nyter julen

Tjoheii alle sammen! Lenge siden sist nå, sorry bout that. Jeg har vært litt opptatt med livet, så da har bloggen blitt en smule glemt. Når jeg sier livet mener jeg ikke noe trist som har skjedd, men jeg har rett og slett vært opptatt med å leve i nuet og nyte dagene. Enten så har jeg lest bok og bare renset hodet for tanker, eller så har jeg vært på fest og dermed renset hodet på en annen måte (??) haha. Jeg har hatt noen herlige dager på hytta med familien. Har ikke tellingen på hvor mange julefilmer jeg har sett, hvor mye sjokolade jeg har spist eller hvor mange treningsøkter jeg har hatt (!), kødda sistnevnte kan telles på en hånd hehe.. Julaften var fantastisk som hvert år, men ble ferdig så altfor fort 🙁 På lørdagen kjørte vi hjem fra hytta og jeg dro videre på vors og 2.juledag-festen på samfunnet. Det var helt greit der, ALT for stort og masse mennesker, men artig da haha.
Nå drar jeg og fiol på kino og ser Hunger Games, haha har ikke noe å gjøre, så da må man være kreativ. Vi snakkes!

kunsten å hogge juletre

Heii og god jul folkens! I dag er det selveste lille julaften! Denne dagen er for meg minst like viktig som morgendagen. Den starter med en heerlig julefrokost fylt med alt av sylte og rull og hundre varianter av julesild, mimmi’s hjemmelagde brød og så mye annet godt. Etter det er det tid for å slappe av og kose (spise masse godis) og kanskje se en julefilm eller to. Så kommer dagens viktigste happening, nemlig hogging av juletre, på statens regning hehe.

Nå er det fineste treet på fjellet plassert i stua her og det er tid for å pynte det! Det er min og Pernille sin oppgave. I kveld blir det julegrøt til middag, og julefilmer til natten legger sitt teppe over hytta. I tillegg så er det vel Hovmesteren på TVen i kveld også, det må man jo bare se haha. Her er noen bilder fra dagen hittil!
Pappa storfornøyd med årets juletre etter mye ofring for å få tak i det haha


fine nissemor ♥

Hvordan er deres lille julaften? 

tid for julefilm

God dag! Nå begynner det virkelig å nærme seg julaften, med fjerde søndag i advent i går og lillejulaften i overmorgen. Ahh stemning. Nå sitter jeg alene hjemme og hører på julemusikk på alle anlegg i huset, drikker tomtegløgg og pakker inn julegaver.

I dag fikk jeg sovet helt ut, for første gang på lenge. Som jeg bruker å si, døgnrytme er et ukjent begrep for meg. Den siste tiden har jeg ikke lagt meg før seks-sju om morgenen, og likevel stått opp tidlig for å enten trene, dra til byen (eller på skolen heh..) Jaja “det e jo jul” sant. Like etter at jeg våknet i tolvtiden, sto Maja i gangen og skulle ha meg med på trening. Så vi hadde en morsom styrkeøkt med masse par-øvelser vi fant på instagram haha, fitnessfriends ♥ I kveld skal jeg og noen jenter se julefilm sammen og kosemose, så da er spørsmålet hvilken film. Her er mine absolutt favoritt julefilmer:


Hvilken er deres?

Finaledagen

Hei folkens! Nå håper jeg alle har rigget seg en plass i sofaen og gjør seg klare til finalen i håndball-VM, Norge mot Nederland! Jeg har sittet foran TVen og sett håndball hele dagen. Nå fikk jeg nettopp besøk av Martine og Nora som skal se finalen her. Jeg gleeeder meg, Norge må vinne! Hva skal vi tippe resultatet blir da, noen forslag? (Jeg tipper 29-25 til Norge).


mine planer i jula

Jula består av masse tid til venner, familie og kos – men det er også gjerne en tight schedule på juleselskaper, fester, eventuelle hytteturer og konserter som må holdes. Jeg har en del planer fremover, så jeg tenkte bare å informere dere om min timeplan, nei ukeplan er vel mer passende, i jula!

Hittil denne uka har jeg vært på bursdagfest til to venninner som feiret sammen, det var på torsdagen, så det ga fredagen en litt redusert start på dagen haha, neida. Jeg tok faktisk iingen bilder, utrolig nok, så her er et random bilde av gjengen i finstas og god form.

I går kveld var det juleselskap hjemme hos oss. Det er tradisjon hvert år, vi slår sammen pappa sin bursdag og det typiske juleselskapet med all slags julemat ahh nam. I tillegg så vi selvfølgelig landskampen, og jeez jeg hadde nesten maxpuls gjennom hele siste del. Så nå gleder vi oss til finale mot Nederland!!

I kveld skal verdens beste jente, vår godeste Anna feires ♥ Hun blir 18 år en gang for alle, og kan bli med ute på byen med resten av Trondheim. Så vi skal spise og drikke hjemme hos henne først, og stå først i køa på karma når klokka slår tolv, hahah neida. Gleder meg hvertfall masse til fest med jentene, og jeg skal nok få oppdatert dere, so don’t you worry 😉 ♥


mi beauty ♥

På tirsdagen drar jeg med familien, altså mamma, pappa, Pernille og Mia (the dog) på hytta på Røros, der mimmi og beste allerede har flyttet inn for jula. Åh jeg gleder meg sånn, elsker å feire jul på fjellet! Og jeg håper virkelig at jeg får blogget derfra. Er alltid litt problemer med internettet når vi kommer, men jeg skal gjøre så godt jeg kan!

2.juledag er jo romjulas store festdag, og her i byen feires det på Samfunnet, hvor det er 18 årsgrense til denne anledningen. Hele byen skal dit så det må jo bare bli bra!

Så sist men ikke minst har vi selveste NEW YEARS EVE og glede oss til! Årets siste og første fest! Hvert år blir det slik at vi har det sykt morsomt på vorspiel, men så vil vi videre etterhvert, og det er jo få som gidder å få huset rassert med hjemmefest på nyttårsaften. Ikke den beste måten å starte det nye året på kanskje. Så i år bestemte vi jentene oss for å leie et lokale og arrangere en skikkelig nyttårsfest for våre mange venner spredt rundt i byen! Så 31.desember holdes THE BALL DROP, som vi så fint kaller det. Dere som har sett Sex and the City og maange andre serier og filmer bør vite hva det betyr! 🙂 

Hva er deres planer i jula? ♥

så ble det jul igjen

Ah nåå har jeg endelig juleferie! Det føles så herlig å ikke ha noe som helst som trykker på skuldrene, jeg føler meg lett som en fjær (hvis jeg ser bort i fra de fire kakestykkene dagens måltider har bestått av..) Jaja beste unnskyldninga i hele verden er “DET E JO JUL DA” we can do whatever for det er jo jul, sant.

Skoledagen besto av den tradisjonelle julekonserten der elevene på musikklinja underholder, og de eer så flinke. Jeg blir like imponert hvert år. Så var det kake og kos med klassen ♥ Da jeg kom hjem satt jeg og Pernille oss ned med en film, jeg skulle ønske jeg kunne si at det var en julefilm, men jeg skal innrømme at vi så Step Up med Channing Tatum fra 2006. Klarte på en eller annen måte å få julestemning uansett haha. I kveld har vi juleselskap hjemme hos familien Holck, så nå skal jeg slappe av litt før jeg må rydde og ordne klart litt.


Genser fra Bikbok

Flere som fikk juleferie i dag? 

min uredigerte hverdag

Hei dere! I dag har jeg av en eller annen grunn tatt sabla mange bilder med telefonen, så why not share them with you guys. Dagen startet som vanlig klokka halv seks (kødda det skjer veldig sjeldent) da var det tid for en time PulsStep på 3T med Anna. Så spiste vi en koselig frokost der etterpå.

Da vi kom på skolen var det tydeligvis nissedag, noe jeg hadde glemt litt heh. Men det var koselig med juleverksted og gløgg i førstetimen. Vi lagde kort til alle i klassen og la det i egne konvolutter som vi får i morgen. Så jeg får altså en konvolutt med hilsner fra heeile klassen (Jeg satser på at guttene i klassen ikke leser innlegget her, så jeg ikke røper hva som står på kortet deres hehe..) ♥ Resten av dagen gikk ut på å se en ny film eller serie i hvert fag, og da vi kom til sistetimen (klokka nærmet seg tre) var det heeldigvis noe galt med filmgreia, så vi fikk dra hjem. Jeez. 

Også et random bilde av lunsjen min, som jeg seriøst kunne levd på. Knekkebrød, skinkeost og sjokomelk er noe av det beste jeg får. Lett å glede meg haha. Også glemte jeg jo helt å si at jeg og Thomas kom på førsteplass i Kahoot i dag, det måtte jo dokumenteres. Så kom jeg hjem og hadde dilemma om jeg skulle dra på bursdagsfest etter håndballtreninga som var ferdig klokka ti, eller ikke. I tillegg fikk jeg øye på to nye kviser i panna som også hadde negativ virkning på holdningen min. MEN så kom nyheten om at treninga var avlyst, så da sprang jeg en tur på 3T (for andre gang i dag vel og merke) og rakk ei lita økt. Og nå sitter jeg i finstasen og er i sjokk over at jeg faktisk rakk å poste dette innlegget! 


Det ble veldig mye shitprat, men jaja det var dagen min! Ha en fin kveld! ♥

ny mac nye muligheter

Hei! Nå er jeg ferdig med alt av skole for i år. Ah så digg å si det da du. Er ikke hver dag man kan komme med en slik påstand. Jeg føler meg også ganske lettet fordi jeg har fått en splitter ny mac. Den forrige har jeg hatt helt siden starten av min bloggkarriere, så det kom ikke som noe sjokk da den streiket for aller siste gang. Dermed har jeg nesten ingenting på denne macen og alt føles så rent og pent. Jeg skal prøve å ikke fucke opp denne med alt av programmer, bilder og virus med en gang da. – Eller det tar vel ikke så lang tid å fylle opp med bilder for denne selfiedronninga, but I’ll try my best though. Forresten så må jeg bare si fra om en liiten ting som jeg ikke liker å si fra om.. Men jeg synes dere har vært litt kjedelige på kommentarfronten i det siste, noe som gjør meg litt umotivert 🙁 Jeg forventer ikke så mye, men jeg føler på en måte at jeg snakker til en vegg (noe jeg forsåvidt gjør), men bare en liten hilsen eller kritikk for den del haha whatever you wanna say ♥ Og bare så dere vet det så er jeg ofte innom de bloggene som kommenterer, kanskje jeg må bli flinkere til å legge igjen kommentarer hos dere også! Uansett var ikke meningen å ta fram strengstemmen altså ♥ Ha en fin dag videre!


Joggedress (genser og tights) fra Adidas – Junkyard, HER i small og HER i mediumVippegurii

//sponset

Hei folkens! I forrige uke var jeg hos vakre Delaram og satte på vippeextensions, og det er deeilig å ha vipper igjen. Det er jo perfekt med vipper i disse juletider med julebord, juleselskap og nyttårsfester hver helg. Jeg har 3D-vipper nå for første gang, og det anbefales, jeg er utrolig fornøyd. Jeg trodde det betydde tre ganger så mye vipper og litt vel voldsomt, men de er bare mye bedre for mine naturlige vipper. Akkurat nå kan dere bli med i trekningen av et gavekort på 3D-vipper hos Deli´s eyelashes som trekkes på julaften. Alt dere trenger å gjøre er å like facebooksiden hennes HER. Dere kan også følge henne på instagram: delieyelashes. Dere kan kjøpe gavekort til en venninne eller søster ellers også, og ikke glem å bestille time på nyåret, ingenting føles bedre enn å våkne med et par ferdigsminkede øyne en tidlig vintermorgen!Hva synes dere?

Julegave guide

Hei! Da går vi inn i den siste travle tida før jul, og kjenner jeg meg selv og mine nærmeste rett så har vi spart alt stresset til siste liten, så vi blir å løpe etter julegaver bare dagene før julaften. Til alle dere “utsettere” der ute som ikke har julegavene klart enda (inkludert meg), her kommer en liten hjelpe-guide som kan få dere på sporet. Håper den kommer til nytte!

Flere som er litt sent ute på julegavefronten?