Hvordan kommunisere med en australier

Våknet opp i morges, trøtt som en person med underskudd på søvn. Wait, that’s me. Jeg har ikke sovet ut ordentlig etter helgen og kommer sikkert til å leve flytende i denne tilstanden til neste helg. Men det er jo ikke så lenge til. I morgen har jeg ikke forelesning, av en eller annen grunn, så jeg drar på “sen-basis”,. Vi har jo felles treningsøkt på Olympiatoppen hver torsdagsmorgen, men får velge om vi vil være på den som begynner halv åtte eller halv ti. Til vanlig er jeg alltid på den tidlige, men i morgen skal jeg på “sen”, som egentlig ikke er sånn veldig sen da, men bedre enn å måtte stå opp kvart på sju, that’s fo sure.

Etter treningen skal jeg Face-Time fiol (Johanna) som gosser seg og lever livet nedi Aussien. Jeg må seriøst planlegge når jeg skal gjøre det fordi jeg som regel holder på med et eller annet SYKT viktig på dagen (lol), og på kvelden når jeg har tid så er det midt på natten hos henne. Jeg blir like satt ut hver gang jeg får melding av det australske nummeret hennes, spesielt når jeg får slike håndskrevne beskjeder. Jeg holder pusten i hvert fall i fire sekunder før jeg innser alt.

Genser fra Gestuz, bukse fra Samsøe

Nå er jeg ferdig på jobb og skal ture hjemover. I kveld skal jeg ute å spise med Byåsensquaden og på kino etterpå og se Second Act starring J-Lo. Ha en fin dag videre gjengen!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg