bye bye scooter

Hei! Våknet nettopp opp fra en liten nap, klarer ikke holde meg våken når jeg ufrivillig skrur på nattalista på spotify. Men det har ikke noe å si, for jeg har iiingenting viktig jeg skulle gjort før ferien. I morgen har jeg frii, og da er det bare to små dager igjen før jeg tar toget til Åre med nyg og nyter høstferien, som vi gjør hvert år på denne tiden. Gleder meg ♥ ♥ ♥ Og hvem vet, kanskje jeg klarer å sette sammen en liten video etter turen.

Er det forresten flere enn meg som har merket hvor sykt kaldt det er ute?? Kanskje det bare er i Trondheim, for holy shit her er det kaldt. Angret meg i sekundet jeg satte meg på scooteren i morrest og var redd for at jeg hadde frosset fast i setet når jeg kom frem. Fortsetter jeg i dette sporet ender jeg vel opp med blærekatar in no time. Vil ikke legge bort scooteren da :((

Genser fra Falke kjøpt i en liten butikk i Champery i Sveits, jakke fra Colmar og skjerf fra Exclusive

matpakketips #2

Hei dere! Nå skal jeg straks på håndballtrening, men først tenkte jeg å vise dere skolematen min til i morgen. Når jeg spurte dere om forslag var det maange som ville ha matpakketips, så det skal dere selvfølgelig få! Jeg lagde nettopp ferdig morgendagens, som består av havrepannekaker med bær, ost og et eple som er så fint at det ser fake ut (det er ekte jeg lover). Jeg har jo allerede en havrepannekakeoppskrift, men denne gangen prøvde jeg en litt annen utgave. Dere ser oppskriften under.

Vanligvis har jeg brukt havregryn, men denne gangen malte jeg dem til mel, og det ble en mye finere røre. Itillegg tilsatte jeg litt sukrin melis, for å gjøre dem søtere, men det trengs selvfølgelig ikke. De ble kjempegode da!

Ha en fin kveld!

20% på pulsklokker

I dag er det 20% på alle Suunto klokker på www.3tshop.no. Jeg mottok en av dem for en stund siden og er superfornøyd. Jeg har Suunto Ambit 2 S White HR og den er genial, med den nyeste GPS-teknologien og funksjoner tilpasset til blant annet sykling, løping og svømming. I tillegg er den så behagelig på armen med den myke og elastiske reimen. Anbefales til dere aktive kvinnemennesker der ute som er på utkikk etter ny pulsklokke! De har selvfølgelig også pulsklokker til herrer 🙂

I dag er også siste sjanse for å melde seg på konkurransen min på instagram! Ha en fin dag! ♥

//sponset

punkt nummer ti

Hei dere! Jeg har skikkelig ikke-lørdagsfølelse, hvis det kan kalles en følelse haha. Jeg tror det kan være fordi hver lørdag flyr jeg som regel byen rundt, på shopping og restauranter i jeans og sminket adlete, som det så fint heter på nynorsk. Men denne lørdagen tenkte jeg å følge punkt nummer ti på den fine lista mi i forrige innlegg, det om å kose seg i eget selskap. Når sant skal sies så har jeg spilt en håndballkamp i dag også da, men den var tidlig, så den har jeg allerede glemt. Så når jeg kom hjem fylte jeg opp badekaret, tok ansiktsmaske og koset meg med favorittserien ved siden av.

Jeg prøvde en ansiktsmaske (som jeg faktisk fikk i julekalenderen) som jeg fant i en skuff, vet ikke hvor den er fra. Men den var sykt god!

Hva har dere gjort i dag?

10 tips til en bedre hverdag

Hei dere! Takk for alle forslagene dere kom med, ble mere motivert med en gang! Jeg tenkte at ettersom jeg nettopp har vært litt stresset på grunn av skole, trening, blogg osv, så passet det perfekt med et slikt innlegg. Og jeg er sikker på at det er flere som føler det slik noen ganger, at alt går i ett og livet bare flyr forbi uten at du legger merke til det. Så innlegget her er bare for å minne meg selv og dere på å slappe av og nyte livet på best mulig måte.

Ha noe å se fram til ♥ Se på kalenderen eller almanakken din og kryss av spesielle dager. Nå er det for eksempel snart høstferie, kryss av og la nedtellingen begynne! Ellers kan det være noe så enkelt som en middag med kjæresten, eller hyttetur med vennene. Ukedagene går så mye fortere når du har noe å glede deg til!

Spis sunn og fargerik mat ♥ Er det noe jeg blir spesielt glad av så er det mat haha. Og enda bedre er det om jeg kan kose meg med god samvittighet. Finn deg noen sunne oppskrifter på mat som for eksempel muffinser, pizza, knekkebrød eller hva som helst, og slipp deg løs på kjøkkenet. Spis også noe fargerikt til hvert måltid. Og da snakker jeg ikke M&M’s, men frukt og grønnsaker!

Smil til verden og verden smiler tilbake ♥ Ikke vær redd for å le og vise folk rundt deg at du er glad, det sprer energi. Det er bedre med et smil for mye enn et smil for lite. Mener ikke du skal gå rundt som en joker og fake a smile hele dagen, men når venninnen din sender en video på snapchat av lillebroren som forklarer sin versjon av hvordan barn blir til, så er det lov å le selv om du sitter blant folk på bussen.

Tenk positivt ♥ Prøv å ikke fokuser på det negative. Ja vi har alle de dagene der vi føler oss nede, enten fordi vi har gått opp en kilo, våknet med en kjempekvise i panna eller fått en dårlig karakter. Men det som har skjedd har skjedd, det eneste du kan gjøre nå er å se framover. Er du lykkelig så fortsett med det du gjør, er du ulykkelig må du enten endre på noe eller fortsette i det samme sporet uten å forvente at noe kommer til å endre seg.

Kutt ut diverse stressfaktorer ♥ Ikke lev så spontant at du lar deg stresse når du ligger bak skjema. Planlegg dagen, vit at bussen går ti minutter tidligere enn du trodde, så du slipper å løpe til bussholderplassen med bare ett sminket øye. Å ha god tid enten det er før skolen, før trening eller på kvelden før du legger deg, gir en beroligende følelse, så unngår du dårlig humør.

Gjør treningen til en rutine ♥ Jeg vet hvor vanskelig det er når man har kommet ut av treningsrutinene, og strever for å komme inn igjen. Ikke la det gå for lang tid mellom treningsøktene, la det bli en del av hverdagen.

Tren før skolen ♥ Åh er det noe som går fra hell to heaven på kort tid, så er det trening før skolen! Idet klokka ringer 06.00 spørs det om det kanskje frister litt mer å bare drite i den og fortsette skjønnhetssøvnen, men har du tatt deg selv i hånda kvelden før så kan du bare ikke bryte det! Bevis for deg selv at du har nok viljestyrke og jeg kan love deg det blir verdt det etterpå! Den følelsen når du er ferdig med økta, den kan bare ikke beskrives. Og langt utpå skoledagen når vennene prater om at de gruer seg til intervallene, og du skal til å si “shit ja gruer meg ass” så kommer du på at faen heller jeg er ferdig med det 😀

Make every morning bright ♥ Det første jeg gjør når jeg står opp om morgenen er å gå på badet og få en god dose music in my ears mens jeg renser ansiktet og ordner meg. Det får meg til å våkne på en herlig måte. Uansett hvor tidlig det måtte være klarer jeg bare ikke la være å synge med. Jeg har litt retarda musikksmak om morgenen da, hører vell mer eller mindre på countrymusikk hahaha aner ikke hvorfor, men for dere som vil sjekke den ut så finner dere den her.

Ikke utsett gjøremål ♥ Jeg kan vell nominere meg selv til nasjonens største utsetter, noe som ikke er bra. Ikke utsett puggingen til dagen før prøven, gjør litt hver dag eller hvertfall fordel arbeidet litt utover uka. Ikke sleng genseren og buksa på gulvet når du skal legge deg, kast det i skittentøyet eller brett det fint og legg det på plass igjen. Hvis ikke blir det fort et eneste stort rot der du ikke finner noe som helst, og deet vil vi vel ikke!

Kos deg i eget selskap ♥ Unn deg selv litt ekstra kos i hverdagen. Tenn duftlys og fyll opp badekaret med skum før du senker skuldrene og hører på dine rolige favorittsanger (ikke kos deg så mye at du sovner i badekaret, kan føre til store komplikasjoner). Ta på deg kosedressen og sett deg ned med en stor kopp te og nystekte rundtstykker og se serien du er hekta på mens du hører ulingen fra uværet utenfor. Gjør noe som får deg til å slappe av og virkelig sette pris på hverdagen.

Hva synes dere om innlegget? Del det gjerne videre!

give me some

Hei dere! Fikk en del spørsmål om oppskrift etter innlegget med belgiske vaffler, og jeg skulle jo selvfølgelig bare skrevet den med en gang, meen. Den er altså ikke så spennende som den kanskje så ut til. Det var en søndagskveld vi bestemte oss for å prøve det ut, så vi måtte bruke det vi hadde i skap og skuffer på kjøkkenet. Og ettersom vi er en gjeng med #lovefitnessmotivationnopainnogain ble det en røre av mager vaniljekesam, egg, litt vann, en teskje bakepulver og kardemomme, natreen (søtningsmiddel) og en stor dose havregryn (kvernet i blender til mel). Vi improviserte med det meste, men det ble brukbare vaffler til slutt (så fort vi klæsja på litt peanøttsmør, is og sjokoladesaus hvertfall) haha..

Som jeg sa til dere tidligere så skjer det ikke så sykt mye spennende i det ellers så kule livet mitt akkurat nå, derfor har jeg ikke så mye å blogge om. Jeg ville satt stor pris på om dere kom med noen forslag til hva jeg kunne blogget om på dager som dette! Bare skriv masse ting dere vil se mer av på bloggen. Er det fine bilder der jeg later som jeg er modell, er det stygge bilder der jeg er mer eller mindre meg selv, er det hverdagsinnlegg eller innlegg om mat og trening, whaatever just give me some :):):)

Meg i dag, hettegenser herfra og tights fra Nike

mimre mimre

Hei! Er i en sånn periode nå der jeg står opp tidlig, drar på skolen, kommer hjem sent, spiser middag, drar på trening, kommer hjem sent, sover lite. Disse periodene bruker å være litt kortvarige, til jeg liksom finner balansen, men akkurat nå er det ille. Så for å finne litt ro i sjela, setter jeg meg ned og ser på gamle, koselige bilder og mimrer i veii. Det jeg savner mest akkurat nå, må være hytta i Åre. Er det en plass i verden jeg virkelig kan senke skuldrene og bare kose meg skikkelig, så er det der. Med den koselige byen, masse svensk godteri, badstue, lounge musikk, film og Ben&Jerry’s kan det ikke bli stort bedre. Flere som liker å se tilbake og mimre litt for seg selv?

Hva synes dere om bildene? ♥

belgiske vaffler og søndagsfilm

Hei dere! Da er klokka elleve og jeg kom akkurat ut av dusjen etter trening. Dagen i dag har faktisk bestådd av lekser for det meste, har ikke rukket å blogge før nå. Hadde økonomiprøve i dag, har matteprøve i morgen og norskframføring på onsdagen.. Er som regel sånn etter skolestart. Alle fagene skal gå gjennom det første kapittelet i boka, og så kommer det en prøve. Og det er jo megafunny når alle fagene kommer med disse prøvene samme uka. Går fra to måneder uten å skrive en bokstav eller telle et tall, til BANG rett på med allskens helvete. Men jaja livet er herlig.

I går hadde jeg besøk av tre fine piker og vi lagde belgiske vaffler med peanøttsmør, vaniljeis og sjokoladesaus ♥ SNICKERS ♥ fytti det var heaven on a plate. Så var det Bridesmades som var søndagsfilmen på tv3 og den er jo såå morsom hahaha.

God natt ♥

rabattkode

Hei! I helga har jeg spilt en del håndballkamper, noe som kjennes på kroppen. Spilte den siste nå, for damelaget til Heimdal, mot Klæbu, som ble uavgjort. Jeg sitter igjen med en knallblå, stor og sjarmerende leppe som kom fra en albue rett i trynet. Men over til noe annet, jeg fikk almanakken min i posten her om dagen. Og for dere som ikke hadde flaks nok til å stikke av med en på konkurransen min, gir jeg dere nå en rabattkode på personligalmanakk.com ! Koden er D-DFBC-YRIY og den gir 10% på alle produkter på nettsiden. Her kan dere se hvordan min ser ut:

Nå kom akkurat Katrine, Anna og Maja inn døra, så da blir det atter en kosesøndag med film og healthy waffles ♥♥

Hva har dere gjort i helga?

mangel på retningssans

Hei og god fredagskveld dere! Startet dagen i dag rett på med orientering i gymmen i førstetimen. Og er det en ting jeg absolutt ikke behersker så er det å orientere seg med kart. Jeg har over hode ikke retningssans. Det positive med det er at jeg lærer noe nytt om min egen hjemby hver dag. Er ikke så altfor lenge siden jeg lærte meg veien fra Trondheim Torg til Mercur senteret på egen hånd, og for dere som bor i Trondheim så skjønner dere tegninga. Det negative derimot er jo at i slike tilfeller som dagens gymtime, så sliter jeg fælt.

Vi sluttet på skolen halv tolv, og jeg og Kat dro rett til 3T for å jobbe på lageret noen timer. Haha dere ser det er en del jobb som må gjøres ↓

Og etter det dro jeg hjem og spiste min typiske før-håndballkamp-rett, altså grovbrød med sild og laks + et egg, og så litt Kardashian, før jeg dro for å spille kamp. (Som til tross for at jeg spiste supermaten min, ikke gikk så veldig bra heh.. fucc) Nå drar jeg på tacokveld med noen venner fra klassen ♥

Hvordan har dagen deres vært?