VLOG: get ready with me

GOD MANDAG! Denne morgenen startet overraskende lett. Mandag er en dag jeg ofte assosierer med kald, mørk morgen og følelsen av å ha sovet typ tre timer. I tillegg trener jeg klokka 08.00 og A trener en time senere, dermed er det en kamp hver gang jeg må dra meg selv opp av den varme sengen mens han forsatt ligger der og slumrer. Men i morges var han mer eller mindre våken 07.30 han også, og jeg fikk æren av å lage en kopp kaffe som han kunne våkne til. Mandagsmyys.

Mye uinteressant info, ville bare få frem at mandagen ikke alltid trenger å være blå. Utfordring til meg og dere: tenk på tre fine ting som skjer i løpet av dagen i dag, så kanskje neste mandag assosieres med de samme fine tingene og ikke de jeg nevnte ovenfor.

Jeg publiserte en vlog på youtube i går kveld, glemte å poste den på bloggen, men derfor kommer den nå. Den er litt lang, så her er det bare å rigge seg til i godstolen hehe ♥ Håper dere liker den!

Ta i mot høsten med åpne armer

 

Hei gjengen! Det nærmer seg månedsskifte og med det listet jeg opp en del ting jeg vil gjøre denne måneden. Noen ting er kos, andre ting er litt nødvendigheter. Det blir høst før man vet ordet av det og med det kommer kulda og mørket. MEN det er viktig å holde motet oppe. La deg inspirere av folk som har god innflytelse på deg og ikke glem at du er vakker, flink og god nok akkurat som du er. La oss være gode mot hverandre og ta i mot høsten med åpne armer. Vi kan like gjerne gjøre det, for høsten, den kommer uansett. I mellomtiden kan jo dere også prøve å tenke på noen ting dere vil gjøre i september. Noen fine ting og noen ting som har ligget som ekstra vekt på skuldrene litt for lenge. Her er min uformelle, lille liste.

 

VLOG: en oppdatering og billig IKEA-handel

Litt forsinket, random vlog fra forrige uke. Sjenk deg et glass pepsi max og innta godstolen for denne videoen. Plugg inn hodetelefonene og host i albuen mens du sitter på bussen og ser denne videoen. Eller du har nettopp kommet hjem fra skolen, tatt av deg jeansen og ligger nå på badegulvet med katten og ser denne videoen. Hva enn du gjør mens du ser denne videoen, håper jeg du liker den og ønsker deg en fin dag videre ♥

Søt og irriterende

God søndag venner! Da er helgas fire treningskamper overstått. Jeg var smilende glad på fredag (ref bildene under), litt mindre smil om munnen og mer kompresjon rundt armen i dag. Fikk en trøkk og har mest sannsynlig bare forstuet håndleddet, men det var nok til at jeg sto over siste kamp. Likevel føles det deilig med et lite kvarter med helg nå søndag ettermiddag. Neida, har jo hatt helg, jeg har vært med meg selv, sett serie, spist mat, lagt meg tidlig og stått opp tidlig til kamp. Jeg har sett ferdig High Fidelity og begynt på Being 29 på Sumo. Førstnevnte ratet jeg 10/10 på IMDB for de som er like serienørd som meg og bryr seg om den slags. Jeg elsket den. Sikkert fordi jeg er litt musikknørd også, og den handler om en jente (Zoe Cravitz, som spiller i blant annet Divergent) som eier en platebutikk med to venner. Det er deilig musikk, kjærlighet, vennskap, litt drama her og der, og mye sigg, selv om hun sier hun har sluttet. Si meg hva dere synes om dere prøver den!

Nå i kveld, også kjent som mitt kvarters helg, blir det sushi og film i gode venners selskap. I nuet sitter jeg tre meter unna A i en stol og blogger mens han ligger i sofaen og gjør ingenting. Jeg har ikke sett han hele helgen så jeg føler det er tid for å smyge seg bort dit, legge seg over han og være søt og irriterende nå. Ha en fin søndag gjengen!♥

Mitt typiske pre-match måltid. Kylling og pasta i creme fraiche med spinat, feta og tomat.

Kan å skille hverdag fra helg

Hei venner! Jeg tenkte bare å slå av en casual prat. Det er på høy tid med en update på livet. Selv om dagene går i ett, har denne uken føltes som en evighet. Lange dager med jobb og treninger – dødssliten på kvelden og på’n igjen morran etter. I tillegg begynte jo skolen igjen denne uka *sukk*. Det høres seriøst ut som jeg skriver dette mens jeg tørker både svette og tårer og drukner sorgene i rødvin, det er ikke helt casen altså haha, jeg sitter her med et smil om munnen.

Det er en kabal som skal legges opp. Kabaler er jeg ikke særlig god på, men når det kommer til hverdag så nailer jeg det så godt det lar seg naile. Haha lol.

Jeg kutter ned på jobb fremover. Det er vel sånn kabalen går opp. Jeg jobber tre dager i uka nå, helt til serien begynner og det blir reising og kamper og flere forelesninger, da blir det kun to dager i uka, mandag og fredag.

Jeg har jo byttet linje til org.psykologi, HR og ledelse på BI og skal fullføre løpet ut på fulltid (jeg har jo gått deltid fram til nå). Jeg fikk godkjent 1.året på markedsføring, så jeg begynner rett i 2.klasse med en fin gjeng. Vi hadde første time i dag, workshop, som egentlig var fire timer med bli-kjent-øvelser fra ende til annen. Heldigvis kjente jeg en del fra før av og det var bare hygge.

I helgen blir det mye håndball. Vi har fire treningskamper som skal spilles her i Trondheim. En på fredag, to på lørdag og en på søndag. Jeg ser virkelig fram til den boksen med Daim-is i fryseren. Kanskje blir det Daim på lørdag og Non stop på søndag. Dayym får vann i munnen. Her er noen bilder fra livet, mest fra de to siste helgene. Mye god mat ser jeg. Damen kan å kose seg og skille hverdag fra helg, det skal sies.

Full outfit fra NA-KD. Basic bish

Gjengen 💛

Balanserer mellom to treninger daglig, en flaske rødvin, pizza og smågodt.

I tillegg til å ha sultne håndballvenninner ref forrige bilde, har jeg også en sulten kjæreste – som her faktisk presterer å spise salat da, mens jeg gønner på med bacon cheese og fries. DGB

Jeg og Julie, min nye roomie, vandret rundt i byen på søndag, tok noen bilder og hvilte stumpen på en café etterpå.

Et bilde av huset til mimmi og beste som jeg tok i dag da jeg var å leverte 10 glassflasker, som jeg kjøpte på IKEA i går, til mimmis saftproduksjon. Det kommer forresten en IKEA-vlog når den er ferdig ❤️

Sjekket inn på hotell

Heijo. Jeg stikker innom for å gi en update på laivet. Akkurat nå og forsåvidt i løpet av de siste par timene har jeg og A ligget godt plassert i en hotellseng, foran den seriøst nydeligste utsikten, med soft countrymusikk på radioen (don’t aks why, men det er overraskende forfriskende), med hvert vårt glass sprudlevann og hverandres selskap. Vi bor på Øyna i natt, et splitter nytt hotell på Inderøya, ti minutter unna hytta vår.

I går kveld kjørte vi til hytta for å sove der en natt, før reisen gikk videre i dag. Det ble reker og hvitvin da vi kom frem til mor og far, og i dag har vi bare vært barn i sola, med vannscooter og vafler. Jeg har selvfølgelig glemt å ta bilder, litt vel opptatt av å filme. Så det kommer en weekend-vlog, don’t worry!

Nå er det på tide å hoppe inn i kveldens antrekk og få i seg noe middag. I mellomtiden vil jeg vite hva dere har lyst til å se på mine fremtidige vlogs. Jeg hadde en diskusjon med A nå om hva han vil se, i forhold til hva andre vil se. Det var relativt stort sprik der. Nå er ikke han akkurat min målgruppe, men jeg vil gjerne høre forskjellige synspunkter. Legg igjen en comment om hva DU vil se ♥

Vi blogges. Abboner på YouTube kanalen min for å få varsel når jeg legger ut neste vlog ♥

Noen tanker

HEI DERE ♥ Er dere fortsatt her?? Jeg har drevet litt med mitt i det siste, og istedenfor å få dårlig samvittighet for ikke å blogge, så har jeg tatt en god prat med meg selv og blitt enig med alle personlighetene inni meg om at det er helt greit å ta en pause en gang i blant. Likevel føler jeg at jeg skylder dere en liten forklaring.

Jeg har i det siste lekt litt med tanken på youtube og vlogs. Jeg har testet noen redigeringsprogram og prøver å finne ut hva som funker best for meg. Jeg har sett MYE “how I do”- ditt og datt-filmer om disse redigeringspsrogrammene på nett, som by the way ikke er piece of cake. Jeg sitter her med notatboka på fanget og lærer faktisk masse. Det beste er at jeg koser meg når jeg gjør det.

Så jeg vet ikke helt enda hvordan jeg vil gjøre det, om jeg skal kjøre begge løp, fortsette med blogg eller gå over til youtube. Kanskje dette bare er en fase, men jeg kjenner at jeg trenger noe nytt akkurat nå. Jeg elsker å være kreativ og både skrive, prate, filme og ta bilder, dessverre så strekker ikke tiden til alt jeg vil gjøre. Jeg håper dere fortsatt vil være med i hverdagen min, om det er gjennom video eller blogg. Legg meg til på bloglovin så popper jeg opp der når jeg skriver nye innlegg, og gjerne abonner på kanalen min på youtube så popper jeg kanskje opp der fremover også.

Hvis dere har noen meninger om dette og hvordan jeg på best mulig måte kan dele hverdagen min, så er dere alltid velkommen til å legge igjen en kommentar her, det betyr mye ♥