Husk farsdag på søndag

Hei sann! Det er farsdag på søndag, så dette er bare en liten reminder, så dere ikke glemmer det og ser det som eneste utvei å dra en hvit løgn og si at gaven er bestilt på nettet, leveringen er forsinket, men den kommer sikkert i løpet av uka!

Jeg slenger med noen tips til hva man kan kjøpe. Det er selvfølgelig veldig individuelt hvor mye penger man bruker på en farsdagsgave, om man kjøper en gave i det hele tatt. Det kan være minst like koselig å bare spise middag sammen, enten hjemme hos pappa eller ute med flere. Kanskje man får tid til en enkel lunsj sammen i en travel hverdag, eller at bare en søt tekstmelding holder i massevis. Det er bare en påminnelse til fedrene våre om at vi er glade i dem og takknemlige for det de gjør for oss.

Toalettmappe fra Gant//Sett med produkter fra Rituals//Salt og pepper beholder fra Le Creuset//Parfyme fra Hugo Boss//Vinåpner fra Le Creuset//Sett med produkter fra Biotherm//Morgenkåpe fra Gant

Dere finner også et bredt utvalg av treningsklær for herrer på 3T-Shop for tiden, bruk rabattkoden PAPPA og få 20% rabatt på alt til herre. En sporty farsdagsgave kan umulig være feil!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg