straks maai

Hei! Åh da er det snart mai, noe som vil si sommer jeeeeii! I nuet sitter jeg ute og griller i sola med mine beste og det ser ut til å bli en herlig kveld. Jeg hadde to prøver i dag som egentlig gikk kjempebra. Etter skolen dro alle jentene på butikken å handlet inn til tidenes grillkveld. Håper dere får en herlig kveld, siste kvelden i april husk! I morgen er det mai, med tusen fridager, ååh jeg er så glad akkurat nå haha.

 

Martine, Anna og Theanydelige Thea og IdaHanna, Ida og Thea
Ida og meii
fineste Johanna
♥♥ Ble bare portrettbilder jo hahah jaja håper det går greit

Hva er deres planer for kvelden da jenteer? (og gutter) hehee

flinke skolepiker

Heihåå! Har et par prøver i morgen så det er grunnen til mitt lille fravær, back on track tomorrow! Når jeg kom hjem fra skolen i dag hadde pappa hentet en pakke på postkontoret til meg fra Footway. Jeg vant nemlig et gavekort derfra på bloggen til Kristine Ullebø for veeldig lenge siden, og jeg har ikke fått ræva i gir og bestilt meg før nå haha. Uansett så er jeg så idiot at jeg bestilte helt feil størrelse…. Jeg bestilte 41 og det er hvertfall to størrelser for mye haha, jeg vet jo at jeg bruker 39?!?! Jaja jeg returnerer dem i morgen.


Kom nettopp hjem fra min puggevenn Johanna, vi har øvd hele kvelden på engelsk og RLE- prøve, er så sliten nå. Skal ta meg en herlig dusj før jeg faller i søvn. Goodnight sweeties♥

Hva har dere gjort i dag?

sommerfølelse

Heei dere! Hadde en finfin kveld hjemme hos meg med jentene i går, kjenner jeg begynner å få sommerfølelse! Det blir ikke ordentlig mørkt før 11-tiden og det er så herlig. Vi spiste pizza og det ble mye latter og kos. Så tok vi noen bilder i solnedgangen, aah SUMMERFEELING! Jeg tror ikke dere kan se for dere hvor mye jeg gleder meg til sommerferie nå, klarer nesten ikke vente!

Anna og Ida
Johanna puuz♥♥

Martine, Ida, Johanna, Anna, Thea og meijj
hahaha fatties

Flere som begynner å kjenne litt sommerfølelse?

solsiden photoshoot

Heeei babes!

Jeg og Martine hadde på vekking til klokka 10 i morrest, men seelvfølgelig lå vi å slumret til klokka 11. Da sto vi opp og lagde oss heerlig frokost før vi sminket oss og tok bussen til byen med Johanna for å møte Ida og Solveig. Vi shoppet litt og spiste en youghurtis fra Narvesen, det er sååå godt haha mye bedre enn vanlig softice.

Martine og meeii ♥Fiineste Johanna

Etter det dro jeg på Graffi og spiste lunsj med Aurora og Nora. Vi måtte jo selvfølgelig ta bloggbilder, så vi tok turen på brygga på solsiden. ALT FOR DERE♥


I kveld kommer noen jenter over og vi skal koooose oss! Håper dere får en strålende kveld!

gårsdagens gode gjerning

Hei! I går hadde vi trening, men jeg er forkjølet, noe jeg har vært i EN MÅNED (!!!) så jeg dro hjem. Når jeg kom hjem bestemte jeg meg for å bake muffins til min kjære Thea, som egentlig skulle operere i går natt, men så fikk hun farang så hun spydde hele natten og kunne ikke operere 🙁 Så jeg skyndte meg og bakte noen søte muffins som jeg pakket inn også syklet jeg (hahaha ja jeg syklet) bort til henne. På veien fant jeg ut at sykkelen manglet bremser da HEEH bra mat. Men det var hvertfall gårsdagens gode gjerning!


Senere på kvelden kom Martine og Anna og vi leide filmen ‘Historien om PI’ og kjøpte burgeren vi alltid kjøper fra Stjernegrillen. Haha jeg tror seriøst vi er de eneste som holder den burgersjappa fra å gå konkurs, er baare vi som er der. Skulle egentlig publisere dette innlegget i går, men hele gjengen sovnet under filmen.

Martine lå over i natt og nå sitter vi å spiser frokost før vi tar turen til byen med noen jenter. Blogges senere!♥

Hva er deres planer for dagen?

new in fra batoko.com

Husker dere da jeg hadde en sånn ‘my wishlist’ greie i påska? Hvertfall så var Coca-Cola og Jack Daniel’s toppene på den ønskelista. Rett etter det fikk jeg sponset dem, og jeg ble såå glad for de er jo råkule, er dere ikke enig?? Rød Coca-Cola HER. Svart Jack Daniel’s HER, hvit HER. Jeg fant ingen link til den hvite colaen, den er nok utsolgt. Men jeg må bare si at jeg er utrolig fornøyd med toppene, det var onesize og de passet meg perfekt. Anbefaler alle å ta turen innom nettsiden deres, batoko.com. De har så mange dritkule topper og shortser til en billig penge!


Hva synes dere?

Ukens Spørsmål

Hei dere! Jeg fikk litt dårligere tid enn planlagt, så jeg rakk ikke å lage noe video denne gangen. Men neste gang satser jeg på å få det til, så hvis noen har noe de lurer på til da så er det bare å legge igjen en kommentar i dette innlegget 🙂 Håper dere forstår.


Hei. Jeg lurte på om du egentlig har Cøliaki… Du har nevnt flere ganger mat som er glutenfritt… Å spise glutenfritt er ikke en “diett” hvis du tror det… Det er folk som har en funksjonshemning som må spise den!

Jeg går ikke på noe glutenfri diett nei haha. Hvis du ser på det som en funksjonshemming så er vell jeg funksjonshemmet for jeg har cøliaki 🙂

Va slags goteri kan du spise siden du är gluten ? 🙂

Det som er glutenfritt veell. Neida joda, jeg kan spise det meste, det er veldig lite godteri med hvetemel.

hvor skal du i sommer?

Nesten hver sommer drar vi på hytta og tenkter at det blir fint vær i Norge. Så tar vi oss i å sitte inne med ullklær og pøsende regn utenfor, så da tar vi ofte turen sørover likevell. Men uansett så skal jeg på håndballcup, sannsynlighvis syden og forhåpentlighvis masse koselige hytteturer og sene sommerkvelder med mine kjæreste venner.

Hvilken sjamo/balsam/hårkur bruker du for å få håret ditt så mykt?

Jeg bruker shampoo og balsam fra S Factor og en hårkur fra Maroccanoil en gang i blant.

Hvilket kamera og objekt har du?:-)

Canon Eos 600D med 50mm kameralinse.

Hvis du blir tatt ut i jr.landslaget i håndball takker du nei?

Hahah altså hvis jeg hadde blitt invitert på teselskap hjemme hos Channing Tatum ville jeg vell heller ikke takket nei, det er bare det at sannsynligheten for at det skjer er minimal.

Er det ikke sykt slitsomt at de nærmeste vennene dine heter Anna, Hanna og Johanna? Haha hadde klikka for meg serr

Neeh er jo veldig vant til det da, men det har vært noen episoder med det haha. Foreksempel når vi har vært på rideleirer, båtleir eller bestilt andre ting “Hei jeg skal reservere plass til Hanna, Johanna, Anna, Thea, Mathilde, Martine Katrine”.

Hvilken farge/hva heter fargen du har i bobbi brown fondationen din?

Den er i fargen Porcelain. Jeg kjøpte den i London så det er ikke sikkert de har akkurat den i Norge.


Kan du legge ut en video der du bare snakker engelsk, trenger ikke å være lang 🙂 du snakker så bra engelsk! utrolig misunnelig! 😀

Det hadde vært såå kleint, eller jeg snakker jo egentlig mye engelsk i videobloggene uansett da haha.. Jaja vi får se!

hvilken skole skal du gå på i videregående?

Jeg har søkt på Heimdal vgs og håper på å komme inn der.

blir du sur om noen spør om du kan lese bloggen dems??

Nei selvfølgelig ikke! det er mange som spør om jeg kan ta en titt på bloggen deres, og jeg har ikke tid til å dra innom hver eneste en, men jeg gjør det veldig ofte faktisk.

Kan du legge ut et bilde av deg i “fjortis perioden”

Åh jeg hadde såå mange bilder fra den tiden på en pc, men den er kastet eller noe så jeg har mistet alle :((( Så dere får nøye dere med en kollasj jeg hadde i et innlegg for en stund siden.


Kan du lage flere videoer fra dagene dine med venner og slikt?

Ja absolutt, jeg synes selv det er kjempemorsomt med sånne videoer, så hvis dere ønsker det såå.

Hvor høy er du? Er du den høyeste i klassen?

Jeg er ca 172-173 og nei jeg er ikke høyest i klassen. De fleste guttene er høyere og noen jenter, men jeg er langt i fra lavest.

 

Hvis dere lurer på noe til neste gang, legg igjen en kommentar 🙂 Den kommer på videoblogg!

mat by matholck

Hei fiine dere! Begynte litt senere på skolen i dag, så jeg tok meg tiden til å sminke meg og se to episoder SLK (for dere som skjønner). Skoledagen var egentlig ganske dritt helt til jeg fikk tilbake norsktentamen. Tør dere gjette hva jeg fikk?…… Jeg fikk 6! Tjoho jeg er superfornøyd med det hvertfall, kunne jo strengt tatt ikke blitt bedre. Så da ble dagen betydelig bedre!

Etter skolen slappet jeg av litt før Johanna kom for å pugge til sam.fag prøve. Åh jeg kjenner det begynner å bli litt for mye skole nå, gjør jo ikke annet enn å pugge hele tiden.. Jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til sommerferien! Og det er jo faktisk ikke så alt for lenge til heller.

Etter skolen bestemte jeg meg for å eksperimentere litt på kjøkkenet. Jeg synes havrepannekaker er litt oppskrytt så jeg tenkte å prøve å lage en litt bedre versjon, men fortsatt sunne selvfølgelig. Så her er havrepancakes by matholck ♥

♥ ca 1/2 dl (50 g) fint havregryn (jeg brukte kanskje litt mer enn det)

♥ 2 egg

♥ 1 ss kesam og litt melk

♥ 1 ts bakepulver, litt kardemomme og litt kanel

Anbefaler dere å prøve pannekakene, de var dritgode! Ha en fin kveld videre ♥

heimdalruss 2013

Hei! Da er det snaart mai og også russetid. Det er jo ganske stort fokus på russesanger for tiden så jeg ville poste den russesangen jeg liker best. Jeg synes heimdal sin russelåt er årets beste uten tviil og det er jeg sikker på det er flere som vil si seg enig i! Hva synes dere?

Hvilken russelåt synes dere er årets beste?

Jeg vurderer forresten å kjøre Ukens Spørsmål på videoblogg denne uka. Kommer an på hva dere liker best. So what would you like to have, vanlig ukens spørsmål eller på video?

på vei hjem til meg

Jeg bestilte meg nettopp noe greier fra Sheinside.com, Coverbrands og Footway. Toppene fra sheinside er forresten sponset, men ikke resten da. Jeg elsker følelsen av å ha bestilt noe på nett, for da går jeg rundt å gleder meg til å få pakken på døra hihi. Bare klikk på navnet nedenfor så kommer dere direkte til produktet.

Turkis skjorte, Bahama Mama, grå t-skjorte, galaxy genser, kost fra too faced, blå converse, pudder fra too faced

Noe dere likte?