Oppdatering fra flyplassen

Da åkar me til enda sydligere strøk, neste stopp er Malaga med fammen. Akkurat nå sitter jeg på Værnes og spiser er nystekt Upper Crust mens jeg blogger. Vi har også kjøpt opp hele Narvesen for snacks for at flyturen skal gå smooth, kom til Tax Free’en fem min etterpå og fant alt til halve prisen. Jeg har kjøpt meg to bøker, var på City Syd og spiste lunsj med Maja og Martine før i dag og dro innom bokhandleren. Den boka jeg starter med heter Tante Ulrikkes vei og skal tydeligvis være veldig bra og en viktig roman. Ellers så går det bra med meg, litt tett i nesen og kul i hodet etter jeg og Hanna falt av tuben etter båten på Hvaler, men bortsett fra det er det topp stemning. Kommer vel forhåpentligvis fram til Malaga i løpet av kvelden, så vi kan blogges derfra! Ha en fin lørdagskveld videre! ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skjorte fra Filippa K, shorts fra Levis

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Trivsel på høyt plan

En kort, men innholdsrik bonus-tur til Hvaler er overstått. Det er den fineste plassen, no doubt, norsk sommer fra sin aller beste side. Dagene kan oppsummeres med båttur, bading, soling, IS (som i krone og ikke dårlig stemning), god mat, masse fine folk og ØL, neida mer trening enn øl så det har vært godt for kroppen. Mange spør hvordan vi gjør det med trening her og hvordan jeg gjør det med trening i sommer. Jeg kan si litt mer om det i et eget innlegg, men hvert fall det vi gjør her er å ha tabata på terrassen, der vi har masse forskjellig utstyr som vektskiver, stang, hangups- og dips-stativ, slynger og best av alt egen kropp som kan brukes til det meste. Vi har åtte øvelser, med åtte runder på hver stasjon, 20 sek jobbing, 10 sek pause, 30 sek pause i bytte mellom stasjoner. I tillegg til det er det så innnmari fine omgivelser rundt hytta, så vi jogger mye og løper bakkeintervaller. Det gjør vi first thing in the morning og chiller max resten av dagen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I øgonblikket sitter jeg, Hanna og Sanne i bilen på vei hjem 🙁 Bare ni timer foran oss med podcast, Solo super og Espa-boller. Trivsel på høyt plan. Heldigvis var denne turen bare en bonus-tur, jeg og Hanna skal tilbake igjen om to uker, så jeg gleder meg allerede. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Snilleste Mona(bonusmamma) har sendt med oss frukt og mat på veien <333

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ha en strålende dag videre, vi blogges ♥

Fammen på båttur

Hei igjen! Dag to på Hvaler og livet er bare herlig. I dag startet vi dagen med tabata på terrassen med gutta boys som tilskuere. Typen til Johanna er her med to kompiser så vi er en artig gjeng. Mye fotball-VM da kan dere forstå. Etter morgenøkta vår var det rett ut i sola igjen, før vi bestemte oss for å ta hele fammen ut på båttur. Gutta boys + gamlemor og gamlefar + Birgitte, Jeanette, Viola og Caroline som vi kaller oss, ute på tur i Strømstad. Der har vi vært hele dagen og nå bærs det ute på vannski før det blir pizza på grillen til kvelds.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

et døgn i hovedstaden well spent

Hei mine venner! Jeg tenkte å spole noen timer tilbake til vårt korte opphold i hovedstaden. Jeg, Hanna og Sanne kjørte fra Trondheim klokka ni på søndag morgen. Jeg og Sanne on time, Hanna derimot slet litt etter at hun kom hjem fra sydentur samme natta, så den er forståelig. Vi kom oss likevel på veien ikke lenge etter og kjørte straka vegen ned til Oslo på sju timer. Vi var så heldige og fikk bo hos onklene mine som bor der og det eer så fint der. De bor i et hus som ser ut som et feriehus og i det fine været så ble vi bare enige om at okei vi er i Barcelona. Så hele kvelden bare var vi i Barcelona vi. 

Vi ordnet oss hjemme hos dem, åpnet en flaske vin og ble vartet opp med snacks og kaker, før vi ble kjørt til Aker Brygge, der vi møtte en kompis og spiste på Olivia. Så gikk turen videre til Barbera og derfra til Lawo, og det ble en sen og artig kveld. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det ble ikke veldig mye søvn på oss, men vi kom oss opp i riktig tid og ble vekket til frokost klokka ti. En nyydelig frokost ute på terrassen, fortsatt i Barcelona. Så dro vi til Sentrum for å shoppe litt og plukke opp Johanna som kom med toget fra Trondheim. Lempa hu med oss i bilen og kjørte videre til Hvaler, typ to timer unna Oslo. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mmm så mye godt. Nå er vi på Hvaler, allerede solbrent, men topp stemning. Vi blogges mer herfra om ikke lenge!

roadtrip gameplan

Er det flere enn meg som bare elsker roadtrips?? Det er hands down noe av det beste jeg vet. Det kommer jo selvfølgelig an på destinasjon og formål, men det er sjelden jeg ikke koser meg på roadtrip.  

En gang kjørte jeg fra Lillehammer til Tønsberg med en narkoleptiker ved min side haha ♥ Narkolepsi gjør at man sovner plutselig og ukontrollert. Så ja da kjørte jeg jo basicly alene, men det gjør heller ikke noe. Da skrur jeg endelig på den musikken bare jeg liker, som jeg ikke setter på med andre tilstede for å være høflig. 

Jeg elsker å kjøre til Oslo, det er livet. Snacks i bilen, brus, så man må stoppe på bensinstasjon for å tisse og kjøpe seg is. Musikk, podcast, jenteprat som ville fått en gutt til å ville hoppe ut av bilen i fart, herlighet vi prater jo i all evighet om alt og ingenting, non stop, helt til en sovner, de andre filmer at vedkomne snorker og sikler og våkner av at resten av gjengen holder på å le seg ihjel. 20 spørsmål, dere har vel lekt den leken? Du skal tenke på noe, enten det er inne i bilen, utenfor eller hva som helst i hele verden, så har resten 20 spørsmål på seg for å finne ut hva du tenker på. Når man har kommet hit, da har man kommet et stykke på vei da. Snart fremme vil jeg si. 20 spørsmål er plan F, når man har gått tom for andre ting å gjøre i bilen. 

På vei til Oslo har vi selvfølgelig også Espa-boller når den tid kommer. Har dere hørt om det? Det er bare en bensinstasjon som har bestemt seg på å være best på boller langs veien, så de har boller med alle slags smaker og varianter. Etter flere år hvor jeg bare har gledet meg til å stoppe på bollefabrikken for at alle blir så glade og boller gir god stemning, har de endelig fått glutenfrie boller, så nå blir jeg enda mer gla. 

Dette innlegget virket kanskje sykt random haha, men saken er den at jeg skal kjøre til Oslo nå, med Hanna og Sanne, så jeg måtte bare få skrevet ned min kjærlighet til roadtrips mens jeg sitter her og venter på å bli plukket opp. Håper dere får en fin dag og en fin start på ferien! 

Her er ROΛDTRIP lista mi. Og cash me ousside er den jeg vrenger opp når alle andre sover. 

Funkychallenge og nye negler

Hei sann! Håper lørdagen deres har vært fin så langt! Min har vært bra og veldig innholdsrik, så jeg er litt sleten nå, men må egentlig få ræva i gir og pakke. Jeg reiser til Oslo i morgenTIDLIG og typisk meg er å “spare”:) pakkinga til den morgenen jeg reiser, noe jeg skal prøve å unngå denne gang. 

Jeg våknet av meg selv klokka ni i morrest, lettet over å endelig kunne stå opp etter en dårlig natts søvn. Så jeg spratt opp, kokte meg en kopp kaffe og spiste en skål med gryn (som i cash xD) haha jeg er overtrøtt allerede. Uansett, jeg hadde en avtale med Sanne og Maria om å utføre en funky challenge på 3T-Moholt klokka ti. Den sveiii, vi kjørte den med 500 reps med barebell, dere finner den her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som dere ser så ble vi ganske kjørt. Jeg dusjet der, spiste litt og dro rett på Ela Klinikken og fikk fikset neglene for sommeren, så jålete som jeg er hehe. Ble veldig fornøyd da. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Da jeg endelig kom hjem ordnet jeg meg en fresh salat av kylling, mango, avokado, agurk, tomat, paprika, mini mais, soltørkede tomater og fetaost. NAM. Prøvde denne økologiske ertepastaen på Rema 1000 som jeg også hadde i. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ferie fo real

Kan det bli noe bedre enn første fredag i sommerferien? Det må jo være den diggeste dagen i året. Det kunne selvfølgelig vært 20 grader og sol i tillegg, det ville gjort dagen enda bedre, men da tror jeg den ville blitt for bra, jeg ville blitt stresset tror jeg. I dag er det bare sykt digg å våkne og ikke kjenne et snev av stress. Vi hadde siste håndballtrening i går, så ikke har jeg noen trening jeg må forholde meg til, ikke har jeg noe skole og ikke er det noe finvær som gjør at jeg MÅ finne på noe. Nei i dag tar jeg det helt chill. Har begynt på en ny serie, eller jeg har kommet til sesong 3 (på 2 uker?) og kommet til det stadiet der det kommer ut en ny episode hver onsdag, noe jeg egentlig hater, men det går greit, det holder meg litt i tøylene. Serien heter Animal Kingdom, på Viaplay. Tok meg noen episoder før jeg ble hekta, for det var mye dritt i starten, men nå elsker jeg det. 

Nå skal jeg snart komme meg opp fra sofaen, dra på meg regnfrakken og kjøre til Maja en tur, så skal jeg på fot-spa (haha lol) i ettermiddag, bare for å gni det inn til meg selv at jeg har sommerferie, og etter det skal jeg til Sanne og innta ein rooolig fredagskveld. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I går kveld var jeg hos Katrine, med Anna, Thea og Markus og spiste kveldsmat og koste med den nye valpen hennes ♥ ♥ ♥ omg er det mulig å være så cuute???? Fineste Ebba som har 13 tanter og 1 onkel i gjengen haha, heldig lita pie. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi blogges ♥

Sukkerfri snickerskake

Etter en stor porsjon med pasta bolognese til middag i går kjente jeg at jeg trengte en real dessert. Så jeg sendte en melding til min dessert-kompanjong, Anna, og spurte om hun ville være med å røre sammen noe greier. Vi var mye mer aktiv på bakefronten før, da prøvde vi seriøst ut alle oppskriftene til Kriweb og Lindastuhaug og alt som var. I det siste har det stilnet litt, men i går var vi tilbake i vårt ess. Vi lagde en sunnere snickerskake med hjelp av Linda sin oppskrift, som dere finner HER. Den er veldig enkel å lage og den skal ikke stekes, bare bevares i fryseren eller kjøleskap. Bunnen er laget på peanøtter, dadler og havregryn, mens toppingen er en sukkerfri karamell-røre av vikingmelk, sukkerfri sjokolade, smør og sukrin gold. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kaka er digg i seg sjæl den, men den ble ikke akkurat mindre digg med salt karamell-is fra Skyr. Mmmmm det kaller jeg en real dessert på en tirsdag. Kaka står fortsatt i fryseren, bildene her tok jeg da jeg helt uskyldig forsynte meg litt i sta 🙂 I dag er det jo lillelørdag. Finner alltid en god unnskylding hahah, men igjen så trenger man vel ingen unnskylding for å kose seg litt ekstra. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Prøv den, dere vil ikke angre! Ha en fortsatt fin kveld!

Nytt fra NA-KD

Reklame | na-kd.com

Jeg fikk en pakke i posten denne uka, i samarbeid med NA-KD og tenkte å vise dere hva den inneholdt. De har fått inn utrolig mye fint til sommeren! Hvis dere bruker koden “holck20”, så får dere 20% rabatt på nettbutikken. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb2 preset

Lace bra i burgunder eller vinrød, eelsker den fargen. Den satt perfekt i medium, dere finner den HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s3 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with p5 preset

Solbriller HER

Jumpsuiten her er supersøt, men den var alt for liten til meg 🙁 Medium passer alltid, men jeg fikk den faktisk ikke på meg haha. Så da er det fint å ha en lillesøster i size zero som gledelig tar i mot. Dere finner den HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb2 preset

Jeg fikk enda en jumpsuit, som også var i medium, men denne satt som et skudd, bortsett fra at jeg probably skulle hatt silikon. Jeg plukket meg ut denne fordi jeg liker slike enkle heldrakter som man bare kan dresse opp og ned som man vil. Problemet med denne er at den er veldig mye mer utringet enn jeg trodde. Så jeg blir ikke å bruke den slik den skal brukes, men problemer kan løses. Så jeg satte sammen to antrekk med denne jumpsuiten der puppene ikke tar over showet. Første bildet, outfit 1 viser den slik den skal være. Feel so na-kd tho xD

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb1 preset

Outfit 2: Med et belte og en blå mesh-topp utenpå jumpsuiten (HER). Solbrillene er også fra NA-KD, dere finner dem HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with p5 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with p5 preset

Outfit 3: Den samme jumpsuiten, bare med en enkel hvit t-shirt under. Jeg digger t-skjorte-stilen, den gjør at et antrekk går fra sexy til chill på no time. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with p5 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva likte du best? ♥

Dette skal jeg i sommer

Halloen, så hyggelig å møte på dere her da! Jeg tenkte å dele med dere mine planer for sommeren. Jeg trodde jeg ikke hadde planlagt så mye og egentlig hadde mye frihet og tid til spontane hytteturer og sene sommerkvelder her på Heimdal, men der overvurderte jeg mine 24 timer i døgnet gitt. Jeg har tydeligvis spekka ferien full av planer ser jeg nå. Jeg får fri fra håndballen på fredag denne uka og har ferie fram til 23.juli. Jeg har bare fire uker ferie så da gjelder det å få gjort mest mulig på den tiden. 

På søndag kjører jeg til Oslo med Hanna, Johanna og Sanne. Vi roadtripper ned til hovedstaden og overnatter til onklene mine fra søndag til mandag. Dagen etter kjører vi videre til Hvaler og skal være der noen dager på hytta til Johanna. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Den 28.juni overtar jeg leiligheten min!! Jeg er mest sannsynlig fortsatt på Hvaler da, så det blir pappa som får nøklene, men det blir uansett utrolig kult å komme hjem til. 

To dager senere, den 30.juni drar jeg til Malaga i Spania med mamma, pappa og Pernille. Jeg elsker sydenturer med familien min, så det gleder jeg meg masse til. Vi skal være der en uke, ligge på hotell og bare ta livet med ro.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter den uka kommer faktisk en liten uke uten planer tror jeg. Før jeg drar til Hvaler nok en gang. Denne gangen med de samme gamle gullkorna mine, tradisjon tro. En ting er sikkert med livet, og det er at det blir Hvaler-tur med jentene. Jeg, Thea, Martine, Hanna, Johanna, Anna, Trine, Katrine, Lene, Louise, Marty, Maja og Ida. Vi kjører mandag den 16.juli og blir til søndag 22. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SÅ kommer slutten på ferien min, dessverre. Back to håndball-oppkjøring og helvete <3 gledingzz. Neida det blir nok godt å komme i gang igjen også. 

Har dere noen spennende planer for sommeren? Noen som skal på samme plasser som meg?