orange is the new pink

Hei! I dag hadde vi frii pga avspasering, åh så herlig. Jeg hadde på vekking til halv ti og tok meg en varm dusj før jeg kjørte på butikken og handlet inn litt til frokost. I går kveld prøvde jeg ut en ny smoothie som var helt siiinnsykt god, beste jeg har smakt! Tror jeg så den på bloggen til marthe borge en gang for lenge siden. Det er hvertfall en mango og ananas smoothie. Jeg lagde selvfølgelig den til frokost også. Det dere trenger er en boks hermetisk ananas, en halv banan, et glass frosne jordbær, en hel mango og litt isbiter. Skrell mangoen og bland den med juicen fra ananasen, bananen og jordbærene i en blender. Kjør isbitene oppi tilslutt og vent til den får en deilig myk konsistens.

Her var kveldsmaten min i går, var mye oransj haha. Den nye rosablogger-fargen kanskjeee hmm. Hvis noen av dere har en smoothieoppskrift dere vil anbefale så er jeg åpen for forslag, sier aldri neitakk til en smoothie hihi.

Noen som har prøvd den før?

gratis klær #hehe

Hei! I går dro jeg og Johanna på City Syd for en liten mandagsshopping etter skolen, vi trenger det noen ganger. Jeg skulle egentlig bare ha en selvbruning, men de hadde selvfølgelig ikke den jeg var på utkikk etter så det ble ikke noe selftan på matern. Ble derimot litt andre ting. Jeg klarte ikke bestemme meg om jeg skulle kjøpe den hvite cardiganen dere ser under, men ettersom dere ser den under så skjønner dere sikkert at jeg endte opp med å kjøpe den. Dere skjønner, jeg fant et gavekort på 400 kr i pengboka så det passet jo bare perfekt ettersom den kostet 400. Liker å tenke jeg fikk den gratis da vøttu hehe.

Cardigan fra Bikbok 400 kr (gratis) =PppPP

Helt enkel genser fra H&M 99 kr

Fikk med et par øredobber når jeg kjøpte cardiganen (enda mer gratis omg how cool)

Kjøpte en ansiktsrens på Apotek 1 bare for å prøve den ut. Jeg klarer ikke unngå å kjøpe noe når jeg er på apoteket, er så mange renser og kremer som ser så herlige ut. Den kostet rundt 140 kr.

Så tar jeg med en Tangle Teaser som jeg fikk fra Enklere Liv for en stund siden. Det er en mer kompakt verson av den vanlige typen, men har de samme egenskapene for å børste ut floker i håret på en sunn måte, uten å slite på det. Dette produktet er sponset, men helt ærlig så bruker jeg ikke annet enn tangle teaser så det bør dere prøve ut! Dere finner den HER.

Hva synes dere? (flere som liker gratis ting eller? hahaa)

matplan for uka

 

Hei! Nå kommer den fantastiske overraskelsen dere så lenge har ventet på. Neida dere har sikkert skjønt det allerede for tre minutter siden, ettersom det sto i overskrifta. Men ja veldig mange har spurt meg om kostholdet mitt og trening og masse rart. Så derfor starter jeg her med en motiverende matplan for uka, dette er en blanding av det jeg faktisk spiser og det jeg vil spise. Haha dere legger sikkert merke til at det er masse fisk på menyen, og det er jo ikke obligatorisk å spise fisk hver dag, men det er både kjempesunt og kjempegodt så hvorfor ikke? Jeg spiser veldig mye fisk, men selvfølgelig spiser jeg også kjøtt, som pasta og kjøttdeig eller taco og pizza i helgene. Noe som også bringer meg inn på grunnen til hvorfor jeg ikke har med lørdag og søndag på planen, og det er at det rett og slett går til helvette in the weekends. Neida men jeg spiser egentlig akkurat det jeg vil, når jeg vil i helgene og det vil jeg faktisk ikke endre på haha. Og dette er ikke noe diett for dere som tror det, not in hell. Håper dere blir inspirert og motivert eller noe :):):) Og forresten så spise jeg kveldsmat hver dag (jeg skjønte bare ikke at det gikk an å lage flere ruter) hahaha, men jeg spiser som regel bare brødskive med noe awesome på =p

Hva synes dere?

bb på skjermen

Hei! Hadde kamp i dag mot Steinkjer som vi vant 31-16 wiihu, har så mange skader på laget nå så jeg var litt nervøs, men det gikk jo fint! Ellers i dag har jeg ligget i senga med bare sollys skinnende inn vinduet, musikk, mat og bb på skjermen, tihi kose :):) bb= breaking bad, kanskje det blir nye SLK? (slk= social lilfe killer) nei ingenting slår Prison Break uansett. Okei unnskyld hvor mange forsto mer enn 40% av setningen der? Hahah jeg skriver bare bullshit, må skjerpe meg. Jaja Akkurat nå er jeg hjemme hos Anna, hvis noen lurte♥

En ting jeg har holdt på litt med i dag er en greie til dere, som jeg har tenkt å vise dere i morgen. Er ikke noe dere trenger å glede dere til liksom haha, men det er veldig etterspurt så why not. Noen som tør å gjette hva det er?

ekstrem dilemmadag

Hei! Jeg kommer faktisk ikke over hvor mange dilemmaer jeg har hver dag, det er helt sykt! Uansett hva jeg skal gjøre står jeg ovenfor et dilemma som kanskje ikke er så stort men som jeg gjør en jævlig stor sak utav. Kan være så lite som at det står mellom å ha laks eller hvitost på brødskiva og jeg kan bruke en halvtime på å bestemme meg, må ofte ty til ekstreme handlinger som at jentene må stemme (på kikgruppa) på det de helst ville hatt. I dag har vært en dilemmadag for å si det mildt. Våknet og vurderte om jeg skulle satse shopping eller trening – kom hjem fra trening og vurderte om jeg skulle ut med noen venner eller spise taco med familien – nå er jeg stappmett etter taco og vurderer å dra til en venninne eller å være hjem…….. Har brukt en time på det siste dilemmaet nå og jeg troor jeg tar meg en tur haha. Åhh det er så irriterende, jeg tenker rett og slett alt for mye på uviktige ting. Haha veldig randomt innlegg, men det er jo liksom det dagen min har bestått av.

Ettersom jeg ikke klarte å bestemme for hvor kvelden skulle ta veien endte jeg opp med å sminke meg for sikkerhets skyld, så nå har jeg masse unødvenig maling i trynet. Jaja this is how I look at the moment.

Flere som er sånn som meg eller er jeg helt klin kokos?

spise trene spise

GOD MORGEN!♥ haha ja okei ettermiddag eller what the heell. I dag har jeg ikke gjort stort annet enn å spise og trene haha #score. See så søt frokost hihi (♥♥♥) Dro på 3t i to tiden med Katrine, Johanna og Anna og trente litt av hvert. Først jogget vi og kjørte noen intervaller før vi trente mage, rumpe, lår, rygg og armer haha, var der i kanskje to timer. Tiden går så fort, men jeg elsker det. Vet ikke helt hvilke planer jeg har for kvelden, vi får see.

perfect breakfast

Hei dere! ENDELIG FREDAG og ferdig med helvettesuka. Åh gleder meg til i kveld, sushi og kose med jentene♥ Har ikke noe planer for helgen egentlig. Har en håndballkamp på søndag, men det er nok et par uker til jeg kan være med fortsatt, pga foten min :(( Men jaja som den sinnsykt utålmodige personen jeg er så synes jeg at jeg har vært flink. 

Er veldig mange som vil jeg skal blogge mer om trening og kosthold. Jeg er egentlig ikke noe stor fan av treningsblogger osv, og er litt redd for å bli oppfattet som det om jeg begynner å blogge om det. Men jeg kan vell prøve det ut og se hva som skjer. Vet ikke om det blir sånn kjempeinteressant, but I guess we can give it a shot.

Haha elsker den yoghurt-reklamen til Tine, dere skjønner hvordan jeg mener ikkesant? Blir så godt humør av den, så jeg ble litt inspirert hehe :):):)

Hva synes dere om mer fokus på kosthold og trening?

litt innkjøp

Hei! Tenkte å vise dere noe småtteri jeg har kjøpt i det siste, altså ting som jeg egentlig har glemt å vise på bloggen.

Kjempefin og enkel kjole fra bikbok for bare 149 kr

Genser fra Vila, kjøpt på Kaktus i Åre, ca 150 kr

Også genser fra Vila kjøpt på Kaktus for ca 150 kr den også. (hvit bh oooooopsi)

Helt klart funnet ny favorittbukse fra Carlings. Før var det nok Dr.denim, men disse synes jeg er myye bedre og finere. Dr.denim blir ødelagt etter noen vasker, mens denne holder seg i tillegg til at den er super stretchy (?) ja kjøpt på Carlings for 399 kr.

Hva synes dere om innkjøpene?

dagens antrekk

Hei! Var hjemme fra skolen i dag fordi jeg følte meg skikkelig dårlig i går kveld og i natt. Likevell våknet jeg i åttetiden og sto opp en time etter det. Var ikke en av de ligge-på-sofaen-med-kakao-film-og-kose dagene heller, har naturfagframføring + to innleveringer til i morgen, så jeg måtte faktisk prøve å gjøre det. Kjenner jeg gleder meg til helg igjen.. Og heer er dagens antrekk.

Slik ser det ut rundt meg i skrivende stund. Hvis dere ser på skjermen på macen så er det sushi, skulle egentlig legge ut bilde av middagen, men tenkte å begrense matbildene to hakk. Det har hvertfall åpnet en Sushi Bar på Heimdal eeendelig, nam kommer til å bli fattig på penger og rik på sushi fremover. Ha en fin kveld dere♥

festglade heimdalinga

Hei! I går kveld var det heimdalfest, altså for elevene på Heimdal Vgs. Først var vi noen jenter hjemme hos Alexandra, før vi tok minibuss med en del andre jenter til festplassen. Festen helt okei, men jeg dro hjem ganske tidlig egentlig. Var morsomt så lenge det varte da! Tok noen dårlige mobilbilder.

I morrest ble jeg vekt av Katrine som ringte å ville ha frokost. Så jeg, Katrine, Trine og Johanna dro på butikken og handlet inn til nydelig frokost, brownies og is. Perfeekt. I kveld skal jeg bare slappe av med noen jenter. Dere får ha en strålende lørdagskveld, take care. Hva er deres planer for kvelden?