Favorittplassen

Hejjjj fra Åre!! Jeg kjørte oppover til Åre på torsdagsmorgen med Julie, Trine og Nora, som jobber bak (og foran) kulissene i 3T-Shop. I tillegg kjørte sjefsdamene Heidi, Ane og Astrid en egen 3T-varebil oppover med alt av klær og utstyr. Vi har nemlig shootet nye klær i svenske, solfylte omgivelser det siste døgnet. Det har gått i ett kjøør, men det har vært utrolig gøy da. Vi lå over i hytta til Heidi, med taco til kvelds og nydelig frokost i morges. Resten dro hjem etter siste photosession i dag, mens jeg dro på min egen hytte.

Så i dag har jeg hatt det maxxx chill skal jeg si dere. Jeg har sittet på verandaen med solbriller og solfaktor femti og bare kjent på følelsen av å faktisk slappe av. Gud så deilig. Jeg sovnet på sofaen en halvtime og etter det tok jeg meg en joggetur. På vei hjem fra joggetur fikk jeg melding om at mamma og pappa var rett rundt hjørnet, så jeg tok en kjapp dusj og ble med dem på butikken for å handle inn mat. Det er bare oss tre og hundene her, så det er veldig behagelig.

Genseren er fra 3T-Shop, dere finner den HER. Jeg elsker den, den er så varm og comfy, bruker den istedenfor ytterjakke i dette fine vårværet. Jeg har den forresten i small.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg