Når dekket eksploderer

på vei til hytta en tirsdagskveld, befinner man seg i en situasjon jeg i hvert fall ikke har vært i før. Det skjedde. Midt i en episode av Friminutt med Herman og Mikkel langs E14.

Jeg og mannen bestemte oss for å dra på hytta denne uka fordi jeg har fri fra håndballen og han har jobben på airpoddsa. Som dere skjønner kom vi ikke fram til hytta fordi dekket eksploderte på veien. Vi fikk tak i en dekkservice i Järpen som egentlig hadde stengt, og ringte en bergingsbil som ikke kunne komme før om et par timer. Vi endte opp med å sette igjen bilen i veikanten og ta en taxi videre til hytta. Rundt ni-tiden på kvelden ringte bergingsbilen, han kom og hentet oss, kjørte oss tilbake til bilen for å lempe den bakpå og kjøre den videre til dekkservicen. Siden har vi ikke sett bilen. Ikkeno kjempestart på hytteturen, men vi ble enige om at det kunne vært verre. Vi kjørte i hvert fall ikke av veien, som flere vi kjørte forbi hadde gjort den kvelden. Dessuten fikk damen sitte i framsetet på en diger bil, noe hun syntes var veldig gøy.

Vi våknet i morges til soool og dro ut for å være to av tyve i bakken i dag. Alene på stolheisen hver gang. Luksus det da. Uten bil har det blitt en del taxi frem og tilbake fra hytte, bakke, butikk, hytte. MEN vi er tilbake i hytta og på menyen i kveld står det quesedillas og rødvin. Eller, sistnevnte på meg i hvert fall, han sparer kaloriene til julebord på fredag, yes da. Over og ut.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg