Skade-oppdatering og middagstips

Hei dere!

Som dere vet tok jeg MR i forrige uke angående strekken på baksiden av låret. Jeg fikk resultatene i går og det viser seg at det ikke bare er en alminnelig strekk, jeg har delvis revet av en sene i hamstringen, noe som forlenger ventetiden. Faen. Jeg krymper meg når jeg tenker på det, det er så ekkelt med de sene-greiene, og at den ene bare henger i en tynn trå.

Jeg har snakket med lege, fysio og trenerteamet og vi har blitt enige om at jeg skal bruke tiden framover på å heale hamstringen. Derfor blir det ikke mye håndball, det blir heller egentrening med fokus på å styrke hamstringen og resten av kroppen. Så her er det bare å holde hodet oppe, smøre seg med tålmodighet og gjøre en god jobb med opptreningen.

Det hjelper å ha treningssenter på arbeidsplassen, eller med andre ord at arbeidsplassen er et treningssenter, da blir ikke dørstokkmila veldig lang. Jeg var ferdig på jobb klokken fire i går og tok heisen en etasje ned for å trene overkropp. Det ble faktisk et fyrverkeri av en økt, jeg kan legge den ut i eget innlegg. 
Dette ble innkjøpet mitt etter en tur på butikken etter jobb og trening, noe som resulterte i en nyydelig middag. Superenkel og supersunn! 250 gram kylling med grønnsaker og søtpotet i ovnen i ca 30 min. Jeg har fått sansen for å steke kylling i ovnen istedenfor i panna, smører litt olje i formen før jeg legger maten oppi. Krydrer med salt og sitronpepper. I tillegg så prøvde jeg meg på en Sprite med smak av lemon og cucumber, noe som dessverre ikke ble noe suksess. Veldig kvalmende agurk-ettersmak. 

Anbefaler å prøve denne middagen!

5 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg