bilder fra gårsdagen

Her kommer noen bilder fra i går kveld og at the moment. Vi dro til Chania i går kveld for å spise og shoppe litt. Der møtte vi Anna og familien, haha verden er liten. Jeg kjøpte noe småtteri som dere får se senere. Det vart kjempe koselig, outift kan dere få etterpå!

 

jeg og Thea og Martine bestilte deeeet fatet med hummer, sjøkreps og fisk. Det var nydelig

Fra i nuet


holdt på å le oss ihjel når pappaene bestilite en øl og fikk disse gigastøvlene haha.


her sitter vi nå og drikker drinker i minibaren

 

Hva synes dere om bildene?

prøver alt jeg kan

Heeei, hvis dette funker nå så kødder jeg ikke, jeg begynner å grine. Aner dere hvor mye jeg har strevd for å få nett det siste døgnet?!? Nå har jeg lånt en kabel fra hotellet da og jeg håper dette funker!

Skrev et innlegg i går som jeg ikke fikk publisert om hvor fantastisk det er her! Seriøst temperaturen, havet og alt. Har bare solet oss i dag og skal ut i byen snart etter vi har årdnet oss. Om ikke bloggingen er helt på topp, ikke angrip meg da, for jeg prøver virkelig.

eget basseng på terrassen, troooor vi overlever.

nydelige lillesøster


utsikten fra hotellrommet.

 

føøølg med videre, tar såå mange fine bilder her♥ 

 

READY FOR GREECE

Nå er det fult stress i huset for å bli pakket ferdig. Vi må opp i firetiden i natt!! Men elsker faktisk å ta fly så tidlig, eller så seint spørs hvordan man ser det haha. Da er vi fremme på hotellet rundt tolv ett tiden og daaa er det igang! Ja noen lurte på hvor jeg skulle, jeg skal til Kreta i Hellas med Thea og Martine♥ også skal vi ta fly med Anna som skal bo på et hotell litt lenger unna, vi hater hverandre skjønner dere, neeeida. Men det var helt tilfeldig og det er jo ganske sykt, spør du meg. Jeg skal være der i 2 uker, aah gruer meg allerede til vi skal hjem……… OKEI nå snakker jeg bare tull, jeg har reisefeber!!! Ønsk meg en god tur da dere♥♥♥♥ LOVE YOU


såånn ser lebestiften ut. Nr 102 og den kostet 70 kr, biiiillig.

Håper for all del at vi snakkes snart!! For hvis ikke kommer jeg til å skyte noen, seeeerr

hvilke kjoler?

Holder på å pakke nå, men jeg eeeer så ubesluttsom. Har noen kjoler foreksempel som jeg ikke klarer å bestemme meg hvilke jeg skal ta med. Har noen jeg vet at jeg skal ha med, men de under veet jeg ikke. Så da tenkte jeg kanskje dere ville være med å bestemme! Kanskje jeg ender opp med å ta med alle?? haha. Men bare skriv hvilke kjoler du synes jeg skal ta med. Bare velg så mange dere vil.


kjole nr 1 fra Bikbok

kjole nr 2 fra Only


kjole nr 3 fra Dept


kjole nr 4 fra River Island


kjole nr 4 fra Green Coast


kjole nr 6 fra Bikbok

Så hvilke synes dere jeg skal ha med til syden?


litt innkjøp

Hei verdens beste lesere, virkelig elsker dere!♥ Haha klissete jeg var i dag da. Neida jeg er bare i kjempe godt humør. Kanskje fordi vi drar til syden i morgen eller fordi en kjempe søt leser kom bort å ville ta bilde med meg i dag, spurte ikke om hva hun het, men hun var hvertfall utrolig søt. Uansett, i dag var jeg på City Syd en tur og kjøpte inn litt forskjellig til syden. 


en bok er jo fin å ha på stranda foreksempel. Bienes Hemmelige Liv av Sue Monk Kid. kostet 149 kr. Noen som har lest den?


sololje kr 99 og maskara 179 kr fra Vita


3 for 2 Essie på Cubus. Nyyyyydelige farger!!


leppestift fra Viva La Diva, Cubus. Fargen er egentlig mye lysere. Var desperat etter rosa leppestift så da haha ble det viva la diva asss.


og en kjempefin topp fra Bikbok 149(?) Den får dere sikkert se masse til.

Hva synes dere om innkjøpene?

videoblogg: svar på spm runden

Beklager for at den kom så alt for sent, men her er den daa. Håper dere liker den!

SKRU PÅ 1080p hd FOR MYE BEDRE KVALITET

den berømte ankerbikinien

er jo tuuusenvis av jenter som har kjøpt denne bikinien fra Victoria’s Secret, og den er jo kjeeempe fin så det er jo ikke noe rart. Jeg nevnte at jeg skulle til syden, OM EN DAG, og daaaa skal jeg bruke den?? og de andre bikiniene mine fra VS, oj det hørtes skrytende ut, ikke ment sånn……

Foresten så kommer spørsmålsrunden aaalt for sent men rett rundt hjørnet, når dere har stått opp i morgen er den ute!

Hva synes dere om bikinien?

vil noen lage header til meg?

heei♥ Har fått inn en del mailer og meldinger fra søøte folk som gjerne vil lage header til meg og spør om det er greit. Og det er jo egentlig jeg som skulle spurt dere, for selvfølgelig synes jeg det er kjempe gøy! Så jeg tenkte å lage et innlegg med eventuelle headerbilder så kan dere sende inn headere på [email protected] da blir jeg kjempe glad :-))

Foresten hvis jeg kan komme inn med et lite innspill, så synes jeg de litt røffere bildene med foreksempel murveggen er ganske kuule da. Men selvfølgelig, kjør på med de andre hvis dere heller vil det!

Og her har søteste Kristina Stensaas laget en kjempe fin header! eelsker den

Noen flere som vil lage header til meeeei?♥