FREDDA

Hei folkens! Er det ikke deilig med fredag? Jeg kom nettopp hjem fra forelesning, og nå skal jeg snart på en 45-minutters time pulsspinn med Ida. Selv om jeg vet jeg har en kveld foran meg med trening og skriving av semesteroppgave, så er det sykt digg å tenke at det er helg uansett. Frivillig arbeid er artigere enn slavearbeid, noe det ville vært hvis det var mandag eller torsdag i dag. I tillegg blir det ikke feil (eller jo antageligvis.. haha) når man slår sammen studiekveld med jentekveld og fredagstaco. Thea med kjemi, Anna med matte og jeg med statsvitenskap, fin liten nerdegjeng det. Ha en fin kveld, spis sjokkis og pottis og nyt helga så blogges vi!!♥


Joggedress fra JDsports, t-skjorte fra Monki

fashionshow by netflix

Når det kommer til mote så er jeg ikke så stor på slike motemagasiner og i enda mindre grad moteblogger, men jeg har også en kilde til inspirasjon, som jeg finner en helt annen plass. Tro det eller ei, men netflix er stammen bak min inspirasjonskilde, for der ser jeg nemlig min alltime favourite-serie FRIENDS ♥ Nå har jeg bare flaks ettersom serien ble spilt inn på 90-tallet, og dagens mote i høy grad er fascinert av den perioden. Passer meg perfekt. Jeg elsker stilen til jentene, og guttene forsåvidt, men på gutter da. Det går mye i snekkerbukser, boyfriend-jeans og typiske urban outfitters tshirts -og collegegensere. Love it. Og så liker jeg jo serien for flere grunner enn det, karakterene er helt fantastiske og de er skikkelig gode venner å ha på en dårlig dag hehe. Får meg alltid i godt humør den gjengen, også setter jeg vennegjengen min i de forskjellige rollene og da blir det enda artigere ♥ Anbefales på det sterkeste. Har begynt helt fra starten for andre gang nå. Det er 10 sesonger med rundt 20 episoder i hver hahha.. join meee



<3<3<3<3<3
 

Onsdag og jodel

Hei dere! I dag er det onsdag, noe som jeg har forstått har en helt annen betydning på jodel, enn den jeg kjenner til. Jeg har nemlig nettopp satt meg inn i denne jodelgreia, og ja jeg henger sikkert sykt etter og mistet sikkert tre lesere bare av å si at jeg ikke har vært aktiv på jodel før nå. Men er det virkelig sånn at alle bruker jodel?? Jeg bare spør jeg. Appen har ligget å ruget på iphonen min i noen måneder faktisk, men jeg har liksom ikke følt noe behov for å melde meg inn i enda et samfunn på sosiale media. Men you know, siden jeg allerede er student med gul regnjakke og dongeriskjørt så var det vel bare det og fjellreven-sekk som mangla. (Fjellreven-sekk mangler fortsatt – and it will stay that way). Men ja jeg skulle bare informere dere om at jeg har fått en jodel-åpenbaring og at det jo faktisk var ganske morsomt. 

I dag har jeg bare sittet på et grupperom på skolen med en kompis og skrevet på semesteroppgaven, nå er jeg endelig hjemme og hiver i meg en slags pasta bolognese før jeg skal løpe det av meg på trening etterpå hehe ;)););)) Vi blogggges mine kjære (eller så snakkes vi på jodel uten at vi helt vet det).


T-shirt fra Zara med casual, hvit genser under. Resirkulert dongeriskjørt, arvet av mimmi.  


 

Fresh start

Hei dere! Dette innlegget skulle jeg egentlig komme med i går, men det ble rett og slett ikke tid til det mellom forelesninger, gruppeøvinger og trening. Det jeg skulle sagt hvis det fortsatt var mandag, er noe sånt som “endeliiiig er det mandag, ny uke nye muligheter!” og være kjempeentusiastisk og positiv, men let’s be fair, det er ikke mandag lenger, og den entusiasmen er long gone. Neijda jeg har ikke gitt opp uka enda. Bildene under er litt motivasjoooon for å holde motet oppe, selv under små depresjoner som oppstår tilknyttet semesteroppgaven. Jeg handlet inn litt godsaker her om dagen, som skulle få meg gjennom uka, som dere ser. Enjoy


Mmmm proteinbarer. Dere må smake Yippie-barene! Mine favoritter er cookies&cream, brownie-vanilla og peanut-caramel. Og de er glutenfri ofc, og jeg kjøper dem på 3T. 

Jeg skal ikke skryte på meg at jeg har blitt veggis jeg altså, men måtte prøve falafel anyways, og det var godt! Hadde det i lefsene vedsiden av på bildet, med grønnsaker og kesam namnam,

Mine fav meieriproductz, har skikkelig dilla på Biola for tiden, spesielt den med mango, den med kokos passer bedre i smoothies.

Og denne anbefaler jeg for glutenfree people, kjempegood
Ha en strålende dag!

Mere håndball

Hei dere! Da er jeg hjemme igjen etter en fin helg i Stavanger. Det er jo ikke så lenge siden jeg var der sist, på landstreff i sommer, dette var en noe annerledes tur da hehe. Mere håndball denne gangen. For de som lurer så har jeg ikke gått over til Byåsen eller noe sånt, men Utleira samarbeider med Byåsen elite og derfor fikk jeg være med dem på NM20, noe som var veldig artig. Oog vi vant begge kampene våre og er med videre, wihuu. 

Men nå er det søndag og jeg skal slappe av og skyve bort tanken på at jeg burde gjort skole….. Dessuten gjorde jeg den tabben at jeg begynte på Narcos på Netflix (stayyyy away from it). Neida (joda) den er veldig spennende og det at det er en sann historie gjør den mer interessant, men den er jo helt jævlig?? Er bare drap og faenskap hele veien. Og jeg hater Pablo. Så nå kan jeg ikke slutte å se den før han blir tatt for godt, og ja det er noen lange episoder til enda.. Så da blir jeg sittende med det også. Ha en fin og rolig søndagskveld!


 

Sunne blåbærmuffins

Bland juice og havregryn i en bolle. Bland det tørre i en annen bolle – melet (det skal være 200 g mel, men hvilket mel du bruker er opp til deg. Jeg brukte 100 gram havremel, 50 gram mandelmel og 50 gram glutenfri lys kakemix. Vil du ha dem veldig sunne og mettende som hverdagsmuffins så er den fordelingen fin, vil du ha dem litt bedre på smak og konsistens så anbefaler jeg mer kakemix.), så sukrin, xanthangummi (ikke nødvendig hvis du ikke har), bakepulver og kanel. Bland så inn olje, akasjehonning og egg. Tilsett blandingen med havregryn og juice og rør inn blåbær. 

Nå håper jeg ikke at jeg får hate fordi de ikke smaker som blåbærmuffinsene på bakeriet, for det kan jeg bare konstantere med en gang – de gjør ikke det. Men de er myye sunnere og likevel gode (spør du meg da), men jeg liker det aller meste som er hjemmelaget og kommer ferskt ut av ovnen hehe. Jeg skal forske litt mer på disse og prøve å få dem mer luftig og med mykere konsistens. Uansett, jeg håper dere liker dem!

NM20

Hei dere! God morgen, eller for meg føles det som langt ut på ettermiddagen. Jeg var nemlig opp kvart over fem i morges/NATT fordi vi har håndballtrening klokka SEKS. Hahah det eer så tidlig det. Jeg bruker noen ganger å være med på pulsstep eller spinning så tidlig, men å spille håndball midt på natta er noe annet, du må liksom være skjerpa og fokusert til enhver tid. Deilig etterpå da, kommer hjem før mamma og pappa har rukket å dra på jobb. Så lager jeg meg frokost, slenger meg i sofaen og ser serie mens de stresser rundt, det er kanskje ikke helt ok av meg, men de minuttene nyter jeg haha. 

Nå er det ikke lenge til jeg tar turen til flyplassen, jeg skal nemlig spille for Byåsen i NM20 i Stavanger i helga. Vi har to kamper på lørdagen, mot Stavanger og Våg. Så tar vi fly hjem igjen søndag morgen. Så her er meg som prøver å venne meg til blå trøye, håper ingen av lagene er oransje, vil ikke risikere å sentre til dem heh..

Hva skal dere i helga?

Felles kveldsmat

God morn dere! Nå sitter jeg på sengekanten med et glass appelsinjuice og en skål med frokostblanding, mens jeg hører på radio og blogger. Det var mye som skjedde på en gang haha. Jeg har tenkt meg på skolen for å lese etterpå, føler jeg henger sykt langt etter lol… Spesielt når det kommer til semesteroppgaven, hvis noen av dere har samme studie eller også skal skrive semesteroppgave, fortell meg hvor langt har dere kommet? For jeg har ikke startet så det er jo supert, skjønner ikke hvordan jeg skal rekke dette.

Uansett, over til noe litt koseligere. I går kveld stelte jeg og jentene i stand felles kveldsmat for alle av oss som ikke er utenbys eller utelands. Etter trening kom Anna hjem til meg og vi bakte masse rare artigheter som vi tok med, som blant annet sunne blåbærmuffins (hvis dere vil ha oppskrift så fikser jeg det!) I tillegg hadde vi to forskjellige hjemmelagde syltetøy, boller, rundstykker, sjokolademuffins, egg, frukt og hjemmelagd melkesjokoladekakao mmmm det var så godt som det hørtes ut. Hele gjengen spiste seg stappppings, før vi så Rosenborgkamp på TVen. 


 

the best remedy

På samme måte som jeg har litt alternativ stil når det gjelder mote, har jeg litt alternativ stil når det gjelder musikk også. Jeg vet ikke om alternativ er det riktige ordet å bruke egentlig, det jeg prøver å si er at jeg liker veldig mye forskjellig, det kommer helt an på humøret mitt der og da. Hvis dere spør vennene mine om musikksmaken min vil de nok riste på hodet og gi uttrykk for det samme kroppsspråket som Frank Ocean på bildet under til venstre. De er nemlig ikke noe særlig fan min favorittkategori som består av artister som kanye west, kendrick lamar, gucci mane og rick ross (spotifyliste her), derfor er de livredde når vi drar på roadtrip hvor jeg som regel kjører, for at jeg skal styre musikken hele veien. Men igjen, så liker jeg det aller meste innen musikk, det eneste jeg sliter litt med er vel heavy metal and that kinda shit. Så jeg har en spilleliste for så og si hvert mood jeg befinner meg i (bare at jeg har litt rare navn på dem). Til vanlig så hører jeg på ROΛDTRIP. Men det er en type musikk jeg er litt forelsket i at the moment, la meg introdusere dere for den chille matholck, og spillelisten flip flops. Det er seriøst balsam for sjela og stressmedisin som du ikke trenger resept på. Bildene under er bilder av noen av artistene og lyrics fra noen av sangene. 


 

Søndagsfilm

God søndag dere! Tro det eller ei, men i dag sov jeg helt til klokka ett (!) Det er egentlig ikke så rart da, ettersom jeg jobbet i natt. Men det var deilig å sove lenge. Så etter frokost/lunsj/brunsj jogget jeg meg en tur, som besto av 40% rolig gåtur 🙂 Well, da kan jeg si at jeg har gått tur i dag også. Etter det hadde jeg dugnad for håndballaget, ansiktsmaling på Lerkendal wihu. Og nå sitter jeg og Anna og ser Crazy, Stupid Love på FEM. Elsker den filmen, eller elsker Ryan Gosling i den filmen for å være spesifikk. Jeg hadde ikke noe mere fornuftig å dele med dere nå jeg, så dere får ha en finfin søndagskveld og lade opp batteriene til uka. 


Hahah legg merke til pelsen på låret mitt :):):) Thats looks nice