Show og sushi

Hei dere! Det er på tide å gi lyd fra seg. Det nærmer seg eksamener med stormskritt så jeg sitter en del på lesesal for tiden, noe som er grunnen til at jeg ghoster min egen blogg. Det er heavy å sitte foran macen hele dagen med skole, når jeg aller helst ville switchet om til bloggen anytime.

Litt om det jeg har gjort i det siste; på fredag var jeg på Spårtsklubben Liveshow med noen venner. Jeg har ikke fulgt med veldig mye på dem, men det var jo veldig morsomt. Etter det skulle de andre ute på byen med gutta fra showet, mens jeg yolopia97 måtte på jobb på DT. Det var jeekla kjipt, men sånn er livet. Jeg fikk i det minste en bra start på lørdagen.

Jeg sto opp på lørdag og gikk til den nærmeste løpebanen, ble litt satt ut da det var et løpe-event der, men fikk likevel gjennomført 2min x 8 (1min pause mellom hver). Etter en fin økt og en deilig frokost trosset jeg finværet og satte meg på Handels med Hanna for å lese. Når klokken begynte å nærme seg kveld kjørte vi til Bakklandet og kjøpte oss sushi-takeaway som vi spiste på takterrassen min med resten av gjengen.

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg