Svar på spørsmålene deres

Betaler du mye selv eller er det mye spons

Jeg betaler det meste selv helt klart.

Hvordan møttes du og “denne mannen du holder på å møter”? Knis. Tell us about it!

Haha artig at du spør, neida. Skal jeg virkelig fortelle om det altså. Vi møttes vel strengt tatt første gang for et og et halvt år siden. Men det startet egentlig før det også. Det startet med meg i sofaen hjemme hos Sanne med Hanna, Johanna og Nora, iført sweatpants, med Aperol i store glass og en uformell tinder-melding. Det var aldri snakk om noen date på det tidspunktet, men vi møttes tilfeldigvis i sammenheng med noen festligheter ikke lenge etter, fant tonen litt der. Så møttes vi igjen, på afterski i Åre, et år senere, og kjente at det kanskje var noe mer å hente. Jeg var jo seff ingen Afrodite, med noen som helst tro på kjærlighet, det vet dere jo, men så skjer det vel når man minst venter det da.

Teller du kalorier?

Hell to the no haha.

Har du det bra med typen din nå eller er det fortsatt slik som du beskrev det i et innlegg for en stund siden? 🙂

Jeg har det veldig bra nå altså, det løsnet heldigvis litt det der

Blir du noen gang lei av å trene så mye? Skulle du ønske du hadde mer tid til andre ting?

Ja, absolutt. Jeg tror det er nesten umulig å unngå slike tanker noen dager. Jeg er ikke motivert hver dag, det ville vært rart om jeg var det. Men det er vel hele pakken, med både oppturer og nedturer som gjør at det er verdt det. Dessuten er trening for meg en like stor selvfølge som det er for andre å dra på jobb hver dag, det handler om rutine og the fact at når klokken slår sju om morgenen og fire på ettermiddagen så er det ikke noe valg om jeg skal dra på trening eller ikke, det skjer. 150 kroner i bot for å skippe trening.

Hvordan var prosessen for å finne ut om cøliaki? Og hadde du mye symptomer i forkant?

Jeg kan ikke huske en oppvekst med masse vondt i magen, men mamma har vel sagt at jeg var veldig rolig og kanskje slapp? Så de sjekket meg for jernmangel og slike ting. Så oppdaget tilfeldigvis pappa en føflekk på meg som han ville ha sjekket. En hel bønsj med blodprøver senere fikk jeg påvist cøliaki, noe som kom helt ut av det blå med tanke på at det startet med en føflekk på rumpa.

Hva er din favorittmiddag, favorittkake og favorittgodteri?

Jeg er veldig glad i alle tacovarianter og pizza med havrebunn, helst med havre- og tunfisk bunn, men da får jeg klager fra roomien på lukta i leiligheten.

Kake, hmm jeg elsker oreokake og hjemmelaget brownies.

Favvo godteri er uten tvil smash. Jeg kjørte til Rema 1000 ens æren for å kjøpe det på søndag, og guess what, de var out of smash. Det var så nedtur. I smågodt-hylla er det de gule og grønne veganske diamantene, lett.

Hvordan passer du på å spise nok gjennom dagen hver dag?

Jeg spiser ca hver tredje time, evt med nøtter, banan eller yoghurt i mellom, når jeg ikke trener. Jeg spiser et måltid 1-2 timer før håndballtrening, fyller på med en banan underveis og/etter, og spiser et større måltid når jeg kommer hjem etterpå. Jeg drasser ofte rundt med matpakker når jeg er på farten. Proteinbarer er også greit å ha liggende i veska.

Tanker om crop tops på treningssenter?

Er ikke noe fan av det egentlig. Ser ikke helt poenget med å vise frem maggan når man er på treningssenteret for å trene. Det er synd når gymmet oppleves som en “show-off” arena der hovedmålet er å vise seg fram, når målet burde være basert på helt andre grunnlag. Men det er bare min mening.

Vil typen komme på bloggen?

Tror ikke han kjenner noe behov for det akkurat, men han stiller nok opp om jeg ber han om det.

Er du ofte i situasjoner der du er uheldig og får i deg gluten? Og hvordan reagerer kroppen din da?

Nei svært sjeldent tror jeg. Jeg har blitt litt usikker etter at jeg hadde et uhell i Kroatia i sommer. Jeg spiste en brødskive av et bestemt brød hver dag til frokost. Fordi de lå på samme brett som riskaker, som er glutenfrie, så jeg koblet bare at ja nei da må vel disse også være det da. Sykt lite typisk meg og min sedvanlige stålkontroll på allergien min. Etter en uke stusset jeg litt over akkurat dette, at jeg faktisk ikke hadde noen grunn til å tro at de var glutenfrie, så pappa spurte kokken, som sa at nope bare det som står under GLUTENFREE-skiltet er glutenfritt. Hvilken idiot, tenkte jeg om meg selv. Men det værste er at jeg ikke plagdes med magen én gang i løpet av ferien. Så nå er jeg bekymret for at jeg ikke reagerer lenger, bare ødelegger magen innvendig uten at jeg merker det.

Opptatt av miljø? Veganisme?

Artig at du nevner, nå som jeg er midt inne i mitt forsøk på en vegansk uke. Jeg vet ikke, jeg er kanskje rett over gjennomsnittet opptatt av det, ettersom jeg sorterer søpla og vil reduserer kjøttinntaket. Vil ikke kategorisere meg som noen Greta av den grunn tho.

Hvor mange år kommer du til å satse på håndball?

Det vet jeg ikke, tar en sesong av gangen og ser hvor langt det tar meg. Så lenge jeg synes det gir meg en form for glede og at det er verdt å bruke så mye tid på det, så fortsetter jeg.

Serietips?

Papirhuset, The Fall, The Sinner (kun sesong 1), Big little Lies og Broen

Hva er beste treningsoutfit

Hmm beste outfit. Der ikke så viktig så lenge det er Adidas all over (sponsored by) .

Hvilken bil har du?

BMW i3

Hvor mye tjener du på 3t?

Helt vanlig lønn vil jeg tro. Til vanlig jobber jeg bare to dager, nå i eksamenstiden jobber jeg kun en dag.

Kan du bruke 3t utenom åpningstid?

Ja, men har ikke noe behov for det.

Hvilke studieteknikker foretrekker du? Kan du skrive kort om det. evt lage et innlegg om hvordan du jobber og strukturerer studiene dine?

Jeg er ikke noen ekspert på temaet, men jeg leser pensum, noterer ned det viktigste, leser notatene, gjør oppgaver. Ja det avhenger jo helt av faget, om det er statistikk eller psykologi liksom. Jeg liker bedre lese-skrive-fag enn regne-fag. Er ikke noe mattegeni.

Hvordan går det med deg for tiden?❤️

Så koselig at du spør! Jeg har det veldig fint. Noen dager er selvfølgelig enklere enn andre, men det er jo det som gjør de fine dagene så bra. Jeg er så heldig å ha verdens beste venner og familie boende i samme by som meg og jeg har fått meg kjæreste (!?!?) så ja livet er bra.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg