LAIVET

Hei gjengen!! I dag våknet jeg tidlig, av meg selv, det beste jeg vet. Og jeg visste at det var meldt Kroatia-tilstander så jeg var rask med å få på bikinien, smøre kroppen med solfaktor og komme meg ut. Tok med meg en frokost ut på terrassen i slengen. En utrolig vakker smoothiebowl, om jeg må si det sjæl. Etterhvert kom Hanna, og vi har vært to luksusdyr i hver sin ende av sofaen i hagen hele dagen, drukket brus, lest bøker og lakkert negler. L A I V E T.

Ingrediensene ser dere under, ikke no hokus pokus, bare bland sammen til den er tykk og god. Jeg toppet med kiwi, banan, rosiner, chiafrø og granola.

I kveld har jeg lagt planer med noen jenter. Og planen er å sitte på en takterrasse, bestille takeaway og drikke vin.

80 år og fortsatt like inspirerende

I dag blir bestefaren min 80 år!! Det er derfor vi er her i Nord, fordi han ble født på gulvet i stua hvor jeg sitter nå. Jeg skal ikke skrive så veldig mye, fordi jeg vil være tilstede mens jeg er her. Nå skal vi nemlig brenne mål i fjæra, ikke vet jeg hvorfor, men hyggelig er det uansett. Så med det sier jeg gratulerer med dagen til verdens beste Beste, den klokeste, sprekeste og snilleste bestefaren jeg kunne bedt om.

Det var Beste som i 1985, grunnla 3T-Rosten som skulle bli Skandinavias største treningssenter og banet vei for de 16 neste 3T-sentrene i Trøndelag ♥

Her er noen bilder fra gårsdagen, da vi gikk på tur til Norges nest største isbre, Svartisen. Jeg og Pernille var de eneste som tok turen helt opp, og fikk en litt stram telefon fra mor om at vi skulle komme oss ned da vi alle hørte og så et steinras litt ovenfor på siden av oss.

I går ble det spekemat til kvelds. I dag har vi vært på nok en utflukt og i kveld skal vi feire 80-åringen.

Turist i Nord-Norge

Hei dere! Jeg byttet ut havutsikt fra soverommet på Inderøya, med fjellutsikt fra en usedvanlig trivelig stue i Bodø, på kort tid. Jeg og A kjørte hjem fra hytta etter en nydelig solskinnsdag i går, spiste sen middag på Solsiden med et vennepar, Markus og Sunniva, så dro jeg videre til Nord-Norge i dag. Vi skal nemlig feire Beste sin 80-årsdag her oppe, med resten av familien. Vi bor i barndomshjemmet til Beste i Våtvika. Ut i fra det jeg har sett så langt, så er det helt nydelig her! Vi kjørte oss bort i en time på vei hit i leiebilen vår, men bortsett fra at jeg var SKRUBBsulten og måtte tisse, så var det verdt det, for guud så fin natur da gitt. Får ro i sjela av å være her. Jeg kjøpte meg heldigvis en bok på flyplassen, så nå skal jeg legge meg i nyoppredd seng i brennrød solnedgang og lese. Jeg får blogge bilder herfra i morgen, da skal vi blant annet på fjelltur. I mellomtiden kan jeg by på bilder fra det siste døgnet på Inderøya.

Mine gull ♥

Weekend away

Hvit bukse i lin. Helt nydelig bukse, både stoffet og passformen. Toppen er i bomull, med knyting i siden. Utrolig lett og behagelig i stoffet. Perfekt til hvilken som helst bukse eller skjørt, både til fest og hverdags. Jeg har begge i medium/38.

Bukse HER

Topp HER

Hvit safariskjorte, som jeg kaller den. Den kommer til å bli brukt mye i sommer, har allerede brukt akkurat dette antrekket ute en gang, bare med sorte hæler til. Klikk HER, jeg har den i størrelse 38.

Cargokjole HER, jeg har denne også i str. 38

Blazer HER

Rabattkoden min på NAKD varer ut kvelden, så hvis noen fikk lyst på noe av det jeg har på meg på bildene over, eller noe annet på nakd.com, så er det bare å benytte seg av den, holck15 ♥

Jeg er som sagt på hytta, på Inderøya. Vi kom i går kveld til dekket bord med reker og hvitvin. Helt perfekt. I dag våknet vi i drivhus, føltes det som, det var så varmt. Helt til vi fikk åpnet hele verandapartiet og lot gardinene flagre behagelig i vinden med utsikt utover havet som glitret i sola.

Nå har det lagt seg et lite skylag over oss, så jeg og A sitter ute i sofaen med med dyner og puter, hører på musikk, han jobber og jeg blogger. Vi har tenkt oss en tur i båt etterpå, så blir det grilling senere i kveld.

Solskinnsdager og rabattkode

Hei babes ♥ Håper det er finvær hos dere, det gjør noe med stemningen i hele byen når sola titter fram. Selv om man opprettholder smittevern og enmetersregelen, så er folk ute og smiler og soler seg. Det er fint å se. Så lenge det er lov selvfølgelig. I går var en nydelig dag. Jeg og Pernille kjørte cab i sola og spiste lunsj på Olivia på Solsiden. Restaurantbesøk igjen! Long time no see Solsiden. Utpå kvelden kom jentene og vi satt på takterrassen over leiligheten min og spiste forskjellig takeaway. Jeg betalte 108 kroner for en milkshake. Yes. Ikke nødvendigvis så rimelig med hjemmelevering av små greier. Men uansett veldig koselig. Ingenting er finere enn solnedgang og sene sommerkvelder.

I nuet er jeg på vei til hytta med Anders. Jeg hadde håndballtrening fra fire til seks, tok en kjapp dusj og nå sitter jeg og venter på at bilsyken skal hitte meg, med macen på fanget i en racerbil med manuell giring. Det er mye rykk og napp altså. Men gleder meg til mini-rekeaften når vi kommer opp på hytta, hvor mamma og pappa er allerede.

Jeg har forresten en rabattkode på Voi, skriv inn koden MATHILDEH i appen og få 30 kroner rabatt på første tur ♥ og sjekk storyen min for kode på NAKD (holck15).

Ting normaliseres gradvis

Hei! Nå har sola tittet frem i Trondheim, men jeg er redd den stikker igjen før helgen kommer. Jeg som ville dra på hytta, ligge på en solseng, i sola og drikke fanta og spise is på pinne. Jaja blir sikkert nesten det samme, ligge under dyna, med regnet hamrende på ruta og drikke fanta og spise is med skje.

I går var jeg på håndballtrening, for første gang siden vi fikk utdelt bronsemedalje og beskjeden om å ikke møte opp på trening igjen med det første. Det er vel omtrent to måneder siden. Det var rart og ikke kunne gi hverandre en klem i går, men godt å se jentene igjen og få kastet litt ball. Det blir nok en tøff oppkjøring nå som vi er litt på etterskudd, men samtidig er det viktig å gjøre det gradvis. Det kommer til å ta tid før vi er tilbake der vi var, men det gjelder jo alle andre i samme situasjon også. Om 45 minutter har vi utholdenhetstrening ute, så jeg må gjøre meg klar, blir sikkert ganske jævlig.

ferdig med eksamen og feiring

Hei igjen venner! På tide å ta turen innom her. Jeg ble ferdig med siste eksamen før sommeren i dag, veldig mixed feels akkurat der. Deilig å være ferdig, sikkert, kanskje, men føles ikke like bra når jeg ikke følte jeg fikk det til. Det var praktisk økonomi- og virksomhetsstyring, gjerne gi meg et lite vink hvis noen av dere også hadde den i dag, jeg var i den første pulja forresten. Nei jeg har innsett at jeg er bedre på disse mattefagene når jeg ikke sitter hjemme og blir stresset fordi jeg har alle verdens hjelpemidler, det blir for mye å tenke på rett og slett.

Bortsett fra det så hadde jeg en veldig fin 17.mai-feiring. Vet dere hva, jeg synes det var like så greit og ikke valse rundt i byen, svett, tissetrengt og med høyrisiko for å få måkedrit i håret. Jeg startet dagen litt vel tidlig (overtenning), ordnet meg og hentet Anders, før vi dro hjem til mamma og pappa og fikk kledd på meg bunaden. Så dro vi på frokost til Trine, med resten av jentene og guttene. Etter det dro jeg på lunsj til mimmi og beste med familien, og var med venner og bekjente resten av kvelden. Jeg storkoste meg hele dagen. Her er noen bilder.

Dagens lille shoot

Hei dere!

Jeg har hatt en eksamen denne uken, på tirsdag. Jeg føler jeg fortsatt kan kjenne koffeinsjokket sitte igjen i tærne. Det er jo egentlig ikke ideelt å blande Nocco med nerver, jeg blir bare enda mer stresset, men samtidig føler jeg at jeg blir ekstra skjerpet og effektiv, og det måtte jeg være da jeg hadde 3 timer å gjøre den på. Det ER så stress det. Men overlevde, rakk å levere, gikk vel greit og det er uansett ikke stort jeg kan gjøre med det nå.

I dagene etter har jeg jobbet mot neste eksamen, som er på tirsdag, altså den 19. Jeg har satt av 17.mai som fridag så da må jeg bare stå på litt ekstra før det. Noe som ikke er det enkleste når jeg bare sitter hjemme, rundt det samme spisebordet og ser i den samme veggen foran meg, hver dag. Jeg er vel ikke den eneste som kjenner på den.

Som en motsetning til det var jeg også på shoot i dag (kan ikke lese hele dagen, eller?). Her er noen bilder fra dagen.

 Toppen finner dere HER og T-skjorten til Mina finner dere HER

ALL ADIDAS

Reklame | 3tshop.no

Hei dere! God søndag kveld. Jeg er inne i de siste dagene før nest siste eksamen og jeg kjenner at det begynner å gå litt til hodet på meg. Samtidig som jeg kjenner jeg trenger mer tid, så vil jeg bare bli ferdig med det også. I dag har jeg lest litt, men høydepunktet med lesinga var å ta pause fra den og trene. Jeg og tre andre sportyspice kjørte Olympia, som består av 10 styrkeøvelser, 45 sekunder jobbing, 15 sekunder pause. Vi gjør oss ferdig med en hel runde (alle øvelsene en gang) før vi begynner på neste og kjører til sammen 3 runder, med 1 minutt pause mellom rundene. Vi avsluttet med diverse mageøvelser. Jeg dukket opp i ullundertøy og seriøst turbukse MED ull under, det snødde nemlig fem minutter før jeg dro, endte opp med å trene i sportsbh og var en inch unna å trene i trusa, sola steiiiket.


OG jeg må nevne at som siste del av flash sale week, med nye tilbud hver dag, er det i dag salg på alt fra Adidas i nettbutikken, fra 25-80%. Gå inn og sikre neste ukes treningsmotivasjon. Under ser dere noen godbiter med direktelink.

HER

HER

HER

HER

HER

Jentekveld

God lørdag! Jeg skulle egentlig poste dette innlegget i går, men som vanlig så løp tida fra meg og plutselig var det jenter med solpudder, hvite bluser og rødvin i sofaen min, dermed ble det intet alternativ å sette seg ned med macen i fanget og skrive dagbok. Vi hadde jentekveld i går, guud så lenge siden jeg har skrevet det. Vi bestemte oss for å bytte ut med joggebuksa med jeans, faktisk ha på bh, sminke oss, bestille takeaway og drikke vin. Vi er selvfølgelig klare over smittevern og at vi ikke skal sitte oppå hverandre, heldigvis har jeg en stor sofa og stoler som gir rom i mellom. Det var uansett much needed og veldig kos.

Jeg fikk ikke lest noe i går, var på farta hele dagen, så planen i dag var å komme i gang kjapt og være effektiv. Vel nå er klokka halv ett og jeg er tung i hodet av vin og har ikke gjort annet enn å kjørt Voi til butikken og kjøpt egg, bacon og sjokomelk. Nå må jeg bare blogge meg ferdig og komme i gang.

Jeg var innom jobb i går og shootet litt med Julie, til en kampanje som kommer i morgen, med tilbud på alt fra Adidas i nettbutikken. So tune in tomorrow to see all the goodies ♥

Shorts HER

Genser HER

Sko HER

Gårsdagens bakkeintervall la jeg ut på story på Instagram. 6 x 2 runder fra nederst ved det røde huset opp til trappa vi står i, etterfulgt av 6 ganger fra der hekken starter ovenfor det røde huset til trappa igjen. STØL i beina i dag for å si det sånn.

Blogges ♥