17.mai-knekken

Jeg satte makrell-knekkebrødet mitt litt i halsen i går kveld da jeg satt med jentene og spiste kveldsmat, og vi begynte å prate om 17.mai og bunad. Jeg elsker 17.mai og jeg elsker egentlig å gå rundt i bunad. Man bare føler seg så fin, til tross for at man i realiteten går rundt i en fot-si ullkjole med forkle og halvhøye steppe-sko med alt for store spenner. MEN det er det samme stressmomentet hvert år på denne tiden, som egentlig burde vært stressmomentet for to måneder siden, men man klarer jo aldri å være ute i god tid. Det er akkurat som om vi regisserer vårt eget liv til en thriller, det skal alltid bare være akkurat så vi rekker å få den ferdig før dagen. Så mye roping og skriking og slamring av dører vi utsetter oss for, fordi vi ikke gidder å prøve den før 12.mai. Så mamma, når du leser dette må du vite at jeg fortsatt ser på det som din jobb å få meg inn i bunaden. Noe som bringer meg inn på neste problemstilling, nemlig det å faktisk få den på seg. Så jeg kommer hjem og sover natt til 17, så du kan kle på meg 🙂 Takk på forhånd.

Håper bunaden passer for jeg gleder meg masssse. Jeg og resten av genget skal ha champagne-frokost hjemme hos Fiol først og drar med oss resten av feiringen på Fire Fine på Solsiden.

Slenger med et bilde fra i fjor(?)eller, nå ble jeg usikker. Jeg hadde i hvert fall kort hår, men er det et eller to år siden jeg hadde pannelugg? Jeg skal forresten til frisøren på fredag, guess what I’m gonna do ——-

Winter is coming

Nå har vi hatt noen fabelartige dager, haha vent nå ble jeg sånn, heter det fabelaktig eller fabelaktiv, jo fabelaktig ja. Noen ganger blir jeg helt blind på ord. Uansett, det jeg skulle si var at vi har hatt noen veldig fine dager med helt useriøst bra vær den siste uka. Jeg har fått fregner i kinnene og solbrente armer, det sier kanskje mer om meg enn om været, poenget er at det har vært helt juli-feeling. Men som alle gode ting her i verden kommer det til en ende. Such depressing memo. Det er meldt helt ned i null grader i nærmeste framtid, men det passer meg egentlig greit i disse eksamenstider. Kan spare finværet til 28.mai plis 🙂

I morges dro jeg i siste forelesning med Erica, var på jobb på 3T til lunsj og sitter her enda, skal på en gruppetime om litt og på kveldsmat til birthday-girl Ida senere. Full fart frem og tilbake. Skal prøve å få lest litt til eksamen nå fram til timen som begynner klokken 19.00. VI BLOGGES

Show og sushi

Hei dere! Det er på tide å gi lyd fra seg. Det nærmer seg eksamener med stormskritt så jeg sitter en del på lesesal for tiden, noe som er grunnen til at jeg ghoster min egen blogg. Det er heavy å sitte foran macen hele dagen med skole, når jeg aller helst ville switchet om til bloggen anytime.

Litt om det jeg har gjort i det siste; på fredag var jeg på Spårtsklubben Liveshow med noen venner. Jeg har ikke fulgt med veldig mye på dem, men det var jo veldig morsomt. Etter det skulle de andre ute på byen med gutta fra showet, mens jeg yolopia97 måtte på jobb på DT. Det var jeekla kjipt, men sånn er livet. Jeg fikk i det minste en bra start på lørdagen.

Jeg sto opp på lørdag og gikk til den nærmeste løpebanen, ble litt satt ut da det var et løpe-event der, men fikk likevel gjennomført 2min x 8 (1min pause mellom hver). Etter en fin økt og en deilig frokost trosset jeg finværet og satte meg på Handels med Hanna for å lese. Når klokken begynte å nærme seg kveld kjørte vi til Bakklandet og kjøpte oss sushi-takeaway som vi spiste på takterrassen min med resten av gjengen.

Morråån

God morråån mina vänner!! Jeg sitter og nyter frokosten med Wahlgrens Värld på TVen, og da er det fort gjort å legge om litt. I morges våknet jeg åtte og uten en mine dro jeg på meg treningsklær og gikk ut i sola for en joggetur. Det er ganske så nydelig å ta seg en joggetur her i byen også, og bare se på alle menneskene som er på vei til skole og jobb.

Tre knekkebrød med to egg og en halv avokado, et glass havremel og en svart kaffe er dagens startskudd. Håper det holder en stund, tar med meg en hjemmelaget salat til lunsj også.

Skal hilse fra Jon Olsson

Da var det tilbake til skingrende alarmlyd og følelsen av å ikke ha fått så mye som en time på øynene, etterfulgt av å tvinge seg opp av varm seng i kaldt rom og slå tåa i dørstokken, like før man begir seg ut på havregrøt kokt på vann og videre på jobb, skole og/eller trening. Med andre ord er påska over og det er bare så se fram til en heidundranes eksamenstid. Heldigvis ble det en delvis rolig overgang fra påske til hverdag med helligdag i går. Den var hundre prosent nødvendig for å ha mulighet til å henge med denne uken, fortsatt merker jeg at hodet henger igjen litt på afterski.

Påsken har vært en drøm, jeg har hatt det så morsomt at jeg vet ikke hvor jeg skal begynne eller slutte. Når det verste med ferien var da jeg og Hanna skulle kjøre hjem på søndag og vi ikke fikk opp diesel-luka på bilen da vi skulle fylle og vi hadde det pisse travelt fordi vi skulle rekke et tog, og vi holdt på å kjøre på Jon fuckings Olsson som lasta ski inn i bilen sin, og toget sto ikke til å rekke, så jeg endte opp med å måtte kjøre Hanna til Skogn, hvor hun skulle besøke svigers for første gang. Vi hadde latterkrampe hele veien der vi satt med bakrusskjelvinger og ikke hadde kontroll på en dritt. Jeg bare føler mer og mer på feelingen av at vi misser out of et veldig underholdene show, jeg skulle hatt et kamera i ryggen (sa hun ydmykt og stille;p) så hadde jeg sluppet å prøve å gjenfortelle diverse happenings med ord, det blir liksom ikke det samme.

I går kom Fiolen vår hjem til Trondheim etter et evigvarende opphold i Australia, og alle jentene + Markus ofc, møtte opp hjemme hos henne på surprise. Vi ble sittende på terrassen og spise sjokoladeboller og prate om påska og alt det rare vi har vært borti.

Skjørt fra Zara

Genser fra Holzweiler

 

Dro hjem til mamma og pappa etter jobb i dag og fikk servert nydelig middag, kylling i mascarpone- og ruccolasaus.

Hvordan har påska deres vært?

Åre calling

Heii folkens! Jeg ringer inn fra Åre og kan bekrefte at det er veldig god S her, ingen ting å si på den. På torsdag, da vi kom, dro vi rett på afterski, jeg, hanna, Sanne og Erica, og ute på Bygget på kvelden. I går var vi på konsert med Rehab på Timmerstugan og det var smekkfult. Men det er strålende vær og vi bare njuuter hverandres selskap og hele resten av Trondheim som også har tatt turen.

Nå har vi akkurat spist frokost og freshet oss opp, så skal vi på hytta til noen kompiser før vi drar på Verandan på afterski etterpå. Håper dere får en fin dag, så sees vi!!

Dagsrapport

Stikker bare innom for å rapportere om nok en deilig påskedag her i trøndelagen. Selv er ikke jeg en av de som faktisk får på seg skia, pakker sekken med toddi og kvikklunsj og raser av gårde i skauen, men jeg nyter finværet utmerket fra innsiden av leiligheten min, her jeg sitter og prøver å lese til eksamen.. Klokken åtte i morges hadde vi basistrening med laget, og etter det har jeg bare sittet her og spist både en og to lunsjer, skal begynne på en tredje nå før håndballtrening. Viktig å fylle på si.

For de av dere som liker å ha orden på måltidene mine så kan jeg si så mye som at jeg spiste to knekkebrød med skinke og ost før trening, to av det samme etter trening, en stor bolle kyllingsalat og smoothie til lunsj og havregrøt nå før trening. Ellers så kommer Silje (flyvende fra Kristiansand) og Oda hit i kveld for å lage middag med meg og Majsen, vi tar gjerne i mot middagstips♥

Bildene er fra helgen som var, gjorde mye av det samme, med tanke på spising og lesing.

Fortsatt i feriemood

Heisann hoppsan så var det mandag igjen. Heldigvis har jeg fortsatt påskeferie-feeling, selv om jeg er hjemme igjen på grunn av håndballtreninger. Vi hadde trening i dag, har i morgen og på torsdagsmorgen, så drar jeg tilbake til Åre etter den, for å være der sistehelga også. Da skal jeg være der med Sanne, Hanna og Erica, på hytta til Sannis.

I morges dro jeg på et møte med to herlige damer fra Høyer, Lene og Ingrid. Vi hadde det på Starbucks mens vi nøt hver vår cappuccino. Jeg tar alltid to-go når jeg kjøper kaffe der, men det er jo så hyggelig og sitte i en sofa og prate med de enorme koppene i fanget. Det var i hvert fall veldig koselig i dag. Etter møtet dro jeg på 3T-Midtbyen for en økt, før jeg kom hjem og spiste en delichh salat made by me, før håndballtrening. Nå har jeg og Maja spist middag og skura ren leiligheten, og er snart klare for å ta kveldjj. Det vil si lage bananpannekaker til kveldsmat og se film.

Dette var dagens spennende pics, salaten. Og en smoothie da. Digg lunsj.

Joggetur, film og godis

God kvelllljj! Det er altså så deilig å være her, jeg får ikke uttrykt det godt nok. Jeg føler meg så uthvilt og god her jeg lever uten vekkerklokke og uten en eneste plan. Jeg leser til eksamen, det er det eneste. Men det må gjøres uansett og jeg gjør det heller ti av ti ganger her enn hjemme. Mamma, pappa og hundene dro på skitur etter frokost i morges, så jeg fikk all stillheten jeg behøvde og litt for mye sjokolade holdt meg gående. Men det er helt greit, det er jo påsssk!

I kveldingen, i fem-seks tiden dro jeg på joggetur. Det er bare godt å bevege litt på seg, må ikke løpe intervaller, men bare kjenne på frisk luft og lage litt mer plass til mer godteri. Balance is keyyy eller hva.

I går kveld begynte jeg på klassikeren Clueless på Netflix, jeg digger sånne filmer, de er så enkle og man kommer i godt humør. Litt typ Mean Girls, bare at Clueless er ni år eldre. Den skal jeg se ferdig i kveld, me myself and I (og svenskgodisen). Nå er det middag med parents først ♥

Favorittplassen

Hejjjj fra Åre!! Jeg kjørte oppover til Åre på torsdagsmorgen med Julie, Trine og Nora, som jobber bak (og foran) kulissene i 3T-Shop. I tillegg kjørte sjefsdamene Heidi, Ane og Astrid en egen 3T-varebil oppover med alt av klær og utstyr. Vi har nemlig shootet nye klær i svenske, solfylte omgivelser det siste døgnet. Det har gått i ett kjøør, men det har vært utrolig gøy da. Vi lå over i hytta til Heidi, med taco til kvelds og nydelig frokost i morges. Resten dro hjem etter siste photosession i dag, mens jeg dro på min egen hytte.

Så i dag har jeg hatt det maxxx chill skal jeg si dere. Jeg har sittet på verandaen med solbriller og solfaktor femti og bare kjent på følelsen av å faktisk slappe av. Gud så deilig. Jeg sovnet på sofaen en halvtime og etter det tok jeg meg en joggetur. På vei hjem fra joggetur fikk jeg melding om at mamma og pappa var rett rundt hjørnet, så jeg tok en kjapp dusj og ble med dem på butikken for å handle inn mat. Det er bare oss tre og hundene her, så det er veldig behagelig.

Genseren er fra 3T-Shop, dere finner den HER. Jeg elsker den, den er så varm og comfy, bruker den istedenfor ytterjakke i dette fine vårværet. Jeg har den forresten i small.