Balance is key

God dag mine venner! I dag våknet jeg av meg selv klokka seks og var pling våken. Jeg vurderte sterkt å stå opp siden jeg uansett skulle opp om en times tid, men det endte med at jeg gikk for å tisse og la meg til å sove igjen. Så våknet jeg av vekkerklokka klokka sju og var stuptrøtt ofc. Er alltid trøtt når jeg må opp, derimot når jeg ikke må det så er det bare digg å våkne tidlig. Well well. Klokka åtte dro jeg på trening, og nå sitter jeg ute i sola og spiser lunsj og leser til eksamen. Jeg skal ikke late som jeg har stått ved grillen og laget meg dette flotte måltidet til lunsj, det er nok middagsrester fra i går, men jeg sier ikke neitakk til det. 

Om ikke lenge må jeg si hade til eksamenslesing for a while, jeg skal nemlig partye resten av dagen haha. Trening > Skole > Fæst  ville vært facebook-statusen min noen år tilbake. Vi har nemlig lagsfest (med byåsen), så det blir gøyy. Kanskje ikke den beste oppladningen til eksamen på fredag, men balance is key eller??

Sitter her og leser, men har mest lyst til å bare slenge meg i denne sofaen og sole vampyrkroppen litt. Er jo så fiiiint vær ♥ Ha en fin dag!!


 

Sol og såpebobler

Hei dere, god søndag! Til tross for at jeg har vært litt småsyk i helga med en forkjølelse, så har det vært en finfin helg. På fredagen lagde jeg og Trine taco og startet på en serie sammen, The Killing på Netflix. Vi hadde en gjennomført girlsnight, mens resten av jentene enten var med typen, på jobb eller andre ting. Svært sjeldent vi er bare to stykker sammen på en fredagskveld. Vi lakkerte negler og tok maske, haha what a cliche. 

I går våknet jeg sent og spiste frokost med mami før hele familien ordnet seg og dro til mimmi og beste. Beste hadde bursdag så det ble en koselig liten feiring med tidlig middag og kake ♥ Elsker å være på besøk hos dem, det er så fint der og jeg blir inspirert av alt. Det så dere kanskje på mystory både på snap og insta haha, veldig mye bilder. 

min lille bebbi ♥


mami, mimmi og beste ♥

Gårsdagens antrekk kommer i eget innlegg litt senere. Ha en herlig søndag! 

Månedens favoritter: Mai

Favorittsang

U-RITE: THEY.

Månedens craving

Blåbær i bøtter og spann. Det går ned på høykant her i heimen. Spar har nemlig fått inn store, friske, crispy blåbær i bøtter. De koster 60 kr per stykk. Vi har kjøpt inn typ en om dagen for tiden. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Månedens opptur

Det må vel være at jeg signerte kontrakt med Byåsen elite.

Månedens nedtur

Ikke for å være irriterende optimistisk, men jeg kan ikke komme på noen spesiell nedtur denne måneden. Muligens the fact at jeg brygger på en solid forkjølelse akkurat nå, håper virkelig den gir seg… Ain’t nobody got time for that

Favoritt frokost

Varm havregrøt med masse snacks

45 gram havregryn med skummet melk (så det dekker godt over grynene). Jeg varierer litt mellom å koke på plata, noe som tar litt lenger tid, og å koke den i mikroen, noe jeg føler ikke er like bra fordi det sikkert forgifter maten på en eller annen måte men whatever yoloy. Så tilsetter jeg en halv most banan, en spiseskje cottage cheese, hakkede valnøtter og enten rosiner eller ferske bær hvis vi har det. +++ kanel ofc. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Favoritt lunsj

2 egg + 2 knekkebrød med kaviar + 2 knekkebrød med noe annet pålegg

Favoritt serie

Jeg må jo si at jeg så ferdig 13 reasons why, men ikke fordi det var så himla bra, mer fordi jeg bare må se ferdig når jeg først har startet på noe – og fordi det har vært så sinnsykt mye snakk om den serien. Jeg synes den var helt OK, og det var sikkert et forsøk på å gjøre noe bra for ungdom som har det vondt, men jeg har fått inntrykk av at det har ført til mer elendighet. Uansett så skal ikke jeg uttale meg så veldig mye om innholdet i den serien, for det er mye av det jeg ikke har opplevd selv, og dermed ikke kan sette meg inn i. Men ja, det jeg prøver å si er at det ikke er månedens favorittserie. Det som derimot kanskje er månedens favorittserie er Midnattsol på NRK, som jeg startet på nettopp. Jeg elsker slike typiske thrillerserier med psycho folk som tar helt av.

Favorittfilm

Jeg tror ikke jeg tar feil når jeg sier jeg kun har sett en film denne månenden, og det var på torsdagen. Jeg så Fast 8 på kino, så det blir kanskje månedens favorittfilm da, ettersom det er den eneste jeg har sett haha. Jeg digger Fast-filmene, ikke fordi selve handlingen er sånn kjempe bra, eller fordi jeg blir så imponert over hvordan de alltid klarer å overleve disse kollisjonene når de sannsynligvis hadde dødd 172 ganger hver i løpet av filmen, meeen fordi man får et forhold til hver og en av rollene og I lov’em all ♥

Favoritt pålegg 

Jo nå skal dere høre. Kaviar er månedens favorittpålegg. Denne ble nominert til “månedens craving”-kategori også faktisk, men blåbær slo kaviaren med noen stemmer.. Det er bare så rart, jeg har aldri vært noen kaviar-person, men så plutselig spiser jeg knekkebrød med kaviar og egg til lunsj hver dag i en periode. SYKT NAM. 

Favorittdrikke

Nocco Tropical

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Favorittrestaurant

Olivia på Solsiden. Helt ny restaurant med god mat og fint lokale. Jeg anbefaler pizzaen der! Mmm

Favorittprodukt

Matt kompaktpudder fra Chanel. Jeg kan få veldig shiny hud til tider og da er det greit å matte det ned litt med et (kritthvitt) pudder 🙂 Kjøpte det i LA. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Favorittklesplagg

Hard one. Jeg må innrømme at jeg har gått rundt i den samme outfiten hele måneden her (leser til eksamen sant). Det er snakk om one specific rød joggebukse fra Nike, og en fleecejakke vi fikk fra et av hotellene vi bodde på da vi var i Sør-Afrika for en stund siden, Tintswalo. Hvis jeg ikke husker helt feil så fikk jeg den fordi jeg kastet opp på den genseren jeg hadde på meg. Matforgiftet 🙂 Gode tider i Afrika. Den fleecejakka means a lot to me 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Coffe to go

God morgen! Litt fravær fra bloggen i går, men det går vel an å skylde på helligdagen for det eller? For selv om det var helligdag så følte jeg meg travelt opptatt med ting fra morgen til kveld. Jeg hadde trening fra morgenen av, og dro hjemom for å dusje og pakke med meg litt proteins etter det, for så å ta med meg det hjem til Johanna og lese til eksamen der. Jeg var der helt til tiden var inne for å hente opp Katrine og dra på kino med henne. Det er et triks det er lurt å prøve ut altså, dra på kino eller gjør noe sånt på torsdagskvelden, da føles det som fredag og helgen blir myye lengre! Wihuu, dunno why nobody ever thought’bout that lol. Vi så Fast8, det er liksom vår greie. Vi har sett alle filmene sammen, så det er en tradisjon vi ikke kan bryte. Flaks at hun var ferdig med folkehøyskole nå så vi rakk å se den på kino. 

I dag er enda en matpakkedag med coffe on the run. Nå skal jeg nemlig roadtrippe til nabolandet med Trine og Katrine for å handle masse artig svensk mat. Jeg sa jo at jeg begynte å gå tom for det, så da er det på tide å fylle opp lagrene. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

↑ mager kesam med zero saft, cottage cheese, banan, gojibær, musli og kokos

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
søt jente (12) med matpakken sin under arma klar for dagen

Ferdig for denne gang

Hei dere! Nå har jeg akkurat spist pannekaker til middag, noe som smakte litt for godt og endte opp med at jeg sitter her alt for mett i dette øyeblikk. Men jeg skal ikke klage, det er ganske luksus å komme hjem fra en litt vel gjørmete løpetur i granåsen, til nystekte pannekaker og en smørblid mamma. Sånt blir man glad av. I tillegg er jeg ferdig med de fysiske testene med håndballaget, for denne gang. Jeg hadde jo bip-test i går, og ettersom jeg skrev at jeg skulle ta den, så hadde jeg allerede bestemt meg for at jeg skulle dele resultatet med dere uansett hvordan det gikk. Vel, jeg klarte litt over 11, noe jeg sier meg fornøyd med. Verre blir det etter sommeren når målet er å slå det. For dere som ikke har løpt bip-testen så skjønner dere sikkert ikke så mye, men dere som har løpt den vet hvor jævlig den er. Selv om det verste går på det mentale før testen. Jeg psyker meg ned så gææli, så jeg er jo kvalm når selve testen starter 🙁 Skjønner ikke at jeg gidder. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ha en fin kveld så blogges vi ♥

Sunnifisert sommerdessert

Nå nærmer sommeren seg med stormskritt, noe som betyr at man får servert fruktsalat med vaniljesaus, bær med sukker og fløte, og iskrem til dessert ofte. Og jeg elsker jo selvfølgelig alt av det der, men jeg har ikke planer om å spise det hver dag (selv om det frister). Hvis man derimot finner sunnere alternativer til disse herlighetene så blir det ikke så ille. Det er ikke meningen å ødelegge vaniljesausen for dere, I luuuv vaniljesaus og får jeg det servert til dessert av besteforeldrene mine så spiser jeg det ofc. Men la oss si at vi befinner oss i eget hjem, da er det som regel litt enklere å velge et sunnere alternativ uten å føle seg uhøflig. Så her kommer et sunnere alternativ til bær med vaniljesaus. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som dere ser så har jeg brukt Propud vanilje-milkshake som saus over blåbærene. I tillegg kan man jo strø litt sukrin eller lignende over, hvis man vil ha det enda søtere, men fortsatt sukkerfritt. Nå har det jo kommet vaniljesaus zero også, men jeg falt for denne varianten. Så folkens, en superenkel, sunn og god dessert vi kan spise så mye vi vil av! Blir ikke bedre enn det si. Nå må jeg komme meg til Sverige igjen snart, for å hamstre mer av disse produktene. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Summer – we ready for u ♥ Jumpsuit fra Missguided, glemte av denne på innkjøpsvideoen fra LA. 

Min gode venn bip-testen

Hei folkens! Masse positiv respons på forrige innlegg, det gir masse positiv energi og motivasjon til en blogger! Tusen takk for det ♥ Denne uken startet fort og gæli med styrketester på mandagsmorgen med byåsenjentene. Jeg har ikke testet styrken min siden gymmen på videregående, så jeg må innrømme at jeg var litt rusten på det område. Vi testet i mye forskjellig, som kraft, spenst og styrke i bein og overkropp. Heldigvis er ikke dette resultatet såå viktig, det er testingen etter sommeren som betyr noe, og er en pekepinn på hvor bra man har trent i perioden. I ettermiddag står det nye tester for tur. Denne skal vi teste blant annet hurtighet og utholdenhet. Og jeg må face min (ikkesåveldiggode)venn bip-testen. Jeg har ikke sprunget bip-test på flere år, så det gruer jeg meg litt til 🙂 Sov litt dårlig i natt for å si det sånn. Men jeg prøver å minne meg selv på at det kun er for min egen del og for å se forbedring etter sommeren, jeg kan ikke sammenligne meg med alle andre. Jeg er bare så rask og utholdende som jeg er in this moment, det er ingenting å gjøre med akkurat nå. Det får bare gå som det går sant. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Her var lunsjen min etter dagens morgentrening med mage/rygg. Omelett med salat og knekkebrød med krydderost. Den følelsen når du er sulten og bare smeller sammen det du finner i kjøleskapet. Godt blir det som regel uansett. Og nå sitter jeg hjemme hos Louise med Katrine og alle tre leser til hver sin eksamen. Stay strong girls, snart ferdig. Dagens moteriktige antrekk:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ha en strålende dag! ♥

Skal bli bedre

Hei! Hvordan går det med dere for tiden? Jeg lurer på hvordan dagene deres ser ut og hva dere fyller dagene deres med. Er det eksamensperiode fylt med stress og inntak av svart kaffe på høykant? Er det post-russetid med influensa og en evig hangover? Er det jobb fra åtte til fire, eller er det kanskje sommerferie allerede?

Det er rart hvordan det er helt naturlig for meg å skrive om det jeg gjør om dagene, til dere, uten å vite veldig mye om hvem jeg skriver til og hva dere driver med om dagene. Jeg vet hvem noen av dere er, noen av dere kommenterer med bloggadressen deres og da tar jeg gjerne turen innom for litt input og inspirasjon (jeg skal forresten bli bedre til å kommentere deres blogger også). Men jeg har jo en hel del flere lesere enn jeg har folk som kommenterer, så det er vanskelig å gjette seg til hvem dere er.

Men enda vanskeligere er det for meg å vite hva dere egentlig ønsker å lese om. Jeg har blogget om så veldig mye forskjellig opp gjennom tidene, så det er vanskelig å vite nøyaktig hvorfor dere gidder å stikke innom akkurat min blogg hver dag. Før var jeg litt mer sånn kunne ta 7 bilder av en blomst og legge ut, eller leke modell foran selvutløseren i solnedgangen og adde en catchy overskrift. Så kom jeg inn i en periode med mer trening og kosthold på bloggen. Gjennom hele tiden har det vært mye om meg og vennene mine, fordi vi finner på så mye sammen og fordi vi har et så godt forhold til hverandre. Og nå for tiden er det vel mest hverdagsinnlegg. Jeg elsker jo at dere liker bloggen min, tro meg, jeg er evig takknemlig for hver og én av dere, uansett hvorfor dere gjør det. Men hva er det egentlig dere liker å lese om? 

Akkurat nå har det vært en periode med masse tanker i hodet, spesielt om håndball og studier – hvor ser jeg meg selv om 3 år, hva er drømmen, hvor langt ønsker jeg å nå, hvilken klubb skal jeg signere, hvilket studie skal jeg søke. Og innimellom disse tankene så har det vært mange treninger og mye eksamenslesing. Så kommer bloggen i tillegg til dette, og jeg hater at det blir en slags stressfaktor. Og da blir det ikke bra gjennomført heller, så jeg føler bloggen har vært litt kjedelig i det siste. Men jeg skal bli bedre. Når eksamen er overstått, og jeg kommer litt inn i nye rutiner på nytt lag, og ikke minst når sommerferien kommer sigende frem, da skal jeg bli bedre. Og jeg gleder meg – guud som jeg gleder meg til sommerferie ♥ ♥ ♥

Noen funny throwbacks from back in the dayz ♥

 

Hangover??

Hei dere! Etter overskriften å dømme skulle man kunne gjette at jeg var ute på byen i natt til klokka tre og våknet opp og følte meg skikkelig hangover i morrest. Og hvis dere gjettet det, så gjettet dere forsåvidt riktig. På dager som denne så føler jeg meg hangover, og med dager som denne så mener jeg dager etter jeg har jobbet natt på Downtown. Så teknisk sett var jeg ute på byen til klokka tre i natt – bare at jeg var hun damen som du kjeftet på fordi du syntes det var så alt for dyrt å komme inn. Well well jeg tar meg ikke så nær av de surpompene som rager på meg av den grunn, er ikke slik at det er jeg som bestemmer prisen der jeg sitter uskyldig i coveren. Dessuten kan du jo takke deg selv, for det er ingen som tvinger deg til å være der, og 9/10 ganger så betaler du deg inn uansett. Men jeg vil heller sende en liten hilsen til dere søte, snille menneskene som sier fine ting og er høflige. Jeg synes det er veldig stas når det kommer bort noen som sier de liker bloggen min (selv om vedkomne kanskje mest sannsynlig ikke ville sagt det i edru tilstand haha) ♥ Det gjør uansett kvelden noen hakk bedre. 

Så i morrest våknet jeg ikke før etter klokka tolv, noe som var sykt digg. Ikke hadde jeg noen planer for dagen heller, så det var ingen grunn til å stresse. Jeg lagde meg en deiiilig frokost og lå på sofaen i noen timer. Jeg startet på en ny thrillerserie på NRK, Midnattsol. Det er bare lagt ut to episoder av den enda, men de varer i en time hver så det var jo som å se en lang film. Den virket i hvert fall veldig spennende. Etter at jeg hadde ligget nok timer på sofaen, bestemte jeg meg for å ta turen til 3T for en liten økt, slapp som jeg var. Men det gikk greit, det er jo som regel veien til treningssenteret som er den verste. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ha en fin kveld! ♥