeg føler meg relativt fri. Det eneste jeg vet er at jeg skal trene, men det gjør jeg unna fra morgenen av og etter det er det fritt fram til å gjøre hva som helst. Så i dag dro jeg og Martine til byen, egentlig bare for å ta en kaffe og gå en tur i finværet, men det ble fort en skikkelig god lunsj og litt shopping også. Vi gikk til Hagen ved Solsiden og spiste der. Skjønne Melissa tok oss i mot og serverte oss en nydelig koreansk rull (min er glutenfri, uten lefse), i tillegg til både gul og grønn juice og raw sjokolade kuler.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter vi hadde spist en sen lunsj, gikk vi innom Livid Jeans og Lounge, som er to av favorittbutikkene våre i Trondheim. Jeg var på utkikk etter en jakke på Livid og Martine kjøpte seg en supercute topp på Lounge. Kjolen Martine har på seg er forresten fra Samsøe. Jeg kan vise dere jakka jeg endte opp med senere. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


 

Photoshoot med Høyer

Hei dere! Jeg tar meg i å tenke borte bra, men hjemme best for tiden altså. Det kjennes godt å være hjemme, jeg har jo de samme folkene rundt meg uansett, men det er noe med denne byen. Jeg bare trives i Trondheim rett og slett. Spesielt når det er finvær og ferie da hehe. I går utnyttet vi finværet med en photoshoot for Høyer. Jeg, Maja og Marte var med for Byåsen elite. Vi var heldige med været og fikk fotografert deler av noen nye kolleksjoner. 

Her er noen bilder vi tok med mitt kamera underveis. Bildene som skal brukes kommer ikke ut helt enda, men jeg kan muligens vise dere når de kommer. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bildedryss

Hei dere! Da er me tilbake på norsk jord igjen, og tre uker med ferie er omme. Malaga-turen var det siste høydepunktet, og det ble en perfekt avslutning på sommerferien. Skolen starter ikke helt enda, så sånn sett har jeg fortsatt ferie, men håndballen starter på mandag, så da er det right back to rutiner. 

Vi kom hjem fra Malaga i går, tok flyet i tolv tiden på formiddagen, noe som passet meg mye bedre enn flyturen til Malaga, som gikk midt på natta og fucket opp døgnrytmen min helt. De siste dagene var helt chill, vi gjorde egentlig så og si det samme hver dag hele uka. Sto opp tidlig, gikk til treningsstudio, trente, gikk tilbake til leiligheten og spiste frokost, gikk til stranda, lå der til vi ble friterte kyllinger hele gjengen, tok taxi hjem, slappet av og spiste sjokkis, begynte sakte men sikkert å ordne oss, dro ut for å spise middag, og dro tilbake til leiligheten i halv tolv tiden. Med andre ord ikke noe motherfuckin mad ass fyllatur. Og det var helt greit. Ville ikke hatt ferien noe annerledes. Perfection in mi eyes.

Her er noen bilder fra turen som ikke har blitt postet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Jordskjelv på ferie

I dag kom vi oss på stranda i tolv-tiden etter treningsøkta, og siden har vi ligget pal og lest bøker og sovet på hver vår solseng. Det er to hele dager igjen, og vi har ingen planer om å gjøre noe som helst annet enn vi har gjort hele uka. Merker at innleggene begynner å smelte sammen, for som sagt så gjør vi det samme hver dag, men det får bare være. Sånn er det når man er på ferie. Forresten så våknet vi jo til nyhetene om jordskjelvet rundt Tyrkia og Kos i dag, håper de som er på ferie i de rammede områdene kommer seg trygt hjem igjen.. ♥ 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Trening uten aircondition

Hei og hopp, god morgen! Nå skal vi oppe og trene, og planen er å trene eksplosivitet. I går trente vi på Reebok Sport Center, som ligger en liten oppvarmingstur unna leiligheten. Det er et veldig lite senter, med dårlig aircondition, men det er det billigste, til 5 euro per “session”, altså ca 49 kr. Men vi trener som regel på det senteret når vi kun i hovedsak har intervaller på planen, fordi det ikke er så bredt utvalg av styrkeapparater. I dag derimot skal vi på et annet senter vi også har vært på, Viva Gym, som er mye større, mer moderne og har mange flere styrkeapparater. Fair enough koster det dobbelt så mye, altså 10 euro. 

I går løp jeg 30/30 intervaller x 10 x 2. Jeg begynte med noen drag på 17 (hastighet) med 1 incline (oppoverbakke), så gikk jeg opp på 18, og endte opp på 19 til slutt. Etter løpinga trente vi overkropp. 

Til frokost etter treningen blir det fort riskaker med nutella og banan. Det er ikke så veldig bra utvalg av glutenfrie brødvarer her, så hittil har jeg overlevd på et brød jeg tok med meg, men nå er det tomt så da får jeg være litt kreativ.


 

Lunsj til 3 euro

Hola amigos. Hvordan er været hjemme i norden da (eller eventuelt andre land)? Har hørt at det er blitt litt bedre i Trondheim i hvert fall, og det varmer et solbrent hjerte. Her er det sol og finvær, heldigvis er det ikke for varmt. Jeg hørte det skulle være hetebølge i Spania denne uka, men vi har ikke merket noen uutholdelig hete så langt, så vi klager ikke. Litt solbrente er vi hele gjengen, men det er jo sånn man må regne med. Rompa mi er knæsjrosa og puppene har fått en mer jordbær-is med litt lys sjokolade i, kind of color. Men vi storkoser oss!! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I går spiste vi lunsj på en litt artig plass. Jeg tror den het Soom og lå ved havna. Det kan vel sammenlignes med en slags Burger King, bare med baguetter og at det var litt mer restaurantfeeling. De hadde en del glutenfrie alternativer, så det var jo gøyy. Det var jeevlig billig, men vi skjønte fort at det var meningen å kjøpe seg typ fire baguetter hver, ikke en, for de var knøttsmå haha. Men lunsjen kostet oss ca 3 euro, altså typ 30 norske kroner. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Feeling cute

God kveld ♥ Nå har vi nettopp kommet tilbake til leiligheten etter nok en fin kveld ute. Jeg tenkte bare å poste en aldri så liten outfit fra i går kveld før jeg hopper i seng med damene. Vi skal oppe å trene igjen i morgen tidlig, det har vi gjort alle dagene vi har våknet her, og det føles veldig digg, dagene virker så lange. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

In love med denne toppen, den er Johanna sin, fra Zara. Føler meg veldig søt i denne altså, en pause fra den ellers litt mindre rolige stilen jeg foretrekker til vanlig. Shortsen er fra Second Female, kjøpte den på Hvaler, hårbåndet kjøpte jeg på Ali-Hop her i går. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA