rydde/blogge//

Hei alle fiine! Endelig hjemme i hus og endelig tid for å senke skuldrene. Katrine kom med toget til hytta i går og det var egentlig meningen at vi skulle være der til i morgen, men så ble det så dårlig vær at vi dro hjem. Hadde en utrolig herlig dag i går da! Kjørte masseee vannscooter og vi kjørte den tilogmed med tube (sånn flytegreie som henger bak båten haha) og herligheeet så morsomt!!

I dag kom jeg hjem til et rom som var så rotete som det aldri har vært. Så nå er det full rydding, eller det er det jo egentlig ikke, jeg sitter her å blogger å tror jeg rydder… I kveld skal jeg poppe meg popcorn og trylle frem et herlig fruktfat før jeg setter meg ned med vampire diaries, det er hvertfall planen. Gleder meg til å komme tilbake til litt rutiner og møte min elskede Nora som har vært i Vietnam altfor lenge!

Tenkte jeg skulle anbefale dere noen høytalere som jeg kjøpte her om dagen. Dere har sikkert hørt om Music Angels? Det er små høytalere med veldig god lyd, veldig smart. Dette er nesten det samme, men jeg synes de er enda smartere. Man kan på en måte pakke dem sammen så de blir mindre, sette dem sammen eller ha dem hver for seg, og det er suuper lyd. Kjøpte dem på Teknikmagasinet for rundt 400 kr. Noen som har prøvd dem?

norsk somar

Hei igjen! Det er superfint på hytta med sool og finvær. Har litt problemer med internett på hytta, så nå sitter jeg faktisk på 3T Steinkjer og blogger haha, alt for bloggæn ass. Husker dere da jeg fortalte dere at vi har kjøpt oss en vannscooter? Vi har den her på hytta nå, og det er så morsomt! Har noen bilder med den under her, dere ser vell på ansiktet mitt at dette var gøy haha for et gliis.

Har det så koselig på hytta her, åh elsker den. Vi kjører båt, bader, soler oss og det føles som skikkelig norsk sommer! I går lagde jeg og Pernille middag, noe som for første gang ble vellykket. Jeg har jo et lite press på meg ettersom jeg fikk den nokså uventede 6eren i mat og helse, men joda det gikk overaskende bra!

Ha en fortsatt herlig sommer! Vi blogges snart♥

endelig på norsk jord

Home shviit home! Godt å være hjemme i gode, gamle Tronheim med torden og lyn ♥ sommer ♥ Derfor drar familien på hytta på Innerøya med mimmi og beste i håp om litt finere vær der. Jeg dro på Orkanger og ikke lenge etter dro jeg til Gøteborg, dro rett derfra til Hvaler og rett til Oslo og var hjemme i en dag før vi dro til Spania, hjemme en dag før vi drar til hytta. Savner å være bosatt på Heimdal ass. 

Det var så herlig å møte jentene i går kveld, vi ler så mye når vi er sammen at jeg ikke lenger trenger å trene for å få sixpack XDXD I morrest trodde jeg jeg våknet klokka tolv, men jeg hadde stilt klokka to timer foran for å få nye liv på Candy Crush, så egentlig var bare klokka ti. Derfor gikk jeg på butikken i solskinnet (Ja det var finvær i morrest) og kjøpte ingredienser til smoothie. Det gikk litt hardt for seg når jeg kom hjem med alle slags smaker. Ble en god smoothie bestående av jordbær, bringebær, melon, pasjonsfrukt og appelsin 🙂

Jeg må jo bare beklage for at jeg igjen ikke har tid til å spille inn en innkjøpsvideo, men den kommer! Blir helt sykt mye å vise da, ettersom det er innkjøp fra nesten hele sommeren. Her er noe som ble kjøpt på taxfree i går da!

Vi blogges fra hytta!

Smöoy

Har virkelig forelsket meg i en frozen yoghurt sjappe her, Smöoy! De har en sånn disk med all verdens forskjellig strø, inkludert opphakket frukt. Man kan velge mellom vanlig yoghurtis med valgfri smak med strø, eller forskjellige smoothier og masse andre morsomme greier. Dere som er på Mallorca eller i Palmaområde må virkelig teste det ut. Det er så synd at vi ikke har sånne sjapper i Trondheim, jeg vet ikke om det finnes i Oslo eller andre plasser i Norge jeg? Vi har jo selvfølgelig den youghurtisen på 7eleven, men føler ikke den er så sykt spennende liksom. Håper det kommer noe som ligner på Smöoy til Trondheim.


Noen som har smakt det før?

girls used to diss meFikk denne dritkule toppen fra Sheinside for litt siden, så jeg tok den like gjerne med til Mallorca så jeg blant annet kunne ta noen fine bilder med den. Venninnene mine syntes den var helt grusom og sa at jeg ikke fikk lov til å bestille den, hahaha men what do I care? Synes den er kjempe freesh og jeg er jo gjengens fargeklatt så den passet meg utmerket. Fant ikke noen link på den akkurat nå, men kan si fra om jeg finner den senere!

Haha tør jeg spørre hva dere synes om den eller?

skummelt :((

Heihei! Lever fortsatt det gode liv i Palma på Mallorca, med sykdom, lyn, torden og regn 🙂 Haha neida det er ikke så ille, det var bare ekstreemt lyn og torden i går kveld, dere aner ikke! Hele himmelen blinket over oss i helt utrolige lyn, jeg har aldri sett noe lignende før, ikke en gang på film. Mange av mine snapchatfriends fikk et innblikk av hvordan det var haha, filmet også litt med kameraet. Men heer kan dere se noen bilder av lynet – skuummelt :(( Og ja jeg har faktisk blitt litt dårlig form, men jeg håper det går over nå som jeg har fått medisiner fra legen 🙁

Her er noen bilder fra gårsdagen når vi tok turen inn i Palma City. Vi shoppet litt, så på en kul kirke og spiste is.

Haha var ikke akkurat heldig på dette bildet, men mami var så søt at jeg bare måtte tihi

gårsdagens antrekk


Topp fra Promod i Paris, skjørt fra Bershka på Kreta, sko fra Bianco

Hva synes dere om antrekket?

min sydenrutine

Hei! Beklager for dårlig oppdatering, men mange av dere vet sikkert hvordan sydenlivet er. Frokost – stranda – hjem på hotellet for å drikke en iskald fanta og bare slappe heelt av – årdne seg til middag – middag – hjem på hotellet for å sove. Men likevell, som den superwomanen jeg er, klarer jeg faktisk å presse inn litt bloggtid mellom middag og bedtime. For på denne tiden av døgnet setter vi oss ute i baren på hotellet og nyter den varme lufta med en tropisk drink (sin alcohol ofc xD)

Jeg har funnet ut at det utrolig nok er myye glutenfritt her og folk er faktisk veldig obs på det. I går fant vi et creperi, hvis det er det det heter? Dere vet sånne pannekaker med nutella? Ja hvertfall der hadde de glutenfri crepe!! Det har jeg aldri smakt før og jeg hadde ikke forventet å få smake det heller haha. Jeg hadde egentlig ikke brydd meg noe om hvordan det hadde smakt, jeg blir bare så glad av å i det hele tatt få smake på det. Så for dere som er på Palma området nå, jeg anbefaler dere å ta en crepe med nutella, banan og fersk jordbær på Cool Cafè Creperie.

Noen som har en lignende sydenhverdag eller?

colors of the rainbow

Hva synes dere om bildene?

glutenfri pizzzza

HOLA! Dag 2 på Mallorca og jeg har allerede en frisk tomatfarget hud jaddaa.. Men jeg følger jo fortsatt den awesome taktikken min, bli knæsjrød og poste svart-hvite bilder på bloggen, så ser det ut som jeg er litt brun hehe. Forresten, på bildene under har jeg ikke på noe sminke, så her ser dere hvordan det ser ut etter jeg farget vippene. Haha ikke særlig pen på bildene akkurat, men er vell sånn man ser ut på feire I guess. Nå skal vi ute å spise, kan prøve å få tatt noen outfitbilder.

Kjøpte denne smukke strandbagen på en sånn jallabutikk som jeg kaller dem, der de selger ALT mulig. Elsker sånne butikker!

Har tenkt litt og funnet ut at det ikke er såå mange andre bloggere på topplista som har cøliaki, jeg vet faktisk ikke om noen andre. Så det er jo en fin mulighet for meg å anbefale dere diverse restauranter osv som har glutenfri pizza osv. Så foreksempel den restauranten vi spiste lunsj på i dag hadde glutenfri pizzabunn og den var nydelig! Den het Abracadabra Pizza Magic og lå rett ved stranden Palma Nova. Vi bruker alltid å ta med ferdige pizzabunner å be dem om å lage en pizza av det, men her trengte vi ikke det!