helg og helg

Hei! Deilig med helg igjen eller hvaa? Eller helg og helg, jeg og Thea og Martine dro rett hjem fra skolen for å skrive en novelletolkning i norsken, noe som skal leveres på mandag…. Er ikke heelt ferdig enda for å si det sånn, så søndagen ser ut til å bli en dag å se fram til hehh. I kveld kommer Knut og det blir pizzakveld med familien. Vi blogges i morgen! Ha en fin fredagskveld. Forresten så er det Grease på TV Norge nå for alle grease-fans. Er flere år siden sist jeg så det, så det er morsomt å se det igjen tihi. See you later ♥♥

healthy waffles

Hei! Jeg lovte dere at jeg skulle prøve ut et sunnere alternativ med vaffler, og deet har jeg gjort, selvfølgelig er de også glutenfrie. Jeg skulle egentlig være ultrakreativ og finne på en helt original oppskrift, men så søkte jeg litt her og der og ble inspirert av noen oppskrifter, spesielt fra denne bloggen. Uansett så bare skriver jeg opp akkurat det jeg hadde i vafflene mine, som ble skikkelig skikkelig gode faktisk! Smakte helt vanlige vaffler, og det er alt for lenge siden sist jeg spiste det, så det passet meg perfekt. Håper dere også liker dem! Dette er forresten til en person, så om dere er flere så ville jeg doblet eller tredoblet den.

Det du trenger er:

5 ss glutenfri lys melblanding (her kan du bruke litt forskjellig, jeg har også prøvd med havremel og det smakte kjempegodt)

1 egg

1 dl kulturmelk

2 ss sukrin eller annet søtningsmiddel

1/2 ts fiberhusk

1/2 ts bakepulver

1/2 ts kardemomme

1 klype salt

Jeg tilsatte også en ts smeltet smør for smakens skyld, men dette er ikke nødvendig.

Fremgangsmåte:

Er ikke så veldig avansert fremgangsmåte, du bare blander alt sammen i en bolle til du får en fin vaffel-røre konsistens. Er den for tørr tilsetter du mer kulturmelk, er den for tynn tilsetter du mer mel. Sett på vaffeljernet og la det bli varmt før du heller i røra og venter på den nydelige frokosten, lunsjen eller kveldsmaten din ♥

Noen som vil prøve? Gjerne gi meg tilbakemelding!

yogaflow

Hei! Nå skal jeg snart skifte om til treningsklær og dra på 3t. Skal først springe meg ihjel med intervaller, styrke og til slutt yoga faktisk haha. Alltid like spennende å prøve noe nytt, så hvorfor ikke litt yoga for a change. Timen heter yogaflow og varer en halvtime, gleeder meg. Noen som har prøvd det før? Bildene under er fra weheartit, men forklarer hvordan kvelden min skal være – med liiiitt ekstra weheartit effekt da haha, blir neppe seende så perfekt ut, men det er lov å være inspirert.

♥1 Hadde nydelig kyllingfajitas til middag, naam både sunt og godt ♥2 Skal trene styrke og intervaller ♥3 yogaflowww supergira på det ♥4 tenker å lage en sunn og glutenfri variant av vaffler til kveldmat, la oss krysse fingrene for at de blir vellykket så jeg kan videreføre oppskiften ♥5 og til slutt skal jeg senke skuldrene med vaffler og de tre siste episodene med gossip girl!

Hva er deres planer for kvelden?

back on track

Hei dere! Rart å være tilbake på skolen etter en lang ferie, hvertfall har den føltes ganske lang. Likevel synes jeg helt ærlig at det er godt å være tilbake i rutiner, først og fremst med mat. Har spist såå mye dritt i ferien, og da mener jeg all verdens sjokolader og kaker og godteri naam. Haha nei hold hode kaldt, tilbake til sunn mat. I dag spiste jeg frokostblanding med frukt og cottagecheese til frokost, kyllingsalat og en yoghurt til lunsj, kom hjem og lagde meg mine favoritt müslibarer og kornblanding før jeg dro på 3t på rompetime og kom hjem til laks og grønnsaker til middag. Shit høres ut som tidenes fitspo hahaha jeii.

Forresten så skal jeg fortsette å eksperimentere litt med hjemmelaget sunn snacks, fordi jeg vet mange av dere liker når jeg legger ut oppskrifter. Dere må gjerne gi meg tips også! Legg igjen en kommentar hvis dere har en sunn og god oppskrift på hva som helst 🙂 Vet dere hva, nå tenker jeg å ta meg et bad, av aalle ting fristet det helt sykt nå. Et bad, ansiktsmaske og “Your one and only source into the scandalous lives of Manhattan’s elite” hørtes passe perfekt ut nå.

Hvordan er det å være tilbake til hverdagen?

herlig søndag

Hei! Akkurat nå er jeg, Johanna og Anna hjemme hos meg og ser et program på TLC om plastiske operasjoner, åh jeg får vondt inni meg. Det ser så forferdelig ut å legge seg under kniven på den måten. Det er en øglemann som har delt tunga i to og tatovert 70% av kroppen grønn liksom shiit, ikke at jeg har noe i mot dem hehe keep it up, er god underholdning.

Har vært sol i hele dag og man skulle tro det var en vanlig dag i juni. Tok en times tid med øvelseskjøring med papi i dag og ellers har jeg sittet inne og sett gossip girl. Er på siste sesong nå :(((( Vil ikke bli ferdig

Ha en fin søndagskveld!

ben&jerry’s

Hei! Ble ikke noe blogging i går pga mye håndball. Vi hadde jo hjemmerunde i Bring i helga, og det kunne vell gått bedre enn det gjorde for oss. Vi tapte to og vant én jeess nei. Men det var uansett veldig morsomt, og det var velfortjent med en deilig ben&jerry’s i går kveld. Thea og Martine kom rett etter sistekampen og spiste taco med familien. Senere spiste vi hver vår kaloribombe og så noen episoder Breaking Bad til vi sovnet.

Jeg spiste Fairly Nuts i går og jeg tror jeg har en ny favoritt. Både den og Peanut Butter Cup er glutenfrie forresten.

Hvordan har helga deres vært?

haugevis av sjokolade

Mamma og Pernille kom hjem fra Gran Canaria i går og det var utrolig godt å se dem igjen. Fikk en hel haaug med sjokolade, vet ikke om det er skikkelig bra eller skikkelig dårlig haha. For det er jo ingen tvil om at alt blir spist opp. Fikk også en kosejakke og kosebukse fra Juicy Couture ♥ ♥

Helt siden jeg kom hjem fra treninga har jeg og Pernille ligget i kjelleren og sett Gossip Girl og spist sjokolade, iishk perfect day. I kveld blir det vell fredagskos, ettersom det er fredag, for det er fredag ikkesant? Haha har aldri kontroll på dagene i ferien. Ha en fin kveld!

Hva er deres planer for denne fredagskvelden?

aloe vera frokost

Hei! Åh er så herlig når sola skinner inn vinduene i hele huset. Får skikkelig sommerfølelse – helt til jeg går ut for å liksom spise frokost på verandaen, bare neeii var ikke så varmt likevel. Men uansett deilig med sol og finvær. Nå sitter jeg å spiser min masterchef-frokost, inne, vel og merke. Skal på ukas siste håndballtrening før Bring etterpå. Gleder meg såånn til helga, hvertfall nå som vi endelig har hjemmerunde i Bring (i Åsheimhallen for de som spør). Men ja nå tenker jeg å fortsette frokosten min i fred og ro, ha en fortreffelig dag videre! ;p♥ viii blogges

Forresten så må jeg forklare overskrifta først haha, aloe vera frokost, sick bra navn liksom. Men greia er at jeg fant en drikke i Åre som inneholder 50% aloe vera, og ettersom jeg er meg så har jeg en trang for å prøve slike nye, rare saker som dette. Derfor kjøpte jeg den og den var faktisk overraskende god! Forventet jo at den skulle smake aftersun eller en eller annen form for hudkrem, men den var søt og god.

Noen som ble fristet av aloe vera vannet?

innkjoop

Hei! Da tenkte jeg å vise dere innkjøpet mitt fra de siste dagene i vinterferien. Noe er fra Åre-turen og noe er fra trondheim.

Joggedress kjøpt på Stadium i Åre, både jakka og buksa kostet 500 kr tilsammen så det var jo tidenes kupp
helt enkel svart tskjorte fra Cubus til 99 kr

eksperimenterte litt med falske vipper, fra Cubus

kjøpte en treningskjorte og en treningsgenser fra Intersport i Åre, de har forresten maaasse fine treningsklær fra Nike blant annet. Dere vet de smale Nike-joggebuksene jeg elsker? De har dem 🙂

Elsker dette merket, produktene dufter rosa bubblegum. Kjøpte dem på Kicks i Åre.

Noe dere likte?

morgenfuul

Heihei! Har merket at det er veldig mye hverdagsinnlegg for tiden, og jeg vet ikke helt hva dere synes om det. Kommer ikke på så veldig mye å blogge om, og det er jo synd ettersom det er ferie og jeg har mer tid til overs enn til vanlig. Hvis dere har noen forslag er det bare å legge igjen en kommentar, så garanterer jeg at den blir lest 🙂

På bildet over ser dere kveldskosen min i går, og som dere kanskje skjønner endte jeg opp med å bli hjemme med sushi og gossip girl. I morrest sto jeg opp klokka åtte (!!) fordi vi hadde håndballtrening fra 10-12, og i morgen skal vi spille treningskamp mot et guttelag haha, noe som kan bli uvanlig interessant. Etter treninga i dag dro jeg, Hanna, Johanna og Martine på City Syd en tur og småshoppet og spiste lunsj på Jordbær Pikene (de hadde glutenfri ostekake hihi). Innkjøp kommer i morgen.

Noen som har et par bloggforslag å dele?