Madammen fyller år

I dag har selveste madammen bursdag!! Vi startet dagen med kake, cava og sang til frokost for å hylle vår mor, mormor, kone og svigermor – med andre ord min Mimmi ♥ Hun er det fineste mennesket jeg vet og absolutt et forbilde. Bursdagsgaven i dag var spa med meg og Pernille. Taktisk av oss å foreslå det haha. Det var utrolig deiiilig. Spa er ofte dyrt, men worth every penny når du ligger der.

I kveld skal hele fammen ute på en veldig fiin restaurant og fortsette feiringen. Så nå skal jeg bare njuta litte frihet med blogg og musikk ute på verandaen før jeg åler meg inn i kjolen.

Pizza pasta øl

Hei dere! Det er helt fantastisk å være her på ferie, sorry for at jeg gnir det inn, men 90% av det jeg skriver på bloggen er det jeg tenker akkurat i det jeg sitter og skriver, og når jeg sitter på verandaen min her med en kaffe, i en stor t-skjorte og nyter utsikten og varmen, er det umulig å tenke på noe annet.

Dagene har hittil bestått av typiske syden-ting, som trening om morgenen, nydelig frokost, soling soling soling og ute å spise om kvelden. Nå skal jeg bare sminke meg før jeg skal møte resten nede i lobbyen halv sju.

I går gikk vi ned til den lille sentrumen i Mogan og spiste på en veldig koselig pizzarestaurant, som het enten 377 eller 337. De hadde glutenfri pizza, pasta og øl!! Det er gøyyy for en som meg. Pizzaen anbefales!

Kjole fra Zara, sko HER

Damen befinner seg på Granca

HALLOEN fra Gran Canaria!

Vi ankom pensjonistenes hjemland i går, etter to timer forsinket fly fra Trondheim og ellers god stemning. Vi fikk matkuponger på Værnes som vi brukte opp 100% på snacks og brus. Så var det seks timer fly og en liten kjøretur til Mogan, hvor vi bor på Radisson Blu Resort & Spa. Alltid når jeg hører om Granca så tenker jeg at det er så harry, men når jeg tenker meg om har jeg aldri opplevd harry-Granca. Det er helt nydelig her! Ettersom jeg ble bestilt på etter resten av gjengen, så var jeg så (u)heldig å få et eget hotellrom, åneiiii liksom 🙂

I dag våknet jeg 07.15 og dro på treningsstudioet på hotellet. Like etter kom også mamma og pappa, sporty fam altså. Etter det spiste vi en delichh frokost bestående for det meste av scrambled eggs, frukt og yoghurt. De hadde så mye glutenfritt til frokost! Et langbord med cereal, cookies, kaker og knekkebrød. Jeg skulle hatt hotellfrokost hver dag. Det er som skapt for meg.

Resten av dagen har jeg solet meg, med 50+ på hele kroppen, bare så det er sagt. Tilsynelatende lite brent i løpet av dagen i dag, men jeg har planer om å redusere faktoren fortløpende så det er da underholdningen begynner.

Nå har Kjartan og Frode kommet, de tok fly fra Oslo i dag. Så vi er en biggie fam på 9 stk. Meg, Pernille, Benjamin, mamma, pappa, mimmi, beste og mine to herlige onkler. Nå skal jeg bare skrive ferdig dette innlegget, mens jeg koser meg med snacks og begynne å ordne meg til kvelden etterhvert.

Noe spesielt dere vil jeg skal blogge om mens jeg er her? 🙂

La oss ikke fryse i ferien

Reklame | 3T-Shop

Hei dere!! Nå nærmer det seg vel vinterferie, gjør det ikke? Det er vel strengt tatt ikke noe som heter vinterferie for de (oss) som går på høyskoler og jobber, men jeg liker likevel tanken på at det er en liten ferie going in. Når det er sagt, så har jeg bestemt meg for å ta vinterferie uansett, og reiser til varmere strøk den kommende uken, i morgen faktisk (må begynne å pakke).

Familien bestilte nemlig tur til Gran Canaria for lenge siden og jeg var biiiiittelitt bitter for at jeg ikke kunne være med fordi vi er midt i sesong med håndballen. Men dette var før jeg ble langtidsskadet, så for et par uker siden bestilte mamma og pappa tur til meg også. Det er ikke noe jeg kan trene her hjemme, som jeg ikke kan trene der borte, så det er egentlig det samme hvor jeg befinner meg disse dagene.

For dere som er hjemme derimot, har jeg noe å anbefale, nemlig ullundertøy haha….. Sorry dårlig joke, men jeg tuller ikke da. Enten det er til vinterferien eller påskeferien, som også kommer før vi vet ordet av det, så har 3T-shop fortsatt igjen noen supercute sett med ullundertøy på lager. Bestill nå, så det slipper å bli stress når afterskien er neste stopp 😉

Min favoritt er denne fra Helly Hansen, dere finner den HER og de andre HER. Jeg har min i medium, passer perfekt.

Hva er deres planer neste uke?

Fin start på dagen

God dag gjengen! Det er lillelørdag og det vil si at det er dagen før den lengste dagen i uka, men også at helgen er rett rundt hjørnet. Dagen min startet med Frank Ocean som vekkeklokke klokken 07.20. Jeg og Maja sto opp uten å veksle et ord. Som vanlig står jeg opp fem minutter før, skrur på musikk, hun våkner, vi bare anerkjenner hverandres eksistens, lager oss frokost, åler oss inn i tights og t-skjorte, tar Tran, pusser tenner, pakker oss inn i Uggs og parkas og forlater åstedet.

Vi trente i mellom 60 og 90 minutter, veldig effektivt. Jeg prøvde meg på hoppetau-intervaller, to runder av 15/15 x 8 og en runde 45/15 x 8 på sykkel. Deretter mye skadeforebyggende styrketrening. Blant annet 45 sek med statisk ettbens-hipthrust mellom to benker x 5 sett på hvert bein, med en vektskive på magen, jeg begynner med 2,5 kg og øker til 5 kg og 10 kg.

Nå er jeg hjemme igjen og skal snart på en klinikk og ta ultralyd for å se hvordan det står til med barnet i magen 🙂 Fjohhh gla det ikke er tilfelle, neida jeg skal ta ultralyd av hamstringen, don’t ask how that works. Etter det skal jeg på skolen og deretter på håndballkamp og se Kolstad-Runar.

BUT FIRST – pancakes !!

1 moden banan

2 egg

ca 50 gram havregryn 

litt vann/melk + kardemomme og kanel 

Hva er deres planer for denne lillelørdagen? ♥

Halsbånd med GPS

Reklame | Tailit.com

Har dere noen gang mistet noe og tenkt HVORFOR finnes det ikke en chip jeg kan feste på de tingene jeg alltid mister!? Vel, det tenker jeg iallefall stadig vekk, enten det er bankkortet, mobilen, eller det kan være husnøklene, ja det kan være hva som helst. Jeg har også opplevd å lose track of a friend på byen blant annet, det er jeg sikkert heller ikke alene om, og da er det ikke alltid bare å ringe, så da har man heldigvis apper som Finn Venner og kartet på Snapchat til å redde kvelden.

En annen ting, som mange kanskje ikke har tenkt på, er våre kjære kjæledyr. Det er vel ingen som ikke har opplevd å se et SAVNETskilt av enten en katt eller en hund på en lyktestolpe eller ved inngangspartiet på nærbutikken. Hva om det fantes et halsbånd med en slik chip som var connected med en app, som viste nøyaktig hvor hunden eller katten befinner seg.

Vel, technology strikes again! Tailit.com har kommet med dette halsbåndet, som inneholder en liten GPS og har et batteri som varer i 2 uker. Appen lastes ned i Appstore og heter “Tail it”. Den er kjempeenkel og gjør at du kan følge med på hvor Tassen eller Luna befinner seg til enhver tid. Vi har selvfølgelig testet denne på våre egne hunder, Mia og Molly.

Gå inn på nettsiden HER for å lese mer og bestille til ditt kjæledyr ♥

Birthday Vlog – 07.02.19

God søndag morgen! Nå kommer vloggen fra bursdagen min. Jeg gjorde den ferdig da jeg kom hjem fra jobb i natt, satt oppe til klokken fem, jeg føler nemlig jeg jobber mer kreativt om natten. Haha liksom så kunstnerisk og uunic, neida. Men jeg tenkte bare det var greit å få det gjort, så jeg bare kunne poste innlegget når jeg våknet.

Håper dere liker den! Og igjen må jeg bare si tuuusen takk for alle gratulasjoner og selvfølgelig takk til mine fantastiske venner, men om jeg begynner å skrive hva de egentlig betyr for meg så blir dette fort en bibel, så det dropper jeg. De vet selv. Anyways, ENJOY ♥ og leave gjerne en thumbs up eller en comment below 🙂

 

22 år og bursdagspermisjon

Hei mine venner! Jeg har tatt bursdagspermisjon fra bloggen i to døgn, ikke at det egentlig er en greie, men siden jeg er selvdrivende business-woman, tok jeg meg friheten til å gjøre det. Jeg hadde bursdag på torsdag, 7.februar – og ble 22 år! Jeg gruet meg litt til å bli 22 og hadde egentlig ikke lyst til å gjøre så mye ut av det, men jeg ble overtalt til å ha ei aldri så lita feiring likevel. Jeg hadde ingen forventninger til dagen, men den ble helt perfekt, takket være alle fine folkene jeg har rundt meg.

Jeg ble vekket 06.45 av bursdagssangen på full guffe og Maja, som hadde stått opp tidlig (noe som btw ALDRI skjer) og laget pannekakefrokost til oss. Hvor fantastisk fint gjort er ikke det??? ♥ Åh jeg ble så rørt jeg.

Vi dro på Olympiatoppen, gode og mette etter bursdagsfrokost. Det var en bra økt, som ble avsluttet med en knall styrkesirkel. Etter treningen dro jeg hjem og ordnet meg til å dra på skolen. Der ble jeg møtt av Jenny, Emma og Stine, og Sanne og Erica som hadde bakt glutenfri brownies ♥ ♥ ♥

Ble hengende på skolen i noen timer etter forelesning, med mine studybuddies Bjarne, Sivert og Sanne, før jeg måtte dra for å begynne å rigge opp til egen bursdagsfeiring.

Jeg inviterte damerne og magic Mark på kaker og vin, og det ble en utrolig koselig kveld. Standard jentekveld, bare med noe ekstra i glasset og litt exxxtra good looking ladies (i forhold til hvordan vi ser ut på en ordinær jentekveld i hvert fall). Det var jo på en torsdag, så at jeg fikk samlet alle i gjengen som er hjemme sier jeg meg fornøyd med. Nora, Louise, Johanna og Katrine er bortreist these days, så de var de eneste jeg manglet. Etter vinkveld og shitprat ble vi gira på livet seff, og dro på Downtown og danset natten lang.

Dagen var helt perfekt!! Og jeg fikk den beste gaven av jentene, jeg må vise dere den senere! Jeg har forresten filmet store deler av dagen, og tenkte å smekke sammen en videoblogg, hvis dere er up for it? ♥

Nyttårsbord med trim trening og trivsel

Hei peeps, god mandag! Håper dere har hatt en fin helg!

Jeg har i hvert fall storkost meg denne helgen, med årets høydepunkt på lørdag. Da var det nyttårsfest med 3T og det er ikke småtteri. Jeg dro til Trine i fem tiden for å fikse meg litt og være med på jentevors hjemme hos henne med noen flotte damer fra 3T-Fossegrenda. Det er gjerne sånn at de ulike sentrene går sammen og fikser forskjellige vors, før alle møtes på Clarion klokken halv åtte. Så mingles det i en halvtime med champis og greier, før showet starter klokken åtte.

Showet startet selvfølgelig med et brak da Vegard og Morten kom hoppende (bokstavelig talt) inn på scenen, og det dabbet aldri av. De var utmerket underholdning, iallefall for oss i den yngre garde haha. Etter et kvarter med typisk Harm og Hegseth show, som vil si at praten går i hundre kilometer i timen, prikket Mimmi meg på ryggen og sa “jeg forstår ikke noe av hva de sier jeg”, og jeg måtte bare le og si “dem e artig sjø”.

Vi fikk servert nydelig tre-retters, og vin i mengder. Og underholdningen fortsatte utover helt til klokken var over elleve.

Rundt omkring desserten stakk jeg og noen friends backstage for å hilse på guttene, åhhh de er så herlige seriøst.

Siste bit av showet var artisten, og det var vår alles Sondre Justad ♥ Det ble skikkelig konsert og fantastisk stemning.

Når det nærmet seg midnatt gikk festen videre til Skybaren og jeg inviterte som alltid (uansett hvor jeg går) med meg jentene. Vi ga ingen tegn til å gi oss med det føste, så vi tok det videre til nach i suiten hvor jeg sov, og festet til de som jobbet på hotellet kom og sa at nå errrre kveld damers.

Så,  2019 – det skal mye til for å toppe denne kvelden. I challenge you.

Jeg klarte ikke få til noe bedre bilde av kjolene til meg og Trine da, erre mulig. Men den hun har på seg er Katrine sin, fra Rat & Boa og den jeg har på meg er Trine sin, fra Even&Odd (kjøpt på Zalando).

De kule bildene er det vår fotograf Erlend Ekseth som står bak.

 

Getting ready

Hei, god lørdag! Jeg startet dagen med PulsSpinn på 3T-Midtbyen klokken 10.30. Jeg møtte Emma, en venninne fra skolen, og fikk med meg henne på en mage-time etterpå, Core20. Det er den diggeste starten på en lørdag!

Etter trening dro jeg hjem og lagde et fjell av bananpannekaker og så en episode av Tunnelen med Maja. Skrives det med to N’er eller L’er eller begge da montro. Uansett, AKKURAT det samme som Broen da, bare in french. Plagiat som F, men Broen var jo dritbra og jeg husker ikke mye av det, så det går kanskje bra. Nå sitter jeg på gulvet og blogger, skal begynne å gjøre meg klar til nyttårsbord! Mange har spurt hvor kjolene fra forrige innlegg er fra, jeg skal vise dere bedre bilder og let u know!!

Vi blogges mine venner