TIGHTS ANBEFALING

Reklame | 3Tshop

Hei gjengen! Jeg får en del spørsmål om jeg kan anbefale en god tights og dele min favoritt, så det skal jeg gjøre nå. Jeg har prøvd mengder av tightser opp gjennom årene og møtt på like mange gode som dårlige. Og da mener jeg ikke dårlige på generell basis, men en dårlig match med meg. Det er rart med det, hvordan noen kan digge en tights, som andre ikke takler – men sånn er det forsåvidt med kaviar, skrekkfilmer, motorcross, kjøtt og alt annet også, folk er forskjellige og foretrekker ulike ting. Jeg skal uansett tipse dere om min favorittights, som jeg tipper de fleste vil elske! I mean what’s not to love.

Let me introduce you to LUX TIGHTS ❤️.

Den er full av stretch, men sitter likevel som støpt hvis man velger riktig størrelse. Mitt tips er faktisk å gå ned en størrelse i disse. Jeg er en klassisk medium og kan gjerne gå for L i bukser, men bruker S i lux-tightsene.

Jeg kan både trene styrke og løpe i denne uten problem, og ikke nok med det, jeg kan faktisk slenge på meg en hoodie og chille i den uten å få forstoppelse også. Daym.

Lux high-rise tights 2.0 i grå HER

De har to ulike modeller av standardmodellen, den ene har medium høyde i livet og den andre er high rise, det vil si litt høyere. Forskjellen til meg er bare at den ene går under navlen og den andre går over. Personlig liker jeg medium høyde best, slik som på bildet over og under (lilla tights).

Lux Tights 2.0 i lilla HER

En annen ting som er praktisk med denne tightsen er at den har lomme. Det er noe jeg aldri har brydd meg om og heller tenkt “hva er poenget?” helt til jeg senest i forrige uke skulle på løpetrening og hadde glemt av belte til mobilen. Så innså jeg at jeg hadde lomme på venstre lår, mobilen sklei perfekt nedi og jeg merket ikke at den lå der i det hele tatt i løpet av økta.

Ønsker man svart tights, finnes den både i normal høyde i livet og high-rise. På bildet ovenfor har jeg på meg high-rise, den finner dere HER. Normal i livet finner dere HER. Flere lux-tightser finner dere også hvis dere går inn på 3tshop.no og søker “lux”. Mange ulike farger og fasonger der. Håper dere likte tights-guiden!

Hvilken er deres favoritt?

Gøy på landet

Hei og god søndag mine venner. Jeg ligger i sofaen med A og halvsover, noe vi har gjort helt siden vi kom hjem fra Innerøya i dag. Planen var ikke å dra på hytta i løpet av helgen, men vi var på bursdag til Thomas, på Framverran som ligger i nærheten av hytta. Så før vi visste ordet av det hadde vi tatt kveld og bestemt oss for å bli kjørt dit. Ganske deilig i morges å våkne opp i egen seng da. Det ble i hvert fall en utrolig fin og morsom kveld med herlige folk og god stemning. Etter frokost i morges fikk vi Pernille til å  kjøre oss tilbake til festplassen med vannscooteren, så vi fikk hentet bilen og kjørt til nærmeste burger king med noen andre fra festen. A true sunday.

Før og etter trening

God fredag 💕 håper dere har hatt en fin uke! Min har vært travel og fylt med mye forskjellig – jobb, middager med friends and family, treninger og et prosjekt jeg har påbegynt på privaten. Det har noe med bloggen å gjøre egentlig, men jeg vil ikke si det heelt enda. Jeg må ha ting litt mer klart først. Det er uansett veldig godt med fredagskveld og treningsfri helg nå, det trengs både for kropp og sjel. For å si det sånn så ble standarden for sesongen satt ganske greit i løpet av øktene denne uka. Ingen kjære mor her altså, bare Atle og Frode som elsker å slite oss ut. Neida de har nok en plan bak det hele vil jeg tro.

Redbull før trening og oatly sjokomelk etterpå

Måltidet før treningen. En bigsize havregrøt og riskaker med egg og kaviar. Om å gjøre å fylle opp karbolagrene.

 GOD HELG 💕

MIN DAG + rabattkode

Reklame | NA-KD

God onsdag ❤️ Jeg har vært på jobb til nå og spilt inn lots of stories med Julie og Mina for 3T-shop. Det må planlegges og forberedes en del framover i tid når folk går ut i ferie, men med kreativiteten, humoren og tempoet på denne gjengen, så er det en drøm (sier jeg da, som ikke må sitte å redigere alle bloopersene). Nå skal jeg snart stikke på løpetrening med håndballgjengen, vi skal sikkert slites ganske kraftig ut kjenner jeg trenerne rett, men ettersom fysioen skal være med å løpe så har jeg trua på å komme helskinnet hjem. Det hadde i hvert fall vært deilig med tanke på at det venter hjemmelaget lasagne, glutenfri ofccc, og venner hjemme hos meg i kveld. Julie har stått på kjøkkenet og laget middag til meg og resten av besøket.

In the mean time, husk rabattkoden min holck15 på NA-KD, varer fram til i kveld ☺️

Link til buksa HER. Den sitter som en drøm i livet, perfekt med et tykt belte i stoff som følger med. Jeg gikk opp en størrelse, bare fordi litt for store bukser er mye mer behagelige enn litt for små, er dere ikke enige? Perfekt lengde og nydelig passform.

Link til skjorta HER ikke det mest spennende plagget, men utrolig enkel og perfekt å hive i baggen og ha på seg på jobb etter morgentrening, uten å måtte tenke veldig mye over hva man har til.

Link til skoene HER. Såå søte, klassiske og behagelige mules.

Link til blazeren HER, helt enkel, men likevel så spesiell. Vi har sett mye oversized blazers den siste tiden, men cropped blazers er minst like stilige, får bare et litt mer feminint uttrykk. Perfekt til fest, men også for å spice opp et par jeans.

Og skjørtet dere så vidt ser (la ut bedre bilder av på story), utrolig behagelig og flatterende, finner dere link til HER.

Hvordan fjerne gelenegler hjemme

Hei babes! I dag har vi første håndballtrening etter ferien, også kalt starten på oppkjøring før sesong. Med korona og ferie oppå hverandre føles det som en evighet siden håndballhverdagen var nogenlunde normal. Men vi får lov til å spille med full kroppskontakt nå, bare vi sender inn en helsesjekk rutinemessig hver morgen og kveld. Det er jo stress for ei som ikke husker å registrere parkering i smartpark eller sette på vekkeklokke før hun legger seg, men sånn er det.

Apropos glemsk, eller distré er kanskje et bedre uttrykk – jeg har jo hatt lange gelenegler denne sommeren, noe jeg bruker å ha en gang i året, når det ikke er håndballtreninger, med den forutsetning selvfølgelig at jeg husker å fjerne de før treningene begynner. Vel, denne gangen hadde jeg glemt å bestille time til neglesalongen for å få de fjernet, og dermed måtte jeg ty til egen behandling. Så i går kveld satt jeg og Julie og tvinnet fingrene mine inn i alkohol-marinerte bomullpads med folie utenpå.

Slik så neglene ut da jeg akkurat hadde fikset dem. De har holdt seg sinnsykt bra!

Jeg blandet halvt om halvt med antibac og neglelakkfjerner. Jeg tror du helst skal bruke en fjerner med aceton i fordi det er såppas sterkt, men jeg fant ikke det, så brukte den vanlige rosa flasken fra Nivea. Blandet det i en kopp og duppet bomullsdotter i, som jeg la oppå neglene og holdt dem på plass ved å pakke inn fingertuppene i aluminiumsfolie. Slik satt jeg i 30-40 minutter og så på Down to Earth med Zac Efron og cravet yoghurt og druer, men klarte ikke lage det.

Det er en bomullstråd som henger fast på tuppen av pekefingeren min haha, ikke en crazy negl.

Etter 40 minutter tok jeg av klumpene og måtte skrape av neglen, som var løsnet en god del. Jeg mistet litt av min egen negl og jeg kjenner at de er betydelig svakere nå, men sånn føler jeg det alltid er. Jeg fikk i hvert fall av meg neglene i tide og jeg slapp og betale 400 kroner for å fjerne dem hos en pro. Nå gjelder det bare å shmøre fingra inn i olje framover 😝😇

Turglad ungdom

Hei dere! Da er helga over og det samme er ferien, lei-seg-fjes, men smilefjes. Ferie er litt unntakstilstand, man kan ikke ha det hele tiden. Nå er jeg klar for hverdag og forhåpentligvis blir jeg fort vant til organisert trening to ganger om dagen, mellom jobb og skole, og ikke begynner å lengte etter neste ferie med en gang. Jeg har uansett fått en fin avslutning på ferien, på Røros, med fjelltur, god mat og fine folk ♥

Nå er det formel 1 på skjermen, før vi sikkert må innom en kro på vei hjem, ettersom vi har gjort en formidabel innsats og klart å spise opp alt i hus. Xx blogges ♥

Siste feriehelg og hyttekos

Hei fra Røros! Det er siste helg med ferie for min del og den tilbringes med hyttekos. I går dro jeg og A til Rien hvor faren hans har hytte. Vi ble hentet med båt og kjørt over vannet der hytta ligger. For en idyllisk plass, uten strøm, vann og toalett. Det har man godt av opp i all overfladisk hverdag som vi og sikkert folk flest er vant til. Jeg våknet til sol og blå himmel da jeg ruslet ut i t-skjorte og slippers for å gå på do og vekket hunden som ble med i sengen etterpå. Så ble det kaffe, egg og bacon til frokost. Mmmm.

Nå har vi kjørt videre til Røros, hvor vi har vandret litt og spist på bakeri. Trygstad Bakeri hadde glutenfrie rundstykker og da blir jeg så happyy. Nå skal vi snart handle inn mat og kjøre videre til neste hytte med to vennepar, hvor vi blir resten av helga. Håper dere koser dere like mye som vi gjør ♥

In the making

Siden sist har jeg styret litt i leiligheten, ikke mye egentlig, men litt maling og en pågående interiør- og møbelutskiftning. Jeg malte den ene veggen min grønn og vil male en vegg til nå. Ble skikkelig fornøyd med fargen, ikke så fornøyd med flekkene i taket og stressnivået jeg hadde da jeg trodde det ble ujevnt og ikke skjønte at det kom til å gå seg til når det tørket. Vel, lærer en hel del av denne prosessen altså.

Fargen heter Olivenlund 💚

In the making

I går kveld var jeg ute med Trine, Anna og boysa, Ruben, PB og A. Vi spiste på Frati og dro på Raus utover kvelden. Veldig koselig og viktig å tvangsspleise guttene, ettersom vi har en plan om å beholde dem en god stund.

I dag var det litt tyngre å stå opp. A skulle på jobb, så det var ingen kjære mor da vi måtte hente bilen min i byen. Men jeg skal ikke klage som ikke hadde store planer for dagen. Etter frokost og noen timer i sofaen på terrassen, dro jeg på 3T.

Jeg løp 6-minuttere x 4 etterfulgt av styrke. Frivending, frontbøy, knebøy, bokshopp, beinpress, benkpress og nedtrekk. Det var ikke det som fristet mest da jeg lå i sola og sov, men det er så deilig etterpå.

Her er resultatet av første vegg og masse rot. Neste på planen er nye puter, ny lampe og nytt stuebord er bestilt. Pinterest er min beste venn for tiden. Anbefales hvis dere trenger inspo.

Vi blogges 💘

Prosjekt: male leilighet

Hei dere! Det er mandag og siste uke med ferie for min del. Ettersom jeg ikke har store planer denne uka fikk jeg et kall om å gjøre noe jeg ikke kommer til å ta meg tid til når hverdagen slår mot meg plutselig, nemlig å male leiligheten! Eller, i første runde er planen kun å male en vegg, men kanskje jeg får lyst til å male mer etter det, hvem vet? Snekkerbuksa er i hvert fall på, så sånn sett er jeg redo.

Dermed har dagen bestått av innkjøp til dette prosjektet. Det må nevnes at jeg ikke har malt en dag, eller en vegg i mitt lange liv, så det er vel på tide å ha gjort det også. Heldigvis har jeg klart å lokke til meg typen, ved å friste med middag, så han kommer på middag / male-date i kveld.

Kan dere gjette hvilken farge jeg skal male veggen? (det er forresten veggen til høyre for TV-en)

Stokkøya, sol og blå himmel

Hei venner! Håper dere har det bra, om dere jobber, har ferie eller gjør noe helt annet, ikke vet jeg. Selv har jeg tatt meg friheten til å dra på hyttetur med to av mine bestiser denne helga. Dagen startet med en tur til tannlegen (som vanlig?) og deretter 3T for intervaller og noe styrketrening før HELG. Jeg tar meg fri i morgen, planen er å gå tur og ellers bare kose oss her på Stokkøya. Det er så fint her! Jeg, Nora og Trine kjørte i to-tiden. Nå sitter vi i solsteiken, noe vi ikke har pakket til i det hele tatt haha, men det er meldt dårligere vær i morgen (heldigvis?) lol. Er så vant til regn nå at jeg ikke orker å bli overrasket. Great! Men jeg koser meg uansett vær i godt selskap. Her er noen bilder fra dagen ♥

Nå står hjemmelaget sushi på menyen, Nora står for matlagingen i kveld. Jeg og Trine får overraske med noe i morgen, middagstips for en lørdag kveld tas i mot med takk ♥

Hva gjør du om dagen?