Blåmandag?

Flere som fikk en brå start denne mandagen? Jeg la meg heldigvis tidlig i går da jeg kom hjem fra Åre, men likevel kjentes det ut som jeg kun hadde sovet et kvarter da vekkeklokka ringte halv åtte i morges. Jeg har ikke noe annet å komme med akkurat nå, enn denne videoen med ikoniske klipp fra Mean Girls. Det blir aldri gammelt.

 

ÅRE

En liten oppdatering fra Åre. Vi kom i går kveld og lagde hvit pizza til kvelds. I dag har vi bare ruslet rundt i sentrum blant de hundrevis av andre som er på høstmarkedet i Åre. Det er seriøst mye folk her, men det er koselig da. Vi handlet inn litt til middag og tok med oss lunsj fra bakeriet som vi spiste i hytta. Det er noe med hytta. Den roen og fraværet av stress, det er noe man ikke finner andre plasser.

I går kveld begynte vi forresten på en serie, Exit på NRK. Den er laget på bakgrunn av fire menn fra Oslos finansverden som forteller sine historier og viser et helt forskrudd bilde av virkeligheten, men noe som tydeligvis er deres virkelighet. Bekmørt drama av klasssse skuespillere. Verdt å se.

 

GOD FR(ihelg)EDAG

Fikk luurt med inn i overskriften at vi har frihelg denne helga. Det betyr null felles treninger, verken fredag eller lørdag, og ingen kamp på søndag. Det utnyttes med FYLLAAA. Neida jeg drar på hytta. Kunne ikke tenkt meg noe bedre enn det akkurat nå. Og med det skal jeg meddele noe dere ikke trodde dere skulle høre av meg. Jeg skal nemlig på hytta med en loverboi. Vi kaller han bare A foreløpig, man vet aldri hva som skjer i disse tider. Uansett, jeg gleder meg, vi drar til Åre nå om litt.

Her kommer noen mobilbilder fra gårsdagens photoshoot med Høyer. Jeg kan vise dere resultatene når de er ferdige. Jeg tror det ble skikkelig bra, mye takket være den nyyydelige hesten vi hadde med oss (og klærne of course).

 

Hva jeg spiser i løpet av en dag #6

Som dere skjønner beveger jeg meg ute i farlig farvann når jeg begynner å prate om hva jeg spiser i løpet av en dag. Jeg har fått en del konstruktiv kritikk som jeg tar til meg, der det markeres i tjukk skrift at jeg ikke burde si hvor mye jeg spiser av det jeg spiser. Ikke at jeg bruker å gni desiliter og kilo av ditt og datt i trynet på folk, men jeg trenger vel heller ikke å si hvor mange knekkebrød jeg spiser eller hvor mange ganger jeg forsyner meg av pastaen. Likevel er det mange som synes det er interessant å se hva jeg spiser og spør om jeg kan fortsette med det. Det er ment som inspirasjon i en treningshverdag, ikke som noe fasit eller mål for andre. Dette var forrige tirsdag.

Jeg spiser alltid noe før første trening. Det varierer veldig hva jeg spiser om morgenen. Denne dagen ble det å hive i seg en YT proteinpudding i bilen grunnet en litt travel start på dagen. På planen sto det basistrening på OLT klokken åtte.

Etter økta dusjet jeg der, før jeg kjørte til kontoret på 3T-Rosten for å jobbe. Da jeg kom dit rundt klokken ti lagde jeg meg en stor posjon med havregryn, soyamelk, banan og eple og ofc kaffe <3

Klokken halv tolv var det lunsj på kontoret så da mixet jeg sammen noen knekkebrød med avokado, kalkunfilet, ost og grønnsaker og et stort glass juice. Mmmm

Etter noen timer med jobb dro jeg hjem for å slappe litt av og spise før neste økt som begynner klokken fem. Pre-håndballtrening er ofte havregrøt laget av gryn, melk og cottage cheese toppet med kanel, sukrin, peanøttsmør og syltetøy. Det gir meg masse energi. I tillegg spiste jeg en banan under økta. Økta varte i to timer.

Etter endt håndballtrening var det tid for en god middag. Denne tirsdagen ble det karbonadedeig, squash, sopp og løk stekt i panna med tomatsaus og spaghetti. TAKK FOR MAT sier jeg bare 😀

VLOG: sjokolade-testing

Her kommer vloggen fra fredag kveld. Jeg, Maja og Yasse prøver ut sjokolader vi ikke har smakt før, typ Hobby, Troika osv osv. Dere får kose dere med den, meanwhile er jeg på vei til Oslo for å spille kamp, Byåsen mot Follo. ENJOY.

riktigt mysigt

God lørdag kveld mine venner! Jeg skal gi dere et kortfattet bilde av meg og mine omstendigheter i nuet: meg på sofaen, foran TVen, snacker pottis og slurper pepsi max fra en boks – iskald fra fryseren, med en frossenpizza på kjøkkenbenken, og kunne ikke fått det bedre. Viktig å få med det siste. Jeg kjente at i kveld var det godt å henge med meg selv igjen, lenge siden sist. Jeg hadde en del ting jeg skulle få unnagjort, bloggrelated, jeg har redigert vlog og forhåndsskrevet noen innlegg.

I morgen skal jeg spille bortekamp mot Follo, så det er greit å bli ferdig med ting i dag, så jeg slipper å sitte med øynene festa til en skjerm hele morgendagen. Da skal tankene være på noe annet. Helgen har vært veldig fin, både fredag og lørdag. I går kveld spilte jeg, Maja og Yasse inn en videoblogg som kommer i morgen, og hadde sleepover.

Og i dag har vi vært på håndballtrening, cafe med resten av håndballjentene og hjemme hos oss og spist pannekaker til lynsjjjj. Riktigt mysigt måste jag säga. Kom innom bloggen i morgen og se oss tre smake på weiiiiirde sjokolader. Den ligger allerede på YouTube for de som ikke klarer å vente.

Glutenfrie havre- og gulrotrundstykker

Bak dere inn i helga med disse godsakene, enten i kveld eller til frokosten i morgen tidlig. Dette er hands down, de BESTE rundstykkene jeg har laget. Jeg visste ikke at det gikk an å lage så saftige, faste og fine, glutenfrie rundstykker. Når jeg er i Åre kjøper jeg alltid en type rundstykker som ligger i frysedisken, Glutenfree Oat & Carrot Rolls. Jeg elsker dem og disse hjemmelagde rundstykkene smaker akkurat det samme. De er superenkle å lage og nå vet ikke jeg hvor lenge de varer, ettersom jeg lagde de i går, men de er iallfall minst like gode til frokost i dag. Jeg fikk oppskriften av en kollega på jobb som hadde vært på kurs om glutenfri baking.

Dere trenger:

5 dl vann

50 gram fersk gjær eller 1 pose tørrgjær som blandes med det tørre

2 ss rapsolje

1-2 ts salt

1 ss fiberhusk

1 ss sirup

1 dl kesam

1 revet gulrot (1-2 dl)

2 dl havregryn

500 gram grov glutenfri melmiks

Slik gjør du:

  1. Hvis du bruker ferskgjær oppløser du den i vannet (lunket vann), tilsett så fiberhusk og la den stå i noen minutter. Hvis du bruker tørrgjær begynner du bare med alt det tørre og deretter tilsetter de andre ingrediensene.
  2. Bruk en kjøkkenmaskin eller annen form for røremaskin. Deigen skal være klissete og ikke for tørr.
  3. La deigen hvile seg tildekket i bollen i ti minutter.
  4. Form rundstykker med spiseskjeer. Jeg lagde noen i muffinsformer og noen uten, det ble ikke noe forskjell egentlig så gjør som dere vil.
  5. Sett på en serie og la rundstykkene etterheve i 40 minutter.
  6. Dryss på med det du ønsker av frø/havregryn på toppen
  7. Stekes på 225 grader midt i ovnen i 15 min.

Mmm så det ikke godt ut??

3 strake

Hei dere! Gårsdagens kamp mot Oppsal endte med en sliteseier. Vi vant 30-27. Men det er uten tvil de kampene som føles best å vinne, når man har kjempet konstant i 60 minutter og får betalt for det. Jeg fikk endelig tillit fra trenerene, jeg spilte i 40 minutter og satte mine første seks mål i Rema 1000-Ligaen. En UTROLIG deilig følelse.

Seriekamp i REMA 1000-ligaen. FOTO: ROBERT MAGNUSSEN
Seriekamp i REMA 1000-ligaen. FOTO: ROBERT MAGNUSSEN 
Seriekamp i REMA 1000-ligaen. FOTO: ROBERT MAGNUSSEN 
Seriekamp i REMA 1000-ligaen. FOTO: ROBERT MAGNUSSEN

Vi har fått fri fra håndball i dag, så etter en vel gjennomført styrkesirkel på OLT halv åtte i morges, har jeg fri resten av ettermiddagen. Deilig!! Jeg skal forberede noen blogginnlegg, før jeg drar på kinodeiiit i kveld ♥ Vi blogges

 

Vlog: Morgentrening på OLT

God onsdag! Håper dere har en bra dag til tross for eventuelt regn og tunge forelesninger. Akkurat nå sitter jeg på skolen med Sanne og Stine og skriver en oppgave vi skal levere inn i faget Metode. Jeg kom egentlig nettopp hit, gikk innom kaffebaren ved inngangsdøra for å få et stempel på kaffekortet mitt, ved å kjøpe en havrelatte. Fikk kaffen, glemte å vise kortet. Meg i et nøtteskall.

Jeg blir ikke på skolen veldig lenge. Vi har kamp i dag, mot Oppsal klokken 18.00 i Spektrum. Vel møtt!!! 🙂 Her kommer en etterspurt video fra gårsdagens basistrening med laget.

 

Morgentrening

Hei og god kveld dere! Litt sent ut med blogginga denne uken. I går var jeg på trening og jobb hele dagen, og etter den siste treningen kjørte jeg til Heimdal for å spise middag hjemme og feire bursdagen til mamma. Etter en sen middag var det egentlig bare å komme seg i seng, før tidlig trening tirsdag morgen, altså i dag.

Vi hadde basistrening på Olympiatoppen som vi har hver tirsdag, med fokus på tøying og styrke på mage/rygg. Thanks to vår superwoman av en fysio ble det knipset noen bilder. Hun filmet en del av øvelsene våre også, så hvis dere vil jeg skal sette sammen en vlog, raise your hand.

Ferdig .