Siden sist

Siden sist da dere. Det er den mest skyldige overskriften i en bloggers arkiv, den indikerer at jeg ikke har vært innom på en stund og prøver indirekte å be om forlatelse. “Om forlatelse” hvem skriver det i 2019 egentlig. Jeg er sliten og når jeg er sliten så begynner jeg bare å skrive ned alt jeg tenker. Så dette blir et litt for langt innlegg med saker og ting som surrer rundt i hodet mitt i skrivende stund.

Jeg kom hjem fra jobb for et kvarter siden, sulten selvfølgelig, tok ut en vegansk pytt-i-panne fra fryseren og varmet den i en stekepanne. Veganer-prosjektet er forøvrig fullført, det vil si jeg klarte fem fulle dager som veganer. Fredagskosen ble en vegetar-pizza fra Wood med vegansk ost, inntatt sent på kvelden på et grupperom på Handelshøyskolen med min co-nerd Hanna.

Når det kommer til lørdag så startet jeg dagen med en vegansk burger på Døgnvill, men da jeg ble invitert på middag og første møte med svigermor og besteforeldre og onkler og søsken, hadde jeg ingen planer om å gjøre meg vanskelig. Det får holde å ikke kunne spise gluten i første omgang tenkte jeg. Sier meg fornøyd med de fem dagene og setter absolutt ikke en strek for videre veganer-kost. Jeg skal forresten skrive et innlegg med anbefalinger av produkter jeg testet.

På søndag spilte vi siste seriekamp før jul, mot Sola, og vant med 5 mål. Jeg presterte å bomme på 2/3 så jeg tar juleferie med en litttttten irri følelse, men jaja. Det viktigste er at vi vant og at vi klatret opp på andreplassen på tabellen. Etter kampen dro vi ut å spiste, jeg, mannen, mamma og pappa. En liten feiring av seier og farsdag. Det var en virkelig fin helg faktisk.

Denne uken har vi testing, det er det siste vi gjør før vi får fri hele neste uke og GUU det skal bli godt. Da tar jeg med meg mannen til Åre for å lese til eksamen og ellers slappe av og få byen og håndball litt på avstand.

Her ler vi fordi Julie kaster ballen til meg på halvkontra og jeg tar sjansen på å finte meg forbi og skyte, når det eneste treneren vår sier om kontring er at ballen IKKE skal til linjespiller, fordi vi som regel roter bort ballen eller får brøyt : – ) Ble mål da.

1 kommentar

Siste innlegg