Bilder fra nuet

Hei dere! Nå har jeg klart å trekke meg litt tilbake for å blogge, vanskelig når man ikke vil gå glipp av et eneste øyeblikk av nåtid. Jeg sitter på terrassen, i skyggen, de fleste er på butikken og handler inn til middag, og de resterende dusjer så dampen reiser seg fra alle bad og guud så godt det lukter her nå. Vi rigger opp til hyttefest i kveld, tradisjon tro. Dermed gjelder det å få noe mat i magen før moroa begynner, selv om det er denne tiden jeg liker best. Alle sitter rundt med hvert sitt speil, vin, sminker hverandre og prøver antrekk. En typisk klisjé av en jentefilm. Det blir så enkelt som en salat til middag, men da snakker vi salat med alt av frukt og grønt, kylling, feta, pasta, hvitløksbrød og diverse. Det ligger an til å bli en fin kveld i hvert fall. Her er noen bilder fra nuet ♥

Effektiv og sosial svettefest

Hei! Som dere vet så er jeg på Hvaler med gjengen nå og stooortrives. I går kveld kom tre nye tilskudd, Markus dro hjem, og tvillingene og Katrine kom. Endelig har finværet kommet til oss også, etter to dager med lyn og torden. I dag våknet vi opp til sol og vi startet dagen med frokost og kaffe etterfulgt av en felles treningsøkt. Styrkesirkel med 17 stasjoner. 20 sek jobb, 10 sek pause x 2 på hver stasjon. Når vi var gjennom en runde, tok vi en drikkepause og gjentok hele greia en gang til. Effektiv og sosial svettefest.

Dere kan følge meg på snapchat, mathildeholc, for live updates ♥

Resten av dagen har vi badet, solet oss og tatt det helt piano. Nå skal vi freshe oss opp litt og dra til Fredrikstad for shopping, is og middag. Vi blogges!

Klissete kveld og reisen til Hvaler

God søndag gjengen! Jeg fikk kickstartet ferien min med en perfekt, klissete kjærestekveld med restaurantbesøk, bobler i glasset og solnedgang ved havet. Det var fredagskvelden, etter siste håndballtrening og det var akkurat det jeg trengte. Morgenen etter fikk en brå start da vekkerklokken ringte kvart over åtte og jeg skulle kjøre til Hvaler. Men det går så greit å ofre litt nattesøvn for noe man gleder seg til. Så da var det bare å hive seg rundt, jeg en tjue minutter etter schedule, men det regner man med. Jeg hadde pakket med meg alt og bilen sto hjemme hos A, klar til å bare plukke opp Maja hjemme hos moren og reise, men jeg måtte hjemom for å kaste restavfallet som ville stiiinket hvis det ble liggende en uke. Typisk. Turen var herrrrlig. Jeg og Maja kjørte cab og fikk 6 hete soltimer på huden. Snakk om å slå to fluer i en smekk. Det ble taco når vi kom frem med gjengen. Og nå sitter vi ute i regnvær og tropevarme og drikker kaffe og spiser en frokost som har vart i fire timer. Her blir vi sikkert sittende til vi drar ut og spiser i kveld. Det er livet.

Dagens shopping

I dag har vært nest siste, lange dag med stress før ferie. Jeg vet ikke om dere merker det, men jeg teller ned og dere blir ufrivillig med på nedtellingen. Da jeg våknet i morges var det fire treninger igjen, nå er det bare TO, i morgen kveld har jeg sommerferie!!! Jeg fikk varmet opp litt i dag, med en aldri så liten bytur etter morgentreningen. Eller det vil si jeg var på morgentrening, deretter til fysio, så fikset jeg neglene og så ble det bytur. Dere skjønner hvorfor jeg har et innebygget stress om dagen? Planlegger alt for mye på for kort tid. Uansett, jeg og Aurora vandret rundt i butikker, fikk shoppet litt og spiste lunsj på Tulla, før min tidsberegning sviktet igjen og jeg endte opp for sein til håndballtrening. God S.

Cuuute nails eller hva? hihi. Her kommer dagens innkjøp.

Aurora fikk inspirert meg til å kjøpe en grønn hårklype, fra Companys.

Nye sneakers var et punkt på handlelista og det kan herved krysses av. Elsker disse chunksa fra Adidas.

Jeg har falt for enkle, hvite plagg denne sommeren, i lin og bomull. Kjøpte T-skjorten og shortsen (som dere ikke ser så godt, men som henger bakerst) på Weekday, og den søte toppen til høyre på H&M.

Ha en fin kveld videre ♥

Nærmer seg ferie

Hei dere! Dagene går i ett for tiden, jeg husker ikke hvilken dag det er fordi alle er helt like. Det spisser seg til mot ferie nå, jeg kjenner det på kroppen. Jeg har igjen tre treninger, to på torsdag og en på fredag. For meg er det fortsatt onsdag når jeg skriver dette, jeg kom hjem så sent i kveld at bloggingen ble deretter. Morgentrening, jobb, håndballtrening og middag hos mimmi og beste er det dagen har bestått av. En herrlig dag da, det skal sies ♥ I morgen (torsdag) har jeg trening med laget fra morgenen av og etter det skal jeg en tur til byen for kaffe og shopping med Aurora. Jeg trenger litt essentials til sommerferien.

På førstkommende lørdag reiser jeg til Hvaler med gjengen, på vår årlige tur. Planen er å bli der i overkant av en uke og planen etter det er egentlig å ikke ha noe spesielt til plan. Jeg har tenkt å ta det litt som det kommer. Alt jeg vet er at jeg har fire uker fri før oppkjøring til ny sesong begynner, i juli, så da er det bare å trene godt og nyyyte ferien fram til da.

Skjørt fra H&M

T-shirt fra Zadig & Voltaire

Hyttetur med håndballjentene

Grunnen til at det ikke ble noe blogging denne helgen er fordi jeg var på hyttetur med jentene på laget. Vi var på hytta vår på Inderøya, fra fredag til søndag, og vi kunne ikke vært heldigere med været, det var så herlig! Vi lå strødd utover hele hytta til enhver tid, noen i havet, noen på solsenger, noen på jakt etter kuer på jordet, noen på taket for å redde måse-unger fra å falle ned.

På lørdag vartet vi opp både med en deilig pastasalat med hvitløksbaguetter til lunsj, og grillings av pølser, burgere og maiskolber til kvelds. Det ble mye øl, musikk, shitprat og kos. Akkurat sånn vi liker det. Det må også være første gang noen gang at vi har vært sammen så lenge uten en eneste økt, haha. Det kjentes helt innafor.

Nå er det tilbake på trening de neste dagene fram mot sommerferie. Resten av de jeg jobber med i administrasjonen på 3T skal på samme hyttetur på torsdag, jeg skulle egentlig vært med, men jeg blir hjemme ettersom vi har to treninger torsdag og en på fredag, som er de siste før friiii. Jeg får holde ut litt til!! Her er noen bilder fra turen.

Jeg og caro sov under åpen himmel den siste natta. Kan diskuteres om det var en god ide med tanke på søvn, men så har vi gjort det også. Sola var tilbake på himmelen før vi la oss, som dere ser på bildet. Ja jeg smurte meg med solkrem før jeg la meg, haha….

Et måkepar hadde lagt reir på taket og da to bebiser klekket ut av eggene og ville hoppe ned, la vi først puter rundt hytta, men den ene endte i takrenna og den andre måtte vi opp på taket for å hente. Så med to forskrekkede måke-foreldre som ville styrte oss ned når vi prøvde å hjelpe, fikk vi barna trykt ned på bakken in the end. En hyggelig ende på turen ♥

Salg på solkrem

Reklame | Farmasiet.no

Det er meldt knallsol og blå himmel i store deler av landet de neste dagene, og med det kommer behovet for solkrem. Det er så viktig! Jeg snakker av erfaring når jeg sier at det ikke er spess gøy å være solbrent, frossen og avskallet fordi man har undervurdert solen.

Det eneste kjipe med solkrem er at det faktisk koster litt. I hvert fall hvis du vil ha solkrem fra utvalgte merker. Tips ♥ Farmasiet har 30% på solkremer fra Cosmica. Klikk på bildene for å komme til produktet.

De har disse flaskene med solfaktor 15, 20, 30 og 50 for kroppen.

Alltid lurt med en lipsyl med faktor i vesken på solfylte dager. Denne koster kun 41 kroner nå.

Etter en lang dag i sola er det alltid lurt å smøre seg inn med aftersun, det både beroliger huden og forlenger brunfargen. Akkurat nå er det 30% på alle disse produktene og flere, så benytt muligheten til å få dem for en litt billigere penge.

GJENÅPNING

Nå er det ikke lenge til 3T åpnes igjen!! Det har vært helt merkelig at treningssentrene har vært stengt. Noe vi tar så for gitt, men samtidig er så avhengige av. Muligheten til enten å dra på seg sports-bhen, T-skjorta, tightsen, invitere en venn, busse til nærmeste senter, sette av en time, kanskje bare tjue min – eller å droppe det, finne på noe annet. Luksusen er å ha valget, ikke sant. Den siste tiden har vi blitt fratatt muligheten og det er jo da vi innser hvor mye den timen om dagen eller i uka faktisk betyr for kropp og sinn. Jeg vet ikke med dere, men jeg kjenner en lyst til å henge med venner og lagkamerater og pushe hverandre til man når nye mål og sprenger grenser. Jeg gleder meg til fredagstaco etter en skikkelig svettefest på slutten av uka. 15 juni åpner vi!! I can’t wait.

 

Hjemmetrening har vært et fint alternativ som har holdt oss gående når ting har vært annerledes. Dessuten har det vært motiverende og ikke minst morsomt med variasjon. Jeg tipper det er flere som har fått øynene oppe for en ny treningsform som blir med videre, selv etter at sentrene åpnes. I den sammenheng tenkte jeg å tipse om en massasjepistol fra Mystuff, som kan gjøre hjemmetreningen virkelig verdt slitet, hvis man får noen til å kjøre den over rydd/lår/nakke etter en real økt. Den korter også ned restitusjonstiden og er god mot muskelsmerter. Dere får 200 kroner i rabatt på bestillinger over 800 kroner med rabattkoden matholck //reklame.

Flere som gleder seg til sentrene åpner?

sosial helg og min go-to havregrøt

Denne helgen har vært fin ♥ Jeg har vært mer sosial enn på lenge og det har egentlig gitt meg overskudd. En tur på solsiden både fredag og lørdag + bytur med min boyfriend på lørdag. Man får så mye mer tid til å finne på ting når det er finvær og lyst lenge.

I dag var jeg tilbake på jobb, nå sitter jeg hjemme og har en havregrøt-pause før håndballtrening. Etter treningen skal jeg i bursdag til broren til Anders. Har det litt travelt nå ser jeg, må skifte og legge frem noen alternative antrekk for at det skal gå litt raskere etter treninga.

Forresten, denne grøten ser ikke veldig spektakulær ut, men om dere bare visste hva som skjulte seg under overflaten. Dette er min go-to havregrøt og i en normal treningshverdag, sånn som nå, så går det ned i gjennomsnitt en slik om dagen. Det er fordi jeg synes det er så godt! Og enkelt. Jeg koker opp en haug med havregryn med vann eller melk på middels varme, rører til den tykner og tilsetter en scoop sjokolade- eller vaniljeproteinpulver. Rører inn det på litt svakere varme, tilsetter en god dose frosne bringebær. Rører inn det, tilsetter en spiseskje med cottage cheese. Rører inn det og VOILÀ. Topper med en spiseskje peanøttsmør, kanel, sukrin og rosiner. Holy moly, dere må prøve den!

Eyebrows too flyy

GOD FREDAG ♥ Jeg er utslitt og det er egentlig den beste følelsen på en fredag, når du har gjort alt du skulle, trent hver dag og bare kan slenge deg på sofaen og si TAKK for i dag. Kroppen har ikke vært vant til å være på jobb fra morgen til kveld i det siste, så ja den er sliten, men det er skikkelig deilig også. Nå skulle jeg bare ønske jeg hadde energi nok til å sminke meg, spise et eller annet, finne noe kult å ha på meg og dra denne kroppen bort til Solsiden og være sosial i finværet. Status per nå er at jeg sitter barbeint, i en t-skjorte, sminkefri, på spisebordet og drikker Solo rett fra flaska. Jeg har faktisk dusjet etter trening da, bare det i seg selv er jo en prestasjon akkurat nå.

Neida vi får se hva jeg finner på. Har ikke noe i mot å legge meg på sofaen, scrolle gjennom Netflix og bestille meg noe digg heller. Ny dag i morgen, uten alarm <3333 YEY.

Forresten, jeg har dollet meg opp med vipper og bryn, noe jeg ikke har hatt på LENGE. Vippene er bare farget da, jeg er litt ferdig med extensions, vil bare ha de litt mørkere, men så naturlig som mulig. Jeg var hos en ny salong denne uken og ble superfornøyd med både det ene og det andre. Brynene ble helt perfekte, ikke for store og mørke, som vi alle frykter første gang hos en ny salong. Jeg var hos Christina Beauty. Hun holder til på Ilsvika, dere finner henne på Instagram og Facebook (Reklame).

Dere kan bruke rabattkoden MATHILDE15 for 15% rabatt på brynstyling hos henne ♥