Pannekake craving

Heihei! Herlighet for en travel dag. Det plager meg litt at jeg ikke fikk postet dette innlegget før nå, jeg prøvde å rekke det både etter skolen klokka tre og etter første håndballtrening klokka sju i dag, men så ble det travelt og jeg rakk bare å komme hjem og spise litt før neste håndballtrening. Så her sitter jeg da, klokka er elleve og jeg sitter med en tallerken med fiskekaker og potet i fanget og bloggen da seff. 

Men det jeg skulle si var at jeg oppdaget en ny variant av pannekaker i dag! Sunne, gode, enkle pannekaker uten melk faktisk. Jeg vet ikke med dere, men på mandager etter helga, og gjeerne etter en ferie, er kjøleskapet hjemme hos oss svært redusert. Så da jeg kom hjem lykkelig uviten om at vi var tomme for melk hjemme, måtte jeg skru på kreativitetsmåleren og finne en løsning så fort skrekknyheten kom. De ble faktisk utrolig gode og luftige, anbefaler virkelig å prøve! ↓


Jeg brukte

♥ 1 dl havremel

♥ 2 ½ dl glutenfri fibermix (her kan nok hvilket som helst mel brukes, Toro glutenfri melblanding f.eks)

♥ 1 egg (hvis kjøleskapet mangler dette også, så ville jeg prøvd uten!)

♥ 3 dl vann 

♥ 2 ss olje

♥ 1 ts bakepulver

♥ 2 ss sukrin (sukrin melis/sukker)

Bland sammen det tørre først og visp sammen vann, egg og olje til en tykk og god røre. Tilsett gjerne et lite dryss salt, kardemomme og kanel if wanted. 


Og med min største craving on top kan det ikke slå feil! Peanøttsmør og syltetøy ♥ ♥

Så ikke detta godt ut hæ? 🙂

tankefull kveld

Hellu god kveld! Klokka er ikke mer enn ti over ni (tok meg tydeligvis en halvtime å sortere tankene i hodet) og jeg har allerede lagt meg. Høres flink ut, men jeg vet jeg ikke kommer til å sovne før klokka er godt over tolv likevel. Så nå ligger jeg bare å mimrer fra ferien og alle morsomme øyeblikkene. Jeg har ikke gjort noe helt crazy eller sykt spesielt, jeg har for det meste bare tatt livet helt med ro og ikke stresset et sekund denne ferien. Jeg fikk en kommentar her en dag om at jeg måtte huske på hvor heldig jeg er som har det så bra, at det virker som jeg har drømmelivet, og det får meg jo til å tenke litt. Nå er det jo forskjellig hvilke drømmer vi har, men jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke kunne bedt om så mye mer. Det er ikke for å skryte over at jeg har et helt perfekt liv, for det er ikke det jeg sier, nei perfeksjon er et stort ord med null betydning i min verden. Men det går an å si seg fornøyd med å ikke være perfekt, å fokusere på det som er bra istedefor å bli svekket av det som ikke er like bra. Når jeg og jentene er stuck i en kjedelig eller trist situasjon så sier vi alltid til hverandre at så lenge helsa er i behold og vi har hverandre så overlever vi alt. Så vi må kanskje bli flinkere til å tenke over det vi har og være takknemlige for det. Jeg er blant annet veldig takknemlig for at dere leser bloggen min, det får jeg absolutt ikke sagt nok! Hva skulle jeg gjort uten de fine, morsomme, rare .. og vel interessante kommentarene som gjør dagen min bedre? Så takk for det og takk for meg, dette var søndagens dype preken. I morgen er det ny uke, nye muligheter and remember things work out the best for those who make the best of how things work out.

Her er noen minnerike moments fra ferien med mine høyst elskede bestevenner som jeg også er utrolig heldig å ha ♥


 

gjemme igjen

Hei! Da er jeg hjemme igjen fra Åre (jeg skrev nettopp “gjemme” istedefor hjemme haha jeez vært lenge borte fra skolen nå). Jeg kjørte hjem med Sanne og Christian som er mine eneste venner i Åre. Vi dro ut å spiste i går kveld og bare slappet av med Idol, standard fredag. Og nå ligger jeg plutselig i senga til Nora med enda en Nora og lurer på hva vi skal finne på i kveld. Siste lørdagen i vinterferien og her ligger vi og hører på dårlig musikk (ilu da nor). Det gikk faktisk så langt at hun søkte opp på google hva man kunne finne på hahah. Gikk for det meste i “sorter bøkene dine etter navnet på forfatteren” eller “ta bilde av føttene dine”. 


Jeg er egentlig glad da, til tross for de litt sur/sinte bildene. Ikke vær så serr da matern, relax. 

Hva er deres planer for kvelden da? Tips? ;pp

en kveld tre fester

Hei! På onsdagen var det enda en russekickoff, forrige var jo russens skitur i Åre, nå var det bare en vanlig fest. Vi jentene + Markus ofc, vorset først hjemme hos meg, så dro vi på et arrangert vors med mange flere, før vi til slutt kom oss til festlokalet. Haha det var tre fester på en kveld det, kjentes på kroppen for å si det sånn. Men det var artig da, vi tok noen bilder på vors nummer en, så herr you go: 


På tide med månedens spørsmål, så spør i vei hvis det er noe dere synes burde være med. 

lonesome traveller

Hei dere! Nå sitter jeg nok en gang i hytta i Åre haha. Det må være litt forvirrende å lese om livet mitt egentlig, plutselig finner jeg ut at jeg vil dra på hytta, så er jeg hjemme alene i to dager før jeg kjører tilbake igjen, og blir vel ikke her for too long denne gangen heller. Denne gangen er jeg med familien da, så det er bare en rolig og avslappende tur. Jeg tok toget med Sanne som bor på sin egen hytte litt lenger borti høgget, klokka halv fem – så vi kom fram rundt halv åtte tiden. Tidligere på dagen i dag gjorde jeg ikke annet enn å rydde opp etter kveldens vorspiel og festligheter, drikke vann, lage frokost og ligge pladask i sofaen og se Suits. Jeg har noen bilder fra kvelden hjemme hos meg, kan vise dere senere. 

Da jeg var i Åre med jentene kjøpte vi med oss kalkunbacon for å prøve ut, og det var overraskende godt faktisk. Det er mye mindre fett i det, men har den samme gode smaken.

Hva har dere gjort i dag?

late night vibes

Dear Diary. I går våknet vi relativt tidlig etter en relativt sen kveld/natt. Kvelden besto av hjemmelaget pizza, noen runder alias og høyt konkurranseinnstinkt da vi tok i bruk en quiz-bok vi fant. I tillegg tok vi badstu og ansiktsmaske, noe som gjorde hele gjengen litt døsig utover kvelden. Da klokken begynte å nærme seg midnatt fant vi ut at vi ville bake kake haha, så da våknet vi fort til live igjen. 

DCIM100GOPROGOPR0540.

Vi kjørte hjem etter frokost i går, så dro jeg rett på håndballtrening. Etter det dro jeg til Maja og vi spiste Ben&Jerrys og så “the walk of shame” artig film haha. 

DCIM100GOPROGOPR0566.Vi blogges! 

noen snapshots

Liten update fra dagen wiho. Vi har ikke gjort mye, bare gått rundt i byen og shoppet litt småtteri. En så random kombinasjon på innkjøp som joggebukse, ansiktsmaske og badedrakt haha. Nå sitter vi litt slengt rundt i stua og prater shit og venter på at den siste nutellalefsa skal senke seg i magen før vi kan begynne å lage pizza for kvelden. Senere tenker vi å ta badstue og ha litt hjemmespa hihi. Og for de som lurer på om vi trener her, så er det bare å innrømme at vi har med oss joggesko og treningstights, meen har ikke helt kommet så langt. Treningsfri disse dagene med andre ord. Her er noen snapshots fra dagen:

DCIM100GOPROGOPR0561.

DCIM100GOPROGOPR0558.

DCIM100GOPROGOPR0554.

solskinn og svenskgodis

Hei folkens! Da er vi godt plassert i hytta i Åre og det er kjennes deilig. Vi dro jo så tidlig som klokka ni i gårmorrest og kom fram på hytta før klokka tolv. Ingenting er bedre enn roadtrip i fint vær og godt selskap si! Det var noen som ville jeg skulle legge ut roadrip lista mi, den finner dere HER. Da vi kom fram dro vi på butikken og kjøpte vi opp hele ICA (nesten). Senere spiste vi en god lunsj i hytta og bestemte oss for å gå en tur i det fine været. And so we did…


Noen veldig lang tur skal vi ikke skryte på oss, men vi kom oss ut og fikk litt frisk luft. Noe som gjorde det ekstra godt å komme inn igjen etterpå. Resten av kvelden gikk ut på å lage og spise taco, spise svenskgodt og spille mafia og alias. 


 

Hva synes dere om bildene?

Klar ferdig kjør

God morgen! Nå tenkte jeg bare å stikke innom for å si at jeg er på vei ut døren, heading towards Åre! Flytter inn i hytta vår med jentegjengen for et par dager. Så vi kjører tre biler og skal møtes og kjøre sammen nå klokka ni. Gry tidlig ja, men digg å komme fram tidlig og ha hele dagen også. Nå gleder jeg meg til å skru opp roadtrip-lista på full guffe og putre bort til nabolandet med favorittjentene mine. Vi blogges derfra! 

Ha en fin dag dere!

chocolate stuffed banana

Hei alle herlige! I dag er det lørdag og den offisielle godis-dagen, men så finnes det jo godis på hundre forskjellige nivå. Jeg har testet ut en ganske vennlig type dessert for alle som er opptatt av å redusere sukkerinntaket i hverdagen – og for alle andre også selvfølgelig! Denne desserten er himmelsk! 

Det eneste som egentlig trengs er en banan og mørk sjokolade. Ellers så kan den fylles og dekoreres med alt mulig godt. Jeg brukte mandler og skogsbær.

Snitt bananen med en kniv på langsiden så dere får åpnet den litt. Hakk opp mørk sjokolade i biter og trykk dem godt ned i bananåpningen. Strø over hakkede mandler og pakk bananen i folie. Sett den midt i ovnen på 200 grader i omtrent 15 minutter, se an litt. 

Noen som ble fristet?