worth it

Hei folkens! Forsov meg bittelitt i morrest fordi jeg absolutt måtte kjøpe en vekkeklokke-app på mobilen i går kveld, som liksom skulle være så bra, sleep cycle heter den. Den begynte med en sånn rolig lyd halv sju og den holdt på helt til klokka sju og ble høyere og høyere og til slutt klikka jeg og skulle skru den av, men da begynte den å spørre meg hvilket humør jeg var i, og haallo jeg var ikke akkurat SUPERGLAD… Jeg hatet virkelig den klokka 🙂 hahaha så jeg la meg å sov i trass og våknet halv åtte, score, da hadde jeg et kvarter på meg. Hadde også en natt i uka her da jeg våknet klokka fire og trodde det var morgen så jeg skulle akkurat til å lage meg frokost før jeg innså at det var midt på natta. Haha sånt skjer noen ganger, eller kanskje det er bare meg.

Etter skolen i dag dro jeg og noen jenter på 3t og sprang og trente styrke. Vi sprang 4 minutter på sånn passe høy hastighet, med 2 min pause, fire ganger. Det var såå ille, men så worth it etterpå.

også fortsetter vi med sunn mat etterpå hahah, liksom fitspo matholck i dag. Dere får ha en fin fredagslkveld så blogges vi senere!♥

daydreamer

Nå er det snart vinterferie, og jeg og familien vurderte egentlig å ta turen sørover, mot Maldivene (!!) (åååh hvor deilig høres ikke det ut?) Men så går man på håndball da, og da er det ikke alltid like populært å reise bort uka før Bring. Så vi kunne ikke det, men jeg har allerede rukket å lukket øynene og fly tankene over til Maldivene. På en skala fra en til ti hvor mye frister det ikke med en sydentur nå liksom? 10000 spør du meg. Lukten av solkrem, smaken av en tropisk drink og lyden av gresshopper og brusende hav hahaha hvorfor gjør jeg dette mot meg selv….

de fleste av bildene er fra Maldivene, det er såå nydelig der, og jeg kjemper for å få tilbringt eventuelt påskeferien der (hei mamma og pappa hør min bønn)

Flere som er en smule fristet til å ta turen sørover eller?

i love taxfree

Hei! I dag hadde vi familiekosemiddag fordi mamma kom hjem fra Tyskland, hun var der bare noen dager i jobbsammenheng. Vi hadde kyllingfajitas på menyen etter mitt ønske, det er både sunt og utrolig godt. Bare å steke paprika, løk og kylling i fajitaskrydder og ta det i en lefse, gjerne med rømme og salsasaus ♥ nammiis ♥ 

Jeg og Pernille fikk litt taxfree-gaver siden mami var på tur. En heeerlig parfyme fra Versace, masse sjokolade og litt sminke.

God natt alle søte ♥♥

fruktglad pike

God kveld! De siste to dagene har gått ut på å øve til naturfagprøve som er på onsdagen, dere aaaner ikke hvor mye det er. Går over tre kapitler om kropp og helse og sykdommer og massemasse. I tillegg har vi geografi fremføring i morgen om vær og klima og blabla, jeg er helt utslitt. Innimellom alt dette prøver jeg å sette av litt tid til blogging, so here I am. I morgen blir vell siste puggedag til prøven og jeg hååper det blir litt rolig resten av uka.

Haha jeg kjenner jeg blir stressa av å lese gjennom det jeg nettopp skrev… Men jaja må få slappe av litt også. Hiver med noen fine bilder av min og mamma sin fruktglade lunsj i går ♥ ♥

Flere som har mye å gjøre i uka her?

my weekend

Hei dere! Har hatt en morsom helg som startet med nyttårsball på fredag med masse fine folk og kosekveld med jentene mine på lørdag. Tok noen bilder med mobilen på festen, men ble ikke så mange bra bilder da haha. Her er noen av dem.

På lørdagskvelden hadde jeg, Hanna, Anna, Thea og Martine kosekveld med sushi og masse nammenam. Spiste så sykt mye godt haha, vil spole tilbake. Hadde søndagsfølelse hele lørdagen, så når jeg våknet i morrest trodde jeg det var skole haha shit. Var i lykkerus da jeg fant ut at det var søndag og ikke mandag. Nå kom jeg nettopp hjem fra trening og tenker å hoppe i dusjen før jeg tar turen til Johanna for å øve til naturfag prøve. Smart ungdom. Hva har dere gjort i helga?

sportsbh med lommer

Fikk tilsendt en sportsbh fra Kangarun, som er en ungdomsbedrift startet av noen jenter. Det som er greia med den er at den har to sidelommer der man kan ha nøkler, mobil, ipod, penger eller hva man måtte ønske. Jeg synes det er en super ide og sportsbhen i seg selv er kjempegod. De har alle størrelser fra XS til XL, jeg har M og de koster 250 kr. Dere kan like facebooksiden deres her for eventuelt bestilling. Noen som ønsker å prøve den ut?

gårsdagens antrekk

Kjolen er fra Gina Tricot

Hva synes dere om bildene?♥

jeg og gossip girl

Goood helg! I kveld skal jeg på nyttårsball og det blir nok gøøy. Sitter med gossip girl og spiser akkurat nå (haha hørtes ut som gossip girl spiste meg meg lolz;p) men skal til Nora om under to timer så jeg må vell begynne å ordne meg. Vurderer å ta med meg kamera til Nora for å ta litt bilder til bloggen, eller så tar jeg bare med telefonen. Uansett håper jeg dere får en fin kveld!

Forresten for de som lurer så skal vi IKKE være med på petter wessel cup nei. Vi hadde meldt oss på, men trakk oss fordi det ble så stress, vi hadde ikke hotell og såvidt flybiletter til alle.

Hva er deres planer for kvelden?

dere vil ikke tro det

Dere vil ikke troo hva jeg har gjort i dag! Dagen min startet klokka seks, da jeg skulle på 3t med Johanna, Thea og Martine. Hahah jeg sier det som om det er helt vanlig, men det er egentlig helt sykt haha who the fuck står opp klokka seks for å trene før skolen på en onsdag, jo vi… Lite visste vi om at det senteret ikke åpnet før klokka ni, så faren til Johanna måtte kjøre oss videre til neste 3t senter i halvsøvne, stakkars mann. Men det ble heldigvis trening til slutt da, intervaller på morgenkvisten er ikke værst. Det var bare såvidt at vi kom fram til skolen i tide, etter en del løping for å rekke diverse busser. Men ikke nok med det. Når vi kom fram til skolen hadde vi hverken klasserom eller lærer, så vi ventet på gangen i tjue min før hele (eller hvertfall nesten hele) gjengen dro hjem. Jeg, Thea, Martine og vår gode venn Markus dro hjem og nøt fridagen (med en samfag tekst) jess.

Nå kom jeg nettopp hjem fra Nidarøhallen, jeg og noen jenter + papi var der og så håndballkamp, Byåsen-Stabæk. Skikkelig skikkelig produktiv dag, det må jeg si.

på vei ut døra

Hei igjen! Nå er jeg på vei ut døra til håndballtrening. Fikk plutselig et bloggkick og måtte ta noen bilder i farta med bananen og yten min hehe. Har forresten fått masse kommentarer om Bring osv i det siste. Er morsomt at så mange håndballjenter leser bloggen, legg gjerne igjen bloggen deres også altså, så jeg kan stikke innom 🙂 Og for dere som synes det kanskje blir litt mye håndball, må jeg bare beklage, men det er egentlig bare når det er bring, noe som er en gang i måneden. Wops nå står Johanna utenfor å venter såå vi blogges senere!! God natt ♥ ♥ ♥ ♥ 

#me #girl #instahealthy #allnatural #nofilter #lolz