Det er lov å være sliten

Holy moly i dag er jeg Sliten. Med stor S faktisk. Jeg vet ikke om det er fordi det er torsdag og jeg ikke har hatt tid til å sette meg ned i sofaen og gjøre bare ingenting i et kvarter i løpet av uka, noe jeg føler jeg har krav på, eller om det er høstmørket som tar meg. Misforstå meg rett, det er ingen som nekter meg å ta et kvarter på sofaen, men jeg har ikke funnet tid til det før nå. Så endelig sitter jeg her med Keeping Up på skjermen i bakgrunnen, under et pledd, drikker en julebrus fra glassflaske og blogger. Jeg vet det ikke er fredag enda, men er jo alltid greit å forberede seg.

Jeg vet ikke hvorfor jeg føler meg så sliten, men jeg hadde en tung og intensiv økt i morges, dro rett på skolen og da jeg kom hjem i fem tiden var jeg helt utslitt. Og problemet mitt når jeg kommer til det stadiet er at jeg skal lade meg helt ut før jeg kan roe meg ned. Så i det jeg kommer inn døra skrur jeg på musikk og begynner med klesvask, rydding og middag som en fuckings robot uten en tanke i hodet. Høres kanskje fint ut det, men jeg er helt skjelven mens jeg holder på.

Selv om man ikke er sykepleier i disse tider, med hendene fulle og kanskje en følelse av at man faktiske ikke har krav på en timeout, så er det lov å være sliten. Husk det. Jeg vet det er mange som går gjennom et enormt press nå med tanke på eksamensperiode, jobb og sosial isolasjon, men sykepleier eller ei, husk å ta vare på helsa og gi deg selv tid til restitusjon.

Jeg skulle egentlig ta stingene i dag, men rakk ikke legekontoret før det stengte, så jeg gjør det i morgen. Har stått over to kamper nå, så er mildt sagt klar for å få grønt lys til å teipe sammen denne fingeren og spille på søndag.

Dagens middag ble stekt laks med kremet pasta (creme fraiche og avokado), løk og brokkoli. DET gjorde susen. Håper dere har hatt en lang og innholdsrik uke så langt og er klar for fredag og helg i morgen! Det har vi fortjent ♥

Høstfavoritter og rabattkode

Reklame | samarbeid med NA-KD.com

God søndag!

I dag våknet jeg opp med kjæresten uten vekking, noe som skjer ytterst sjeldent. Normalt sett ville vi hatt på det i dag også, da planen var å reise til Oslo for å spille kamp mot Aker. Men på grunn av den pingleskaden jeg har pådratt med på venstrehånda, må jeg stå over i dag. Så, etter kaffe, rundstykker, eggerøre, laks og vaniljemelk (vi er hekta på det, er så godt), tok jeg meg en økt på 3T. Jeg løp 90/30sek x6 x2, etterfulgt av styrke på bein. Så nå kjennes det nesten ut som jeg har spilt kamp jeg også. Heh. Her kommer noen bilder av mine nyeste favoritter fra NAKD, link under bildene.

Husk koden holck20 gir 20% rabatt på hele nettsiden (minus salgsvarer) til i morgen ♥

Hvit tank top HER

Skjørt HER

Boots HER

Blazer HER

Dressbukse HER

Kjole HER

Hvilken outfit likte dere best – skjørt, dress eller kjole?♥

HOTELL, DÅP OG SYV STING

Hei venner ♥ Long time no see, mildt sagt. Jeg må se gjennom kamerarullen på telefonen for å se hva jeg har bedrevet den siste tiden. Sannheten er at jeg har det helt fint, rent psykisk, ingen grunn til bekymring. Fysisk sett har kroppen noen riper i lakken, noe som heller ikke er farlig å ha, men en av mine riper måtte sys igjen med syv sting i går kveld, da huden mellom to av fingrene mine revnet på håndballtrening. Ekkelt? Eh ja, men heldigvis en av de mindre alvorlige skadene laget har vært gjennom den siste tiden. Så nå sitter jeg med bandasjert hånd og skriver i 1 km/t, men fingeren er på og jeg satser på å ikke være ute i lenger enn en ukes tid.

Over til noe koselig, nemlig helgen som var. Vi skulle egentlig ha lagsfest på fredag, noe som ble avlyst en halvtime før fordi det kom ut nye corona-restriksjoner og en anbefaling om å droppe festen denne helgen. Gode forbilder som vi er så gjorde vi det og kvelden min ble tilbragt hjemme med roomie, film og pizza. Sovnet på sofaen klokken elleve. Fucking tired.

På lørdag tok jeg danseskoene på og went out for some drinks. Neida, joda. Tok livet med ro på skybaren på Clarion, veldig koselig var det. Ikke for mye innabords, for på søndag var det bare å hoppe i bunaden for dåp til datteren til søsteren til A♥

Hva har dere gjort siden sist?♥

Oppskrift: kremet pasta med avokado

In desperate need of a delicious søndagsmiddag, men kreativiteten er nede for telling? Heldigvis har jeg et superforslag. Det er ikke fårikål, men minst like godt, bedre skal jeg være helt ærlig. Pasta pasta pasta, slår sjeldent feil ♥

Det dere trenger er:

Cremè fraiche

En halv avokado

Et par never fersk spinat eller noen klumper med frossen spinat (jeg brukte frossen, veldig enkelt)

Pasta nok til alle mann (jeg brukte 250g fersk glutenfri tagliatelle fra Rema 1000, det holdt til en mettende middag for meg + rester)

Stekt kylling (jeg brukte 200g ferdig stekt og skivet kylling)

Revet parmesan

Minitomater

Salt og pepper

Litt sitronsaft 

Et fedd hvitløk eller hvitløkspulver (kan sløyfes)


Mos avokadoen og bland sammen med ca en halv boks med creme fraiche. Krydre med salt, pepper, sitronsaft, finhakket hvitløk og en god dæsj revet parmesan.

Kok pastaen i en kjele som anvist på pakken (tips: smak underveis og sett på et par minutter mindre enn det står). Når det er 3 min igjen av koketiden, legger du klumpene med frossen spinat oppi sammen med pastaen. Hvis du bruker fersk spinat, damper du den ved å skylde den i kaldt vann og legge den i en stekepanne på høy varme, mens du rører rundt i noen minutter.

Hell av pastavannet og legg pastaen med spinaten tilbake i kjelen. Rør inn avokadokremen i pastaen på lav varme og smak til med krydder. Grunnen til at jeg tar av pastaen noen minutter før, er fordi den kan bli overkokt når den ligger og godgjør seg på lav varme nå. La kremen sette seg godt i pastaen til. Det skal ikke være flytende, men en creamy konsistens.

Server med minitomater, ferske eller stekte, og enda mer revet parmesan på toppen. OG NYYT.

Øyeblikkelig update

Hei gjengen! Jeg har frihelg og har dermed bestilt en lugn hyttetur med de beste jentene, minus de som ikke kunne være med på grunn av jobb og mangel på togbilletter fra Oslo. Vi sitter nå på hytta på Røros, etter en kjapp tre-timers roadtrip. Jeg kjørte med Trine og Anna, så kommer Louise, Thea, Martine og Hanna om litt. Det blir fredagstaco og myys i kveld.

Det er veldig uvant å være her uten tykk snø og hvite tretopper så langt øyet kan se. Jeg er jo bare her i jula, men når Åre er stengt, det som i flere år har vært tradisjon for jentegjengen, så tenkte vi why not tilbringe høstferien her? Røros er nydelig om høsten også den ♥

Bilder fra øyeblikket: