hverdagsinnlegg

HEHEEI

Jeg vet ærlig talt ikke om dere hater hverdagsinnlegg eller elsker hverdagsinnlegg, men siden dere verken sier det ene eller det andre så peiser jeg på med litt hverdagsinnlegg helt til noen sier ‘aammagad jeg hater hverdagsinnlegg, ingen bryr seg om den jævla hverdagen din, hold kjeft!!!’ Og nå har jeg sagt hverdagsinnlegg så mange ganger at det ikke lenger er et ord. Men hvertfall heihei beklager at dere måtte høre det =P hehe. I dag var klassen i nidarøhallen på en utdanningsmesse. Skal jeg si dere noe, i hele dag har jeg gått med gårsdagens sminke uten å gjøre noe som helst med den! That is crazy.I morgen har vi shvæær naturfagprøve så jeg, Johanna, (syke) Thea og Martine sitter her og prøver å øve, men vi ender bare opp med å trykke på det irriterende egget. Det heter forresten Tamago.

Hva synes du om hverdagsinnlegg?

nyttårsball bilder

Heihei! Som sagt så hadde vi nyttårsball i går kveld, og det gikk egentlig over all forventning. Vi jentene holdt guttenes tale og den var sykt dårlig for vi improviserte mer eller mindre der vi sto haha. Ellers så var det kåringer og Martine ble kåret til dronning og Gard ble kåret til konge, så ble det også kåret prins, prinsesse, kronprins og kronprinsesse da. Også har vi en sånn greie at de som blir kåret skal danse på dansegulvet til en rooolig sang, men da hadde ikke vi årdnet med det. Så jeg dro med meg Odin og Håkon så sang vi ‘you raise me up’ i mikrofonen hahaha, helt til vi fant en sang til slutt. Litt utpå kvelden gikk brannalarmen fordi vi er så smarte å setter opp en røykmaskin midt i salen haha yess da.

Tok ikke mange bilder, men her er de få jeg tok.

Anna, Katrine, Martine, Trine, Lene

Bjørn og mejj


Har dere hatt nyttårsball?

shiny dress


kjolen jeg brukte på ballet er fra Nelly, og jeg lånte den av Johanna. Skoene kjøpte jeg på Bianco i dag, men dere får ikke sett dem på disse bildene da. Jeg tok forresten bildene jeg før jeg dro, kan vise dere bilder fra ballet i morgen, men nå må jeg legge meg! God natt, snakkes i morgen♥

Hva synes dere om bildene?

kveldens
Her er kveldens antrekk, hope you like it♥♥ nååå må jeg løpe, kos dere i kveld!

Hva synes dere?

lever spontant

God onsdag kjæære lesere! Skoledagen var egentlig helt grei. Hadde vondt i hodet når jeg våknet, men jeg gidder ikke å utsette spanskprøven så jeg dro for å ta den. Resten av dagen satt vi bare og snakket, spilte mobilspill eller sjakk i klasserommet uten lærer. Folk gikk bare frem og tilbake og årdnet ting til nyttårsballet som er i kveeeld! Jeg har verken kjole eller sko, men jajaa lever spontant jeg. Må vell kanskje vurdere en tur til city syd eller noe haha.

Det var noen som fant et sykt teit spill på appstore, som handler om å trykke på ett egg 1 million ganger for at det skal knuses. Så hele gjengen satt å trykket på det jævla egget i hele dag haha.


Lagde meg nettopp en herlig smoothie av bringebær, rips, isbiter, biola og appelsinjuice. Og nå holder jeg på å årdne meg til i kveld. Forresten så har jeg og jentene guttenes tale haha. Høres kanskje litt rart ut at så mange skal ha den, men vi tenkte hvoorfor ikke.

29.01.2013

Dro på skolen i morrest og merket bare at jeg ble ble dårligere og dårligere så jeg dro hjem klokka ti og la meg i sofaen med en film og gårsdagens blåbærpai.

Noen av de som follower meg på instagram så sikkert at jeg bakte en heerlig blåbærpai i går. Kom hjem fra trening og ble bare såå sugen på noe søtt også så jeg en oppskrift på blåbærpai, så jeg og pappa kjørte på butikken med en gang og kjøpte inn litt av hvert til det. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg aldri har smakt blåbærpai før?? Det var jo helt himmelsk! Og det var så enkelt. For de glutenfrie chicsa, så brukte jeg en ferdig, glutenfri smørdeig til bunn, men det er fult mulig å følge en vanlig oppskrift og bare bytte ut hvetemelet med glutenfritt mel. Her er bilde fra i går:

I maten kom mine to honeybeans, mart og kat på sykebesøk til meg (på jakt etter pai) og vi så film og koset oss.


roooosapiken

Nå sitter jeg og Johanna og depper og drømmer oss bort til New York med shopping og ferie ååh… Så kommer vi på at det er spanskprøve i morgen og alle drømmene blir knust.

kosemandag

hei snupper

Hadde egentlig en helt grei skoledag i dag, holder på med litt forberedninger til skoleballet som er på onsdagen. Etter skolen gikk jeg hjem, så litt på tv og spiste før jeg og Johanna tok bussen til 3t. Jeg rekker aaldri å blogge før jeg drar på treningen, men i dag bestemte jeg meg for at jeg skulle klare det. Men som alltid så løper klokka fra meg og plutselig sto Johanna i gangen og bussen dro om fem min. Jepp vi rakk ikke akkurat den bussen, men vi kom oss dit til slutt. Og såånn ser jeg ut i dag, vacker altså
Nå ligger jeg i sofaen og har sett friends, two and a half man og nå prøver jeg å like the big band theory. Synes ikke det er noe morsomt, men jeg vil like det! Akkurat som tomat, jeg hater det, men jeg spiser det hver gang jeg har mulighet bare fordi jeg virkelig vil like det haha.

Hvordan var deres dag?

bilder fra gårsdagen

Heihei folkens! Hadde en herlig kveld i går med verdens beste jenter. Vi spiste nydelige kaker og maasse godteri. Vi satt bare å snakket rundt bordet, mens noen sang singstar og andre holdt bursdagstaler haha. Tok noen bilder som jeg tenkte å vise dere. Alt gikk greit bortsett fra at vi knuste et kakefat og at brannalarmen gikk, men eellers! hahaha..

see så fint Kine hadde dekorert kaken♥

meg og thea♥
me and råra♥
jentene ♥ fra venstre: Hanna, Lene, Thea, Martine, Ida, Nora, Anna, Karine, Trine og Johanna i midten.

hannasnuppsi
hanna og johanna♥

Etter bursdagen gikk vi rett og la oss, og våknet i morrest klokka ett av at Daniel kom på besøk. Så vi langde nydelig søndagsfrokost og så charlie og sjokoladefabrikken haha. For noen timer siden spilte vi forresten enda en kamp i 2.div, mot Orkanger og vi vant!! Herlighet så mye håndball i helga..


Hva gjorde dere i går kveld?

liten oppdatering

heeeei babes

Akkurat nå danser jeg på bordet med macen i hendene og blogger. Deeeet kaller jeg multitasking! Jeg lovte dere jo en oppdatering av bursdagen, så her er den. Og forresten så vant vi også den siste kampen og vi har tilsammen scoet over 90 mål i dag!!! Så det er full stemning på festen og jeg er superfornøyd. Uansett så skulle jeg bare hilse til mine elskede lesere som jeg er såå glad i♥

meg, nora og aurora♥ loveyou trioHa en suuuuper kveld, det skal vi!

tidlig morgen

Hei! Hadde konstant mareritt om at jeg ble kidnappet i natt haha, og til slutt i drømmen så kom jeg meg løs og da våknet jeg og aakkurat i det jeg våknet begynte vekkeklokka å ringe. Da folkens, da var klokka åtte på en lørdag! Jeg hadde kamp klokka halv halv elleve mot byåsen 3 og vi vant 33-16 :-))) Så hadde vi kamp nå nettopp og der vant vi 30-6 mot lundamo eller noe. Første kampen var 2.div og den siste var 3.div. Nå sitter jeg og kat i sofaen og bare slapper av, før vi skal spille en siste kamp klokka halv fem… Var en liten tur på city syd i stad for å kjøpe det jeg manglet, men igjeen endte jeg opp med kun en bh hahaha hva er det jeg holder på med?!”#$%%&/()/&%$

Dette er meii nå. Eller ikke akkurat nå da, men ja haha dere skjønnerKatrine har foresten farget håret rosa og det er driiitkult spør du meg. Hun skal farge det enda mere rosa i kveld da, det vises ikke like mye på bildet som det gjør i virkeligheten. Flere som synes det er fint med rosa hår?her holder mamma og pappa med å lage middag til kvelden. Vi har jo bursdagen hjem til twinsa, så deres foreldre (min mamma2 og pappa2) skal være hjem her og da skal det bli skikkelig mat for å si det sånn, alle fire er sykt opptatt av god mat haha.

Vi blogges da dere♥♥