Proteingrøt

Det er fredag formiddag, jeg har trent styrke og sitter nå ved kjøkkenbordet i leiligheten min med en havregrøt og nyter synet av hvit snø fallende fra himmelen. Det kribler i magen hos barnet inni meg fordi det snart er jul. Jeg får overtenning hvert år på denne tiden, og jeg elsker det. Jeg tror verden skal gå fra stress til kos på null komma niks så fort desember ringes inn. Innser halvveis i måneden at nothing really changed, men jeg kan ikke innrømme det etter å ha hypet opp desember så jævlig, så må bare late som at jeg har juleverksted med gløgg, peppernøtter og Jul i Svingen hver kveld.

Jeg har ny trening om en time, forøvrig ukens siste fellestrening. Vi har en heavy periode nå fram mot nyttår, så det er godt med litt fri inn i mellom. I kveld blir det antagelig rolig fredagskveld for å lade opp til en lørdag på skolen. Jeg har eksamen på torsdag, så det blir en del lesing fram til da. Ønsker dere en fin fredag!

Her er noen godsaker jeg kjøpte med meg fra Åre i forrige uke. Litt overtenning der å, men jeg er i hvert fall stacked med protein og koffein resten av året. Gleder meg til å smake xmas fudge-barebellen.

Havregrøten kokte jeg opp på vann og blandet inn en spiseskje CC (den svenske er myye bedre) og en halv boks med Propud vaniljesmak, da grøten hadde tyknet. Blandet også inn en god dose skogsbær til slutt. Toppet med kanel, hakkede valnøtter og sukrin gold.

Se så fint det er nåå. Nyter synet før det blir mørkt.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg