Skal hilse fra Jon Olsson

Da var det tilbake til skingrende alarmlyd og følelsen av å ikke ha fått så mye som en time på øynene, etterfulgt av å tvinge seg opp av varm seng i kaldt rom og slå tåa i dørstokken, like før man begir seg ut på havregrøt kokt på vann og videre på jobb, skole og/eller trening. Med andre ord er påska over og det er bare så se fram til en heidundranes eksamenstid. Heldigvis ble det en delvis rolig overgang fra påske til hverdag med helligdag i går. Den var hundre prosent nødvendig for å ha mulighet til å henge med denne uken, fortsatt merker jeg at hodet henger igjen litt på afterski.

Påsken har vært en drøm, jeg har hatt det så morsomt at jeg vet ikke hvor jeg skal begynne eller slutte. Når det verste med ferien var da jeg og Hanna skulle kjøre hjem på søndag og vi ikke fikk opp diesel-luka på bilen da vi skulle fylle og vi hadde det pisse travelt fordi vi skulle rekke et tog, og vi holdt på å kjøre på Jon fuckings Olsson som lasta ski inn i bilen sin, og toget sto ikke til å rekke, så jeg endte opp med å måtte kjøre Hanna til Skogn, hvor hun skulle besøke svigers for første gang. Vi hadde latterkrampe hele veien der vi satt med bakrusskjelvinger og ikke hadde kontroll på en dritt. Jeg bare føler mer og mer på feelingen av at vi misser out of et veldig underholdene show, jeg skulle hatt et kamera i ryggen (sa hun ydmykt og stille;p) så hadde jeg sluppet å prøve å gjenfortelle diverse happenings med ord, det blir liksom ikke det samme.

I går kom Fiolen vår hjem til Trondheim etter et evigvarende opphold i Australia, og alle jentene + Markus ofc, møtte opp hjemme hos henne på surprise. Vi ble sittende på terrassen og spise sjokoladeboller og prate om påska og alt det rare vi har vært borti.

Skjørt fra Zara

Genser fra Holzweiler

 

Dro hjem til mamma og pappa etter jobb i dag og fikk servert nydelig middag, kylling i mascarpone- og ruccolasaus.

Hvordan har påska deres vært?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg